Ziua Logo
  14:30, vineri, 22 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-11-17

Comentarii: 74, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Gotcu
2008-11-16 23:58:49

Iliescu,.....o "scursura" a istoriei recente.

PSD-ul este cosul cu paie in care un rest al mentalitatii "decembriste", sta si macae .,,,,,,,,

Dorulet
2008-11-17 00:25:45

umbre

Gorba s-a dus ,ilici a cazut......... licurici se apropie de final ,marinaru sa ne lase......... este timpul pentru schimbare in tara.

Alistar
2008-11-17 01:09:09

dorumare
2008-11-17 01:47:44

haaa haaa

politica unor vecini este pe termen lung si chiar foarte lung asa ca sa fim noi sanatosi de cind are inlocuitori... Acuma e si el pe acolo asa.. ca nu prea mai are ce face si s-ar plictisi la pensie... comentarii pe http://cutiapandorei.blog.com

Danny
2008-11-17 04:06:06

Re: umbre

La 2008-11-17 00:25:45, Dorulet a scris:

> Gorba s-a dus ,ilici a cazut......... licurici se apropie de
> final ,marinaru sa ne lase......... este timpul pentru
> schimbare in tara.


Dorulet prostulet, ce are s... cu prefectura?

khris
2008-11-17 09:25:50

Cauti motive pentru care sa mergi la vot in 30 noiembrie?

Cauti motive pentru care sa mergi la vot in 30 noiembrie? Le gasesti pe www.khris.ro

In 30 noiembrie, intra pe teren si joaca!

rosu ovidiu
2008-11-17 09:27:49

Ca oricare alt crimianl comunist si iliescu ion abate atentia electoratului de la realitate...

... realitate care dovedeste ca PDL-ul securistului stolojan este o prelungire a PSD-lui, iar castigarea alegerilor de catyre PDL ar insemna ramanerea la putere a comunist-iliist-PSD-lor.

viitorul
2008-11-17 09:58:01

Un criminal si un terorist a adus APOCALIPSA in ROMANIA


CINE A CERUT SUSPENDAREA LUI BASESCU?
ION ILIESCU
Pentru care motiv?
Pentru ca Basescu a cerut sa se rezolve dosarele MINERIADELOR, REVOLUTIEI(LOVITURII DE STAT), BANCOREX, FNI SI ALTE. mAI MULT A OPRIT VANZAREA ROMANBIEI, ADICA PRIVATIZARILE.
APOCALIPSA in ROMANIA a inceput in 22 decembrie 1989 ora 7,30-800 cand au fost arestati membri CC ai PCR in sediul CC.Trupe militare conduse de Victor Atanasie Stanculescu(VAS) si garzile patriotice conduse de GELU VOICAN VOICULESCU(GVV) au arestat membrii ai CC ai PCR, dar Gen Milea a fugit sa-i dea telefon sotiei ca este LOVITURA DE STAT, iar GVV si seful garzilor patriotice impreuna cu alti membri ai garzilor patriotice au fugit dupa el si l-au impuscat in momentul in care vorbea cu sotia la telefon.
12,00-12,30 Ceausescu este trimis cu elicopterul la Aeroportul din Bacau si de acolo la Moscova.
Ce a fabricat ION ILIESCU este un fals istoric, intrucat au fost adusi actori de Sergi Nicolaescu la Targoviste sa joace rolul Dictatorilor, dar au fost schimbati foarte multi intrucat nu suportau tensiunea din acel moment, se deteriora machiajul si le era frica sa nu fie ei ucisi.
Un ofiter al armatei romane care a fost la Targoviste in acel moment a spus ca a fost un scenariu al lui ION ILIESCU pentru a linisti masele.
Cadavrele aduse si filmate erau morti de la Piata Universitati, erau deja vinete in momentul filmarii.Iar daca tragea 10 soldati acolo nu segaseau decat oase, haine si sange, asta insemna peste 400 de cartuse.
13,00-13,30 VAS se duce la MAPN si vorbeste cu GORBACIOV care ii cere sa-l aduca pe ION ILIESCU la telefon .
14,00-14,30 Ion Iliescu pleaca de la sediul editurii STIINTA SI TEHNICA si se duce la sediul MAPN unde vorbeste cu GORBACIOV care il intreaba daca trebuie sa trimita trupe ruse-sovietice in Romania, iar ILIESCU I-A SPUS CA NU ESTE NEVOIE,SITUATIA ESTE SUB CONTROL.
18,00 ION ILIESCU merge in balcon la CC. In acest moment se scrie in sediul CC pe unde se poate, chiar si pe genuchi COMUNICATUL catre romania.
Acest COMUNICAT estre corectat si modificat de Brucan Iliescu si alti.
20,00 Ion Iliescu pleaca spre TVR cu TAB-ul impreuna cu Petre Roman, Brucan si alti.
22,00 Ion Iliescu citeste comunicatul catre romania si dupa aceea incepe atacul impotriva ROMANIEI SI A POPORULUI ROMAN.
ION ILIESCU da ordin sa vina trupe sa apere Aeroportul Otopeni, dar sunt ucise de trup[e USLA, deja instalate acolo.
Se solicita trupe si studenti ai Academiei Militare Romane sa vina sa apere MAPN, dar si acestia sunt ucisi de trupe USLA din ordinul lui ION Iliescu.
Mai mult ION ILIESCU cere sprijinul studentilor arabi care o parte erau si membrii ai unor ambasade straine (omar Hayssam, Taher si alti)acreditate in romania sa iasa in strada si sa ucida cetateni romani pentru a baga groaza in ei si pentru ai baga in casa intrucat lovitura de stat se infaptuise in jurul orei 7,30- 8.00.
Nu numai atat, dar a scos si trupele unitatii antiGKB 0110 in strada sa traga in cladirile de pe Calea Victoriei, TVR si altele. Aceasta unitate 0110 a fosat insotita si de Sergiu Nicolaescu care i-a rugat pe soldati sa traga cateva focuri de arma si in casa lui de pe Zambaccian. nr 22 sa zica ca si el a fost atacat de TERORISTI.
Au fost mai multi morti dupa 22 decembrie 1989 decat inainte cu toti morti de la Timisoara.
Pentru ce toate acestea pentru a baga groza in cetatenii romaniei si pentru a nu mai iesi in strada impotriva altui comunist, respectiv impotriva lui ION ILIESCU.
Crimele au continuat cu MINERIADELE care au fost tot LOVITURI DE STAT, in care au fost distruse cladiri, bunuri, devastate sedii politice, au murit mii oameni nevinovati.
A venit cu PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA cu care a distrus industria si economia romaniei, iar cetatenii ei au ajuns sclavi, fara serviciu, salariu, casa, familie si indentitate.
In decembrie 1989 romania nu mai avea datorii externe, iar acum grupuri sovietice ruse au facut credite externe la FMI si Banca Mondiala in numele statului si poporului Roman, credtite care se ridica la peste 90 de miliarde de euro.Nu ce spun politicieni.
A inceput jefuirea Bancilor (bancorex, Agrticola si altele) impreuna cu agenti romani si straini, sarcirea, infometarea si distrugerea poporului roman cu ajutorul institutiilor statului in care a instakllat oamnei lui (Dan Voinea, Cristian Diaconescu si alti)si i-a investit cu salarii de sute de milioane de lei pentru ai proteja crimele crimele comise si jjaful national.
SOLUTIA ESTE CONDAMNAREA ACESTUI CRIMINAL ION ILIESDCU TRADATORUL ROMANANIEI SI AL POPORULUI ROMAN SI NATIONALIZAREA

Un Agricultor
2008-11-17 10:03:59

Tataia Ilici mananca rahat cu mana stanga si arunca rahatul in ventilator cu mana dreapta

Va mirati de ce este apropierea PSD-PNL? Nimic mai simplu: cine erau alde Morega sau Lucian Iliescu inainte de '89? Nu cumva vajnici activisti pcr? Dar despre Gisella Wass, Walter Roman n-am auzit cumva? Ce importanta are, atata timp cat Bogdan Olteanu si Petrica Roman sunt "mari" liberali, dar cu basca? Exemplele ar putea urma atat cu fii de securisti (fratii Orban), cat si cu colaboratori ai securitatii, de la Quintus pana la Ghise. Nenorocirea de la Petrila ne arata ca la esalonul doi al PNL este foarte bine pentru progeniturile fostilor conducatori comunisti. Daca tatal a fost director ceausist, musai ca fiul sau nepotul sa fie astazi, in aceeasi institutie, director PNL-ist. Nu un proverb vechi spune ca " cine se aseamana se aduna"?
Basti si papioane baieti!

