Ziua Logo
  00:21, duminica, 24 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-05-03

Comentarii: 11, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Dacia
2007-05-03 00:23:40

"Strategia" PNL?

Cind l-ati sustinut pe Basescu la alegerile prezidentiale nu stiati nimic despre "subiectele extrem de sensibile" pe care le folositi acum in "strategie"? Marinarul a fost bun doar ca sa va ajute sa ajungeti la ciolan. Acum va faceti frati cu PSD-ul si cu Geoana ca sa va infruptati in continuare din ciolan. Intr-adevar, este o mare strategie.
Apropo, pentru dezvoltarea Romaniei si pentru bunastarea poporului roman aveti vreo strategie?

bagabondul
2007-05-03 08:30:32

Ce faci Taricene

de la tine din partid cu cei care dejea s-au minjit au pus botul la cascaval, cu cei care sunt santajati ca au calcat strimb, ca ai destui slava tatalui printre membri tai.
Ar fi bine daca ar fi posibil sa se iasa odata pentru totdeauna cu problema flota si sa se spuna de catre serviciile secrete ministere organisme internationale maritime care ereau problemele flotei asa zis furate, vindute pe nimic si unul care as vrea sa fie intrebat in aceasta problema sa fie si Vacaroiu ca slava tatalui prin functia pe care o avea in CSP stie destule iar cei care au fost ministri cind Basescu nu erea decit secretar de stat au fost subordonati ai lui Vacaroiu.
Cit despre cei din PNL care o tin pe a lor le urez pentru alegerile viitoare un procent de 4,9999999999999 5 pentru intrarea in parlament.

CristianIon2005
2007-05-03 09:11:03

Re: "Strategia" PNL?

Economia merge de duduie si asta in principal datorita PNL.


PD si marinaurul trebuie aruncati la lada de gunoi a istoriei. Numai minciuni, furt din banul public (vezi primaria capitalei) este politica PD si a lui Basescu.


La 2007-05-03 00:23:40, Dacia a scris:

> Cind l-ati sustinut pe Basescu la alegerile prezidentiale nu stiati
> nimic despre "subiectele extrem de sensibile" pe care le folositi acum
> in "strategie"? Marinarul a fost bun doar ca sa va ajute sa ajungeti
> la ciolan. Acum va faceti frati cu PSD-ul si cu Geoana ca sa va
> infruptati in continuare din ciolan. Intr-adevar, este o mare
> strategie.
> Apropo, pentru dezvoltarea Romaniei si pentru bunastarea poporului
> roman aveti vreo strategie?
>

Ghita Bizonu'
2007-05-03 09:33:14

Anticoputia

presedintelui se datoreaza faptului ca toti ai sai sunt oameni cinstiti. Nu oligarhi.
Asa cum este si prietenul de la care presedintele a cumparat un teren in Baneasa pe care l-a revandut cu un mic castic (720%). Care domn , si-a tras o masinuta modesta: Bugati veyron, cica 1.600.000 $ ! Ma rog pe langa asta maybachu lu Jiji pare Trabant. Oricum e bine ca si-a ytras Bugatiul ala negru-asflat: poate asa va descioperi si cate gropi sunt in asfaltu bucurestean al carui rege este zisul cetatean!

kalino
2007-05-03 10:28:49

despre flota

Ia uite ce spune Sorin Rosca Stanescu aici::

"Cercetarea acestei cauze a cunoscut, de-a lungul timpului, doua etape importante. Prima s-a consumat pana in 1996, cand, cel putin in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, ancheta nu a ajuns la nici un rezultat.

Pur si simplu, nu s-a putut descoperi in nici un fel ca el s-ar fi facut vinovat de vanzarea flotei. Si asta in conditiile in care, in urma unor atacuri concertate, din directia partidului lui Iliescu si chiar a presei, Traian Basescu a fost SINGURUL politician roman care, pentru a inlesni cercetarea penala, a renuntat, in mod voluntar, atat la statutul de parlamentar, care ii acorda imunitate, cat si la cel de fruntas al Partidului Democrat, care i-ar fi putut conferi o putere de natura sa-i impresioneze pe magistrati.

ATUNCI, IN 1995, Basescu a parasit Bucurestii si a plecat pur si simplu la Constanta, pastrandu-si doar calitatea de membru de partid. A ANUNTAT IN MOD PUBLIC ca face acest lucru pentru a se pune la dispozitia anchetatorilor si pentru a putea demonstra, fara nici un fel de dubiu, ca, in ciuda atacurilor indreptate impotriva lui, este nevinovat.

