Ziua Logo
  10:48, luni, 2 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Jazz-Rock

2008-07-21
ella (...@yahoo.com, IP: 79.114.31...)
2008-07-21 15:21
un rocker

dragii mei prieteni, traim intr-o tara libera ( din pacate pentru unii). balacareala pe care voi ati pornit-o aici nu dovedeste decat faptul ca ati imbratisat degeaba noua directie crestina. pai altfel, cum ati fi avut voi curaj sa judecati un fenomen cultural de asemenea amploare? nu zicea Isus ca cel fara de pacat sa arunce primul piatra? dragii mei, voi aveti cam multe pietre de aruncat.
din punct de vedere psihologic,omul huleste ceea ce nu intelege. la nivel intelectual s-a dovedit ca acuzam lucrurile care sunt dincolo de capacitatea noastra de intelegere. nu suntem aici la o emisiune de critica muzicala. nu suntem nici macar la una cu tema religioasa. si mai exista o regula destul de simpla in jurnalismul profesionist: orice acuzatie trebuie sustinuta cu argumente si verificata dn trei surse independente. dar jurnalismul "forumist" propagat de domniile voastre ma fac sa imi fie rusine de mine ca am terminat o facultate de jurnalism. nu de alta, dar puteam sa fiu "forumist" cand cresteam mare. nu-i asa?


cu stima, cele bune.

HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-07-21 15:35
Re: un rocker

La 2008-07-21 15:21:40, ella a scris:un rocker

dragii mei prieteni, traim intr-o tara libera ( din pacate pentru unii). balacareala pe care voi ati pornit-o aici nu dovedeste decat faptul ca ati imbratisat degeaba noua directie crestina. pai altfel, cum ati fi avut voi curaj sa judecati un fenomen cultural de asemenea amploare? nu zicea Isus ca cel fara de pacat sa arunce primul piatra? dragii mei, voi aveti cam multe pietre de aruncat.


__________Da' tu de ce dai cu cataroiu, fa ? Ca dac-ar fi sa ne povesteasca chilotii de pe tine ce-au vazut si patzit ei la viatza lor, s-ar ride si Metallica de tine, mincaaa-tz-'ash ! Ca nici tu n-ai fost ushe de biserica, dracoaico ! Ca nu de geaba iti place tie pletosii astia cu belciuge in buric, in urechi, in nas (ca porcu meu de-acas'!) sau in limba shin-obraji ! Ia zi !, nu-i asa ca te da gata o bila dintr-aia infipta intr-o limba de rocker ?; mamaa, daca nu faci ca trenu' in cinci minute, mincaaa-tz'-ash ! Ieste ca atunci cind meditezi cu un rocker intre pricioare, dai muzica la magsimu' ?, si sari in sus shin jos (mai ales in jos !) ca un peste viu intr-o tigaie incinsa, plina cu ulei de soia in care au picurat din greseala citeva picaturi de apa ?

Ia uita-te la ia !, in loc sa mearga cu baticu' de bumbac pe cap la o biserica si sa stea acolo cu fundu-n sus si sa se roage la cele sfinte, ia se zbenguie cu drogatzii ! Nu tzi-ii rushini, fa ? Ashe te-o-nvatzat la shcuala ?, 'r-atzi ai dreaq de shomeri, c-atzi umblut strazili cu cracii vostri goi, ca nu mai e un barbat serios la casa lui. Huooo !

Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 78.96.157...)
2008-07-21 15:35
Re: un rocker

La 2008-07-21 15:21:40, ella a scris:

> pai altfel,
> cum ati fi avut voi curaj sa judecati un fenomen cultural de asemenea
> amploare? nu zicea Isus ca cel fara de pacat sa arunce primul piatra?
> dragii mei, voi aveti cam multe pietre de aruncat.

Amploarea unui fenomen cultural sau social, nu-l face automat bun. Inchizitia catolica a fost de amploare, dar buna n-a fost.
De judecat trebuie sa judec, ca orice om dotat cu o tzara de minte. Altfel ajung sa inghit gunoi si nu e bun pentru mine.

> din punct de vedere psihologic,omul huleste ceea ce nu intelege. la
> nivel intelectual s-a dovedit ca acuzam lucrurile care sunt dincolo de
> capacitatea noastra de intelegere.

Cred ca am demonstrat cunoasterea subiectului muzica rock. Tocmai pentru ca o inteleg, o resping.


> mai exista o regula destul de simpla in jurnalismul profesionist:
> orice acuzatie trebuie sustinuta cu argumente si verificata dn trei
> surse independente. dar jurnalismul "forumist" propagat de domniile
> voastre ma fac sa imi fie rusine de mine ca am terminat o facultate de
> jurnalism. nu de alta, dar puteam sa fiu "forumist" cand cresteam
> mare. nu-i asa?

Eu nu practic jurnalism, ci doar scriu pe forum si nu pretind ca sunt impartial.
Sunt cat se poate de partinic, pentru Hristos si impotriva celor care adapa tineretul cu gunoi si mizerie morala, prin "muzica" rock.
Faptul ca te-a atins ce-am spus este bun. Ma asteptam la reactia ta - cand barca ti-este zgaltzaita, incepi sa gandesti.

Doamne ajuta!

http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00696 sec.