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 10:04:42

Deci,...!Lovitura de Palat ? Aveam dreptate/ Shadow

"Lucratura" lui Iliescu se simte de la o posta : pe de o parte,intaratarea sindicatelor,pe de alta parte,...."prietenii" lui rusi care promit ca ar putea trece cu conducta prin Ro,ieftinind astfel pretul la gaz si creind locuri de munca ! Pai, daca-i asa,am putea banui ca vizita lui in Valea Jiului nu-i deloc intamplatoare !
Si,....mai ca-mi vine sa cred ca Basescu nu vorbea degeaba de o lovitura de palat ! S-ar putea intampla ca, inainte de numararea voturilor, sa fim anuntati de.... decesul Presedintelui,in urma unei intoxicatii cu plumb ! de ce cu plumb ? Pai explicatia ar putea fi ca Presedintele a baut niste tzuica fiarta la cazan{cunoscut fiind faptul ca asemenea intoxicatii sant frecvente !} Daca-i asa,gici cine ar asigura interimatul Presedential si....ghici cine ar iesi din urna ! Pai...da ! Si rusii ar fi foarte avantajati : bazele americane din Ro le stau in gat si daca aruncam un ochi in Moldova,vedeti ce se pregateste !

Mona G.
2008-11-17 10:09:59

Iliescu

Cozma a facut 11 ani inchisoare si a fost judecat de un tribunal militar iar in cazul lui Iliescu i s-a spus ca nu poate fi cercetat si judecat de un tribunal militar si uite asa a iesit basma curata!Nu tin cu Cozma dar el a spus ca a fost chemat cu minerii de Iliescu!Deci asta a fost Tartorul!si umbla liber si mai indrazneste sa faca jocuri politice!Tot el si turnatorul Voiculescu vor sta la baza viitoarei suspendari a Presedintelui ca doar kghebistul este harsait in lovituri de stat!

Hantzy
2008-11-17 10:22:19

Re: Deci,...!Lovitura de Palat ? Aveam dreptate/ Shadow

La 2008-11-17 10:04:42, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> "Lucratura" lui Iliescu se simte de la o posta : pe de o
> parte,intaratarea sindicatelor,pe de alta parte,...."prietenii" lui
> rusi care promit ca ar putea trece cu conducta prin Ro,ieftinind
> astfel pretul la gaz si creind locuri de munca ! Pai, daca-i asa,am
> putea banui ca vizita lui in Valea Jiului nu-i deloc intamplatoare !
> Si,....mai ca-mi vine sa cred ca Basescu nu vorbea degeaba de o
> lovitura de palat ! S-ar putea intampla ca, inainte de numararea
> voturilor, sa fim anuntati de.... decesul Presedintelui,in urma unei
> intoxicatii cu plumb ! de ce cu plumb ? Pai explicatia ar putea fi ca
> Presedintele a baut niste tzuica fiarta la cazan{cunoscut fiind faptul
> ca asemenea intoxicatii sant frecvente !} Daca-i asa,gici cine ar
> asigura interimatul Presedential si....ghici cine ar iesi din urna !
> Pai...da ! Si rusii ar fi foarte avantajati : bazele americane din Ro
> le stau in gat si daca aruncam un ochi in Moldova,vedeti ce se
> pregateste !
>
*****************
Nu inteleg in ce chestie ai avut dreptate! Ce legatura ar avea vizita lui Iliesku in Valea Jiului cu conducta ruseasca?! Si despre ce lovitura la Palat vorbesti?

Hantzy
2008-11-17 10:24:22

Re: Iliescu

La 2008-11-17 10:09:59, Mona G. a scris:

> Cozma a facut 11 ani inchisoare si a fost judecat de un tribunal
> militar iar in cazul lui Iliescu i s-a spus ca nu poate fi cercetat
> si judecat de un tribunal militar si uite asa a iesit basma curata!Nu
> tin cu Cozma dar el a spus ca a fost chemat cu minerii de Iliescu!Deci
> asta a fost Tartorul!si umbla liber si mai indrazneste sa faca jocuri
> politice!Tot el si turnatorul Voiculescu vor sta la baza viitoarei
> suspendari a Presedintelui ca doar kghebistul este harsait in
> lovituri de stat!
>
*****************
Il bestelesti pe Iliesku si-ti dau dreptate! Dar nu uita ca subiectul articolului era altul: ca Iliescu ii impiedica pe pesedei sa se apropie de pedelei. Sa inteleg ca vezi apropierea asta cu ochi buni?!

Socrate
2008-11-17 10:26:04

Daca PSD se aliaza cu PDL, se ssinucide politic.

PSD va pati ce a patit si PDL-ul, mergandu-se pana la scindare.
Este clar ca Geeoana vrea o alianta cu PDL-ul. Fiind un prostanac, inseamna ca si aceasta solutie este proasta. Nu ar fi exclus sa ajunga totusi prim-ministru intr-o alianta PDL-PSD, cu toate negatiile vehemente ale presedintelui.

Hantzy
2008-11-17 10:26:19

Re: Tataia Ilici mananca rahat cu mana stanga si arunca rahatul in ventilator cu mana dreapta

La 2008-11-17 10:03:59, Un Agricultor a scris:

> Nu un proverb vechi spune ca "
> cine se aseamana se aduna"?
>
*********************
pai se intelege ca ar vrea PD-L si PSD sa se adune de fapt ...

Hantzy
2008-11-17 10:28:57

Re: Daca PSD se aliaza cu PDL, se ssinucide politic.

La 2008-11-17 10:26:04, Socrate a scris:

> PSD va pati ce a patit si PDL-ul, mergandu-se pana la scindare.
> Este clar ca Geeoana vrea o alianta cu PDL-ul. Fiind un prostanac,
> inseamna ca si aceasta solutie este proasta. Nu ar fi exclus sa
> ajunga totusi prim-ministru intr-o alianta PDL-PSD, cu toate
> negatiile vehemente ale presedintelui.
>
***********
Acuma, daca PSD ar sucomba, n-ar fi o prea mare pierdere. Pierderea ar fi daca oportunistii care-l compun ar trece la PD-L, partidul care primeste toate scursorile, numai sa se umfle ca oaia in salata.

Hantzy
2008-11-17 10:30:25

Re: umbre

La 2008-11-17 04:06:06, Danny a scris:

>
>
> Dorulet prostulet, ce are s... cu prefectura?
>
***************
Are! Si la una si la alta, mata dai din buze!

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 10:47:08

Re: Deci,...!Lovitura de Palat ? Aveam dreptate/ Shadow

1. Rememoreaza tot ce sti despre zambaret
2.scoaterea sindicatelor in strada,informatiile contradictorii despre criza,mingaierea minerilor pe frunte{putin inainte de dezastrul din mina}, toate servesc unui singur scop : legitimarea stangii,al carui lider indiscutabil e Iliescu,singurul lider f. apropiat de rusi,nu ?
3.despre posibilitatea unei lovituri de palat , se tot discuta; eu nu fac decat sa arat cand momentul ar fi deosebit de fructuos;deasemenea,un zvon-greu de verificat-e ca o recenta descoperire a unor catrene atribuite lui Nostradamus,arata ca Basescu ar putea muri de plumb ! Plumb ar putea ansemna si glont, dar e mai putin probabil decat otravirea,care ar putea fi justificata usor si fructificata imediat, dand posibilitatea unui ...kazaciok in bazele americane din Ro !

