Ziua Logo
  14:15, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-16

Comentarii: 184, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-12-15 21:47:25

Butada anului

Butada anului

Ce ama vazut la TV astazi m-a facut sa cred in genialitatea dlui Hrebenciuc.
Dl.Saftoiu,fost,cum ar zice un penelist,slugoiul lui Basescu si intrat la PNL caci cine l-ar mai fi primit, combatea de zor dictatura lui Basescu,faptul ca numeste pe cine vrea si alte penelisme obisnuite.

Claponul,ii spune lui el,Hrebenciuc ar fi de acords daca Basescu o numeste pe dna Liciu premier .Ar acepta PSD si dl Hrebenciuc nepasatori la dictatura lui Basescu?

Raspunsul dlui Hrebenciuc a fost genial,a fost o buatada pe care eu o consider cea mai celebra in 2008.
Si spune Hrebenciuc:

DACA DL.BASESCU V-A NUMIT PE DV.SEFUL SIE DECE NU AR NUMI-O SI PE DRA.LICIU.

Hrebenciuc dixit iar Saftoiu a ramas siderat,cu gura cascata si dupa 1-2 minute a mai rostit onomatopeic ceva neinteligibil.

De unde se vede ca orice nash isi are nashul.

Alex.Pandrea
2008-12-15 21:48:17

ADIO 322!

ADIO 322!
In sfarsit minunea s-a produs.Impostura si ideologia urii imprimata de cei 322 s-a sfarsit si lumina a invins intunericu.
Lupta societatii civile pentru un parlament curat era,cel putin dupa PSD(cum spune dl.Severin) o murdarie.
Societatea civila s-ar erija intr-un arbitru al clasei politice,ceea ce pentru PSD si PNL a fost un adevarat dezastru.
Adeseori cetateanul,votand constata ca nu-si poate exprima opiniile politice si ca democratia reprezentativa il frusteaza si ii impun personalitati indezirabile..
Din acest motiv se poate chiar afirma ca mecanismele electorale actuale sunt contrare spiritului democratic.
Sa votezi pe liste de partid,pe cei propusi sau impusi prin averea si puterea locala,iata pohta ce pohtesc dl.Iliescu,Tariceanu,Norica sau Hrebenciuc.
Indiscutabil ca sistemul clasic democratic are numeroase carente dar este singurul care ne-a scapat,de exemplu de epoca partidului unic,totalitar. Mai ales intelectualii se simt frustrati de aceasta tiranie a majoritatii, faptul ca votul unui om de rand are aceiasi valoare ca acela a unui academician.
Dar si intelectualii trebuie sa realizeze ceea ce sociologii au constatat deja prin asa numita teorie a cresterii densitatiii psihologice,a densitatii persoanelor participative si constiente politic,in contrast cu densitatea biologica.
Sistemul democratic a dus la cresterea numarului populatiei constiente politic si care doreste sa participe la conducerea societatii,dreptul universal la vot exprimand acest lucru (tinerii de 18 ani, femeile, persoane cu statut economic mai modest etc).
In privinta optiunii,votul insa poate fi pozitiv(pentru calitatile candidatului) sau negativ (din cauza defectelor adversarului).
Din pacate legitimitatea alegerilor democrat-oligarhice se rezuma doar la statistica,ceea ce inseamna acea tiranie a majoritatii despre care am vorbit,o majoritate de multe ori cumparata,mintita sau lehemetita,dar sa nu uitam ca si votul negativ incalca libertatea de opinie a mai multora,si el a fost prezent in toate alegerile de dupa 1989.
Dar aici se ridica problema guvernantilor,adica ce imagine au ei despre ei insasi,se considera a fi conducatorii cetatenilor,sau si mai rau stapanii lor sau se considera a fi in slujba cetatenilor.
Campaniile electorale sunt in genera demagogice,pline de promisiuni, care nici nu se pot sau nu se vreau a fi realizate si adesea vom constata ca managerul,conducatorul ales este de fapt incompetent sau interesat in aceasta pozitie din motive nealtruiste.
Marea problema o constituie insa faptul ca dupa alegeri cetatenii nu mai au posibilitatea de a demite pe cei rai sau care le-au inselat asteptarile.Aceasta reprezinta o mare lacuna democratica in sistemul electoral romanesc.
Aceasta eroare duce adesea ca prin fascinatie,propaganda,ca sa nu mai vorbesc de daruri sau cadouri cu ocazia alegerilor sa se formeze de fapt o oligarhie politica care este interesata doar in urmarirea propriilor lor interese si a prietenilor lor,marii finantisti pe care trebuie sa-i serveasca.
Se formeaza astfel veritabile centre de putere interesate de obtinerea de resurse prin ajungerea la guvernare.Acesta a fost unul dintre argumentele temeinice ale platformistilor liberali in contestatia oligarhiei PNL.
Formarea unor grupuri organizate,prin oferire de beneficii a stat la baza sistemului politic din Romania in ultimii 19 ani si combaterea acestui sistem formeaza miezul doctrinei politice a PD-L,in ciuda sistemului demagogic desvoltat de oligarhii PNL.
Din acest motiv jocul opozitie/putere se duce,in general cu aceeasi actori,care nu fac decat sa alterneze la putere la 4 ani,fara teama ca mediocritatea politica a actorilor ar putea sa-i elimine.
Daca am avea un sistem juduiciar integru,inca am mai avea o speranta,speranta condamnarii politicienilor corupti, demagogi, incompetenti,lucru care astazi devine o adevarata utopie,desi dl.Presedinte si dna Macovei prin sistemul pe care l-au organizat au incercat cu disperare sa avem o justitie independenta de clasa politica.
Din pacate,asa cum s-a vazut chiar in fostul parlament, parlamentul,cei 322 in disperarea si ura lor funciara imprimat de personalitati ca Felix sau Iliescu au incalcat cele mai elementare norme democratice pentru a-i salva pe politicienii corupti.Tragedia se petrecea fara jena in fata intregii tari.
Insasi furia si ura contra unor personalitati care voiau sa extirpe coruptia ne arata ca oameni ca Basescu,Stolojan etc,de fapt loveau in inima sistemului oligarhic(care aveau tupeul de a se mai considera si persecutati politic). Introducerea votului uninominal a fost solutia propusa de Presedinte?e Basescu,si daca nu ar fi existat impostura unei legi clasuta de oligarhi ca Tariceanu ar fi devenit o solutie .
Dar intr-un sistem antidemocratic cum era cel emanat de oligarhii era greu de crezul ca sistemul de frauda a democratiei nu va invinge(40 deputati PNL au castigat prin frauda legata de legea lui tariceanu).
Totusi,si asa,avem acum un parlament nou si vom avea un guvern nou in care personalitati din principalele partide vor incerca sa salveze democratia din Romania,mandra si prospera.

Arcturus
2008-12-15 21:56:11

iarasi o intorci ca la Ploiesti ...

Cand era Stolo propus premier strigati ca era, SURPRIZA!, sluga lui Basescu. Acum nu mai e, nu ti se potriveste povestii. Acum e specialistul in finante.

Numirea lui Boc e normala dupa retragerea lui Stolojan, el este presedintele partidului cu cei mai multi parlamentari. In alte tari nici nu se sta la discutie, presedintele partidului castigator e automat premier. Dar, deh, iarasi nu ti se potriveste povestii.

