Ziua Logo
  20:04, sambata, 23 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Mistere

2008-10-06
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2008-10-06 01:31
Apocalipsa, in greceste, inseamna Revelatii

Asa se numeste ultima carte din Noul Testament, si cuprinde o insiruire de evenimente – nu unul singur – in 22 de capitole. Sfarsitul lumii ar veni printr-un cutremur cum n-a fost niciodata, cand toate orasele lumii ar fi distruse. Asta daca lumea nu se intoarce de la caile imoralitatii si violentei, devenind precum Mielul lui Dumnezeu si Fecioara Maria.
Cap. 6 vorbeste de patru cai: Unul alb, al carui calaret I s-a dat o coroana si a pornit la cucerit. Banuiesc ca se refera la perioada regilor intrucat cel de al doilea este calul rosu, despre care se spune ca reprezinta comunismul, “si putere i-a fost data celui ce sta pe cal, sa ia pacea pamantului, si sa se omoare unul pe altul.” toate astea se intampla din cauza necredintei si nerespectarii comandamentelor lui Dumnezeu.
Urmatorul cal este negru, “si cel ce sta pe el poarta o balanta in mana. Si am auzit o voce dintre cele patru bestii spunand, O masura de grau pt un penny, si trei masuri de orz pt un penny; si vezi sa nu lovesti uleiul si vinul.” Asta ar fi perioada de acum cand vedem ca tot cresc preturile. Cu ce masura masuram sau cantarim, cu aia ni se masoara.
Urmatorul este un cal sur (deschis la culoare): “si numele celui ce sta pe el este MOARTE, si IAD ce vine dupa el. Si putere le-a fost data pe o patrime din pamant, sa omoare cu SABIA, si cu FOAMETEA, si cu MOARTE.” Dupa asta scrie ca urmeaza acel mare cutremur, si soarele se intuneca, iar luna devine sangerie, stele cad, muntii si insulele se muta muta din locurile lor.
Probabil ca s-a mai trecut prin asta cand s-au desprins continentele – caci pamantul era dintr-o singura bucata. Uitandu-ma in dictionar sa traduc mai exact “pale horse”, vad ca pale mai inseamna si par, de unde banuisec ca vine si numele Palin – Sarah Palin – paling = gard de lemn.
Asta face legatura cu visul meu de acum doua nopti, cand vroiam sa bat un par pt rosii, si ceream sa-mi dea ciocanul pe care il vedeam pe jos in curte. Dupa asta, nu stiu cum ajunsesem pe o strada laturalnica din Paris, eram turisti si cautand sa ne asezam la o masa din fata unui mic restaurant, vroiam sa numar un teanc de sute de dolari ce-i tineam in mana. Langa noi a venit si un cuplu de englezi care au intrat in vorba, iar el mi-a cerut sa-i dau putin banii sa-i tina sau sa vada ceva. Parea un om foarte onest, asa ca i-am dat, numai ca dupa asta a venit o gramada de lume, unii dansau caci se auzea muzica pariziana, asa ca nu-l mai gaseam pe englezul cu banii si nici nu-i retinusem numele cand s-a prezentat. Mi-era ciuda ca macar nu mai pusesem din bani prin geanta sau buzunare.
Cred ca prin asta eram avertizata asupra crizei bancare. Depunem banii crezand ca sunt in siguranta, si apoi ne trezim in invalmaseala fara ei. Iar Palin o avea legatura cu “pale horse”, caci acesta-i partidul ce sustine razboiul. Dar nu se gandesc ca asta se intoarce cu hurricanes asupra Americii, precum a venit Ike, la 13 sept. (una din aniversarile aparitiei Sf. Fecioare la Fatima), de a facut atatea distrugeri de case si bunuri, in Houston si alte orase din Texas, de au ramas fara “POWER” (ELECTRICITATE), pt mult timp, fiind nevoiti sa lucreze fara aer conditionat pe calduri mari.
Peter Lemesurier a descris destul de exact evenimentele din ultim perioada, in cartea sa NOSTRADAMUS – ULTIMELE REVELATII, interpretand si alte profetii. Cartea aparuta in 1996 in romaneste, numai ca Nostradamus vedea invazia rasei galbene in Europa ca lupte armate, desi vedeau ca acestia ar putea patrude in cautare de hrana si o viata mai buna. De teama inchizitiei, nostradamus n-a scris foarte clar, datele trebuind si ele apreciate dupa anumite evenimente astronomice, plus sau minu cativa ani, insa vad ca a prevazut foarte bine in privinta Papei Ioan paul II, scriind:
“Cand saptesprezece ani de domnie s-au scurs/ termenul papal se va schimba la cinci ani,/ Si nu va fi iubit de Romani/ Cel ce va fi ales atunci.”
El prevazuse moartea papei in 1995, cand, intr-devar, se implineau 17 ani de conducerea lui la Vatican. A vazut ceva si cu cifra cinci, caci domnia si viata Papei Ioan Paul II s-a mai prelungit ci de doua ori cinci ani – adica pana in 2005. Rabinul american, Daniel Lapin, spunea intr-o discutie pe Daystar, ca cifra 5 reprezinta un numar de gratie divina, si ca Dumnezeu i-a dat lui Moise cele 10 comandamente, scrise pe doua table, desi Moise le-ar fi vrut intr-una singura ca sa se poata sprijini cu cealata mana cand cobora de pe munte.
Deducem ca Papa a fost gratiat de Dumnezeu de doua ori cate cinci ani. Dealtfel a si devanit papa dupa ce a insistat ca Vaticanul sa reinstituie Mataniile Milei Divine, ce-i fusesera revelate de Iisus Sorei Faustina Kowalska. Papa a si fixat data Sarbatorii Milosteniei Divine, asa cum Iisus a cerut, prima duminica dupa Pasti, si ca era important o spune si faptul ca el a murit in ajunul acestei sarbatori. Asa cum Moise a murit inainte de a intra in Tara Promisa. Cu ajutorul Mataniilor Divine vom intra in Noua Era sau Imparatia lui Dumnezeu.

bogdanmate din Timisoara (...@yahoo.com, IP: 193.231.49...)
2008-10-06 16:02
Re: Apocalipsa, in greceste, inseamna Revelatii

Ti-am spus sa nu mai mananci mult seara.


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00747 sec.