Ziua Logo
  19:35, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-12-30

Comentarii: 7, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Liviu2002j
2009-12-29 23:34:19

Cata ironie si ipocrizie ?!!!

Ca guvernul unuia dintre cele mai dezvoltate si civilizate popoare (sau cel putin asa crede el !!!), care merge "orbeste" in lupta alaturi de un alt popor chiar mai dezvoltat dar cu siguranta mai necivilizat (ghici cine ?!), sa se roage de guvernul unui popor mai putin dezvoltat si civilizat (dar care a fost odata o civilizatie mult mai mare decat el !) pentru un venetic dintr-un popor si nedezvoltat si necivilizat (dar care, la fel, a fost odata o civilizatie chiar mai mare decat el !!!) fata de care oficial este intr-o oarecare stare de razboi ! Da, este dificil de inteles dar al naibii de adevarat !!!

P.S. Parca numai arabo-indianul din fotografie este bolnav psihic ?! Toata lumea a devenit o imensa casa de nebuni !!!

marlen lili
2009-12-30 08:10:06

"britanici' ca dansul

ar trebui omorati in fiecare zi ....si doamna doctor lili marlen , tot un fel de "britanica " ca si amaratul asta , nu este intreaga la minte si reuseste sa creeze o groaza de lume nefericita : cei care o vad , aud sau o ating....a imbolnavit mortal mii de "britanici" (pentru care ar trebui decorata ) dar PUUUUTE domne de te trazneste (s-ar putea sa fie de la pasarica imputita , gura stirba si puturoasa - stiti cum e , malahia pute - sau tsatsa putrezita )
propun sa strangem bani si sa o trimetem pe doamna doctor in China!

Olga Khan
2009-12-30 11:48:53

A fost si un film facut pe tema asta

dar tara era Thainalda unde americanca a evadat din puscarie insa altii au fost impuscati in public pe teren de ceva sport ... in pauza!!!
L-am vazut demult .... Tot cineva a profitat de o fata naiva sa-i care valiza in aeroport, parca se comporta ca logodnic ... Si in Saud Arbia, Lybia si multe alte tari la fel se procedeaza!!!!

Dosoftei
2009-12-30 15:18:27

'' Chinez =Comunist fara dumnezeu''

La cit de multi sint, conducatorii chinezi considera ca asa isi mai pot rari populatia,. dar sa nu o faca cu cetatenii altor tari.

Ghita Bizonu'
2009-12-30 16:12:34

Mda .. o multime de insi fac fara sa stie contrabanda cu heroina .. insa banii ii kentuie

in cunostinta de cauza , da?
Musiu ala a fost tratat in mod extrem de democratic . Adica ca orice infractor .....

Ghita Bizonu'
2009-12-30 16:15:18

Ah da .. mai aduaug ca ceva timp in urma un traficanta englez a fost spanjurat in Singapore

Iar gubernu briton a mutot subit cand a fost acuzat de :
1) rasism
2) ipocrizie
3) ca si britonii au cerut o politica severa impotriva traficantilor

Alex2003
2009-12-30 18:54:58

Nu exista syndrom bipolar....

Asa boala nu exista, syndromul bipolar si schizophrenia este o inventie a medicinei evreisesti din anii 1930, pentru a "neutraliza" toti care li se parea inamici, prin miciuni ticluite erau dusi in case de nebuni si declarati bolnavi mintali de acest gen , prin "dianostice standard". Astfel, toti au fost transformati in cetateni de clasa a treia, viata lor si al decendentii lor, distrusa pentru todeauna. Pe atunci, acesta a fost singura "securitate" al evreilor. Systemul acesta exista si aztazi, mii au fost declarati nebuni, mai ales daca exhibitau sentimente "declarate" de evrei ca si antisemitice. Azi sintem intr-o situatie, ca orice porcarie facuta de evrei, poate trece sub nasul politiei fara nici o actiune necesara din punct de vedere legal.
Foarte mutli evrei sint medici si psyhiatrici. China nu este oarba, au spionii lor peste tot, si au vazut ce se petrece de exemplu in Brooklyn, NY....

In ceace priveste pe acel "traficant", este posibil ca intrigile in care era inculpat in afara Chinei, l-au adus intr-o situatie de a fi omorit de miini Chineze. De acea este necesar o investigatie serioasa si un proces legal serios in curti , ca sa se vada daca investigatiile au fost ticluite, sau intr-adevar adevarate, si ca "intentia" de a face trafic de heroina exista. Interesant ca problema de heroina exista si in China, si era si mai interesant sa se afle, la cine trebuia sa transmita heroina. Daca nu era nimeni alt cineva, probabil a fost doar un "set up" similar cu "sinucidere de mina politiei" , practicat de multe ori in USA. Acesta a fost o ucidere de mina politiei Chineze.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00596 sec.