Rollo
2008-12-15 22:12:11

Ce mult imi place acest rubrica

Back to the future, sau povestiri despre trecut. Tipul asta e un proroc mediocru!

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-15 22:40:47

SRS,ia-ti concediu !

Si-ti recomand in acest concediu , sa studiezi atent {ultimii 4 ani}doar partea de"stiri pilot" date pe surse: vei putea observa ca "regizorul"unei mari cacealmale care-i deja istorie{agreementul de la brasov} a folosit intotdeauna oamenii de presa care au "muscat". Numai in ultimul an daca citesc tot ce ai scris tu{de exemplu} si... parca mi-e rusine de rusinea ta ! Las la o parte un anumit interes al tau{si presupunem ca nu stie nimeni de el,desi....}meseria ta de ziarist presupune sa verifici bine chiar si informatiile "pe surse", pentru a nu te trezi intr-o situatie ridicola;sigur,nu esti singurul,dar-spre norocul altora-esti cel mai vizibil !
Inca de sambata au aparut anumite zvonuri despre Stolo {si cred ca multa lume le-a auzit} ! Erau destinate formarii unei unde de soc, pusa'n opera ieri{cu ajutorul binecunoscutelor"surse"}
Eu cred ca fiecare ziarist ar trebui sa inteleaga"lucratura"in care este luata in calcul inclusiv reactia media,si,poate ar fi cazul sa-i servim o lectie "marelui regizor",care,de 18 ani aplica pe poporul roman eticheta lui Brucan ! Da ! Am fost prosti ca i-am cazut in plasa de atatea ori,legitimandu-i puterea ! Haideti fratilor,sa-i aratam ca nu mai santem prostii lui:nu mai "muscam",ne-am prins !
Romania nu are nevoie acum nici ca euro sa sara de 40,nici de instabilitate politica,nici ...de bombo vioara'ntai ! Ne trebuie un guvern,ne trebuie un parlament,ne trebuie un presedinte! Si vrem ca toti sa fie legitimati doar de vot,nu de fel de fel de "mineriade"! Priviti in strada : asa cum va spuneam, intre 1 si 22 decembrie,a fost planificata cresterea graduala a nemultumirii populatiei !
Domnilor,nu participati la o asemenea chestie: cu siguranta ,daca ar fi urmarit binele tarii,s-ar fi spus pe fata ce era de spus,n-ar fi avut nevoie de o asa regie ca sa-si legitimeze pofta de putere !
Aduceti-va aminte : sange nevinovat a mai curs pentru legitimarea puterii lui ;copii nostrii au mai murit impuscati pe strada;tot pentru asta a fost nevoie si de mineriade ! AJUNGE ! PENTRU DUMNEZEU ,AJUNGE! NU MAI LEGITIMATI BESTIA !

Hokusai san
2008-12-15 23:05:43

Re: iarasi o intorci ca la Ploiesti ...

Pe voi comunistii-pedelisti, va deranjeaza, supara tare adevarul!!!!!

La 2008-12-15 21:56:11, Arcturus a scris:

> Cand era Stolo propus premier strigati ca era, SURPRIZA!, sluga lui
> Basescu. Acum nu mai e, nu ti se potriveste povestii. Acum e
> specialistul in finante.
>
> Numirea lui Boc e normala dupa retragerea lui Stolojan, el este
> presedintele partidului cu cei mai multi parlamentari. In alte tari
> nici nu se sta la discutie, presedintele partidului castigator e
> automat premier. Dar, deh, iarasi nu ti se potriveste povestii.
>
>
>

gili
2008-12-15 23:06:54

OMUL ORCHESTRA ...

Este clar ca Stolojan "s-a demisionat" la ordin .
Miscarea este magistrala . Magistrala in a atinge culmile curvasariei politice .
Va vine sa credeti ca traiti intr-o tara membra UE , NATO si alte alea ?
Este Romania noastra o tara a planetei Pamint ?
Sa nu crezi zilnic ca te afli intr-un vis perpetuu , un cosmar de circarie fara de sfirsit ?

Stolo la inaintare .
Orice alianta cu liberalii este sortita esecului din capul locului . Acestia nu pot accepta pe cel care a intentionat sa le puna partidul pe tava Ba'secului .
Acum pot fi intelese mai bine cintecele de sirena ale lui Boc la adresa liberalilor . Le este impusa neparticiparea la guvernare , dar trebuie sa fie vinovati pentru asta.
Pesedeii pun botul ca doara Stolojan fusese in urma cu fro 16-17 anisori premierul lor .
Pactul se semneaza si toata lumea-i fericita .
B a'secu avea totusi nevoie de un "inlocuitor de premier" care sa tine locul adevaratului premier ..., nimeni altul decit Ba'secu .
Cum Boc era verificat in timp si se dovedise fara pic de demnitate , nimic altceva decit goarna Ba'secului , Stolojan "s-a demisionat" si flasneta prezidentiala a devenit inlocuitorul de premier , n'asa ?
Iata acum iese cum nu se poate mai bine la vedere adevarata fata a Ba'secului cit si intentiile sale .
Criza ? Premier pregatit pentru trecerea prin ea ? Programe de guvernare anticriza , specialisti si alte alea ?
Hai sa fim seriosi !...
Ca care criza ?!
Dorinta nelimitata de putere a Ba'secului si nimic mai mult ..., pohta ce-a pohtit , n'asa ?
Nici Ceausescu nu a strins atita putere in mina sa .
Sef de partid . sef de serviciuri , sef de guvern , presedinte ...
Omul orchestra ...
Nu , nu este jucator ... A devenit cintaret ... Noi toti , o tara intreaga o sa jucam dupa cintecul dinsului ...
Atentie ! TRAIAN BASESCU REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL LA ADRESA FIRAVEI DEMOCRATII ROMANESTI !
De , am tot zis-o , da cine sa auza ?!

Hokusai san
2008-12-15 23:09:23

Re: Butada anului / Iar vorbesti singur!

La 2008-12-15 21:47:25, Alex.Pandrea a scris:

> Butada anului
>
> Ce ama vazut la TV astazi m-a facut sa cred in genialitatea dlui
> Hrebenciuc.
> Dl.Saftoiu,fost,cum ar zice un penelist,slugoiul lui Basescu si intrat
> la PNL caci cine l-ar mai fi primit, combatea de zor dictatura lui
> Basescu,faptul ca numeste pe cine vrea si alte penelisme obisnuite.
>
> Claponul,ii spune lui el,Hrebenciuc ar fi de acords daca Basescu o
> numeste pe dna Liciu premier .Ar acepta PSD si dl Hrebenciuc
> nepasatori la dictatura lui Basescu?
>
> Raspunsul dlui Hrebenciuc a fost genial,a fost o buatada pe care eu o
> consider cea mai celebra in 2008.
> Si spune Hrebenciuc:
>
> DACA DL.BASESCU V-A NUMIT PE DV.SEFUL SIE DECE NU AR NUMI-O SI PE
> DRA.LICIU.
>
> Hrebenciuc dixit iar Saftoiu a ramas siderat,cu gura cascata si dupa
> 1-2 minute a mai rostit onomatopeic ceva neinteligibil.
>
> De unde se vede ca orice nash isi are nashul.
>
>

Hokusai san
2008-12-15 23:10:44

Re: ADIO 322! / Iar vorbesti singur!

