Ziua Logo
  16:07, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-05-10

Comentarii: 49, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Radu Dragan
2007-05-09 23:30:04

de remarcat

Cei ce mai incearca timid si amator sa-l
blameze pe domnul Basescu pentru una pentru alta apar pe acest site cu argumente din zi in zi mai puierile.
In acelasi timp domnul Basescu e mai prezidential decat era cand era presedinte. Are planuri precise pentru restructurarea clasei politice, dar mai ales pentru starpirea coruptiei.
Spun asta pentru ca personal as dorii ca pozitia celor 322 si a celor afiliati
asa cum esti si tu Miruna sa fie mai tare si mai virulenta.
Numai asa victoria domnului Basescu va fii si mai rasunatoare.
Intr-o zi cand ne vom uita inapoi va fii chiar stanjenitor sa recitim ce a-ti scris in fierbintzeala acestui referendum.

Christiaan
2007-05-09 23:48:02

Miruna tata,

Uiti ca Presedintele Basescu este singurul om politic roman care a pus problema reunirii intr-un fel sau altul, a Basarabiei cu Romania, care s-a interesat si a vizitat romanii din Bucovina ocupata, romanii din Serbia si a fost aclamat la Chisinau de romanii basarabeni? Ca Romania este o bariera pentru Rusia in calea expansiunii in Balcani si in transformarea Serbiei intr-o gubernie ruseasca? Faptul ca Presedintele Parlamentului sarb a devenit adjunctul lui Seseli, gaspadin Tomislav Nikolici? Ca romanii din Timoc au ramas la mana ultranationalistilor sarbi? Ca pe parlamentarii romani si pe premierul Tradiceanu ii doare-n basca de romanii din jurul Romaniei? Ca Gusa, Melescanu, Scutaru, ca sa nu mai vorbesc de Ilici Iliescu pupa papucul tatucului PUTIN? Ca prea multe se leaga?
Se vede ca nu mai scrie Victor Roncea la Ziua!
Cu mahnire,
Christian

gili
2007-05-09 23:59:20

Rumanien , Rumanien uber ales !


"Si-acum , barbati , un fier si-un scut !
E rau destul ca ne-am vazut ,
Dar cui ie frica de un vot
E liber de-a pleca de tot ,
Iar cine-i vinzator vindut ,
Sa iasa dintre voi ! Ascult ?!

Cind multe legi te invita ,
Sa gindesti ca o vita ,
Evita munca cinstita ,
Profita ca viata-i clipita ...

O! Tu, Luceafar scump, baron al chinologiei romanesti... iti multumim ca existi. (ca daca nu existai, cum dracu`puteam noi sa mai te votam).
Tu, cel mai iubit dintre pamanteni, poliglot innascut care ai invatat engleza pe vampor si franceza in tren ... (aplauze furtunoase, indelungi de lungi. Se scandeaza "Base! Base te iubim ca ca tine nu gasim!").
Prea mult iubit conducator! Mai cheama-ne o data la vot !
(apalauze puternice.Se scandeaza "Hai Steaua!". Ba, tu ala care tragi din punga, te crezi pe stadion? Sabarone! Baga-i un cap in gura sa-l aduci la trista realitate). "

pentru conformitate cu originalul
Gilica

Agentura
2007-05-10 00:05:29

Re: Bariera Romania?

Poate impiedica Romania transformarea Serbiei in gubernie ruseasca? Cum facem noi asta?
Pana una alta ultranationalistilor sarbi le-au dat apa la moara presiunile care vizeaza independenta provinciei Kosovo. Tu ai fi de acord cu independenta judetelor Harghita si Covasna?

Katty
2007-05-10 00:05:33

Re: Miruna tata,

La 2007-05-09 23:48:02, Christiaan a scris:

> Uiti ca Presedintele Basescu este singurul om politic roman care a pus
> problema reunirii intr-un fel sau altul, a Basarabiei cu Romania, care
> s-a interesat si a vizitat romanii din Bucovina ocupata, romanii din
> Serbia si a fost aclamat la Chisinau de romanii basarabeni? Ca Romania
> este o bariera pentru Rusia in calea expansiunii in Balcani si in
> transformarea Serbiei intr-o gubernie ruseasca? Faptul ca Presedintele
> Parlamentului sarb a devenit adjunctul lui Seseli, gaspadin Tomislav
> Nikolici? Ca romanii din Timoc au ramas la mana ultranationalistilor
> sarbi? Ca pe parlamentarii romani si pe premierul Tradiceanu ii
> doare-n basca de romanii din jurul Romaniei? Ca Gusa, Melescanu,
> Scutaru, ca sa nu mai vorbesc de Ilici Iliescu pupa papucul tatucului
> PUTIN? Ca prea multe se leaga?
> Se vede ca nu mai scrie Victor Roncea la Ziua!
> Cu mahnire,
> Christian
>


Si Ceausescu la congresul XIV din noiembrie 1989 a amenintat URSS-ul lui Gorbaciov cu Basarabia. Sa te duci la amaritii ceia din Basarabia si sa vinzi iluzii cind tu insuti abia esti primit in UE, e o dovada clara de demagogie, nationalism si populism ieftin. Ca sa poti ajuta pe altii trebuie intii sa te ajuti pe tine insuti. Unirea cu Rep. Moldova poate fi un proiect viabil in contextul Uniunii Europene.

ingineru
2007-05-10 00:12:53

Re: Rumanien , Rumanien uber ales !... alt "poiet"...

... si roman adevarat ! Tre' sa fie o adevarata epidemie prin zona aia.

Nu-i de mirare ca pana si Cozma (Miron, ala cu mineriadele) se compara cu Eminescu la un anumit moment al carierei sale... :-)

La 2007-05-09 23:59:20, gili a scris:

>
> "Si-acum , barbati , un fier si-un scut !
> E rau destul ca ne-am vazut ,
> Dar cui ie frica de un vot
> E liber de-a pleca de tot ,
> Iar cine-i vinzator vindut ,
> Sa iasa dintre voi ! Ascult ?!
>
> Cind multe legi te invita ,
> Sa gindesti ca o vita ,
> Evita munca cinstita ,
> Profita ca viata-i clipita ...
>
> O! Tu, Luceafar scump, baron al chinologiei romanesti... iti
> multumim ca existi. (ca daca nu existai, cum dracu`puteam noi sa mai
> te votam).
> Tu, cel mai iubit dintre pamanteni, poliglot innascut care ai invatat
> engleza pe vampor si franceza in tren ... (aplauze furtunoase,
> indelungi de lungi. Se scandeaza "Base! Base te iubim ca ca tine nu
> gasim!").
> Prea mult iubit conducator! Mai cheama-ne o data la vot !
> (apalauze puternice.Se scandeaza "Hai Steaua!". Ba, tu ala care tragi
> din punga, te crezi pe stadion? Sabarone! Baga-i un cap in gura sa-l
> aduci la trista realitate). "
>
> pentru conformitate cu originalul
> Gilica
>