Cam in aceeasi perioada, pot sa spun ca eu unul, in calitate de ziarist de investigatii, mi-am luat "doctoratul in Traian Basescu".
(...)
Iar vanzarea o facea nu Basescu, ci guvernul de atunci, condus de Nicolae Vacaroiu, si presedintele de atunci, care era Ion Iliescu. Iar ce a fost salvat in 1993 s-a prapadit ulterior, navele fiind practic instrainate bucata cu bucata.
(...)
IAR BASESCU, RETRAS LA CONSTANTA CA SIMPLU CETATEAN, NU A PUTUT FI GASIT VINOVAT DE CATRE UN GUVERN OSTIL SI DE CATRE O PROCURATURA OSTILA.

http://www.ziua.net/display.php?data=2005-01-27&id=168096&kword=im unitate+dosarul+flota

sper ca nu ma cenzurati.

Petronius jr
2007-05-03 11:28:23

Consilierii ce v-au invatat?

Sa vedeti ce pofta de strategii ve-ti avea cand va intalniti cu membrii din teritoriu.

alwis46
2007-05-03 12:44:24

Re: Anticoputia

Da' cine a zis bre ca sunt cinstiti ?
Problema este ca toti astia care tipa contra lui sunt la fel, ba unii chiar mai mult, manjiti decat el.
Chestia aia cu flota este ca o placa de patefon ramasa pe un un sant.
De ce sa nu discutam de flota lui Vacaroiu, de ce sa nu discutam de combinatul galati, de ce sa nu discutam de Portile de Fier I si II unde "musiu" Tariceanu are prinse si carjele alea de dupa accident nu numai "deshtele".
Sa discutam de orice, de drumurile lui Basescu si ale lui Mitrea, de combinatele chimice, de ciment, de utilaj greu, de Comtim, de tot ce vrei dumneata. Vei vedea ca atat oamenii lui Basescu dar si camarila parlamentara sunt bagati de-a valma in rahat chiar mai sus de buze.
Nu este unul care conform indemnului lui Isus Hristos sa poata ridica primul piatra si sa dea cu ea.
Nu trebuie sa vorbim de coruptii unora sau coruptii altora, trebuie sa vorbim de absolut toti, pentru ca realitatea ne arata ca suntem sugrumati de o sleahta de raufacatori care pozeaza in angeli radiosi si neprihaniti.
Mai mare scarba !

La 2007-05-03 09:33:14, Ghita Bizonu' a scris:

> presedintelui se datoreaza faptului ca toti ai sai sunt oameni
> cinstiti. Nu oligarhi.
> Asa cum este si prietenul de la care presedintele a cumparat un teren
> in Baneasa pe care l-a revandut cu un mic castic (720%). Care domn ,
> si-a tras o masinuta modesta: Bugati veyron, cica 1.600.000 $ ! Ma rog
> pe langa asta maybachu lu Jiji pare Trabant. Oricum e bine ca si-a
> ytras Bugatiul ala negru-asflat: poate asa va descioperi si cate gropi
> sunt in asfaltu bucurestean al carui rege este zisul cetatean!
>

Shadow
2007-05-03 13:45:08

Re: Anticoputia Alwis

>Da' cine a zis bre ca sunt cinstiti ?
>Problema este ca toti astia care tipa contra lui sunt la fel, ba unii chiar mai >mult, manjiti decat el.
>Chestia aia cu flota este ca o placa de patefon ramasa pe un un sant.
>De ce sa nu discutam de flota lui Vacaroiu, de ce sa nu discutam de >combinatul galati, de ce sa nu discutam de Portile de Fier I si II unde "musiu" >Tariceanu are prinse si carjele alea de dupa accident nu numai "deshtele".

Pai cine se opune sa se discute de portile de fier "ale lui tariceanu" care a fost in post doar 7 luni si alea in care s-au adus piese "franceze" ne-refuzate deh. Ca dupa aia a venit, nu-i asa, nenea de la transporturi care si el saracanul doar "dublu" a reestimat la aceleasi firme capuse. Si terminat cu dip care a fost cel mai cel deh.

>Sa discutam de orice, de drumurile lui Basescu si ale lui Mitrea, de >combinatele chimice, de ciment, de utilaj greu, de Comtim, de tot ce vrei >dumneata. Vei vedea ca atat oamenii lui Basescu dar si camarila >parlamentara sunt bagati de-a valma in rahat chiar mai sus de buze.

Sa discutam de drumurile lui base via boagiou si mitrea. Chiar as vrea pt simplul motiv ca asfaltare mai proasta a Bucuresti pitesti decat cea realizata pe vremea lui base mare "ordonator de credite" psal 1 si finalizate(vorba vine) pe vremea lui boiagiu nici hotul de manivela nu a reusit sa "produca".