La 2008-11-17 10:04:42, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> "Lucratura" lui Iliescu se simte de la o posta : pe de o
> parte,intaratarea sindicatelor,pe de alta parte,...."prietenii" lui
> rusi care promit ca ar putea trece cu conducta prin Ro,ieftinind
> astfel pretul la gaz si creind locuri de munca ! Pai, daca-i asa,am
> putea banui ca vizita lui in Valea Jiului nu-i deloc intamplatoare !
> Si,....mai ca-mi vine sa cred ca Basescu nu vorbea degeaba de o
> lovitura de palat ! S-ar putea intampla ca, inainte de numararea
> voturilor, sa fim anuntati de.... decesul Presedintelui,in urma unei
> intoxicatii cu plumb ! de ce cu plumb ? Pai explicatia ar putea fi ca
> Presedintele a baut niste tzuica fiarta la cazan{cunoscut fiind faptul
> ca asemenea intoxicatii sant frecvente !} Daca-i asa,gici cine ar
> asigura interimatul Presedential si....ghici cine ar iesi din urna !
> Pai...da ! Si rusii ar fi foarte avantajati : bazele americane din Ro
> le stau in gat si daca aruncam un ochi in Moldova,vedeti ce se
> pregateste !
>

Un Agricultor
2008-11-17 10:58:01

Re: Tataia Ilici mananca rahat cu mana stanga si arunca rahatul in ventilator cu mana dreapta

La 2008-11-17 10:26:19, Hantzy a scris:

> La 2008-11-17 10:03:59, Un Agricultor a scris:
>
> > Nu un proverb vechi spune ca "
> > cine se aseamana se aduna"?
> >
> *********************
> pai se intelege ca ar vrea PD-L si PSD sa se adune de fapt ...
>
Ma Hantzy, ma, tu pricepi greu si uiti repede. Scursurile comuniste se aduna sub faldurile PSD si PNL. Glasurile strabunilor le rasuna in urechi si se asociaza chemarii lui Ilici. Pacat de oamenii de buna credinta din cele doua partide si de cei care cred in cele doua ciume: ciuma rosie si ciuma galbena!

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 11:30:26

Re: Tataia Ilici mananca rahat cu mana stanga si arunca rahatul in ventilator cu mana dreapta

Nu stiu daca e momentul, dar as vrea sa discutam si un alt aspect: asistam-de multa vreme-la o campanie sustinuta anti-romani si anti Romania ! Cui serveste{cine o plateste?}? De ce numai in Europa, nu si in US of A ?nu si in Australia,'ai taica ? Mai nou, de can' cu Insula Serpilor{>>>} auzim si altele : referitor la origine,etc !
In urma cu vre-o catziva ani, aratam-tot pe acest forum- ca e f. ciudata prezenta la colt de strada a masinilor Lada, de pe capota careia, niste basarabeni vand nimicuri; am aratat atunci ca e imposibil ca respectivii sa poata trai din asta,vanzarile lor fiind mult prea mici si m-am mirat de faptul ca nu sant controlati financiar de nimeni ! Ei bine,reactia a fost destul de prompta, masinile respective au disparut din peisajul romanesc, iar basarabenii au cam disparut si ei {sau au fost schimbati si "acoperiti" ?}
Domnilor forumisti,e posibil sa traim niste momente in care sa se decida iar soarta noastra, a romanilor ! Poate c'ar fi bine sa ne pese,sa nu fim simplii spectatori !

La 2008-11-17 10:58:01, Un Agricultor a scris:

> La 2008-11-17 10:26:19, Hantzy a scris:
>
> > La 2008-11-17 10:03:59, Un Agricultor a scris:
> >
> > > Nu un proverb vechi spune ca "
> > > cine se aseamana se aduna"?
> > >
> > *********************
> > pai se intelege ca ar vrea PD-L si PSD sa se adune de fapt ...
> >
> Ma Hantzy, ma, tu pricepi greu si uiti repede. Scursurile comuniste se
> aduna sub faldurile PSD si PNL. Glasurile strabunilor le rasuna in
> urechi si se asociaza chemarii lui Ilici. Pacat de oamenii de buna
> credinta din cele doua partide si de cei care cred in cele doua
> ciume: ciuma rosie si ciuma galbena!
>

Shadow
2008-11-17 11:38:35

Re: Deci,...!Lovitura de Palat ? Nu aveai dreptate Marius

> "Lucratura" lui Iliescu se simte de la o posta : pe de o
> parte,intaratarea sindicatelor,pe de alta parte,...."prietenii" lui
> rusi care promit ca ar putea trece cu conducta prin Ro,ieftinind
> astfel pretul la gaz si creind locuri de munca ! Pai, daca-i asa,am
> putea banui ca vizita lui in Valea Jiului nu-i deloc intamplatoare !

"Intaratura" sindicatelor este mana lui basecu si a comunistilor din pdl. Cu boc si stolojan in frunte. Daca ne amintim de "vizita fulger" facuta de stolo la o "inmormantare" la mineri nu mai mira pe nimeni. Masa de "manevra" e utilizata in acelasi mod ca si ilici. Se vede si azi dupa tragedia de la mina Petrila.

> Si,....mai ca-mi vine sa cred ca Basescu nu vorbea degeaba de o
> lovitura de palat ! S-ar putea intampla ca, inainte de numararea
> voturilor, sa fim anuntati de.... decesul Presedintelui,in urma unei
> intoxicatii cu plumb ! de ce cu plumb ?

Decesul presedintelui. Alta "aberatie". De la asta ca "data de intrare" poti demonstra chiar ca si "apa nu e uda".

> Pai explicatia ar putea fi ca
> Presedintele a baut niste tzuica fiarta la cazan{cunoscut fiind faptul
> ca asemenea intoxicatii sant frecvente !} Daca-i asa,gici cine ar
> asigura interimatul Presedential si....ghici cine ar iesi din urna !
> Pai...da ! Si rusii ar fi foarte avantajati : bazele americane din Ro
> le stau in gat si daca aruncam un ochi in Moldova,vedeti ce se
> pregateste !

Baza americana ca e numai una si e "gandita" sa fie "temporara" sta in gat rusilor. Dar nu mai mult decat cele din Cehia si Polonia(gandite nu ca baze temporare).

Shadow
2008-11-17 11:41:58

Re: Daca PSD se aliaza cu PDL, se ssinucide politic. Pai n-ar fi pierdere

> PSD va pati ce a patit si PDL-ul, mergandu-se pana la scindare.
> Este clar ca Geeoana vrea o alianta cu PDL-ul. Fiind un prostanac,
> inseamna ca si aceasta solutie este proasta. Nu ar fi exclus sa
> ajunga totusi prim-ministru intr-o alianta PDL-PSD, cu toate
> negatiile vehemente ale presedintelui.

Ca sunt doua partide de stanga. De altfel se observa cum se bat intre ei pe acelasi "program". Acuzele de "furt de programe"(videanu and comp) pot exista doar la romani cand intr-o democratie "programe asemanatoare" dau nastere la aliante. Este cazul psd si pdl cu programe aproape indentice.

Shadow
2008-11-17 11:45:24

Re: bomboana agricola nu in schimb nu pricepi de nici un fel

> Ma Hantzy, ma, tu pricepi greu si uiti repede. Scursurile comuniste se
> aduna sub faldurile PSD si PNL. Glasurile strabunilor le rasuna in
> urechi si se asociaza chemarii lui Ilici. Pacat de oamenii de buna
> credinta din cele doua partide si de cei care cred in cele doua
> ciume: ciuma rosie si ciuma galbena!

