Ziua Logo
  07:08, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Sport

2008-05-15

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

John
2008-05-15 04:51:50

cateva chestii

Imi place mutarea de deschidere "prostul nu merita nici o bucurie..." Nice! Strong lead, ca sa citim pana la capat. Mi-ar placea sa ia si colegii tai aminte.

Next: Coreligionarii lui Arpad. Nota bene ca aici nu e atat de simplu: ungurii sunt fie catolici, fie reformati, cam fifty-fifty, asa ca trebuie sa te documentezi ca nu e ca la romani, majoritate absoluta. Marele lor merit, ehe! ma doare s-o spun spre deosebire de noi, este ca nu-i deranjeaza pe unii religia celeilalte parti. Si sunt diferite, trust me!

"Ala a fost trofeu?" Lasa-l sa guitze, nu te necaji de pe acum. Lasa-i pe ei sa aduca un trofeu mai mare, ca nu se supara nimeni. dar sunt de acord ca vor fi macelariti curand, in faza incipienta a competitiei. Vor fi de toata jena, no doubt about it.

Aladin
2008-05-15 05:23:57

Eiiii ,catavencilor.

Si daca tavaleala pe care o asteptati acuma ne-o oferea una din vesnicele castigatoare cu epoleti ai campinatului indigen,era mai selecta ? (tavaleala)

John
2008-05-15 09:27:07

Re: Eiiii ,catavencilor.

La 2008-05-15 05:23:57, Aladin a scris:

> Si daca tavaleala pe care o asteptati acuma ne-o oferea una din
> vesnicele castigatoare cu epoleti ai campinatului indigen,era mai
> selecta ? (tavaleala)

Nu, eu ca roman doresc un parcurs cat mai frumos al echipelor noastre, oricum se numesc ele. Dar in cazul CFR umilinta e mai previzibila. M-as bucura sa nu fie asa.

Ideea care se desprinde atat din articol cat si din comentariul meu este aceasta: o echipa ca CFR Cluj mai are de parcurs un drum al faptelor, al performantei. Abia cand acestea exista, cineva se poate urca pe gramada de trofee sa dea din gura, desi nici atunci nu-i o idee desteapta.

De ce crezi ca a pus Fecalli mana pe Steaua? Pentru ca la umbra rezultatelor altora el sa nu astepte nici 5 minute ci din prima clipa sa dea cu gura si sa-si umfle muschii.

Te asigur ca n-am nici o consideratie pentru echipele bucurestene (cu epoleti, ai zis bine), ci mai degraba o scarba imensa si perfect justificata. Dar jegul jegurilor nu este Steaua, ci Dinamo. Asta orice craiovean iti poate explica si in somn, cu date, cifre, nume, si injuraturi elaborate.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00545 sec.