Halucinatii ai?


La 2008-12-15 21:48:17, Alex.Pandrea a scris:

> ADIO 322!
> In sfarsit minunea s-a produs.Impostura si ideologia urii imprimata de
> cei 322 s-a sfarsit si lumina a invins intunericu.
> Lupta societatii civile pentru un parlament curat era,cel putin dupa
> PSD(cum spune dl.Severin) o murdarie.
> Societatea civila s-ar erija intr-un arbitru al clasei politice,ceea
> ce pentru PSD si PNL a fost un adevarat dezastru.
> Adeseori cetateanul,votand constata ca nu-si poate exprima opiniile
> politice si ca democratia reprezentativa il frusteaza si ii impun
> personalitati indezirabile..
> Din acest motiv se poate chiar afirma ca mecanismele electorale
> actuale sunt contrare spiritului democratic.
> Sa votezi pe liste de partid,pe cei propusi sau impusi prin averea si
> puterea locala,iata pohta ce pohtesc dl.Iliescu,Tariceanu,Norica sau
> Hrebenciuc.
> Indiscutabil ca sistemul clasic democratic are numeroase carente dar
> este singurul care ne-a scapat,de exemplu de epoca partidului
> unic,totalitar. Mai ales intelectualii se simt frustrati de aceasta
> tiranie a majoritatii, faptul ca votul unui om de rand are aceiasi
> valoare ca acela a unui academician.
> Dar si intelectualii trebuie sa realizeze ceea ce sociologii au
> constatat deja prin asa numita teorie a cresterii densitatiii
> psihologice,a densitatii persoanelor participative si constiente
> politic,in contrast cu densitatea biologica.
> Sistemul democratic a dus la cresterea numarului populatiei constiente
> politic si care doreste sa participe la conducerea societatii,dreptul
> universal la vot exprimand acest lucru (tinerii de 18 ani, femeile,
> persoane cu statut economic mai modest etc).
> In privinta optiunii,votul insa poate fi pozitiv(pentru calitatile
> candidatului) sau negativ (din cauza defectelor adversarului).
> Din pacate legitimitatea alegerilor democrat-oligarhice se rezuma doar
> la statistica,ceea ce inseamna acea tiranie a majoritatii despre care
> am vorbit,o majoritate de multe ori cumparata,mintita sau
> lehemetita,dar sa nu uitam ca si votul negativ incalca libertatea de
> opinie a mai multora,si el a fost prezent in toate alegerile de dupa
> 1989.
> Dar aici se ridica problema guvernantilor,adica ce imagine au ei
> despre ei insasi,se considera a fi conducatorii cetatenilor,sau si
> mai rau stapanii lor sau se considera a fi in slujba cetatenilor.
> Campaniile electorale sunt in genera demagogice,pline de promisiuni,
> care nici nu se pot sau nu se vreau a fi realizate si adesea vom
> constata ca managerul,conducatorul ales este de fapt incompetent sau
> interesat in aceasta pozitie din motive nealtruiste.
> Marea problema o constituie insa faptul ca dupa alegeri cetatenii nu
> mai au posibilitatea de a demite pe cei rai sau care le-au inselat
> asteptarile.Aceasta reprezinta o mare lacuna democratica in sistemul
> electoral romanesc.
> Aceasta eroare duce adesea ca prin fascinatie,propaganda,ca sa nu mai
> vorbesc de daruri sau cadouri cu ocazia alegerilor sa se formeze de
> fapt o oligarhie politica care este interesata doar in urmarirea
> propriilor lor interese si a prietenilor lor,marii finantisti pe care
> trebuie sa-i serveasca.
> Se formeaza astfel veritabile centre de putere interesate de obtinerea
> de resurse prin ajungerea la guvernare.Acesta a fost unul dintre
> argumentele temeinice ale platformistilor liberali in contestatia
> oligarhiei PNL.
> Formarea unor grupuri organizate,prin oferire de beneficii a stat la
> baza sistemului politic din Romania in ultimii 19 ani si combaterea
> acestui sistem formeaza miezul doctrinei politice a PD-L,in ciuda
> sistemului demagogic desvoltat de oligarhii PNL.
> Din acest motiv jocul opozitie/putere se duce,in general cu aceeasi
> actori,care nu fac decat sa alterneze la putere la 4 ani,fara teama
> ca mediocritatea politica a actorilor ar putea sa-i elimine.
> Daca am avea un sistem juduiciar integru,inca am mai avea o
> speranta,speranta condamnarii politicienilor corupti, demagogi,
> incompetenti,lucru care astazi devine o adevarata utopie,desi
> dl.Presedinte si dna Macovei prin sistemul pe care l-au organizat au
> incercat cu disperare sa avem o justitie independenta de clasa
> politica.
> Din pacate,asa cum s-a vazut chiar in fostul parlament,
> parlamentul,cei 322 in disperarea si ura lor funciara imprimat de
> personalitati ca Felix sau Iliescu au incalcat cele mai elementare
> norme democratice pentru a-i salva pe politicienii corupti.Tragedia
> se petrecea fara jena in fata intregii tari.
> Insasi furia si ura contra unor personalitati care voiau sa extirpe
> coruptia ne arata ca oameni ca Basescu,Stolojan etc,de fapt loveau in
> inima sistemului oligarhic(care aveau tupeul de a se mai considera si
> persecutati politic). Introducerea votului uninominal a fost solutia
> propusa de Presedinte?e Basescu,si daca nu ar fi existat impostura
> unei legi clasuta de oligarhi ca Tariceanu ar fi devenit o solutie .
> Dar intr-un sistem antidemocratic cum era cel emanat de oligarhii era
> greu de crezul ca sistemul de frauda a democratiei nu va invinge(40
> deputati PNL au castigat prin frauda legata de legea lui
> tariceanu).
> Totusi,si asa,avem acum un parlament nou si vom avea un guvern nou in
> care personalitati din principalele partide vor incerca sa salveze
> democratia din Romania,mandra si prospera.
>
>

Hokusai san
2008-12-15 23:12:48

Re: OMUL ORCHESTRA ... / Corect!