Mark
2007-05-10 00:23:25

Pe OCTAVIAN PALER l-a luat DUMNEZEU-Pe Traian Ungureanu...Basescu

Si uite -asa Romania a pierdut doi jurnalisti de exceptie.Prestatia de pe TVR1 a lui Traian Ungureanu mi-a creat impresia ca in Romania , mentalitatile unora au inghetat in perioada anilor '50.
Intelectualii si-au impartit drepturile de autor intre cei pro si cei contra.
"Colectivizarea " continua intr-o maniera ceva mai emancipata sub privirile celor 21 de milioane de romani marcati de sindromul confuziei .
Si exact acesta este scopul "sistemului ticalosit", sa mentina starea de incertitudine sa manipuleze constiintele pina la refuz.
Ca "EI" si produsele lor ambalate democratic si populist sa prinda la "popor".Ca noi sa zambim si sa aplaudam la comanda fiecare ranjet zootehnic pe care Traian Basescu il produce la fiecare aparitie media.
"A condamnat comunismul, se lupta cu oligarhia si marii corupti" -"Vrea sa mantuiasca poporul Roman".
Mesianizarea exaltata promovata de cercuri cu credibilitate , pina mai ieri, au atins pragul penibilitatii maxime in asa maniera incat nici triplarea dozei de Colebil nu reuseste sa-mi indeparteze senzatia simpatie.
Din pacate "condamnarea comunismului", abureala" votului uninominal" , tot tacamul strategic al presedinteului suspendat nu este decat praf pe tobele propagandistico-demagocice .
Activitatea politica de peste 17 ani , ne da serioase motive de a pune sub semnul intrebarii calitatea serviciilor prestate de Traian Basescu in folosul public.Recordul domniei sale este de notorietate, mai ales prin zecile si sutele de kilometrii de autostrada construite sub ministeriatul domniei sale. Tot asa vor fi puse la zid si ororile comunismului, si marii corupti alaturi de oligarhii provocatori de insmonie in Palatul Cotroceni .
Liicenii si-au trasat cu rosu linia pe care linistea poate fi implementata in societatea civila romaneasca, evident niciunul dintre semnatarii suportului pro-basescian nu sunt animati de interese personale in demersul lor ambiguu. Se poate vorbi doar de "interes national" si nimic mai mult. Tot interes national se poate numi si intentia prezidentiala de a numi ambasador la Londra pe TR Ungureanu. Exemplele sunt indeajuns sa ne putem clarifica micile neintelegeri .
Avem sansa unica de a ne revizui optiunile si atitudinea pentru a putea deveni "fii de nadejde" ai unei tari in deriva. Marii ganditori ai Romaniei ne vor pe toti sub acelasi steag , acelasi opinii , acelasi mod de gandire ,pentru ca asa este "politically correct" ,si nu altfel.
ONG-uri si lideri ai societatii civile neangrenati politic ne dau lectii de comportament urban-democratic sforariti cu grija de "filantropul" socialist George Soros,care la 75 de ani, a falimentat Banca Angliei, iar acum vrea sa salveze Romania, mizind tocmai pe lipsa ei de... experienta.
Gratie D-lui Soros parte din ONG-urile romanesti au esuat. S-au dovedit incapabile a oferi raspunsuri calme, a reflecta asupra unor solutii chibzuite pentru ca lustratia sa poata surveni fara interventii manipulatoare . Vocile ridicate recent in zona civica au adus izbitor cu gagaitul unor gaste supraponderale.
Am incercat de multe ori sa-mi explic repudierea lui Eminescu de catre "floarea " intelectualitatii vremurilor sale.L-au pus la zid si rastignit in piroanele schizofreniei stangiste numai pentru simplul motiv ca era de DREAPTA.
Influentele geostrategice nu au permis Romaniei sa dezvolte o dreapta reala niciodata, mostenirea ante si post-belica , invazia bolsevica si preluarea puterii dupa '89 de catre agentii Kremlinului , ne-au oferit un surogat ieftin de democratie autocratica din care am muscat cu totii imbatati de fantezia tricolorului gaurit.
Din pacate , parte din intelectualitatea contemporana si-a adus contributia din plin la dezastrul in care , poate fara voia noastra, ne sufocam astazi.
Mi-ar fi fost imposibil sa cred , cu ani in urma ca, un Liiceanu sau Patapievici vor contribui animati de interese "nationale" la echilibrarea si consolidarea unei criptocratii autentice in Romania lui 2007.Acceptand sa-si puna sufletele in vanzare pe piata de capital a unor venetici politici , au imbracat camasa lui Juda, urmand sa-i impartaseasca si soarta, cu siguranta.
Dar optimismul incurabil ma forteaza sa sper ca cealalta aripa a intelectualitatii si societatii civile romanesti , cei cu constiintele nealterate, vor salva ceea ce se mai poate salva din naufragiul actual in care am fost aruncati de un leadership iresponsabil.

Radu Dragan
2007-05-10 00:26:29

Re: Rumanien , Rumanien uber ales !

Gilica, entuziasmul tau e molipsitor, dar unde e dialogul?
Unde e pozitia ta, aceea care sa te defineasca pe tine persoana
Gilica.
Existi tu? Ai tu ideile tale?La 2007-05-09 23:59:20, gili a scris:


>
> "Si-acum , barbati , un fier si-un scut !
> E rau destul ca ne-am vazut ,
> Dar cui ie frica de un vot
> E liber de-a pleca de tot ,
> Iar cine-i vinzator vindut ,
> Sa iasa dintre voi ! Ascult ?!
>
> Cind multe legi te invita ,
> Sa gindesti ca o vita ,
> Evita munca cinstita ,
> Profita ca viata-i clipita ...
>
> O! Tu, Luceafar scump, baron al chinologiei romanesti... iti
> multumim ca existi. (ca daca nu existai, cum dracu`puteam noi sa mai
> te votam).
> Tu, cel mai iubit dintre pamanteni, poliglot innascut care ai invatat
> engleza pe vampor si franceza in tren ... (aplauze furtunoase,
> indelungi de lungi. Se scandeaza "Base! Base te iubim ca ca tine nu
> gasim!").
> Prea mult iubit conducator! Mai cheama-ne o data la vot !
> (apalauze puternice.Se scandeaza "Hai Steaua!". Ba, tu ala care tragi
> din punga, te crezi pe stadion? Sabarone! Baga-i un cap in gura sa-l
> aduci la trista realitate). "
>
> pentru conformitate cu originalul
> Gilica
>

Christiaan
2007-05-10 00:29:47

Re: Bariera Romania?

La 2007-05-10 00:05:29, Agentura a scris:

> Poate impiedica Romania transformarea Serbiei in gubernie ruseasca?
> Cum facem noi asta?
> Pana una alta ultranationalistilor sarbi le-au dat apa la moara
> presiunile care vizeaza independenta provinciei Kosovo. Tu ai fi de
> acord cu independenta judetelor Harghita si Covasna?
>
>
>
1. Care-i legatura dintre Harghita si Covasna cu Kosova? Fortezi cam mult nota si
2. Ce fel de Agentura esti? Cumva muscaleasca cu rezidenta in Marea Britanie?
Fii mai explicita!

Christiaan
2007-05-10 00:33:22

Re: Rumanien , Rumanien uber ales !