Scursurile comuniste se aduna in principal sub steagul pdlac. De aici si migrarea unei parti "importante" din cei 322 catre partidul "prezidential". Ma astept la o guvernare de stanga extrema cu stolo (nu e in stare sa citeasca nici documentele INS). Ca si in Argentina ca am vazut ca era vorba in weekend de ea el este specialist in a "nationaliza" economiile.

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 11:47:07

Re: Deci,...!Lovitura de Palat ? e doarpunctul tau de vedere nu Shadow ?

Ai dreptul sa-ti dai cu parerea. Sa nu-mi spui ca poti proba


"Intaratura" sindicatelor este mana lui basecu si a comunistilor din pdl. Cu boc si stolojan in frunte. Daca ne amintim de "vizita fulger" facuta de stolo la o "inmormantare" la mineri nu mai mira pe nimeni. Masa de "manevra" e utilizata in acelasi mod ca si ilici. Se vede si azi dupa tragedia de la mina Petrila.
.............................................................................
La 2008-11-17 11:38:35, Shadow a scris:

> > "Lucratura" lui Iliescu se simte de la o posta : pe de o
> > parte,intaratarea sindicatelor,pe de alta parte,...."prietenii" lui
> > rusi care promit ca ar putea trece cu conducta prin Ro,ieftinind
> > astfel pretul la gaz si creind locuri de munca ! Pai, daca-i asa,am
> > putea banui ca vizita lui in Valea Jiului nu-i deloc intamplatoare !
>
> "Intaratura" sindicatelor este mana lui basecu si a comunistilor din
> pdl. Cu boc si stolojan in frunte. Daca ne amintim de "vizita fulger"
> facuta de stolo la o "inmormantare" la mineri nu mai mira pe nimeni.
> Masa de "manevra" e utilizata in acelasi mod ca si ilici. Se vede si
> azi dupa tragedia de la mina Petrila.
>
> > Si,....mai ca-mi vine sa cred ca Basescu nu vorbea degeaba de o
> > lovitura de palat ! S-ar putea intampla ca, inainte de numararea
> > voturilor, sa fim anuntati de.... decesul Presedintelui,in urma unei
> > intoxicatii cu plumb ! de ce cu plumb ?
>
> Decesul presedintelui. Alta "aberatie". De la asta ca "data de
> intrare" poti demonstra chiar ca si "apa nu e uda".
>
> > Pai explicatia ar putea fi ca
> > Presedintele a baut niste tzuica fiarta la cazan{cunoscut fiind faptul
> > ca asemenea intoxicatii sant frecvente !} Daca-i asa,gici cine ar
> > asigura interimatul Presedential si....ghici cine ar iesi din urna !
> > Pai...da ! Si rusii ar fi foarte avantajati : bazele americane din Ro
> > le stau in gat si daca aruncam un ochi in Moldova,vedeti ce se
> > pregateste !
>
> Baza americana ca e numai una si e "gandita" sa fie "temporara" sta in
> gat rusilor. Dar nu mai mult decat cele din Cehia si Polonia(gandite
> nu ca baze temporare).
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 11:54:39

Re: bomboana agricola nu in schimb nu pricepi de nici un fel / lol !

Shadow ,campania pe care o faci nu poate avea adepti pe forum :cu asemenea texte, mergi in satele din moldova, prin tziganie,....in general lacei ce nu stiu sa scrie si sa citeasca.

La 2008-11-17 11:45:24, a scris:

> > Ma Hantzy, ma, tu pricepi greu si uiti repede. Scursurile comuniste se
> > aduna sub faldurile PSD si PNL. Glasurile strabunilor le rasuna in
> > urechi si se asociaza chemarii lui Ilici. Pacat de oamenii de buna
> > credinta din cele doua partide si de cei care cred in cele doua
> > ciume: ciuma rosie si ciuma galbena!
>
> Scursurile comuniste se aduna in principal sub steagul pdlac. De aici
> si migrarea unei parti "importante" din cei 322 catre partidul
> "prezidential". Ma astept la o guvernare de stanga extrema cu stolo
> (nu e in stare sa citeasca nici documentele INS). Ca si in Argentina
> ca am vazut ca era vorba in weekend de ea el este specialist in a
> "nationaliza" economiile.
>

Socrate
2008-11-17 12:10:01

Sa vedem ce spune si tataia Marius Oprea * Re: Tataia Ilici ....

"Nu trebuie uitat faptul ca cei mai multi activisti, UTC-isti, comunisti si securisti sub acoperire sunt ai PDsPSDsFSN, ca sa nu mai vorbim de PRM", a replicat ieri, pentru Romania libera, Marius Oprea.
Tot el, despre Boc :
"Cred ca e ultimul om care ar trebui sa faca aprecieri, avand in vedere ca el a fost sef la UASCR (Uniunea Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania)", a mai spus Oprea.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-10-06/utc-istul-boc-numara-securistii-din-pnl.html

La 2008-11-17 10:03:59, Un Agricultor a scris:

> Va mirati de ce este apropierea PSD-PNL? Nimic mai simplu: cine erau
> alde Morega sau Lucian Iliescu inainte de '89? Nu cumva vajnici
> activisti pcr? Dar despre Gisella Wass, Walter Roman n-am auzit
> cumva? Ce importanta are, atata timp cat Bogdan Olteanu si Petrica
> Roman sunt "mari" liberali, dar cu basca? Exemplele ar putea urma
> atat cu fii de securisti (fratii Orban), cat si cu colaboratori ai
> securitatii, de la Quintus pana la Ghise. Nenorocirea de la Petrila
> ne arata ca la esalonul doi al PNL este foarte bine pentru
> progeniturile fostilor conducatori comunisti. Daca tatal a fost
> director ceausist, musai ca fiul sau nepotul sa fie astazi, in
> aceeasi institutie, director PNL-ist. Nu un proverb vechi spune ca "
> cine se aseamana se aduna"?
> Basti si papioane baieti!
>

Arogantu'
2008-11-17 12:21:48

Re: Deci,...!Lovitura de Palat ? - Inca o prostie a matrozului !

Exact dupa ce ne fusese redus ratingul de cele doua fofoloace S&P si Fitch - mai vine si declaratia prosteasca a matrozului cu lovitura de stat.

Lasa ca este prost bita - o procedura prevazuta in "constitutie" nu se poate numi lovitura de stat - dar si-asa avea Romania o imagine de tot rahatul, de ne indeamna toti sa intindem mina la FMI ca Ungaria si Ukraina...

Acuma tu mai pui rahatul matrozului pe ventilator si te mai si crezi istet nevoie mare - halal sa-ti fie !

Care lucratura, mielule ? Mai stii cine a intaritat sindicatele din invatamint ? Mai stii ce zbiera alde Catalin Croitoru in Parlament cind cu votarea de 50% ?
Mai stii declaratiile incendiare ale cretinului cazut in cap si ale prostanacului de sustinere a revendicarilor grevistilor ?

Are el Iliescu pacatele lui - dar a te preface ca nu vezi cine a agitat sindicatele este sau prostie sau actiune interesata !
Tu alegi !

La 2008-11-17 10:04:42, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> "Lucratura" lui Iliescu se simte de la o posta : pe de o
> parte,intaratarea sindicatelor,pe de alta parte,...."prietenii" lui
> rusi care promit ca ar putea trece cu conducta prin Ro,ieftinind
> astfel pretul la gaz si creind locuri de munca ! Pai, daca-i asa,am
> putea banui ca vizita lui in Valea Jiului nu-i deloc intamplatoare !
> Si,....mai ca-mi vine sa cred ca Basescu nu vorbea degeaba de o
> lovitura de palat ! S-ar putea intampla ca, inainte de numararea
> voturilor, sa fim anuntati de.... decesul Presedintelui,in urma unei
> intoxicatii cu plumb ! de ce cu plumb ? Pai explicatia ar putea fi ca
> Presedintele a baut niste tzuica fiarta la cazan{cunoscut fiind faptul
> ca asemenea intoxicatii sant frecvente !} Daca-i asa,gici cine ar
> asigura interimatul Presedential si....ghici cine ar iesi din urna !
> Pai...da ! Si rusii ar fi foarte avantajati : bazele americane din Ro
> le stau in gat si daca aruncam un ochi in Moldova,vedeti ce se
> pregateste !
>

Shadow
2008-11-17 12:24:26

Re: bomboana agricola nu in schimb nu pricepi de nici un fel De ce Marius?