La 2008-12-15 23:06:54, gili a scris:

> Este clar ca Stolojan "s-a demisionat" la ordin .
> Miscarea este magistrala . Magistrala in a atinge culmile
> curvasariei politice .
> Va vine sa credeti ca traiti intr-o tara membra UE , NATO si alte
> alea ?
> Este Romania noastra o tara a planetei Pamint ?
> Sa nu crezi zilnic ca te afli intr-un vis perpetuu , un cosmar de
> circarie fara de sfirsit ?
>
> Stolo la inaintare .
> Orice alianta cu liberalii este sortita esecului din capul
> locului . Acestia nu pot accepta pe cel care a intentionat sa le puna
> partidul pe tava Ba'secului .
> Acum pot fi intelese mai bine cintecele de sirena ale lui Boc la
> adresa liberalilor . Le este impusa neparticiparea la guvernare , dar
> trebuie sa fie vinovati pentru asta.
> Pesedeii pun botul ca doara Stolojan fusese in urma cu fro 16-17
> anisori premierul lor .
> Pactul se semneaza si toata lumea-i fericita .
> B a'secu avea totusi nevoie de un "inlocuitor de premier" care
> sa tine locul adevaratului premier ..., nimeni altul decit Ba'secu .
> Cum Boc era verificat in timp si se dovedise fara pic de
> demnitate , nimic altceva decit goarna Ba'secului , Stolojan "s-a
> demisionat" si flasneta prezidentiala a devenit inlocuitorul de
> premier , n'asa ?
> Iata acum iese cum nu se poate mai bine la vedere adevarata fata
> a Ba'secului cit si intentiile sale .
> Criza ? Premier pregatit pentru trecerea prin ea ? Programe de
> guvernare anticriza , specialisti si alte alea ?
> Hai sa fim seriosi !...
> Ca care criza ?!
> Dorinta nelimitata de putere a Ba'secului si nimic mai mult ...,
> pohta ce-a pohtit , n'asa ?
> Nici Ceausescu nu a strins atita putere in mina sa .
> Sef de partid . sef de serviciuri , sef de guvern , presedinte
> ...
> Omul orchestra ...
> Nu , nu este jucator ... A devenit cintaret ... Noi toti , o
> tara intreaga o sa jucam dupa cintecul dinsului ...
> Atentie ! TRAIAN BASESCU REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL LA
> ADRESA FIRAVEI DEMOCRATII ROMANESTI !
> De , am tot zis-o , da cine sa auza ?!
>
>

RR 11882005
2008-12-15 23:13:52

Draga BOC

Despre ce sunt in stare Emil BOC si cei din jurul sau poti citi aici: www omis ro

.Sobru.
2008-12-15 23:20:15

Re: OMUL ORCHESTRA ...

Termina ma, nebunul isi da cu tesla si tu il faci magistral.
Chestia cu Stolojan n-a avut legatura cu liberalii, conditia cu PDL era clara, Tariceanu prim ministru.
Acuma te intereseaza democratia? Si ce faci, stai cu mainile incrucisate pe margine si faci pe oracolul.
Pai atunci de ce te-ar mai auzi cineva, daca nu dai nici o solutie? Doar asa, ca sa-ti spuna " marite gili, cata dreptate ai avut, ce frumos ne-am dus dracului"?

Agentura
2008-12-15 23:21:13

Foarte Corect!

Asa e!

Agentura
2008-12-15 23:23:52

Re: Ai dreptate, Arcturus

presedintele partidului castigator e automat premier. Problema e ca presedintele PDL e Basescu.

gili
2008-12-15 23:24:06

De unde se vede nene Vasile doar ca Ba'secu ie dus cu pluta rau de tot ... si nimic atceva , n'asa ?

La 2008-12-15 21:47:25, Alex.Pandrea a scris:

> DACA DL.BASESCU V-A NUMIT PE DV.SEFUL SIE DECE NU AR NUMI-O SI PE
> DRA.LICIU.
> De unde se vede ca orice nash isi are nashul.

Adica chiar este capabil de absolut orice ...
Asta a vrut Hrebenciucul ala sa zica .

PS

Sa-ti traiasca noii aleati ...
Vaz ca naravul limbii ... ai si trecut la dinsii , n'asa ?
Auzi la el ... " genialul Hrebe " ...
Nene , m-ai dat pe spate dracului de tot .

Agentura
2008-12-15 23:26:09

Re: ADIO 322!

Pai 322 e acum aliatul lui Base! Destui dintre ei fac parte chiar din PDL!

MarianS01
2008-12-15 23:36:14

Tehnocratia trompetei ...

La 2008-12-15 21:56:11, Arcturus a scris:

> Cand era Stolo propus premier strigati ca era, SURPRIZA!, sluga lui
> Basescu. Acum nu mai e, nu ti se potriveste povestii. Acum e
> specialistul in finante.
>
> Numirea lui Boc e normala dupa retragerea lui Stolojan, el este
> presedintele partidului cu cei mai multi parlamentari. In alte tari
> nici nu se sta la discutie, presedintele partidului castigator e
> automat premier. Dar, deh, iarasi nu ti se potriveste povestii.
>

Kakaia problema?
A fost Stolojan sluga prea plecata a lui Basescu? A fost. Nici macar cei mai fanatici sustinatori ai lui Basescu n-au contestat asta. Niciodata.

A fost, in unele medii, Stolojan PERCEPUT, ca tehnocrat, ca economist? A fost. Daca ii privesti CV-ul constati insa ca "tehnocratia" lui este mai mult decat gaunoasa. "Ilustrul" profesor de economie de la o facultate din Brasov este totalmente lipsit de opera.

Cineva a adus un argument ca Stolojan s-ar intelegege cu Mugur Isarescu fiind prieteni. La acea ora mi-am exprimat doar surpriza, pentru ca-i stiam dusmani, si puneam o asemenea eventualitate pe evolutii recente. Acum, dupa verificarile necesare, pot spune ca Stolojan este tot atat de prost vazut este de Isarescu precum stiam.

Visavi de numirea lui Boc, lucrurile stau cu totul altfel. Lui nu i se poate nega nici pregatirea profesional (drept constitutional), nici opera, nici activitatea parlamentara. Ce i se contesta lui, pe drept cuvant, este lipsa de coloana; totala aservire fata de Basescu. Ajuns sef in PD dupa alegerea lui Basescu la Presedintie, s-a remarcat in conducerea partidului doar ca trompeta.

gili
2008-12-15 23:40:43

Re: OMUL ORCHESTRA ...

Si ma rog de ce si-a dat cu tesla ?!
Are legatura cu liberalii pentru simplul motiv ca acestia trebuiau sa fie scosi drept vinovati in ochii opiniei publice de alianta dintre fesenei .
Vezi Doamne , iote , noi vrem cu ei , dar ei nu vor ...
Pedeii au luat in calcul si o eventuala renuntare a liberalilor la chestia cu Tariceanu premier , putin probabila , dar totusi posibila , n'asa ?
In acest caz planul lor de a uni FSN se ducea dracului . Ar fi fost fortati sa fac alianta de o tot clamau in piata publica , dar pe care de fapt nu si-o doreau .
Prepunerea lui draga Stolo avea drept scop tocmai indepartarea sigura a liberalilor .
Acum ai priceput ?

PS

Nu sunt aici sa dau solutii si nici nu am avut niciodata intentia asta .
De altminteri niciunul dintre forumisti nu se afla aici pentru a da solutii .
Ar fi si o mare prostie sa ne apucam sa dam solutii ...
Pai cum ar putea fi aplicate ?!
Cine dracu crezi tu ca are timp sa caste gura la solutiile pe care le-am da noi aici ?!
Ne dam doar cu presupusul despre ce s-a petrecut , ce se petrece sau se va petrece .
Faptul ca de multe ori am prvazut corect ce se va intimpla nu insemna ca as fi oracol ci doar ca ii cunosc destul de bine pe actorii scenai noastre politice si , asa cum in nenumarate rinduri am spus-o , casc ochii la ce fac si nucasc gura la ce zic .
Acuma ca tie Sobrule nu-ti convine ce se intimpla , nu-i vina mea ...
Nici mie nu-mi convine , da ce sa fac ?