La 2007-05-09 23:59:20, gili a scris:

>
> "Si-acum , barbati , un fier si-un scut !
> E rau destul ca ne-am vazut ,
> Dar cui ie frica de un vot
> E liber de-a pleca de tot ,
> Iar cine-i vinzator vindut ,
> Sa iasa dintre voi ! Ascult ?!
>
> Cind multe legi te invita ,
> Sa gindesti ca o vita ,
> Evita munca cinstita ,
> Profita ca viata-i clipita ...
>
> O! Tu, Luceafar scump, baron al chinologiei romanesti... iti
> multumim ca existi. (ca daca nu existai, cum dracu`puteam noi sa mai
> te votam).
> Tu, cel mai iubit dintre pamanteni, poliglot innascut care ai invatat
> engleza pe vampor si franceza in tren ... (aplauze furtunoase,
> indelungi de lungi. Se scandeaza "Base! Base te iubim ca ca tine nu
> gasim!").
> Prea mult iubit conducator! Mai cheama-ne o data la vot !
> (apalauze puternice.Se scandeaza "Hai Steaua!". Ba, tu ala care tragi
> din punga, te crezi pe stadion? Sabarone! Baga-i un cap in gura sa-l
> aduci la trista realitate). "
>
> pentru conformitate cu originalul
> Gilica
>
Gilica taica,
vaz ca-tzi place votcaroiu. Fiecare cu gusturile lui! Hac! sau Hic!

gili
2007-05-10 00:40:43

Re: Rumanien , Rumanien uber ales !... alt "poiet"...

Ar cam trebui sa stii ca rumanul s-a nascut poiet , n'asa?

Agentura
2007-05-10 01:02:42

Re: Bariera Romania?

Vai, Christianee! Cum, nu m-ai recunoscut? Sunt eu, Agentura oligarhilor cumsecade! Nu pot sa fiu mai explicit, ca mi-e frica sa nu ma intercepteze muflonii lui Klondirov.
Care-i legatura cu Harghita si Kovasna? Ai dreptate, am gresit. Kosovo este pentru sarbi cam cu ar fi pentru noi Hunedoara - cu Sarmisegetuza. Este leaganul istoriei lor nationale.

vida clara
2007-05-10 01:03:56

Preastimate Gili

Ma abtzin greu sa i-tzi spun ca esti dus rau cu pluta,si nu tzi-o spun ca sa nu te jignesc.
Nimeni,pe lumea asta,nu-si va nega propria-i viatza.Exista,posibilitatea,ca fiecare,sa-shi traga vorbele,de asa masura,incat sa-i vina ca o manusha.
Exista posibilitatea,ca din vorbe,fiecare sa-shi faca costumatzia care-i place.
Dar nu exista posibilitatea,ca din vorbe,sa se faca fapte,Iar fara fapte,nu exista realul,ci,doar virtualul.(hai,ca iar te-am incurcat).
Acuma,hai sa ne dam mai intr-un coltz,sa nu ne mai vada ashtia.Ia uita-te tu mai atent,poate reuseshti sa vezi,ca intre PD si psd,este,pnl,png,pntcd,pc,pm,prm,udmr,si inca unele pe care ori nu le stiu,ori nu mi le aduc aminte.Poate te mai gandesti,poate te trezeshti,shi poate votezi pt o viatza democratica,cu PD-ul.Lasa-l naibii de orgoliu.

Agentura
2007-05-10 01:04:22

Re: Votcaroiu?

Hai, lasa, ca nici Base nu duce paharul la ureche... Si nici nu bea doar apa plata. Nu ca asta m-ar deranja. Bravo lui!

vida clara
2007-05-10 01:09:46

Catre Mark

Chiar daca,despre cei dushi,se vorbeste numai de bine,tu sa nu ai certitudinea inca,ca pe paler,l-a luat dumnezeu.Certitudinea asta,n-o potzi avea,pana nu ai certitudinea.Atunci,sa ne spui shi noua.

Sobru
2007-05-10 01:14:54

Re: Bariera Romania?

Bineinteles ca Securistul a pus si problema reunirii, ca la birt, unde se pun toate problemele, de la coada vacii la invazia extraterestrilor. Asta e important pentru prostime, sa se puna problema, sa se dea din buze, sa aiba lumea la ce sa caste gura.
Ia la intamplare un prost de pe strada si va stii sa spuna exact ce spune si Basescu. Fa-l presedinte.

Christiaan
2007-05-10 01:26:43

Re: Bariera Romania?

daniel
2007-05-10 01:41:02

Bravo, Miruna !!!

Excelent articol, idei limpezi, argumentate inteligent.

Agentura
2007-05-10 02:07:43

Re: Cam urat...

Lasa-l pe Paler sa se odihneasca in pace!

Agentura
2007-05-10 02:10:38

Re: Ah, te-ai prins...

ca sunt o Agentura iredentista...
Lasa-ma, nene, cu precizarile istorico-geografice si cu contextualizarile fara relevanta. Eu cred ca ai inteles din prima ce vroiam sa zic, dar te faci ca nu. Ideea e ca pentru sarbi Kosovo este un fel de leagan national - si nu are nici o importanta ca e mai recent decat Sarmisegetusa, sau ce faceau romanii pe vremea aia.


gili
2007-05-10 02:27:40

Ca care orgoliu scumpete ?!

Pai acilea ie chestie de orgoliu ?!
Acilea ie vorba de cascat ochii la ce face mascariciul asta de Ba'secu nu la cascat gura la ce zice , n'asa?
Apai afla ca m-as simti tare jignit daca mi-ar trece numai si pentru o fractiune de secunda prin cap sa pierz vremea pina la urnele de votare ca sa pui stampila pe fesenei , fie ei pedei , fie ei pesedei .
Nu intimplator cunosc direct si personal pe multi dintre liderii celor doua gasti ordinare care se cheama PD si PSD , de la Ba'secu pina la Ilici , dar si pre multi altii dintre dinsii si inca n-am vazut vreunul care sa aibe doua vorbe la un loc .
Daca totusi am sa merg la vot pentru a-mi da acordul la demiterea mascariciului , am s-o fac pentru ca tara asta , membra a UE acum , nu trebuie sa fie tagma jefuitorilor fesenei , nu trebuie trasa in prapastie de dorinta nestavilita de putere a unui neispravit .
Votul dat pentru demiterea astuia , nu este nici pe departe vot dat pentru Vacaroiu si ai lui.
Ba din contra , este o atentionare la adresa tuturor , dupa demiterea mascariciului urmatorii sefi de stat vor crapa bine ochii si vor sta pe ginduri inainte de a-si permite orice trasnaie pe motiv ca se afla in cel mai inalt scaun al administratiei romanesti .
INCULPATUL asta vrei talica sa ne scape de coruptii ceia ?!
Asta numa unul care da cu luminarea aprinsa in gropi poa sa viseze si te rog sa ma crezi ca nu-i cazul meu .
Pai daca in mai putin de doi ani jumatate de mandat a facut tot felul de trasnai , poti sa-ti inchipui unde o sa duca asta tara asta daca Doamne feri sta in scaunul cela de la Cotroceni zece anisori cit neispravitul cela de Ilici ?
Iacata suntem si noi tara membra in UE si daca talica crezi ca asa arata un sef de stat din UE ...
Tare am teama ca lasat sa zburde inca fro sapte anisori , neispravitul o sa realizeze "performanta" de a ne scoate si din UE .

dumghen
2007-05-10 02:27:41

Ce inculta e lumea...