> Shadow ,campania pe care o faci nu poate avea adepti pe forum :cu
> asemenea texte, mergi in satele din moldova, prin tziganie,....in
> general lacei ce nu stiu sa scrie si sa citeasca.

E ceva inexact in ceea ce sustin?
1. A primit pdl o parte importanta din "blamatii" 322? Da sau nu?
2. Stolo a facut exact ceea ce a facut regimul de stanga argentinian cand era prim ministru? Da sa nu?

Deci nu "textele mele" sunt problema ci "negarea realitatii" pe care o practici si dta. Si intradevar cu asemenea "contorsionari ale realitatii" poti prinde atat in satele din Moldova cat si in "tiganie" la un mic si o bere. Deci "mobilizeaza-te".

alwis46
2008-11-17 12:31:15

Re: Daca PSD se aliaza cu PDL, se ssinucide politic.

De scindare vorbesti ?
Eu zic sa ne uitam si pe alte meleaguri, ce zici ?
Uitasi de dansul din interiorul PNL cand respectivul partid s-a spart in tot felul de partide si partidulete unul din artizanii acestor scindari fiind si domnul Tariceanu ?
Sa rememoram formatiunile liberale aparute ca urmare a diverselor scindari :
- PNL-Aripa Tanara denumita apoi PNL '93 este opera lui Tariceanu, Horia Rusu si ...Dinu Patriciu.
- PNL-CD - condus de Nicolae Cerveni .
- PNL aripa Campeanu condus de Radu Campeanu.
Primele doua au aparut in perioada 1992-1993 iar al treilea in 1995.

Un scurt istoric al PNL si al dansului scindarilor poti citit aici :
http://www.inpolitics.ro/InPolitics/Partide/63.html

Cat despre aliante, nocive sau nu, este totusi bine sa nu uitam ca de peste doi ani PNL a reusit sa se mentina la guvernare, bravo lui ! doar cu sprijinul parlamentar al PSD.
Aceste aspecte ne arata ca miza ramanerii la putere te indeamna sa uiti ca unii iti sunt adversari si accepti, efectiv din calcul politicianist si al interesului, sprijinul lor.
Din cate stim, nici liberalii n-au facut exceptie de la apropieri nefiresti, asta cu PSD fiind deja istorie.
La 2008-11-17 10:26:04, Socrate a scris:

> PSD va pati ce a patit si PDL-ul, mergandu-se pana la scindare.
> Este clar ca Geeoana vrea o alianta cu PDL-ul. Fiind un prostanac,
> inseamna ca si aceasta solutie este proasta. Nu ar fi exclus sa
> ajunga totusi prim-ministru intr-o alianta PDL-PSD, cu toate
> negatiile vehemente ale presedintelui.
>

Arogantu'
2008-11-17 12:34:17

Declaratie de ins cazut in cap ...

<<"Ce pregatesc distinsii smecheri? Ca, dupa alegeri, liberalii si pesedistii sa-l suspende pe presedinte, iar in locul lui, ca presedinte interimar, sa fie Dan Voiculescu, presedintele Senatului, care sa-l numeasca ca prim-ministru pe Mircea Geoana, iar acesta sa dea legea de scutire de datorii a celor ce contribuie la campania electorala" - Emil Boc>>

Dovada:
http://uk.youtube.com/watch?v=qH06YVjHNhE

Shadow
2008-11-17 12:41:55

Re: Deci,...!Lovitura de Palat ? - Inca o prostie a matrozului ! pot proba Marius comparativ cu dta

>Ai dreptul sa-ti dai cu parerea. Sa nu-mi spui ca poti proba

Uite aici vizavi de cresterea cu 50% a salariilor din invatamant si "intaratarea sindicatelor":

Uite istoricul faptelor:

Pe data de: 16.09.2008

ora 14.18

http://www.mediafax.ro/politic/pdl-va-vota-motiunile-simple-ale-psd.html?1687;3187563

ora 15.36 acceasi zi
http://www.mediafax.ro/politic/psd-dispus-sa-sustina-motiunea-pdl.html?1687;3187843

Adauga la asta si faptul ca croitoru este si sindicalist "sef" si membru al biroului politic pdl(tipic pt partidele de extrema stanga). Si ai si demonstratia.

Deci cine se ocupa de "intaratarea sindicatelor"? Partidele "surori" ale stangii romanesti.

Asta este din nou am dreptate si dta nu. Se mai intampla.

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 12:45:12

Intre comunistii lui Iliescu si comunistii lui Basescu

Asta e defapt problema : ce aleg romanii acum,nu ? Pai, e simplu : au de ales intre comunistii lu' Iliescu si comunistii lu' Basescu ! Ailalti o sa aiba procent neglijabil{voturile familiei sau gastii}.Pai,daca Iliescu e cunoscut ca tatucu' care i-a sunat pe rusi pe telefonu' cu fir rosu,Basescu e cunoscut ca tatucu' cu licuriciu' al mare . deci, alegem intre comunistii pro-rusi si neocomunistii pro-americani ! Pai, e simplu : iar voteaza poporu' pe Basescu {si ai lui !}
Cat despre fel de fel de sondaje,'s numa' bune sa se stearga cu ele la cur al de le-a facut !
Daca pana acum politicienii nostrii n'au inteles ce inseamna campania, e greu de presupus ca mai pot schimba ceva in 10 zile ! Ai de sustin fel de fel de scheme complicate, ar cam trebui sa coboare cu picioarele pe pamant{umbla dupa fluturi-cum zice un amic d'al meu}

Arogantu'
2008-11-17 12:45:51

Re: Deci,...!Lovitura de Palat ? - Inca o prostie a matrozului ! pot proba Marius comparativ cu dta

Si mai adauga o declaratie din "Gardianul" de azi - inca o dovada ca manevra 50% a fost nascocita de liderii de sindicate membri de partid:

<<O apreciata profesoara de romana din Bucuresti mi-a dezvaluit acum doua zile un fapt iesit din comun, o situatie care poate explica foarte multe lucuri. Nu doresc sa creada cititorii ca ceea ce reproduc din discutia avuta este un "fonfleu", deoarece interlocutorul este un profesor cu o vechime de 35 de ani, o personalitate in domeniu si care preda intr-o scoala de prestigiu. Deci, observatia nu vine de la o persoana oarecare, care vede lucrurile in dorul lelii: "Nu stiu cine a promovat campania asta de marire a salariilor cu 50%, deoarece aceasta initiativa nu a pornit de jos, de la nivelul cadrelor didactice. Spre exemplu, eu nu am semnat si nimeni din colectivul profesoral din aceasta scoala nu si-a exprimat dorinta ca ar dori o marire procentuala cu 50%. Noi am fost pentru o crestere salariala de maximum 25%, ceea ce era mult mai rezonabil si mai usor de realizat". La auzul acestei informatii, recunoastem ca am fost surprinsi si ca am deschis gura ca in povestea cu &#171;para malaiata&#187;. Intr-adevar, mi-am amintit ca pana acum doua luni, de cand a inceput tevatura si circul &#171;cu uite legea, nu e legea&#187;, in mediile din invatamant, inclusiv la sindicate, se vehiculau variante de mariri, in transe, cu 10-12%, pana la 18-20%. Brusc a venit propunerea cu 50% si foarte repede a ajuns sa fie promulgata in Parlament, cu valoare de lege, si tot la fel de iute s-a intors totul cu fundul in sus si a fost demis mirele-ministru, si au inceput urletele, strigaturile si grevele de avertisment. Este clar ca a fost un joc politic, ca toata "panarama" s-a facut de dragul politicului, fara a se tine cont de greutatea pusculitei, a fost un fel de tragi-comedie, din care cel mai prost au iesit nimeni altii decat profesorii. Pe toate buzele se pronunta numele lor ca fiind autorii societatii romanesti in deriva.
Alexandru Calmacu>>