.Sobru.
2008-12-15 23:56:13

Re: OMUL ORCHESTRA ...

Pai liberalii puteau fi scosi oricum "vinovati" asa cum au si fost scosi, inca inainte de numirea lui Stolojan. Tocmai, daca voia sa para ca liberalii au fost si mai rai, punea pe altcineva, ca sa se spuna ca uite ce baieti buni au fost pedelistii, ca nu l-au pus pe Stolojan cu care liberalii erau incompatibili, si cu toate astea liberalii tot s-au opus. (daca l-ai ascultat ieri pe Tariceanu ai fi vazut si cum au decurs ostilitatile)

Tu nu dai solutii pentru ca nu esti in stare, asta ti-e modul de gandire, solutiile le refuzi(de exemplu nu te duci la vot). Cand zic solutii, ma refer la a face ceva, nu sa stai si sa comentezi apocalipsa. Nu intotdeauna castigi, dar macar ai luptat, atat cat ai putut, n-ai stat cu bratele incrucisate.
Pentru tine normal ca miscarea nebunului trebuie sa fie "magistrala", ca sa fie dezastrul asigurat, altfel nu-ti iese prorocirea. Pai cine sa te ia in serios in conditiile astea? Babele si sinucigasii. Poate ca nici nu-ti dai seama de felul in care pui problema.
Nu, Betivul a facut-o lata rau de tot, n-are nici un avantaj.

Arcturus
2008-12-16 00:17:34

Re: gili, din textul tau reiese ca

Stolojan nu ar fi fost omul lui Basescu si ca daca era premier, ii punea bete in roate lui Basescu.

Aud? Si tu ca si SRS, tot o intoarceti ca sa iasa cum vreti voi povestea.La 2008-12-15 23:06:54, gili a scris:

> Este clar ca Stolojan "s-a demisionat" la ordin .
> Miscarea este magistrala . Magistrala in a atinge culmile
> curvasariei politice .
> Va vine sa credeti ca traiti intr-o tara membra UE , NATO si alte
> alea ?
> Este Romania noastra o tara a planetei Pamint ?
> Sa nu crezi zilnic ca te afli intr-un vis perpetuu , un cosmar de
> circarie fara de sfirsit ?
>
> Stolo la inaintare .
> Orice alianta cu liberalii este sortita esecului din capul
> locului . Acestia nu pot accepta pe cel care a intentionat sa le puna
> partidul pe tava Ba'secului .
> Acum pot fi intelese mai bine cintecele de sirena ale lui Boc la
> adresa liberalilor . Le este impusa neparticiparea la guvernare , dar
> trebuie sa fie vinovati pentru asta.
> Pesedeii pun botul ca doara Stolojan fusese in urma cu fro 16-17
> anisori premierul lor .
> Pactul se semneaza si toata lumea-i fericita .
> B a'secu avea totusi nevoie de un "inlocuitor de premier" care
> sa tine locul adevaratului premier ..., nimeni altul decit Ba'secu .
> Cum Boc era verificat in timp si se dovedise fara pic de
> demnitate , nimic altceva decit goarna Ba'secului , Stolojan "s-a
> demisionat" si flasneta prezidentiala a devenit inlocuitorul de
> premier , n'asa ?
> Iata acum iese cum nu se poate mai bine la vedere adevarata fata
> a Ba'secului cit si intentiile sale .
> Criza ? Premier pregatit pentru trecerea prin ea ? Programe de
> guvernare anticriza , specialisti si alte alea ?
> Hai sa fim seriosi !...
> Ca care criza ?!
> Dorinta nelimitata de putere a Ba'secului si nimic mai mult ...,
> pohta ce-a pohtit , n'asa ?
> Nici Ceausescu nu a strins atita putere in mina sa .
> Sef de partid . sef de serviciuri , sef de guvern , presedinte
> ...
> Omul orchestra ...
> Nu , nu este jucator ... A devenit cintaret ... Noi toti , o
> tara intreaga o sa jucam dupa cintecul dinsului ...
> Atentie ! TRAIAN BASESCU REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL LA
> ADRESA FIRAVEI DEMOCRATII ROMANESTI !
> De , am tot zis-o , da cine sa auza ?!
>
>

Arcturus
2008-12-16 00:19:52

Re: Tehnocratia trompetei ...

Ok, pai si atunci cum crezi ca va sta in picioare ipoteza ca Stolojan s-a dat deoparte pentru ca omul lui Basescu sa fie premier?
La 2008-12-15 23:36:14, MarianS01 a scris:

> La 2008-12-15 21:56:11, Arcturus a scris:
>
> > Cand era Stolo propus premier strigati ca era, SURPRIZA!, sluga lui
> > Basescu. Acum nu mai e, nu ti se potriveste povestii. Acum e
> > specialistul in finante.
> >
> > Numirea lui Boc e normala dupa retragerea lui Stolojan, el este
> > presedintele partidului cu cei mai multi parlamentari. In alte tari
> > nici nu se sta la discutie, presedintele partidului castigator e
> > automat premier. Dar, deh, iarasi nu ti se potriveste povestii.
> >
>
> Kakaia problema?
> A fost Stolojan sluga prea plecata a lui Basescu? A fost. Nici macar
> cei mai fanatici sustinatori ai lui Basescu n-au contestat asta.
> Niciodata.
>
> A fost, in unele medii, Stolojan PERCEPUT, ca tehnocrat, ca economist?
> A fost. Daca ii privesti CV-ul constati insa ca "tehnocratia" lui este
> mai mult decat gaunoasa. "Ilustrul" profesor de economie de la o
> facultate din Brasov este totalmente lipsit de opera.
>
> Cineva a adus un argument ca Stolojan s-ar intelegege cu Mugur
> Isarescu fiind prieteni. La acea ora mi-am exprimat doar surpriza,
> pentru ca-i stiam dusmani, si puneam o asemenea eventualitate pe
> evolutii recente. Acum, dupa verificarile necesare, pot spune ca
> Stolojan este tot atat de prost vazut este de Isarescu precum stiam.
>
> Visavi de numirea lui Boc, lucrurile stau cu totul altfel. Lui nu i se
> poate nega nici pregatirea profesional (drept constitutional), nici
> opera, nici activitatea parlamentara. Ce i se contesta lui, pe drept
> cuvant, este lipsa de coloana; totala aservire fata de Basescu. Ajuns
> sef in PD dupa alegerea lui Basescu la Presedintie, s-a remarcat in
> conducerea partidului doar ca trompeta.
>
>
>

gili
2008-12-16 00:22:53

Re: OMUL ORCHESTRA ...

Din '89 si pina in 2003 am fost implicat direct si nemijlocit Sobrule in lupta de care zici .
Si inca cum . Ceas de ceas , minutzel de minutzel . Nimic nu a contat . Nici eu , nici familia , nimic ...
M-am cam saturat .
Am si eu dreptul sa ies la pensie , sau pentru ca inca nu am virsta , am dreptul sa-mi schimb jobul , n'asa ?
L-am schimbat .
Atunci , cind luptam , am dat si solutii . Unele au fost puse in practica , altele nu .
Mai tirziu s-a dovedit ca in buna masura am avut dreptate .
Ce folos sa te tot lupti cu morile de vint ?!
Apoi , inte noi fie vorba , a putea sa prevezi un lucru sau altul este in sine ... o solutie . Cei destepti invata din propriile greseli si se feresc sa le repete .
Prostii le tot repeta si gasesc ... justificari .
Justificari pe care la cred a fi ... solutii .

