Ziua Logo
  10:00, sambata, 23 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-12-07
Rollo din SUA (...@hotmail.com, IP: 67.88.206...)
2007-12-07 21:48
Mai avem un pic de mandrie ca sa nu mai acceptam maizeria secusirto-ocmunita?

Din care din pacate fac parte!
Mia avem un pic de mandrie in noi destul sange in vine ca sa mai schimbam ceva?

Ce am arata in ultimii50 de anii lumii?
Ca tradam, ca nu avem coloana vertebrala, ca furam ca nu avem scrupule ?

Am facut ceva de care sa fim mandrii?
Am fi fost dispusi sa murim pentur un principiu sau o idee care sa fi adus tarii civilizatie.

Ne uitam cu jid la miliardarii de carton luati in zeflemea de Michael E Porter care le-a spus infata ca s simplu sa faci averi cand pretul la pamant de dupleaza in 2-3 ani deci nu ai fcut nimica pt a aduce valare.

Miliardarii care se ascund in spatele bodyguarzilor sau a avocatiilor, cei care fara nici un principiu exceptand capatuirea au mers inainte dupa 90.


Fostii securisti de altadata miliardarii de azi , niste gunaie in putrefactie.Cei care au chinuit mii de romani care au avut aria sa spuna NU comunismului acum 50 de ani, cai care au rezistat in temnita si au invins ca niste spartani- vom muri si vom fi liberi- ca si tinerii de la revolutie .
Ei sunt privilegiatii care au dreptul sa se numeasca romani, ei sunt in toul celor mai mari romani si trebuie sa multumim bunului DUmnezeu ca au fost si poate mai sunt oameni cu coloana vertebrala si principii.

CE ce au murit pt ceva inca ne pot reda mandria de a spune ca suntem romani nu momai, dar trebuie sa facem si noi ceva, sa scuturam tirania coruptiei morale sa incetam sa purtam razboiul romano -roman aprand embleme politice de nimic si sa ne gasim undrum ca o natiune de oameni liberi decisi sa aduca principii munca si valoare in europa.
Sa incetsam sa mai credem politicienii de azi, sa cautam sa aducem infata oameni ne coruti moral oameni care vor sa construiasca, care au morala si care privesc in viitor nu doar la salariul ce trebuie sa vina sau la mita de unde o veni ea sau ciozvarta aruncata.SA LUAM CE NISE CUVINE CU MANDRIE SI HOTARARE FARA SA MAI ASTEPTAM FIRIMITURILE D ELA MSA ALTORA,
SA NE CURATAM DE LEPRE CA SA FIM OAMENI DIN NOU


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00666 sec.