La 2008-11-17 12:41:55, Shadow a scris:

> >Ai dreptul sa-ti dai cu parerea. Sa nu-mi spui ca poti proba
>
> Uite aici vizavi de cresterea cu 50% a salariilor din invatamant si
> "intaratarea sindicatelor":
>
> Uite istoricul faptelor:
>
> Pe data de: 16.09.2008
>
> ora 14.18
>
> http://www.mediafax.ro/politic/pdl-va-vota-motiunile-simple-ale-psd.html?1687;3187563
>
> ora 15.36 acceasi zi
> http://www.mediafax.ro/politic/psd-dispus-sa-sustina-motiunea-pdl.html?1687;3187843
>
> Adauga la asta si faptul ca croitoru este si sindicalist "sef" si
> membru al biroului politic pdl(tipic pt partidele de extrema stanga).
> Si ai si demonstratia.
>
> Deci cine se ocupa de "intaratarea sindicatelor"? Partidele "surori"
> ale stangii romanesti.
>
> Asta este din nou am dreptate si dta nu. Se mai intampla.
>

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 12:47:54

Re: Declaratie de ins cazut in cap ../.asa-i bre ?

Asa-i, asa-i !

La 2008-11-17 12:34:17, Arogantu' a scris:

> <<"Ce pregatesc distinsii smecheri? Ca, dupa alegeri, liberalii si
> pesedistii sa-l suspende pe presedinte, iar in locul lui, ca
> presedinte interimar, sa fie Dan Voiculescu, presedintele Senatului,
> care sa-l numeasca ca prim-ministru pe Mircea Geoana, iar acesta sa
> dea legea de scutire de datorii a celor ce contribuie la campania
> electorala" - Emil Boc>>
>
> Dovada:
> http://uk.youtube.com/watch?v=qH06YVjHNhE
>
>

Arogantu'
2008-11-17 12:48:19

Re: Intre comunistii lui Iliescu si comunistii lui Basescu

De ce nu spui ca Ba'secu e ala care se jura in Aprilie 2008 ca a vorbit el cu Putin, il viziteaza la toamna si va reduce pretul la gaze ?

Mai avem 2 saptamini pina-n iarna - iar vizita lui Ba'secu la Moscova se transforma in vizita in Siria, vecina ... PALESTINEI !

Matrozu' dixit !

La 2008-11-17 12:45:12, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Asta e defapt problema : ce aleg romanii acum,nu ? Pai, e simplu : au
> de ales intre comunistii lu' Iliescu si comunistii lu' Basescu !
> Ailalti o sa aiba procent neglijabil{voturile familiei sau
> gastii}.Pai,daca Iliescu e cunoscut ca tatucu' care i-a sunat pe rusi
> pe telefonu' cu fir rosu,Basescu e cunoscut ca tatucu' cu licuriciu'
> al mare . deci, alegem intre comunistii pro-rusi si neocomunistii
> pro-americani ! Pai, e simplu : iar voteaza poporu' pe Basescu {si ai
> lui !}
> Cat despre fel de fel de sondaje,'s numa' bune sa se stearga cu
> ele la cur al de le-a facut !
> Daca pana acum politicienii nostrii n'au inteles ce inseamna
> campania, e greu de presupus ca mai pot schimba ceva in 10 zile ! Ai
> de sustin fel de fel de scheme complicate, ar cam trebui sa coboare
> cu picioarele pe pamant{umbla dupa fluturi-cum zice un amic d'al meu}
>

geek-a-contra
2008-11-17 12:56:39

acu', pa bune...

ce avantaje ar avea psd-u' daca s-ar apropia / alia cu pld-u'? pina una alta:

1. partidu' lu' basescu se da de dreapta iar ashtilaltzii se tin a fi de stinga asa ca si prin urmare sint incompatibili ideologic;
2. dupe ale mai noi sondaje alianta psd-pc este pe val in sondaje si ca o urmare apropierea de pdl nu le-ar aduce voturi in plus ba, din contra, le-ar alunga din votanti
3. basescul se tine tare ca nu vrea sa se compromita cu corumptzii din psd, asa ca, gind la gind cu bucurie, iliescu este pe aceeasi craca cu marinelu'....

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 13:01:15

Re: Intre comunistii lui Iliescu si comunistii lui Basescu

Cui sa spun ?! EU VORBEAM DE PERCEPEREA ELECTORATULUI SI DE INTENTIA DE VOT ! Atat ! Iesi si tu pe ulitza si'ntreaba : daca mutra ta inspira incredere,romanu'ti va raspunde scurt si sec : nu mai voteaza cu Iliescu, voteaza cu Basescu ! Si sa nu-mi spui ca romanu' nu pricepe cum stau lucrurile, ca-i bizon, ca-i prost, bla-bla -bla ! Asta e si asa voteaza ! Vox populi,vox dei !

La 2008-11-17 12:48:19, Arogantu' a scris:

> De ce nu spui ca Ba'secu e ala care se jura in Aprilie 2008 ca a
> vorbit el cu Putin, il viziteaza la toamna si va reduce pretul la
> gaze ?
>
> Mai avem 2 saptamini pina-n iarna - iar vizita lui Ba'secu la Moscova
> se transforma in vizita in Siria, vecina ... PALESTINEI !
>
> Matrozu' dixit !
>
> La 2008-11-17 12:45:12, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Asta e defapt problema : ce aleg romanii acum,nu ? Pai, e simplu : au
> > de ales intre comunistii lu' Iliescu si comunistii lu' Basescu !
> > Ailalti o sa aiba procent neglijabil{voturile familiei sau
> > gastii}.Pai,daca Iliescu e cunoscut ca tatucu' care i-a sunat pe rusi
> > pe telefonu' cu fir rosu,Basescu e cunoscut ca tatucu' cu licuriciu'
> > al mare . deci, alegem intre comunistii pro-rusi si neocomunistii
> > pro-americani ! Pai, e simplu : iar voteaza poporu' pe Basescu {si ai
> > lui !}
> > Cat despre fel de fel de sondaje,'s numa' bune sa se stearga cu
> > ele la cur al de le-a facut !
> > Daca pana acum politicienii nostrii n'au inteles ce inseamna
> > campania, e greu de presupus ca mai pot schimba ceva in 10 zile ! Ai
> > de sustin fel de fel de scheme complicate, ar cam trebui sa coboare
> > cu picioarele pe pamant{umbla dupa fluturi-cum zice un amic d'al meu}
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-17 13:07:08

Re: acu', pa bune...

Chestii vechi ! Mai ti minte cum s-a format PD-u' ? Mineriadele, indepartarea lu' Petre Roman ! Lovitura de palat-spun unii c'ar fi fost,..... Pai nu poti sa mai apropii cele 2 grupari,in veci !