PS

Daca ai fi citit atent ce am scris , ai fi constatat ca am spus magistrala a curvasariei politice . Nu mi se pare a fi o lauda , n'asa ?
Si nca o data ...
Inteleg ca te supara jocul actorilor scenei noastre politice . Si pe mine ma supara , dar faptul ca am prevazut corect unele miscari nu trebuie sa-ti indrepte supararea in directia mea .
Eu doar am prevazut ce o sa faca , nu am si facut eu , n'asa ?
Si nici nu spun ca sunt de acord cu ce s-a facut ...
Apoi , dobitocii care cistiga o gramada de parale din chestia asta , politicienii , ar fi putut si dinsii sa prevada si sa-si ia masuri in consecinta , n'asa ?
Asta le este meseria . Din asta traiesc . Daca-s urechisti ... Sa fie sanatosi !

Arcturus
2008-12-16 00:25:32

Re: Ai dreptate, Arcturus

am spus, in unele tari, nu neaparat in Romania. Nu's de ce va zbateti atat ca Boc e premier. Daca ar fi castigat alegerile cu peste 50% ar fi fost oricum premier cineva prietenos lui Basescu ... si nu ar fi fost nici un atac adus democratiei. La fel cum PSD,PSDR si Iliescu au avut toata puterea in mana ... si nu a fost distrusa democratia.

La 2008-12-15 23:23:52, Agentura a scris:

> presedintele partidului castigator e automat premier. Problema e ca
> presedintele PDL e Basescu.
>

MarianS01
2008-12-16 00:27:32

Re: Tehnocratia trompetei ...

La 2008-12-16 00:19, Arcturus a scris:

> Ok, pai si atunci cum crezi ca va sta in picioare ipoteza ca Stolojan s-a dat
> deoparte pentru ca omul lui Basescu sa fie premier?

Este cea mai simpla intrebare. Sluga credincioasa a facut voia stapanului.

Interesante sunt alte conexiuni, asupra carora presa nu s-a prea aplecat.

Dinspre fostii liberalii care s-au aciuiat in tabara lui Basescu, exceptand pe Stolojan, a fost o liniste mormantala dupa refacerea FSN. Odata inlaturat si Stolojan cum vor reactiona?

.Sobru.
2008-12-16 00:30:53

Re: OMUL ORCHESTRA ...

N-ai prevazut nimic iti zic io. O sa te pun sa iei o foaie de hartie si sa scrii de o mie de ori vorbele lui Postelnicu.
Ai mai avut tu si alte prorociri d-astea defetiste, si la europene, si la locale, Oprescu...
Eu am nimerit de exemplu procentele PSD si PNL, 34% PSD, 18% PNL, dar nu mi-am imaginat ca pot fura atata nenorocitii astia, ii dadusem la 28%(fix distanta fata de PSD aratata la exit-uri).

Eu te-am inteles ca te-ai saturat. Dar probabil ca nu te-ai saturat indeajuns si te-ai transformat in cucuvea. Pentru asta, eu poci pentru ca sa te laud.

gili
2008-12-16 00:31:58

Din textul meu nu rezulta ca Stolijan nu ar fi omul lui Ba'secu ...

Ba'secu are multi oameni , nu este Stolojan singurul si nici Boc .
Iata , chiar si tu esti un sustinator al lui Ba'secu .
Numa ca fiecare om la locul potrivit , n'asa ?
Boc este nu omul lui Ba'secu , Boc este SUPUSUL TOTAL SI NECONDITIONAT al lui Ba'secu .
O alta calitate a lui Boc care a dus la desemarea sa este ca NU ARE OPINIE IN ABSOLUT NICIUN CAZ , NU ARE COLOANA VERTEBRALA .
Boc este o holograma a lui Ba'secu si nimic mai mult .
Ba'secu POATE FACE CE VREA CU BOC , iar Boc NU FACE NIMIC DECIT CE VREA BA'SECU .
BOC NU GINDESTE , BOC DOAR REPETA GINDUL LUI BA'SECU .
Stolojan totusi este cu mult mai greu de strunit decit Boc .
Asta si pentru simplul motiv ca Boc nici nu-si doreste altceva decit sa fie strunit . Oricit de lejer i-ar fi fost lui Ba'secu sa -l struneasca pe Stolojan , nu i-ar fi fost atit de lejer ca pe Boc .

MarianS01
2008-12-16 00:31:59

Re: ADIO 322!

La 2008-12-15 21:48:17, Alex.Pandrea a scris:

> ADIO 322!

Adio ... dar ramai cu mine. Basescu o poate spune fericit.

Grosul celor 322 "zoaie" (cum le numea Basescu intro celebra discutie la TVR1) este acum pe geamurile lui Basescu.

Nu-i rau. Se mai clarifica lucrurile.

Arcturus
2008-12-16 00:32:28

Re: Tehnocratia trompetei ...

Pai nu are nici un sens, nu intelegi? De ce ar fi lasat locul? Daca tot era cum zici tu, "sluga credincioasa"?
La 2008-12-16 00:27:32, MarianS01 a scris:

> La 2008-12-16 00:19, Arcturus a scris:
>
> > Ok, pai si atunci cum crezi ca va sta in picioare ipoteza ca Stolojan s-a dat
> > deoparte pentru ca omul lui Basescu sa fie premier?
>
> Este cea mai simpla intrebare. Sluga credincioasa a facut voia
> stapanului.
>
> Interesante sunt alte conexiuni, asupra carora presa nu s-a prea
> aplecat.
>
> Dinspre fostii liberalii care s-au aciuiat in tabara lui Basescu,
> exceptand pe Stolojan, a fost o liniste mormantala dupa refacerea
> FSN. Odata inlaturat si Stolojan cum vor reactiona?
>
>

Arcturus
2008-12-16 00:34:56

Re: Din textul meu nu rezulta ca Stolijan nu ar fi omul lui Ba'secu ...

Asa, deci Stolojan ar fi fost o bomboana grea de inghitit pentru Basescu. Chiar crezi ca ar fi trecut prin tot circul asta pentru a trece de la un "friendly" la un "very friendly"?

Hai sa fim seriosi ... nici tu nu crezi ce zici.