Oare nu vedeti ca sunteti condusi de rusi? Oare nu vedeti ca toata mascarada aceasta inscenata unicului presedinte adevarat al romanilor e sustinuta de Moscova? Romania este dependenta prin oligarhii din parlament si guvern de Rusia, mai ales de resursele energetice. Rusii vi l-au bagat pe Ceausescu, si tot ei i-au pus sfarsit. Iliescu a fost al doilea urmas al comunistilor de la Moscova si acuma vor sa-l puna pe al treilea. Frumos, ce sa zic. DESTEAPTA-TE ROMANE....

dumghen
2007-05-10 02:39:03

Bravo Christiaan

Sa stii ca te sustin! Majoritatea de pe acest forum is cu mintile sucite. Se vede clar ca se va repeta istoria ca si cu Ceausescu...daca nu castiga Basescu. Asa va trebuie... sa stati inca cateva decenii in rand la alimente la magazin si sa nu puteti trece hotarul....ce bine ar fi... DESTEAPTA-TE ROMANE !!! E vremea sa-ti deschizi ochii si sa mai gandesti si singur nu numai sa asculti ce zice unul sau altul, ce zice o publicatie sau alta, ce zice un post TV sau altul. Toate au coloritul politc al partidului de care e sustinut. Inainte credeam ca mass-media in Romania are drepturi de libera exprimare, acuma insa regret profund realitatea care o vad. O lume care nu are discernamantul intre bine si rau... Imi pare rau pentru voi...

Mark
2007-05-10 02:49:30

Re: Preastimate Gili

Pai mai draga Vida Clara sau Loca , cum iti place mai bine, asa vrei sa corupi tu admriatori ptr micul bastard PD?Vino cu teme mai tentante daca vrei sa rupi gura targului. de exp: "Vreti o tura cu motoreta(Udrea) , votati PD !".

La 2007-05-10 01:03:56, vida clara a scris:

> Ma abtzin greu sa i-tzi spun ca esti dus rau cu pluta,si nu tzi-o spun
> ca sa nu te jignesc.
> Nimeni,pe lumea asta,nu-si va nega propria-i
> viatza.Exista,posibilitatea,ca fiecare,sa-shi traga vorbele,de asa
> masura,incat sa-i vina ca o manusha.
> Exista posibilitatea,ca din vorbe,fiecare sa-shi faca costumatzia
> care-i place.
> Dar nu exista posibilitatea,ca din vorbe,sa se faca fapte,Iar fara
> fapte,nu exista realul,ci,doar virtualul.(hai,ca iar te-am incurcat).
> Acuma,hai sa ne dam mai intr-un coltz,sa nu ne mai vada ashtia.Ia
> uita-te tu mai atent,poate reuseshti sa vezi,ca intre PD si
> psd,este,pnl,png,pntcd,pc,pm,prm,udmr,si inca unele pe care ori nu le
> stiu,ori nu mi le aduc aminte.Poate te mai gandesti,poate te
> trezeshti,shi poate votezi pt o viatza democratica,cu PD-ul.Lasa-l
> naibii de orgoliu.
>

Mark
2007-05-10 02:52:49

Re: Ce inculta e lumea...-ce-ai bre cu Clara Vida>?

Ti-a capsunat pe ea asa din senin? Ai simtit-o mai mica si fara experienta si te-ai napustit asupra ei, nu-i frumos. Tine-o tot asa cu Moscova poate-ti mai relaxezi sistemul .
La 2007-05-10 02:27:41, dumghen a scris:

> Oare nu vedeti ca sunteti condusi de rusi? Oare nu vedeti ca toata
> mascarada aceasta inscenata unicului presedinte adevarat al romanilor
> e sustinuta de Moscova? Romania este dependenta prin oligarhii din
> parlament si guvern de Rusia, mai ales de resursele energetice. Rusii
> vi l-au bagat pe Ceausescu, si tot ei i-au pus sfarsit. Iliescu a fost
> al doilea urmas al comunistilor de la Moscova si acuma vor sa-l puna
> pe al treilea. Frumos, ce sa zic. DESTEAPTA-TE ROMANE....
>

Sobru
2007-05-10 03:33:25

Re: Bravo Christiaan

Lasa-ne bre cu manevrele astea, ca va cunoastem la perfectie.
Vezi-ti de tara aia a ta, ca nu se stie.

Sobru
2007-05-10 03:40:09

Re: Cam urat...

Las-o in pace, nu vezi ce filozoafa adanca e?

gili
2007-05-10 05:09:54

Clara ...


Daca ai lasat rusinea acasa zi sa-ti trimit de urgenta oarece cit sa pricepi ca despre morti ... numai de bine , n'asa?
Acuma nu de alta , da Paler asta are vacanta mai multa decit ai tu scoala si nu crez ca un atare om poate fi batjocorit pentru un mascarici de doi bani despre care de altfel omul spunea adevarul .

CONU
2007-05-10 06:12:08

Apropoo de Soros,...Ajuta Romania asa cum a ajutat si pe Kosovari.

Adica punand mana pe cea mai RENTABILA zona miniera.... Asa ca atentie la AJUTOR-ul lui SOROS Romani !

Si-n alta ordine de ajutoare,... am avertizat si pe acest for ceea ce urmeaza a se intampla in termen relativ scurt.

Atentie mare la TAQA - Companie cu sediul in Abu Dhabi, companie in care Guvernul Emiratelor detine 75% control. O companie de peste 24 de miliarde USD..
Companie care este cu ochii pe resursele energetice ale Romaniei de ceva perioada buna de timp. Veti fi surprinsi sa vedeti cine este in spatele acestei companii.

CONU

=============================================


La 2007-05-10 00:23:25, Mark a scris:

> Si uite -asa Romania a pierdut doi jurnalisti de exceptie.Prestatia de
> pe TVR1 a lui Traian Ungureanu mi-a creat impresia ca in Romania ,
> mentalitatile unora au inghetat in perioada anilor '50.
> Intelectualii si-au impartit drepturile de autor intre cei pro si cei
> contra.
> "Colectivizarea " continua intr-o maniera ceva mai emancipata sub
> privirile celor 21 de milioane de romani marcati de sindromul
> confuziei .
> Si exact acesta este scopul "sistemului ticalosit", sa mentina starea
> de incertitudine sa manipuleze constiintele pina la refuz.
> Ca "EI" si produsele lor ambalate democratic si populist sa prinda la
> "popor".Ca noi sa zambim si sa aplaudam la comanda fiecare ranjet
> zootehnic pe care Traian Basescu il produce la fiecare aparitie
> media.
> "A condamnat comunismul, se lupta cu oligarhia si marii corupti"
> -"Vrea sa mantuiasca poporul Roman".
> Mesianizarea exaltata promovata de cercuri cu credibilitate , pina mai
> ieri, au atins pragul penibilitatii maxime in asa maniera incat nici
> triplarea dozei de Colebil nu reuseste sa-mi indeparteze senzatia
> simpatie.
> Din pacate "condamnarea comunismului", abureala" votului uninominal" ,
> tot tacamul strategic al presedinteului suspendat nu este decat praf
> pe tobele propagandistico-demagocice .
> Activitatea politica de peste 17 ani , ne da serioase motive de a pune
> sub semnul intrebarii calitatea serviciilor prestate de Traian Basescu
> in folosul public.Recordul domniei sale este de notorietate, mai ales
> prin zecile si sutele de kilometrii de autostrada construite sub
> ministeriatul domniei sale. Tot asa vor fi puse la zid si ororile
> comunismului, si marii corupti alaturi de oligarhii provocatori de
> insmonie in Palatul Cotroceni .
> Liicenii si-au trasat cu rosu linia pe care linistea poate fi
> implementata in societatea civila romaneasca, evident niciunul dintre
> semnatarii suportului pro-basescian nu sunt animati de interese
> personale in demersul lor ambiguu. Se poate vorbi doar de "interes
> national" si nimic mai mult. Tot interes national se poate numi si
> intentia prezidentiala de a numi ambasador la Londra pe TR Ungureanu.
> Exemplele sunt indeajuns sa ne putem clarifica micile neintelegeri .
> Avem sansa unica de a ne revizui optiunile si atitudinea pentru a
> putea deveni "fii de nadejde" ai unei tari in deriva. Marii ganditori
> ai Romaniei ne vor pe toti sub acelasi steag , acelasi opinii ,
> acelasi mod de gandire ,pentru ca asa este "politically correct" ,si
> nu altfel.
> ONG-uri si lideri ai societatii civile neangrenati politic ne dau
> lectii de comportament urban-democratic sforariti cu grija de
> "filantropul" socialist George Soros,care la 75 de ani, a falimentat
> Banca Angliei, iar acum vrea sa salveze Romania, mizind tocmai pe
> lipsa ei de... experienta.
> Gratie D-lui Soros parte din ONG-urile romanesti au esuat. S-au
> dovedit incapabile a oferi raspunsuri calme, a reflecta asupra unor
> solutii chibzuite pentru ca lustratia sa poata surveni fara
> interventii manipulatoare . Vocile ridicate recent in zona civica au
> adus izbitor cu gagaitul unor gaste supraponderale.
> Am incercat de multe ori sa-mi explic repudierea lui Eminescu de catre
> "floarea " intelectualitatii vremurilor sale.L-au pus la zid si
> rastignit in piroanele schizofreniei stangiste numai pentru simplul
> motiv ca era de DREAPTA.
> Influentele geostrategice nu au permis Romaniei sa dezvolte o dreapta
> reala niciodata, mostenirea ante si post-belica , invazia bolsevica si
> preluarea puterii dupa '89 de catre agentii Kremlinului , ne-au oferit
> un surogat ieftin de democratie autocratica din care am muscat cu
> totii imbatati de fantezia tricolorului gaurit.
> Din pacate , parte din intelectualitatea contemporana si-a adus
> contributia din plin la dezastrul in care , poate fara voia noastra,
> ne sufocam astazi.
> Mi-ar fi fost imposibil sa cred , cu ani in urma ca, un Liiceanu sau
> Patapievici vor contribui animati de interese "nationale" la
> echilibrarea si consolidarea unei criptocratii autentice in Romania
> lui 2007.Acceptand sa-si puna sufletele in vanzare pe piata de capital
> a unor venetici politici , au imbracat camasa lui Juda, urmand sa-i
> impartaseasca si soarta, cu siguranta.
> Dar optimismul incurabil ma forteaza sa sper ca cealalta aripa a
> intelectualitatii si societatii civile romanesti , cei cu constiintele
> nealterate, vor salva ceea ce se mai poate salva din naufragiul actual
> in care am fost aruncati de un leadership iresponsabil.
>
>
>

Adrian v.D.
2007-05-10 09:58:11

Re: Rumanien , Rumanien uber ales !ptr.Gili

Dinnu
2007-05-10 10:09:13

sa judecam

o problema logica. a venit rusul mare mason in Romania. Buun. Si ce face el, dupa spusele lui basescu? Determina Parlamentul sa-l suspende-parca vad-se duce rusul la tribuna Parlamentului, ia cuvantul si le zice" tovarasi, mergeti cu noi, dati-l jos pe besescu, vreti cu vestul, sustineti-l pe basescu.
Iar parlamentarii, repede l-au demis.
Hai sa fim seriosi-in primul rand nu cred ca e vreun parlamentar care sa vrea spre est. toate partidele au reprezentanti la UE si nu cred ca acest lucru displace cuiva.
In al doilea rand, cum poate un om, fie acesta si mare mason sa influenteze o masa asa de mare de oameni-multi sunt anti-masoni.
adica rusul pana la urma urmei, e un fel de Mesia, uneste in gandire pe vadim cu marko bella, pe funar cu Hasoti, pe Frundo cu Buruiana, etc
Toti acesti parlamentari, lasand la o parte diferenta lor de opinie, total diferita la unii fata de altii, au simtit jignirea adusa de basescu institutiei, nu persoanelor. cred ca si pd ar fi votat la fel daca nu erau supravegheati.

Huhu extraterestrul
2007-05-10 10:15:04

Re: Preastimate Gili / Numai neadevaruri scrisesi colea, Vida!

Numai neadevaruri, Vida!La 2007-05-10 01:03:56, vida clara a scris:

> Ma abtzin greu sa i-tzi spun ca esti dus rau cu pluta,si nu tzi-o spun
> ca sa nu te jignesc.
> Nimeni,pe lumea asta,nu-si va nega propria-i
> viatza.Exista,posibilitatea,ca fiecare,sa-shi traga vorbele,de asa
> masura,incat sa-i vina ca o manusha.
> Exista posibilitatea,ca din vorbe,fiecare sa-shi faca costumatzia
> care-i place.
> Dar nu exista posibilitatea,ca din vorbe,sa se faca fapte,Iar fara
> fapte,nu exista realul,ci,doar virtualul.(hai,ca iar te-am incurcat).
> Acuma,hai sa ne dam mai intr-un coltz,sa nu ne mai vada ashtia.Ia
> uita-te tu mai atent,poate reuseshti sa vezi,ca intre PD si
> psd,este,pnl,png,pntcd,pc,pm,prm,udmr,si inca unele pe care ori nu le
> stiu,ori nu mi le aduc aminte.Poate te mai gandesti,poate te
> trezeshti,shi poate votezi pt o viatza democratica,cu PD-ul.Lasa-l
> naibii de orgoliu.
>

Adrian v.D.
2007-05-10 11:20:36

Doamna Munteanu

Este cert faptul ca doamna Munteanu se afla <pe val>la acest ziar,alaturi de SRS si A.Severin.Nu stiu de ce,dar ma intreb(la fel ca Ivan,pe timpul lui Stalin,din bancul in care acesta intreba mereu in sedintele de partid,unde sunt timpurile de dinainte de marea revolutie,pana cand cineva din sala intreaba unde este Ivan-disparuse fara urme...)unde este domnul Tudoran,sau altii care gandesc...altfel.