La 2008-11-17 12:56:39, geek-a-contra a scris:

> ce avantaje ar avea psd-u' daca s-ar apropia / alia cu pld-u'? pina
> una alta:
>
> 1. partidu' lu' basescu se da de dreapta iar ashtilaltzii se tin a fi
> de stinga asa ca si prin urmare sint incompatibili ideologic;
> 2. dupe ale mai noi sondaje alianta psd-pc este pe val in sondaje si
> ca o urmare apropierea de pdl nu le-ar aduce voturi in plus ba, din
> contra, le-ar alunga din votanti
> 3. basescul se tine tare ca nu vrea sa se compromita cu corumptzii din
> psd, asa ca, gind la gind cu bucurie, iliescu este pe aceeasi craca cu
> marinelu'....
>

Hantzy
2008-11-17 13:37:10

unui Agricultor

La 2008-11-17 10:58:01, Un Agricultor a scris:

> >
> Ma Hantzy, ma, tu pricepi greu si uiti repede. Scursurile comuniste se
> aduna sub faldurile PSD si PNL. Glasurile strabunilor le rasuna in
> urechi si se asociaza chemarii lui Ilici. Pacat de oamenii de buna
> credinta din cele doua partide si de cei care cred in cele doua
> ciume: ciuma rosie si ciuma galbena!
>
********************
Eu fac alte afirmatii: poate ca am priceput mai greu, dar nu uit nimic! Spre deosebire de dumneata, care nu pricepi deloc, dar uiti imediat.
Scursurile comuniste sunt in ABSOLUT TOATE partidele: in PSD, comunistii din convingere, in PRM comunistii si securistii pensionati, in PNL turnatorii, iar la PD-L comunistii oportunisti, fara alta ideologie decat cea a burtii proprii, precum si secureii ce erau acum 20 de ani in linia a doua, si care n-au putut lua dupa revolutie parte la festin, asa cum si-ar fi dorit.

Imi aduc aminte o secventa la televizor cu Ileana Stana Ionescu, care fusese intrebata la proba practica la IATC, ce natie este, pentru ca numele ei e mult prea romanesc. Iar ea a recunoscut ca are si sange de italianca. Cam tot asa si cu PD-L: sunt mult mai sceptic cand cineva pare suspect de curat, desi este evident ca imaginea ii este bine periata.

Hantzy
2008-11-17 13:42:48

Re: Daca PSD se aliaza cu PDL, se ssinucide politic.

La 2008-11-17 12:31:15, alwis46 a scris:


> Din cate stim, nici liberalii n-au facut exceptie de la apropieri
> nefiresti, asta cu PSD fiind deja istorie.
>
>
*************
Si mai istorica, si tot la fel de nenaturala este apopierea, chiar certificata juridic, de PD. Pe atunci, PD fusese cel care manat de dorinta de a accede la guvernare, a facut sluj la PNL, desi n-aveau nici macar declarativ ceva comun in ideologie.

nikolla
2008-11-17 13:51:33

Pareri

Dl. Iliescu are si domnia sa pareri ca orice om si lider al PSD. Dar nu intotdeauna ce spune un om fie el si Ion Iliescu poate fi intelept. Este greu in actuala conjunctura sa spui care este varianta optima pentru PSD si pt. Romania. Dar judecand fara patima si cu credinta la binele general putem spune ca in actulea situatie ar fi bine sa fie un guvern puternic cu contributia PSD/ului, a oamenilor care pot face dovada capacitatii in conditii de criza. Am considerat si eu pana la momentul in care nu a fost respectata Legea votata in Parlament cu referire la salariile cadrelor didactice, ca Basescu este capul rautatilor in Romania insa Tariceanu si gasca sa nu mai are ce cauta in fruntea acestei tari si de fapt nici nu va mai fi, iar liberalii se vor lepada repede de el. Cum vrea dl Iliescu ca PSD/ul sa mai aiba de a face cu asemenea indivizi. Oare pt. dansul este un lucru minor sa nu respecti o Lege votata de Parlament?

Hantzy
2008-11-17 13:55:56

Re: Intre comunistii lui Iliescu si comunistii lui Basescu

La 2008-11-17 13:01:15, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> ...romanu'ti va raspunde scurt si sec : nu mai voteaza
> cu Iliescu, voteaza cu Basescu !
*************
Da, bre! Asa e! Votacu iliescian e acu' votac basec! N-ai zice dupa cat il injura pe ilici prostolojenii de pe forum.

Arogantu'
2008-11-17 14:03:05

Re: Intre comunistii lui Iliescu si comunistii lui Basescu - Tot un drac fesenist ! ndc


La 2008-11-17 13:01:15, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Cui sa spun ?! EU VORBEAM DE PERCEPEREA ELECTORATULUI SI DE INTENTIA
> DE VOT ! Atat ! Iesi si tu pe ulitza si'ntreaba : daca mutra ta
> inspira incredere,romanu'ti va raspunde scurt si sec : nu mai voteaza
> cu Iliescu, voteaza cu Basescu ! Si sa nu-mi spui ca romanu' nu
> pricepe cum stau lucrurile, ca-i bizon, ca-i prost, bla-bla -bla !
> Asta e si asa voteaza ! Vox populi,vox dei !
>
> La 2008-11-17 12:48:19, Arogantu' a scris:
>
> > De ce nu spui ca Ba'secu e ala care se jura in Aprilie 2008 ca a
> > vorbit el cu Putin, il viziteaza la toamna si va reduce pretul la
> > gaze ?
> >
> > Mai avem 2 saptamini pina-n iarna - iar vizita lui Ba'secu la Moscova
> > se transforma in vizita in Siria, vecina ... PALESTINEI !
> >
> > Matrozu' dixit !
> >
> > La 2008-11-17 12:45:12, Marius Adrian Porojnicu a scris:
> >
> > > Asta e defapt problema : ce aleg romanii acum,nu ? Pai, e simplu : au
> > > de ales intre comunistii lu' Iliescu si comunistii lu' Basescu !
> > > Ailalti o sa aiba procent neglijabil{voturile familiei sau
> > > gastii}.Pai,daca Iliescu e cunoscut ca tatucu' care i-a sunat pe rusi
> > > pe telefonu' cu fir rosu,Basescu e cunoscut ca tatucu' cu licuriciu'
> > > al mare . deci, alegem intre comunistii pro-rusi si neocomunistii
> > > pro-americani ! Pai, e simplu : iar voteaza poporu' pe Basescu {si ai
> > > lui !}
> > > Cat despre fel de fel de sondaje,'s numa' bune sa se stearga cu
> > > ele la cur al de le-a facut !
> > > Daca pana acum politicienii nostrii n'au inteles ce inseamna
> > > campania, e greu de presupus ca mai pot schimba ceva in 10 zile ! Ai
> > > de sustin fel de fel de scheme complicate, ar cam trebui sa coboare
> > > cu picioarele pe pamant{umbla dupa fluturi-cum zice un amic d'al meu}
> > >
> >
> >
>
>

Hantzy
2008-11-17 14:05:10

Re: Pareri

La 2008-11-17 13:51:33, nikolla a scris:

> Dl. Iliescu are si domnia sa pareri ca orice om si lider al PSD. Dar
> nu intotdeauna ce spune un om fie el si Ion Iliescu poate fi
> intelept. Este greu in actuala conjunctura sa spui care este varianta
> optima pentru PSD si pt. Romania. Dar judecand fara patima si cu
> credinta la binele general putem spune ca in actulea situatie ar fi
> bine sa fie un guvern puternic cu contributia PSD/ului, a oamenilor
> care pot face dovada capacitatii in conditii de criza. Am considerat
> si eu pana la momentul in care nu a fost respectata Legea votata in
> Parlament cu referire la salariile cadrelor didactice, ca Basescu
> este capul rautatilor in Romania ...
**********
Pana aici totul era frumos si pertinent scris
**********
.... insa Tariceanu si gasca sa nu mai
> are ce cauta in fruntea acestei tari si de fapt nici nu va mai fi,
> iar liberalii se vor lepada repede de el. Cum vrea dl Iliescu ca
> PSD/ul sa mai aiba de a face cu asemenea indivizi. Oare pt. dansul
> este un lucru minor sa nu respecti o Lege votata de Parlament?
>
***********
Brusc ai schimbat stilul! Nu prea cred ca mata ai gandit vreodata ca "Basescu e capul rautatilor".
Ca Guvernul n-a respectat legea voatat e intr-adevar incorect, insa cel mai corect ar fi fost ca Presedintele sa ceara revizuirea ei, intrucat nu toate structurile statului o considerau binevenita, asa cum fusese in cazul maririi pensiilor. Iac'asa, Basescu poate fi in acest caz tot "cap al rautatilor".