La 2008-12-16 00:31:58, gili a scris:

> Ba'secu are multi oameni , nu este Stolojan singurul si nici Boc
> .
> Iata , chiar si tu esti un sustinator al lui Ba'secu .
> Numa ca fiecare om la locul potrivit , n'asa ?
> Boc este nu omul lui Ba'secu , Boc este SUPUSUL TOTAL SI
> NECONDITIONAT al lui Ba'secu .
> O alta calitate a lui Boc care a dus la desemarea sa este ca NU
> ARE OPINIE IN ABSOLUT NICIUN CAZ , NU ARE COLOANA VERTEBRALA .
> Boc este o holograma a lui Ba'secu si nimic mai mult .
> Ba'secu POATE FACE CE VREA CU BOC , iar Boc NU FACE NIMIC DECIT
> CE VREA BA'SECU .
> BOC NU GINDESTE , BOC DOAR REPETA GINDUL LUI BA'SECU .
> Stolojan totusi este cu mult mai greu de strunit decit Boc .
> Asta si pentru simplul motiv ca Boc nici nu-si doreste altceva
> decit sa fie strunit . Oricit de lejer i-ar fi fost lui Ba'secu sa -l
> struneasca pe Stolojan , nu i-ar fi fost atit de lejer ca pe Boc .
>

.Sobru.
2008-12-16 00:39:12

Re: Din textul meu nu rezulta ca Stolijan nu ar fi omul lui Ba'secu ...

Nici Stolojan nu cracneste, si el e tot sluga, poate insa ca exista riscul sa-si schimbe stapanul. Dar nu prin vointa proprie, il trageau ailalti de partea lor. Poate de-asta i-a fost frica paranoicului.

gili
2008-12-16 00:44:17

Re: OMUL ORCHESTRA ...

Ce am prevazut si ce nu gasesti in arhiva forumului .
Cu Oprescu ai dreptate . M-am inselat .
Mi-am dat seama ca ai dreptate doar cind Excelenta Sa a sarit la gitul lui .
Abia atunci mi-a fost clar ca Blaga o sa piarda .

PS

Constat ca nu poti face diferenta dintre a prevede un lucru si a-l face , a-l pune in opera .
Pentru tine sunt la fel de vinovati , cei care au prevazut lucrul in cauza cu cei care l-au pus in opera .
Si ar putea fi destul de vinovati daca ar fi amestecati in ciorba , daca ar putea si nu ar lua nicio masura , sau ar lua masuri contrarii .
Io nu-s amestecat in ciorba si nici nu pot lua masuri .
Si apoi , cum ti-am spus ... Nu am chef , m-am saturat , mi-am schimbat jobul , nu-i treaba mea . Chiar sa vreau nu o pot influienta .
Nu ma aflu aici pentur a da solutii ...
Rup la deste , ma mai distrez o leaca .
Ie drept , tiu si io cu o echipa , dar nu fac bube daca echipa mea pierde .
Sa se ridice si s-o ia de la capat .
Si sa zica multumesc ca sunt fanul lor .
Incurajarile mele sunt gratis ,nu el cer nimic in schimb .
Acuma vrei sa ii si laud cind dau pe linga poarta ?!

gili
2008-12-16 00:47:18

Arcturusule , nu cred ... La biserica se crede ...

In cazul de fata sunt absolut convins de ce zic .

Iata colegul Sobru adauga inca un motiv in plus ...

" Nici Stolojan nu cracneste, si el e tot sluga, poate insa ca exista riscul sa-si schimbe stapanul. Dar nu prin vointa proprie, il trageau ailalti de partea lor. Poate de-asta i-a fost frica paranoicului. "

MarianS01
2008-12-16 00:48:42

Intelectualii lui Basescu tac !!!

Penibilii inca nu si-au revenit.

Daca pentru refacerea FSN de vina sunt liberalii, ca nu s-au lasat violati de Basescu, si pentru a afla asta le-au trebuit trei zile, inca n-au reusit sa faca legatura intre demisia lui Stolojan si liberali.

Ce fac "serviciili" speciale? (n.b. Dezinformarea si agentii de influenta intra in aceasta categorie.)

Inca n-au documentat niscaiva santaje facute de Patriciu la adresa lui Stolojan? sau poate niscaiva intaniri de taina intre Patriciu si Stolojan? desigur, fantezia mea este mult prea marginita iar a lor este debordanta.

Nu ma luati cu scuza ca n-au trecut cele trei zile. Nu tine. Ei au fost informati inca de sambata de aceasta demisie si li s-a cerut sfatul. (Evident, nu Stolojan ci Basescu a facut-o.)

gili
2008-12-16 00:52:19

Nu Arcturusule , nu a fost distrusa demoicratia ... Numa ca a fost ...

A fot o " democratie originala " , n'asa ?
Parca nu-ti placea ...
Vrei sa facem repetir cu un nou Iliescu ?
Pai ai ajuns la vorba mea .... Ba'secu o sa ne faca sa-l regretam pe nenica Ilici .
Vaz ca ai deja oarece regrete ... Sau ma insel ?

Arcturus
2008-12-16 00:54:49

Re: Arcturusule , nu cred ... La biserica se crede ...

Absolut convins e doar Stolojan ... tu nu ai cum sa fii.

Iar ipoteza ta nu sta in picioare. Cel mai probabil e ca nu a acceptat conditiile impuse de alianta pdl-psd, un premier fara puterea de a-si conduce propriul guvern. Probabil si de aici afirmatia ca sa-si asume sefi celor doua partide guvernul.

Vezi ce mai zice si presa europeana, impartiala ... ca cu voi m-am lamurit.


La 2008-12-16 00:47:18, gili a scris:

> In cazul de fata sunt absolut convins de ce zic .
>
> Iata colegul Sobru adauga inca un motiv in plus ...
>
> " Nici Stolojan nu cracneste, si el e tot sluga, poate insa ca
> exista riscul sa-si schimbe stapanul. Dar nu prin vointa proprie, il
> trageau ailalti de partea lor. Poate de-asta i-a fost frica
> paranoicului. "
>
>

gili
2008-12-16 00:55:12

Re: Intelectualii lui Basescu tac !!! Pai tac , da ...

Asta ninseamna ca nu le fierbe mintea spre a cuta si de data asta justificari pentru actul mascariciului .
Ai rabdare .
Ce-i asa graba ?

Arcturus
2008-12-16 00:57:54

Re: Nu Arcturusule , nu a fost distrusa demoicratia ... Numa ca a fost ...

Asa, deci daca un partid castiga si Presedentia si Parlamentul atunci nu mai avem democratie.


La 2008-12-16 00:52:19, gili a scris:

> A fot o " democratie originala " , n'asa ?
> Parca nu-ti placea ...
> Vrei sa facem repetir cu un nou Iliescu ?
> Pai ai ajuns la vorba mea .... Ba'secu o sa ne faca sa-l
> regretam pe nenica Ilici .
> Vaz ca ai deja oarece regrete ... Sau ma insel ?
>
>

gili
2008-12-16 01:00:11

Re: Arcturusule , ce facem ? Cautam justificari ?

Asteapta si tu citeva zile si vor iesi cele trompete prezidentiale cu tot felul de scenarii .
Iata , bunaoara te-ar mira de un par ezamplu sa auzi miine poimiine ... sa-si fi bagat coada conu Paturiciu si sa -l fi santajat pe bietul draga Stolo ?
Bineinteles ca nu !
Ai dracului liberalii astia dom'le , n'asa ?

gili
2008-12-16 01:02:42

Re: Nu Arcturusule , nu a fost distrusa demoicratia ... Numa ca a fost ...

La 2008-12-16 00:57:54, Arcturus a scris:

> Asa, deci daca un partid castiga si Presedentia si Parlamentul atunci
> nu mai avem democratie.
>
>
He-he-heeeee !
Pai cind vezi cum s-a ajuns de a avea guvern , parlament si presedentie , cind vezi ce au facut dupa aia , ce nadejdi sa mai tragi ?!
Ce nu stii cine-s oamenii si cu ce se ocupa ?!

