Ziua Logo
  10:11, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-09-20
M_D_L (...@email.ro, IP: 193.231.40...)
2008-09-20 20:36
Americanii delireaza - sarpelui cand ii vine sa moara iese-n drum

Nu vor reusi sa incalece toate popoarele, dar in mod sigur si-i vor face pe toti dusmani. Cretinii care-i conduc gandesc ca inainte de era armelor nucleare. Oricate avioane, tancuri, bombe nucleare, etc ar avea, rachetele "primitive" ale rusilor si chiar ale chinezilor, le vor veni de hac.

Solutia problemei este alta. Trebuie ca la nivel de ONU sa se hotarasca ca in toate tarile sa se limiteze populatia, prin interzicerea procreerii inainte de varsta de 30 de ani si prin limitarea la un singur copil. Dupa asta sa se interzica fabricarea automobilelor particulare, care consuma petrol pentru comoditatea sau distractia unora. Sa se interzica si fabricarea de kitch-uri (marfuri proaste, chinezisme), pentru care se consuma multe materiale si care duc la poluare. Sa se produca numai lucruri de calitate, de folosinta indelungata (pe viata). Populatia trebuie educata in asa fel incat sa se "distreze" altfel, fara sa consume din resursele planetei, prin activitati intelectuale (pictura, radioamatorism, sah, etc) sau sportive. Este un abuz sa plece milioane de oameni in concediu la mii de kilometri departare, consumant cantitati uriase de combustibili.
Daca nu se iau masuri de genul asta si se continua actualul mod de viata, cu siguranta se vor epuiza rapid resursele planetei, se va ajunge la poluare insuportabila, la dezordine sociala si la razboi nuclear.
Trebuie sa schimbam totul, pentru ca lucrurile sa ramana cum au fost (Giuseppe Tomasi di Lampedusa - Ghepardul ).


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00621 sec.