Dar sa revin la articolul de fata.
Mai intai ceva care m-a frapat:la un telejurnal de maxima audienta de la ZDF(un fel de TVR1,dar lipsit de immixtio politica,de o calitate mult superioara,poate din cauza bugetului imens de care dispune..),reporterul de la Moscova incepe a vorbi despre <politica pumnului fata de tarile mici din fosta urss>,de un nou Razboi Rece declansat de <balaur>,de <nolstalgia sovietica>de pe strazile capitalei ruse,de politica de intimidare folosind drept paravan resursele uriase ale Imperiului....Cu atat mai frapante sunt aceste declaratii-observatii,pentru ca este aricunoscuta retinerea reporterilor germani,atentia cu care declara ceva,mai ales fata de Rusia....Nici macar prorusii din Occident nu stiu ce sa mai creada fata de noua politica a <balaurului>.
Mai mult,de retinut faptul ca Romania se afla in <linia intai>fata de <balaur>.In acest context,cine nu vede <balaurul de la Rasarit>,nu l-a vazut nici macar pe timpul lui Stalin....

Este de retinut faptul ca o politica coerenta,transparenta( fata de toate tratatele,documentele semnate,invoirile si deciziile politice)dar si o critica constructiva,ne vor salva de si mai mari <belele>.Mai mult,se impune o politica romanesca fata de Rusia in contextul-si cu ajutorul-UE.
Imi permit o intrebare,nelipsita de temeri:cine mai are incredere in deciziile parlamentarilor nostri,condusi de PSD si PRM?

Adrian

Ghita Bizonu'
2007-05-10 11:34:00

Re:mama ce cult esti tu

Auzi cultule ce-i aia unicu presedinte adevata al Romaniei?
Sau stii tu cand a fost admisa Romania in NATO? Si cine era pe atunci la Cotroceni si cine la Victoriei?! Deci cum s-ar zice atunci au fost tot rusii care ne-au bagat in NATO?
Cine te-a mintit ca ceilalti ar fi inculti?!

Ghita Bizonu'
2007-05-10 11:37:31

Re: Herr vD

si ce naiba ai vrut sa zici in afara ca nu ai incredere decat in Basescu?!
Si prorusilor din Occident spune-le ca rusii, raman rusi indiferent de teoria politica care o imbratiseaza. Ca in definitiv Ecaterina cea Mare s-a nascut nemtoaica.
Si in rest sper ca famelia lu matale ti-a vorbit despre Tache Gura de Aur si Inamicul natural nu numai despre vitele halite de muscali

La 2007-05-10 11:20:36, Adrian v.D. a scris:

> Este cert faptul ca doamna Munteanu se afla <pe val>la acest
> ziar,alaturi de SRS si A.Severin.Nu stiu de ce,dar ma intreb(la fel ca
> Ivan,pe timpul lui Stalin,din bancul in care acesta intreba mereu in
> sedintele de partid,unde sunt timpurile de dinainte de marea
> revolutie,pana cand cineva din sala intreaba unde este Ivan-disparuse
> fara urme...)unde este domnul Tudoran,sau altii care
> gandesc...altfel.
>
> Dar sa revin la articolul de fata.
> Mai intai ceva care m-a frapat:la un telejurnal de maxima audienta de
> la ZDF(un fel de TVR1,dar lipsit de immixtio politica,de o calitate
> mult superioara,poate din cauza bugetului imens de care
> dispune..),reporterul de la Moscova incepe a vorbi despre <politica
> pumnului fata de tarile mici din fosta urss>,de un nou Razboi Rece
> declansat de <balaur>,de <nolstalgia sovietica>de pe strazile
> capitalei ruse,de politica de intimidare folosind drept paravan
> resursele uriase ale Imperiului....Cu atat mai frapante sunt aceste
> declaratii-observatii,pentru ca este aricunoscuta retinerea
> reporterilor germani,atentia cu care declara ceva,mai ales fata de
> Rusia....Nici macar prorusii din Occident nu stiu ce sa mai creada
> fata de noua politica a <balaurului>.
> Mai mult,de retinut faptul ca Romania se afla in <linia intai>fata de
> <balaur>.In acest context,cine nu vede <balaurul de la Rasarit>,nu l-a
> vazut nici macar pe timpul lui Stalin....
>
> Este de retinut faptul ca o politica coerenta,transparenta( fata de
> toate tratatele,documentele semnate,invoirile si deciziile
> politice)dar si o critica constructiva,ne vor salva de si mai mari
> <belele>.Mai mult,se impune o politica romanesca fata de Rusia in
> contextul-si cu ajutorul-UE.
> Imi permit o intrebare,nelipsita de temeri:cine mai are incredere in
> deciziile parlamentarilor nostri,condusi de PSD si PRM?
>
> Adrian
>

S
2007-05-10 12:06:47

Cloaca

Politica romaneasca e o cloaca. In care sunt aruncati electorii cu tot felul de amenintari, atacuri la persoana, o intreaga mizerie.
Din pozitia de "victima" Basescu ar fi castigat mult mai mult decat din pozitia de vajnic aparator a romanismul impotriva pericolelor de peste tot.
Mi-e scarba de ce citesc astazi in ziarele romanesti. Nimeni nu m-a convins de nimic, m-a scarbit doar. In consecinta, n-am chef sa particip la aceasta mizerie. O sa votez alb. Sau n-o sa votez deloc.
Culmea e ca cei ce-l sustin cu fanatism pe Basescu sunt tocmai cei pe care-i trata de "infractori" acum vre-o doi ani si anume romanii din strainatate. Le-a fluturat pe la nas teama de rusi si alte ozeneuri si merge mai bine decat americanu' si terorismu'.
Jenant !

Shadow
2007-05-10 12:41:24

Re: Preastimate Gili basme vida

> Ma abtzin greu sa i-tzi spun ca esti dus rau cu pluta,si nu tzi-o spun
> ca sa nu te jignesc.

Ce oratoare de "exceptie" nu poti fi cu sau fara influenta basesciana. Certitudinea certitudinii parol.

> Nimeni,pe lumea asta,nu-si va nega propria-i
> viatza.Exista,posibilitatea,ca fiecare,sa-shi traga vorbele,de asa
> masura,incat sa-i vina ca o manusha.
> Exista posibilitatea,ca din vorbe,fiecare sa-shi faca costumatzia
> care-i place.

Aici gresesti. Sunt putini care se pot juca cu "vorbele" schimband costumele fara sa se vada. Majoritatea isi "construieste" costumatia "unica" prin propriile vorbe, perle si prostii.

> Dar nu exista posibilitatea,ca din vorbe,sa se faca fapte,Iar fara
> fapte,nu exista realul,ci,doar virtualul.(hai,ca iar te-am incurcat).

In caz ca nu stiai "din contradictie s-a nascut ideea". Fapta reala nu ar exista fara vorbe si fara contradictie. Fapta este efectul ideii. Acum cred ca tu te-ai cam incurcat in vorbe. Este foarte adevarat ca fapta nu exista daca vorba e goala.

> Acuma,hai sa ne dam mai intr-un coltz,sa nu ne mai vada ashtia.Ia
> uita-te tu mai atent,poate reuseshti sa vezi,ca intre PD si
> psd,este,pnl,png,pntcd,pc,pm,prm,udmr,si inca unele pe care ori nu le
> stiu,ori nu mi le aduc aminte.Poate te mai gandesti,poate te
> trezeshti,shi poate votezi pt o viatza democratica,cu PD-ul.Lasa-l
> naibii de orgoliu.