.Sobru.
2008-12-16 01:03:34

Re: OMUL ORCHESTRA ...

Uite cum sta treaba gili.
1. Eu nu cred in previziunile tale
2. Daca tot arata cum arata, ce rost are sa le mai spui? Adica ce rost are sa prevezi ceea ce nu poate fi schimbat? Doar asa ca sa te dai mare?
3. Pentru ca eu vad solutii, (de exemplu sa te duci la vot si sa pui stampila astfel incat incerci sa echilibrezi ce e de echilibrat, pentru salvarea democratiei nu a unui partid anume), te invinuiesc ca stai deoparte, in timp ce:
4. Eu stiu ca atunci cand nu mai e treaba ta, nici nu mai comentezi.

Iti place sa te hranesti din cinism?

Arcturus
2008-12-16 01:04:23

Re: Arcturusule , ce facem ? Cautam justificari ?

Pai tu ce faci? Nu trompetezi scenarii? Nu te uiti putin in oglinda?

Ai copt un scenariu neverosimil, nascut din ura ta pentru tot ce inseamna Basescu. Chiar crezi ca ai vreo urma de credibilitate?

La 2008-12-16 01:00:11, gili a scris:

> Asteapta si tu citeva zile si vor iesi cele trompete
> prezidentiale cu tot felul de scenarii .
> Iata , bunaoara te-ar mira de un par ezamplu sa auzi miine
> poimiine ... sa-si fi bagat coada conu Paturiciu si sa -l fi santajat
> pe bietul draga Stolo ?
> Bineinteles ca nu !
> Ai dracului liberalii astia dom'le , n'asa ?
>

Mutu
2008-12-16 01:04:48

avem premier, da' nu avem papa

alegeti si voi!
1. intre un premier cu pasarici la cap si unul cazut in cap.
2. intre doi securisti (iliescu si basexu)
3. nu mai stati in rromania, sau plecati.
ps. ultimu' sa stinga lumina

.Sobru.
2008-12-16 01:07:14

Re: Arcturusule , nu cred ... La biserica se crede ...

Presa straina preia ce se scrie in presa romana sau ce vine din surse autohtone. Varianta preluata e si cea mai decenta, ca le-ar fi si rusine sa scrie ca s-a trezit intr-o tara europeana un bolnav psihic sa puna ca prim-ministru un alt bolnav psihic, care s-a retras din motive perverse.

.Sobru.
2008-12-16 01:08:27

Re: Intelectualii lui Basescu tac !!!

Stii care-i treaba haioasa, ca "intelectualii" tocmai se pregateau sa vorbeasca, moment in care au luat-o iar peste bot.

MarianS01
2008-12-16 01:11:43

Aproape m-am inselat !!!

Un inceput, ce-i drept anemic, a facut TRU:
"Stim acum ca Theodor Stolojan a fost un premier proiectat pentru o alianta PDL-PNL, nu pentru scurtcircuitul asumat PSD-PDL."

Anemic? Idiot.
Cum ar fi putut inghiti liberalii tocmai pe Stolojan, care a incercat sa distruga PNL, nici macar TRU nu-i in stare sa explice. Dimpotriva, Stolojan ca Prim-Ministru, era cea mai sigura cale pentru a indeparta PNL de PDL.

gili
2008-12-16 01:13:44

Arcturusule n-ai inteles nimic ...

Io nu am spus ca l-as iubi pe Ba'secu .
Io dragule doar dau si io cu presupusul p'acilea ... Fac pe chibitul . Unii la fotbal , altii ...
Cine sunt io Gilica sa fac scenarii ?!
Si ce valabilitate ar avea aceste scanarii ma rog frumos ?
Baga si tu la cap , da-ti cu presupusul cum fac si io , striga " Hai Steaua ! " , io strig " Hai Avintul Prabusirea ! " si atit ...
De ce ma rog ar trebui sa urasc "Steaua" ?!

gili
2008-12-16 01:21:28

He-he-he ! Sobrule , nu ma ierti ca n-am votat liberalii ...

Hai sa ne intelegem .
Cum ti-am spus au pus la mine un mare neispravit . Daca gaseau un om cit de cit acceptabil as fi facut-o .
Plus de asta , pina in prezent singurul partid care m-a si motivat spre a iesi la vot , a fost cel al taranistilor .
Liberalii ... Ii simpatizez , dar inca nu mi-au dat suficiente motive ca sa trec peste neispravitul de l-au pus aici si sa pun stampila pe dinsul ...
Daca ar fi fost vot de liste , fie si la gramada , as fi facut-o .
Sa caste si ei ochii la oamenii de-i scot in fata .
Acuma , sa stii ca daca as fi avut convingerea ca votul meu o sa aibe greutate , de exemplu daca s-ar fi aflat pe locul unu sau doi in preferinte , atunci as fi votat fie si neispravitul de spuneam .
Ce vrei ma , nu pot sa votez un hot ordinar chiar daca se imbaraca in haine de liberal . De altminteri m-as si mira sa nu-l vaz membru la pedei acuma ...
O sa te anunt .

gili
2008-12-16 01:25:25

Orice s-ar spune , asta arata si cit valoreaza "prietenia" lui Ba'secu , n'asa ?

Acum pot intelege multi dintre liberali ce se poate intimpla daca i-ar pune dracu sa dea roata pe la Base prin partid .
Cum spuneam , nici portari la sediile pedeilor macar ...

octaaa
2008-12-16 01:26:43

Nimeni nu se astepta

N-am auzit la nimeni sa prevada ceea ce s-a intamplat. Cred ca ne-a luat pe toti prin surprindere. Si cred ca si pe foarte multi din clasa politica la fel.
Care or fi oare motivele retragerii lui Stolojan? Foarte complicat.
Numirea lui Boc(desi greu de prevazut) e usor de exeplicat intrucat el e chiar clona lui basescu. Adica cu Boc prim-ministru, toate masurile acestuia vor fi de fapt ale lui basescu. Boc n-a avut niciodata de spus ceva, doar sa-l citeze pe basescu. Rosia Montana a fost singura data cand a zis altceva decat ce-a zis basescu. In rest e indigoul lui basescu.

Cat despre Styolojan...sincer mi-e mila de el. S-a umilit de tot. A ajuns carpa politica a lui basescu. Puterea corupe. Si iata ca Stolojan e in stare sa faca orice ca sa se dea bine cu basescu. Care intre noi fie vorba cred ca a profitat prea mult de el.

Dar e clar...un astfel de prim-ministru nu poate conduce prea bine guvernul. Si cred ca Boc e cea mai proasta solutie pe care o puteau oferi...

MarianS01
2008-12-16 01:28:19

Re: Tehnocratia trompetei ...

La 2008-12-16 00:32, Arcturus a scris:

> Pai nu are nici un sens, nu intelegi? De ce ar fi lasat locul? Daca tot era cum zici
> tu, "sluga credincioasa"?

Daca zic: sluga credincioasa dar neputincioasa, intelegi?
(Scuze pentru rima.)

     Pagina  din 4      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01129 sec.