>Nu este unul care conform indemnului lui Isus Hristos sa poata ridica primul >piatra si sa dea cu ea.
>Nu trebuie sa vorbim de coruptii unora sau coruptii altora, trebuie sa vorbim >de absolut toti, pentru ca realitatea ne arata ca suntem sugrumati de o >sleahta de raufacatori care pozeaza in angeli radiosi si neprihaniti.
>Mai mare scarba !

Asta zic si eu ca trebuie vorbit de toti coruptii dar cand vine ideea de vorbit toata lumea inclusiv matale devine brusc selectiva.

John.Valjean
2007-05-03 17:48:35

Halal strategie

... sa danseze intre PSD si PD ca sa nu ajunga nicicare prea tare. Masa si dansu' insa sunt periclitate de eventuale alejeri, unde Ziua pune scanteietoare 19%, uitand discret VIRGULA dintre 1 si 9...

Radu Dragan
2007-05-03 19:16:16

PNL alturi de PSD

Cand v-ati catzarat domnule Tericeanu in barca lui Iliesku a-ti lasat si istoria si
faima partidului PNL in urma.
Partidul poate va supravietui, dar noi cetatenii vom tine minte ca a-ti pactizat cu
Iliesku.
Tericeanule poate te intrebi si tu cat din tine e PeSeDe-rist ori PeNeList ,
de parca asta ar mai conta.

alwis46
2007-05-03 21:34:01

Re: Anticoputia Alwis

Gresesti profund.
Cand am pomenit de corupti, am pomenit la gramada.
Cand am prezentat o stufoasa lista cu misculatiile facute de partida anti-Basescu am facut-o ca replica la o lista cu coruptii lui Basescu, finalul fiind acelasi : lupta impotriva tuturor coruptilor.
Cum mama naibii sa iau apararea unora din cauza carora eu si altii o ducem rau si cautam nivelul de trai undeva in mocirla ?
Verdictul meu este unul singur, puscaria pentru toti, amestecati unii cu altii ca sa-si impartaseasca metodele de lucru cand stau pe "craca" si halesc "turtoi".
La multi ani sa-i vad priponiti, uitandu-se la "dogorelu" pe dupa zabrele.
D'acord ?


La 2007-05-03 13:45:08, Shadow a scris:

> >Da' cine a zis bre ca sunt cinstiti ?
> >Problema este ca toti astia care tipa contra lui sunt la fel, ba unii
> chiar mai >mult, manjiti decat el.
> >Chestia aia cu flota este ca o placa de patefon ramasa pe un un sant.
>
> >De ce sa nu discutam de flota lui Vacaroiu, de ce sa nu discutam de
> >combinatul galati, de ce sa nu discutam de Portile de Fier I si II
> unde "musiu" >Tariceanu are prinse si carjele alea de dupa accident nu
> numai "deshtele".
>
> Pai cine se opune sa se discute de portile de fier "ale lui tariceanu"
> care a fost in post doar 7 luni si alea in care s-au adus piese
> "franceze" ne-refuzate deh. Ca dupa aia a venit, nu-i asa, nenea de la
> transporturi care si el saracanul doar "dublu" a reestimat la aceleasi
> firme capuse. Si terminat cu dip care a fost cel mai cel deh.
>
> >Sa discutam de orice, de drumurile lui Basescu si ale lui Mitrea, de
> >combinatele chimice, de ciment, de utilaj greu, de Comtim, de tot ce
> vrei >dumneata. Vei vedea ca atat oamenii lui Basescu dar si camarila
> >parlamentara sunt bagati de-a valma in rahat chiar mai sus de buze.
>
> Sa discutam de drumurile lui base via boagiou si mitrea. Chiar as vrea
> pt simplul motiv ca asfaltare mai proasta a Bucuresti pitesti decat
> cea realizata pe vremea lui base mare "ordonator de credite" psal 1 si
> finalizate(vorba vine) pe vremea lui boiagiu nici hotul de manivela nu
> a reusit sa "produca".
>
> >Nu este unul care conform indemnului lui Isus Hristos sa poata ridica
> primul >piatra si sa dea cu ea.
> >Nu trebuie sa vorbim de coruptii unora sau coruptii altora, trebuie
> sa vorbim >de absolut toti, pentru ca realitatea ne arata ca suntem
> sugrumati de o >sleahta de raufacatori care pozeaza in angeli radiosi
> si neprihaniti.
> >Mai mare scarba !
>
> Asta zic si eu ca trebuie vorbit de toti coruptii dar cand vine ideea
> de vorbit toata lumea inclusiv matale devine brusc selectiva.
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00638 sec.