Intre PD si PSD nu este nimic, nu sunt altii. E acelasi lucru. Nu ai ce sa votezi cu "vorbe goale" care nu genereaza fapte. Uita-te la ministerele pd si reusitele lor. Cel de la ministerul muncii e unica floare care se vede restul au fost la pamant atat in management cat si in reforma(ce-or fi alea). Idei nu mai spun ca e ridicol.
E drept in "vorbe goale" au fost in top, au avut de unde sa invete deh. De la tatuca cel "gaunos".
Si nu e vorba de orgolii ci de incompetente generalizate la pd. Poate ar fi bine sa faci matale un brain storming si sa refuzi "brain washingul" generat de discursul pd-ului. Discurs nesustinut de idei si cu atat mai putin de fapte.

Dan Vaideanu
2007-05-10 12:48:30

Un pic de logica

ursu livia
2007-05-10 12:54:57

Intrebarea d-nei Miruna Munteana ,trebuie pusa mai pe larg.

citat:

"Pai SIE si SRI-ul ar trebui desfiintate imediat daca agenturile moldovenesti au ajuns sa controleze Parlamentul de la Bucuresti si sa zguduie din temelii Palatul Cotroceni. Mai ramane sa ne temem de o invazie armata a fratilor de peste Prut."

Chiar ,asa ce au cele doua institutii ale statului de drept romanesc de spus despre intalnirea lui Kondyakov cu prim ministrul Tariceanu?In ce masura actualul guvern si regimul PSD-to -comunist,interimar al kgb-lui iliescu ion pot garanta siguranta nationala a tarii?

In ceea ce-i privesc pe fratii nostri de peste Prut acestia au invadat demult tara mama si o fac din disperare,de foame si din groaza de-a mai trai sub ocupatie bolsevica.

Shadow
2007-05-10 12:59:23

Re: Miruna tata, Cristiaan

> Uiti ca Presedintele Basescu este singurul om politic roman care a pus
> problema reunirii intr-un fel sau altul, a Basarabiei cu Romania

Asa este. A pus problema cand nu ne accepta nici o UE cu Bucovinenii in acelasi timp. Ca nu-l durea sa sustina. Pana atunci insa a tacut chitic.

>, care
> s-a interesat si a vizitat romanii din Bucovina ocupata,

Am vazut. I-a vizitat iar conditiile de acordare de vize s-au inasprit dupa ce s-a imbratisat cu voronin. E drept ca si super light ministrul de externe roman a avut partea lui de vina.

> romanii din
> Serbia si a fost aclamat la Chisinau de romanii basarabeni?

Fata de romanii din Serbia a luat pozitie tarziu, cand deja se rupsese caruta (decembrie) la doi ani deh si doar din pur populism poate mai castiga niscaiva sustinatori.

> Ca Romania
> este o bariera pentru Rusia in calea expansiunii in Balcani si in
> transformarea Serbiei intr-o gubernie ruseasca?

Nu ma prind cum e Romania bariera aia. Pana una alta Serbia are toate sansele sa devina (a si devenit) un paradis al infractorilor si asta datorita doar politicii europene tampite. Sa nu uit ca aceeasi politica europeana ne prepara niscaiva "gubernii islamiste" in balcani si doar serbii ar fi cei care ar sta in calea lor.

> Faptul ca Presedintele
> Parlamentului sarb a devenit adjunctul lui Seseli, gaspadin Tomislav
> Nikolici? Ca romanii din Timoc au ramas la mana ultranationalistilor
> sarbi?

Ultranationalismul sarb este hranit de politica tampita europeana. Si pt asta trag si romanii din Timoc.

> Ca pe parlamentarii romani si pe premierul Tradiceanu ii
> doare-n basca de romanii din jurul Romaniei?

Ii doare in basca absolut in acelasi fel in care l-a durut 2 ani de zile si pe base pana cand si-a descoperit un "nou bazin electoral". Asa cum si romanii din diaspora unde s-a hotarat votul sau de presedinte au devenit infractori pt ca acum sa se retransforme in "iubiti si dragi".

Shadow
2007-05-10 13:09:48

Re: de remarcat Adrian

>Dar astea sunt fleacuri in comparatie cu realitatea din Romania.Ar trebui sa >ne gandim si la gestul CSM(Consiliul Superior al Magistratilor)care a >transmis ministrului Justitiei sa-si anuleze vizita la CSM-cu ocazia Zilei >Europei..la Concursul de referate pe teme de jurisprudenta a Curtii Europene >a Drepturilor Omului.Crede-ma Gili,prin gestul ministrului Justitiei,de a >schimba oameni din gremiile independente de specialitate,<liberalii>s-au >blamat definitiv.Mai mult,liberalii romani n-au fost niciodata mai departe de >liberalii germani ca acum!Chiar nu te pune pe ganduri?

Institutul National al Magistraturii nu e totuna cu CSM mai Adrian dar nu e grav daca iese rima. Oamenii care nu au rezultate pot fi schimbati. Orice ministru al justitiei din orice tara democrata poate schimba procurori dar nu poate inchide dosare. Cf legii lui Macovei in care si-a "taiat singura" din puteri (pe motiv de procuroare si ea deh) a transformat pe procurorii in magistrati. Din subordinea ministerului justitiei au ajuns in subordinea CSM.
Si asa CSM-ul decide.
De fapt nu decide nimic ca la controalele de care se face ca uita fratini CSM nu gasise decat un unic judecator de tras la raspundere pt o clauza minora si vreo doi procurori pe absente de la serviciu.
Ministrul a cerut CSM schimbarea unui procuror de la DNA. CSM-ul cf legii va decide. Nu vad cu ce s-au blamat liberalii? Nu se blamau mai mult daca il lasau in post cu dosare care nu sunt finalizate de 2 ani, si dosarele alea "grele"?

Restul cu "liberalii germani" si alte comparatii sunt in stilul "rimei" ca de obicei.

Katty
2007-05-10 14:05:13

Re: Intrebarea d-nei Miruna Munteana ,trebuie pusa mai pe larg.

La 2007-05-10 12:54:57, ursu livia a scris:

> citat:
>
> "Pai SIE si SRI-ul ar trebui desfiintate imediat daca agenturile
> moldovenesti au ajuns sa controleze Parlamentul de la Bucuresti si sa
> zguduie din temelii Palatul Cotroceni. Mai ramane sa ne temem de o
> invazie armata a fratilor de peste Prut."
>
> Chiar ,asa ce au cele doua institutii ale statului de drept romanesc
> de spus despre intalnirea lui Kondyakov cu prim ministrul Tariceanu?In
> ce masura actualul guvern si regimul PSD-to -comunist,interimar al
> kgb-lui iliescu ion pot garanta siguranta nationala a tarii?
>
> In ceea ce-i privesc pe fratii nostri de peste Prut acestia au
> invadat demult tara mama si o fac din disperare,de foame si din groaza
> de-a mai trai sub ocupatie bolsevica.
>
>


Intrebarea Mirunei este chiar mai larga decit a ta, caci tu te focusezi doar pe intilnire in timp ce Miruna incearca sa analizeze intr-o perioada mai larga de timp. Chiar nu sesisezi?

