Ziua Logo
  11:27, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-12-30
Alex2003 din USA (...@att.net, IP: 12.75.162...)
2009-12-30 18:54
Nu exista syndrom bipolar....

Asa boala nu exista, syndromul bipolar si schizophrenia este o inventie a medicinei evreisesti din anii 1930, pentru a "neutraliza" toti care li se parea inamici, prin miciuni ticluite erau dusi in case de nebuni si declarati bolnavi mintali de acest gen , prin "dianostice standard". Astfel, toti au fost transformati in cetateni de clasa a treia, viata lor si al decendentii lor, distrusa pentru todeauna. Pe atunci, acesta a fost singura "securitate" al evreilor. Systemul acesta exista si aztazi, mii au fost declarati nebuni, mai ales daca exhibitau sentimente "declarate" de evrei ca si antisemitice. Azi sintem intr-o situatie, ca orice porcarie facuta de evrei, poate trece sub nasul politiei fara nici o actiune necesara din punct de vedere legal.
Foarte mutli evrei sint medici si psyhiatrici. China nu este oarba, au spionii lor peste tot, si au vazut ce se petrece de exemplu in Brooklyn, NY....

In ceace priveste pe acel "traficant", este posibil ca intrigile in care era inculpat in afara Chinei, l-au adus intr-o situatie de a fi omorit de miini Chineze. De acea este necesar o investigatie serioasa si un proces legal serios in curti , ca sa se vada daca investigatiile au fost ticluite, sau intr-adevar adevarate, si ca "intentia" de a face trafic de heroina exista. Interesant ca problema de heroina exista si in China, si era si mai interesant sa se afle, la cine trebuia sa transmita heroina. Daca nu era nimeni alt cineva, probabil a fost doar un "set up" similar cu "sinucidere de mina politiei" , practicat de multe ori in USA. Acesta a fost o ucidere de mina politiei Chineze.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.