Ziua Logo
  21:26, duminica, 1 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2008-12-22

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mihaela T. Cartis
2008-12-21 22:46:29

Claudiu Iordache, "avocatul" criminalului Ion Iliescu!

"Domnule Claudiu Iordache,
Sunteti aceeasi persoana cu fostul component al primei echipe perestroikiste din jurul domnului Iliescu si acelasi care ulterior ati devenit deputat FSN de la inceputul anilor '90?

Daca da, mie mi-ati devenit o figura odioasa dupa ce v-am vazut odata la TV, la inceputul anilor '90..Era cu prilejul uneia din numeroasele razmerite ale unora din Televiziunea Romana Libera..Mai tineti minte, se tot razvrateau cate unii pe acolo si ziceau in gura mare ca televiziunea nu-i libera..Si - pt. a se vedea ca-i libera - s-au transmis odata niste negocieri dintre razvratiti si unii reprezentanti ai Frontului.

Nu mai stiu, dupa atatia ani cine mai participa, pe langa dumneavoastra, din partea puterii de atunci..Singura persoana de care imi aduc aminte sunteti dumneavoastra..Erati imbracat cu sacou iar pe dedesupt, in loc de camasa aveati o bluza neagra, pe gat..Un rolling, cum i se zicea popular...Vorbeati cu un dispret si o siguranta teribile, punandu-i la punct pe razvratitii aceia din Televiziune..Vedeam bine cum respirati aerul rarefiat al puterii..Prin cele ce ati spus atunci, prin tonul folosit, in fine prin toata trufia acea a puterii pe care o respirati si apoi o emanati - iata un cuvant drag- catre contestatari, atunci mi-ati devenit odios..

Ati disparut din prim plan si n-am mai auzit demult nimic despre dumneavoastra..Oare ce mai faceti, m-am intrebat? SI am dat dat o cautare pe internet, in cautarea unui raspuns...

Am gasit un site al unui domn din Timisoara, revolutionar si - pe cum se pare - un anti-perestroikist furibund:
http://www.mihaildecean.ro/Pagini/Cuprins.htm

Acest domn va pune - dumneavoastra si domnului Fortuna- tot felul de intrebari ciudate:
http://www.mihaildecean.ro/Pagini/IntrebariRestante.htm

Ba mai mult, vorbeste foarte urat despre perestroika:
http://www.mihaildecean.ro/Pagini/RevolutieSiPerestroika.htm

Nu stiu dumneavoastra cum stati cu luciditatea, dar pe domnul Lorin Fortuna l-am mai vazut odata la TV..Sustinea o teorie numerologico-astrala de inspiratie proprie si personala, foarte originala...Pe scurt, domnia sa povestea despre cum a identificat domnia sa in tesatura Universului o urzeala foarte simpla: anume ca epocile istorice se succed guvernate sacral de numere naturale consecutive...

Adica au fost sfanta intaime, apoi sfanta doime, sfanta treime si vor urma in mod firesc sfanta patrime, sfinta cincime, sesime, sheptime si tot asa mai departe..(Pt. forumisti: nu-i o gluma, e foarte serios.E chiar teoria sapientziala propovaduita de domnul Lorin Fortuna.Ar putea deveni chiar o noua religie..)

Cat despre decembrie '89, numai de bine..cu exceptia celor de rau..
A fost o lovitura de stat in care au murit romani...Se prea poate ca aceia care au calculat anticipat moartea acelor romani sa-i fi socotit ''prosti'', cum ziceti dumneavoastra..
Ce e sigur insa, este ca aceia nu gandeau in termeni de popor ci in termeni de ''masse'', in buna traditie pe care o cunoasteti..

Despre inalta medalie Steaua Romaniei, ce sa zic? Propunerea mea ar fi sa se mai infiinteze un Ordin: Ordinul ''Vai Steaua Romaniei''..
Cu asta cred ca ar putea fi medaliat fiecare roman.
Pacuraras, Valea Ciorii"

srelu
2008-12-22 07:14:35

Eu in nici un caz n-as fi dat cu monezi in Iliescu

Nu dau doi bani pe el.

carol zwilling1
2008-12-22 19:36:53

Re: Eu in nici un caz n-as fi dat cu monezi in Iliescu

La 2008-12-22 07:14:35, srelu a scris:

> Nu dau doi bani pe el.
>

Ei vezi,a fost in castig,iau venit monedele din pomana.....

Alistar
2008-12-22 20:39:24


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00592 sec.