DanBruma
2007-05-10 14:08:42

Re: Intrebarea d-nei Miruna Munteana ,trebuie pusa mai pe larg.

Asteapta, Livia, inca putin si or sa vina "cele doua institutii ale statului de drept romanesc" sa-ti dea raportul! Doar putina rabdare! Tu nu te uiti niciodata la filme de astea cu spionaj, cu CIA, cu 007? Dar cuvantul "secret" stii ce inseamna?

La 2007-05-10 12:54:57, ursu livia a scris:

> citat:
>
> "Pai SIE si SRI-ul ar trebui desfiintate imediat daca agenturile
> moldovenesti au ajuns sa controleze Parlamentul de la Bucuresti si sa
> zguduie din temelii Palatul Cotroceni. Mai ramane sa ne temem de o
> invazie armata a fratilor de peste Prut."
>
> Chiar ,asa ce au cele doua institutii ale statului de drept romanesc
> de spus despre intalnirea lui Kondyakov cu prim ministrul Tariceanu?In
> ce masura actualul guvern si regimul PSD-to -comunist,interimar al
> kgb-lui iliescu ion pot garanta siguranta nationala a tarii?
>
> In ceea ce-i privesc pe fratii nostri de peste Prut acestia au
> invadat demult tara mama si o fac din disperare,de foame si din groaza
> de-a mai trai sub ocupatie bolsevica.
>
>

Trycy
2007-05-10 16:35:38

A simti ,simtire

Pentru cine se simte : Curvele sunt tot curve, fie ca sunt femei, ori barbati!

cosor ion
2007-05-10 18:45:10

Adamescu

inca unul cazut in capcana banilor lui Felix,aruncat pe piata de pc,prin trompeta ,Ciuca.un singur lucru nu stie Ciuca,poate ca Felix in ambitia lui a uitat sa-i spuna lui Ciuca cum este cu dosarul celui racolat ca turnator.acest dosar il stie numai ofiterul care l-a racolat si merge direct in banca de date de la MAI,ofiterul a depus un juramint ca va pastra secretul.asa ca farsa cu Adamesteanu este exact ce i-a invatat SRS,gloante oarbe.Felix mai cauta si alti amatori de bani,ca tot tu nu ai muncit ca sa transpiri pentru ceia ce ai si mai incearca,ca tot nu ai putere de convingere,pentru ca ai fost ceia ce ai fost.un turnator dar si criminal.cit despre caest Adamescu,va veni timpul sa dea cu subsemnatul,pentru ca a minti denigrind pentru bani te asmileaza pe treapta zoologica cu sarpele rosu.

Liviu2002j
2007-05-10 19:06:28

Re: Doamna Munteanu

Adrian, poate ca primul care gandeste altfel (si care este cu siguranta cel mai incomod) este d-nul Roncea. Tu nu il ai la inima din cauza d-lui "profesor" Tismaneanu si a faptului ca - fatidic - d-nul Roncea gandeste "atfel" si nu poate fi de acord cu raportul sau. Numai ca d-lui Roncea nu ii poti face observatii ca liderului minerilor grevisti din Valea Jiului ... Cu SRS si Severin (vezi celebra lui lista !) sunt insa alte socoteli ... Ei sunt pe val cand vor ei !!!

Liviu2002j
2007-05-10 19:16:56

Re: Ce inculta e lumea...

Era si un banc cu un englez care trece cu masina peste Canalul Manecii si o ia prin Franta spre Paris dar asa cum stia el circuland tot pe partea stanga a drumului. La un moment dat aude la radio un anunt: "Atentie ca pe drumul ... spre Paris un nebun circula pe sens opus !". Si ce se gandeste englezul in mintea lui: "Ha, ha, ha ! Numai unul ? Numai eu cu cati m-am intalnit ..."

moroianu
2007-05-10 21:06:05

Re: Incredibil!...


Problemele pe care Romania le are cu vecinii de la Rasarit sunt de ordin cat se poate de pragmatic, si ele se numesc "Republica Moldova", "pretul energiei" sau "apele teritoriele".

A sustine ca Rusia reprezinta o amenintare pentru o Romanie membra in UE si NATO inseamna pur si simplu a umbla dupa succese publicistice ieftine, de tip Roncea sau TRU. Si totusi exista oameni care nu pot trai fara viziunea apocaliptica a "balaurului"... E o viziune profund sterila si daunatoare intereselor imediate si de perspectiva, dar foarte rentabila pentru "rating" si pentru "imagine", adica pentru ANUMITI ziaristi si ANUMITI politicieni. (Vezi modul lipsit de scrupule in care presedintele suspendat se foloseste de ea ca argument in campania pentru referendum, confirmandu-si inca o data prioritatea mondiala a POLITICII EXTERNE PENTRU UZ INTERN).

Mi se pare totusi incredibil ca procesul maturizarii si al depasirii cliseelor in materie de politica externa sa fi avansat la fel de putin in 2007 ca si cu zece ani in urma...

La 2007-05-10 11:20:36, Adrian v.D. a scris:

> Este cert faptul ca doamna Munteanu se afla <pe val>la acest
> ziar,alaturi de SRS si A.Severin.Nu stiu de ce,dar ma intreb(la fel ca
> Ivan,pe timpul lui Stalin,din bancul in care acesta intreba mereu in
> sedintele de partid,unde sunt timpurile de dinainte de marea
> revolutie,pana cand cineva din sala intreaba unde este Ivan-disparuse
> fara urme...)unde este domnul Tudoran,sau altii care
> gandesc...altfel.
>
> Dar sa revin la articolul de fata.
> Mai intai ceva care m-a frapat:la un telejurnal de maxima audienta de
> la ZDF(un fel de TVR1,dar lipsit de immixtio politica,de o calitate
> mult superioara,poate din cauza bugetului imens de care
> dispune..),reporterul de la Moscova incepe a vorbi despre <politica
> pumnului fata de tarile mici din fosta urss>,de un nou Razboi Rece
> declansat de <balaur>,de <nolstalgia sovietica>de pe strazile
> capitalei ruse,de politica de intimidare folosind drept paravan
> resursele uriase ale Imperiului....Cu atat mai frapante sunt aceste
> declaratii-observatii,pentru ca este aricunoscuta retinerea
> reporterilor germani,atentia cu care declara ceva,mai ales fata de
> Rusia....Nici macar prorusii din Occident nu stiu ce sa mai creada
> fata de noua politica a <balaurului>.
> Mai mult,de retinut faptul ca Romania se afla in <linia intai>fata de
> <balaur>.In acest context,cine nu vede <balaurul de la Rasarit>,nu l-a
> vazut nici macar pe timpul lui Stalin....
>
> Este de retinut faptul ca o politica coerenta,transparenta( fata de
> toate tratatele,documentele semnate,invoirile si deciziile
> politice)dar si o critica constructiva,ne vor salva de si mai mari
> <belele>.Mai mult,se impune o politica romanesca fata de Rusia in
> contextul-si cu ajutorul-UE.
> Imi permit o intrebare,nelipsita de temeri:cine mai are incredere in
> deciziile parlamentarilor nostri,condusi de PSD si PRM?
>
> Adrian
>

moroianu
2007-05-10 21:24:54

Re: Un pic de logica...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02262 sec.