Arogantu'
2008-11-17 14:13:23

Re: acu', pa bune...

Marius - aici cred ca te inseli. Cele doua ramurele feseniste au colaborat PERFECT in Comisii si in Parlament in impunerea unei aberatii legislative - faimosul 50%.
N-are mare relevanta ca au votat-o si altii - in plen ar fi fost suficiente voturile parlamentarilor fesenisti.

Deci - se poate, sezi blind !

Gicule - teoria ta este tare doar la punctul 2 : nu ideologia i-ar putea impiedica sa formeze o mare coalitie pentru impartirea ciolanului si nici fandoselile de fata mare ( in urechi ) ale matrozului !

La 2008-11-17 13:07:08, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Chestii vechi ! Mai ti minte cum s-a format PD-u' ? Mineriadele,
> indepartarea lu' Petre Roman ! Lovitura de palat-spun unii c'ar fi
> fost,..... Pai nu poti sa mai apropii cele 2 grupari,in veci !
>
>
> La 2008-11-17 12:56:39, geek-a-contra a scris:
>
> > ce avantaje ar avea psd-u' daca s-ar apropia / alia cu pld-u'? pina
> > una alta:
> >
> > 1. partidu' lu' basescu se da de dreapta iar ashtilaltzii se tin a fi
> > de stinga asa ca si prin urmare sint incompatibili ideologic;
> > 2. dupe ale mai noi sondaje alianta psd-pc este pe val in sondaje si
> > ca o urmare apropierea de pdl nu le-ar aduce voturi in plus ba, din
> > contra, le-ar alunga din votanti
> > 3. basescul se tine tare ca nu vrea sa se compromita cu corumptzii din
> > psd, asa ca, gind la gind cu bucurie, iliescu este pe aceeasi craca cu
> > marinelu'....
> >
>
>

alwis46
2008-11-17 14:25:33

Re: Daca PSD se aliaza cu PDL, se ssinucide politic. Hantzy

geek-a-contra
2008-11-17 14:33:56

Re: arogantule...

acu' bagai de zeama ca in postarea mea este o eroare, sau mai exact ceva lipsa..

deci: "pina una alta nu vad care este problema cu parerea lui ilescu, in ultima instanta:" etc...

cele trei puncte din postare nu sint o argumentatie ci o analiza ironic-serioasa a situatiei prezente...


La 2008-11-17 14:13:23, Arogantu' a scris:

> Marius - aici cred ca te inseli. Cele doua ramurele feseniste au
> colaborat PERFECT in Comisii si in Parlament in impunerea unei
> aberatii legislative - faimosul 50%.
> N-are mare relevanta ca au votat-o si altii - in plen ar fi fost
> suficiente voturile parlamentarilor fesenisti.
>
> Deci - se poate, sezi blind !
>
> Gicule - teoria ta este tare doar la punctul 2 : nu ideologia i-ar
> putea impiedica sa formeze o mare coalitie pentru impartirea
> ciolanului si nici fandoselile de fata mare ( in urechi ) ale
> matrozului !
>
> La 2008-11-17 13:07:08, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Chestii vechi ! Mai ti minte cum s-a format PD-u' ? Mineriadele,
> > indepartarea lu' Petre Roman ! Lovitura de palat-spun unii c'ar fi
> > fost,..... Pai nu poti sa mai apropii cele 2 grupari,in veci !
> >
> >
> > La 2008-11-17 12:56:39, geek-a-contra a scris:
> >
> > > ce avantaje ar avea psd-u' daca s-ar apropia / alia cu pld-u'? pina
> > > una alta:
> > >
> > > 1. partidu' lu' basescu se da de dreapta iar ashtilaltzii se tin a fi
> > > de stinga asa ca si prin urmare sint incompatibili ideologic;
> > > 2. dupe ale mai noi sondaje alianta psd-pc este pe val in sondaje si
> > > ca o urmare apropierea de pdl nu le-ar aduce voturi in plus ba, din
> > > contra, le-ar alunga din votanti
> > > 3. basescul se tine tare ca nu vrea sa se compromita cu corumptzii din
> > > psd, asa ca, gind la gind cu bucurie, iliescu este pe aceeasi craca cu
> > > marinelu'....
> > >
> >
> >
>
>

Arogantu'
2008-11-17 14:41:20

Re: Daca PSD se aliaza cu PDL, se ssinucide politic. / Alwis

Arogantu'
2008-11-17 14:42:42

Re: arogantule...

Cam asa le-am si tratat - numai ca punctul 2 chiar are un simbure de adevar ...

La 2008-11-17 14:33:56, geek-a-contra a scris:

> acu' bagai de zeama ca in postarea mea este o eroare, sau mai exact
> ceva lipsa..
>
> deci: "pina una alta nu vad care este problema cu parerea lui ilescu,
> in ultima instanta:" etc...
>
> cele trei puncte din postare nu sint o argumentatie ci o analiza
> ironic-serioasa a situatiei prezente...
>
>
> La 2008-11-17 14:13:23, Arogantu' a scris:
>
> > Marius - aici cred ca te inseli. Cele doua ramurele feseniste au
> > colaborat PERFECT in Comisii si in Parlament in impunerea unei
> > aberatii legislative - faimosul 50%.
> > N-are mare relevanta ca au votat-o si altii - in plen ar fi fost
> > suficiente voturile parlamentarilor fesenisti.
> >
> > Deci - se poate, sezi blind !
> >
> > Gicule - teoria ta este tare doar la punctul 2 : nu ideologia i-ar
> > putea impiedica sa formeze o mare coalitie pentru impartirea
> > ciolanului si nici fandoselile de fata mare ( in urechi ) ale
> > matrozului !
> >
> > La 2008-11-17 13:07:08, Marius Adrian Porojnicu a scris:
> >
> > > Chestii vechi ! Mai ti minte cum s-a format PD-u' ? Mineriadele,
> > > indepartarea lu' Petre Roman ! Lovitura de palat-spun unii c'ar fi
> > > fost,..... Pai nu poti sa mai apropii cele 2 grupari,in veci !
> > >
> > >
> > > La 2008-11-17 12:56:39, geek-a-contra a scris:
> > >
> > > > ce avantaje ar avea psd-u' daca s-ar apropia / alia cu pld-u'? pina
> > > > una alta:
> > > >
> > > > 1. partidu' lu' basescu se da de dreapta iar ashtilaltzii se tin a fi
> > > > de stinga asa ca si prin urmare sint incompatibili ideologic;
> > > > 2. dupe ale mai noi sondaje alianta psd-pc este pe val in sondaje si
> > > > ca o urmare apropierea de pdl nu le-ar aduce voturi in plus ba, din
> > > > contra, le-ar alunga din votanti
> > > > 3. basescul se tine tare ca nu vrea sa se compromita cu corumptzii din
> > > > psd, asa ca, gind la gind cu bucurie, iliescu este pe aceeasi craca cu
> > > > marinelu'....
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

....
2008-11-17 15:00:13

Re: acu', pa bune...

PSD si PD(L) sint apropiate ideologic, adica n-au nici o ideologie, dar asta e alta poveste. Ceea ce le separa a fost lupta pentru putere la varf. Basinosul, securistul infect, a vrut sa preia puterea eliminand vechii capi, in frunte cu Ilici comunistul. N-ar fi nici o incompatibilitate intre paturile inferioare ale celor doua grupari, care s-ar incovoia in fata sefului suprem, fie ca ar fi Iliescu, Nastase sau Basescu.
Iliescu stie ca orice apropiere de PDL ar insemna preluarea in viitor a PSD de catre Basescu, tocmai datorita identitatii de fond dintre cele doua, asta echivaland cu disparitia partidului iubit, pe care l-a si creat. Cum asta inseamna si eliminarea apropiatilor lui, ce ar fi inlocuiti in toate functiile de catre slugile lui Basescu, toti sint obligati sa lupte.

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01172 sec.