Ziua Logo
  00:50, duminica, 24 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-11
Un Agricultor (...@yahoo.fr, IP: 78.96.117...)
2008-12-11 07:37
Nimeni nu ii mai intzelege pe talibanii de pe forum

Ma mariani hocusai si sobri, avetzi in cap doar semintze de dovleac. Daca PNL-ul vostru drag, in fapt aripa petroliberala, patriciano-moliceana, ducea pana la capat intzelegerea cu PSD si guvernau impreuna, era decizie dumnezeiasca. Daca se face guvern PSD-PDL este iadul pe pamant. Asezatziva mai bine cu analizele pe indatorarea din ultimile trei luni a guvernului Tariceanu cu aproape 6 mld., da, 6mld Euros pentru plata pomenilor electorale! Asta da gaura in buget si crestere a deficitului bugetar. Din nefericire Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, abia acum face pe echidistantul si atrage atentzia noului guvern care va sa vina ca este nevoie de o regandire bugetara datorita acestei mari gauri. In anul 2008 am avut parte de cel putin 3 rectificari bugetare, iar pomenile electorale s-au facut pe baza imprumuturilor guvernului de la banci comerciale. Principiul guvernarii PeNaLe a fost simplu: dupa noi, potopul! Sper sa dea socoteala pentru ca toate acestea au fost facute cu buna stiinta si cinism. Amintiti-va declaratiile lor cand li se atragea atentia asupra lipsei de sustenabilitate a masurilor, mai pe romaneste lipsa resurselor financiare de plata: " este treaba guvernului care va veni sa gasesca noi resurse". Cresterea economica pe care o clameaza guvernul Minciuneanu s-a bazat exclusiv pe consum, consum asigurat in cea mai mare masura cu cei 7-8 miliarde Euros trimisi acasa anual de asa numitzii capsunari. Cred ca aceasta aliantza de guvernare PSD-PDL va reusi trecerea usoara peste criza care se apropie. Oricum, din punct de vedere al competentzei si expertizei, guvernantzii din partea PDL si PSD sunt niste uriasi in comparatie cu micimea guvernantilor PNL (eventual cu exceptia lui Orban). Sa ne ajute Dumnezeu ca acest ciclu electoral 2008-2012 sa fie ultimul cu reprezentare petroliberala in parlamentul Romaniei!

octaaa din pitesti (...@yahoo.com, IP: 86.121.160...)
2008-12-11 09:14
Re: Nimeni nu ii mai intzelege pe talibanii de pe forum

Agriculoturule, nu stiu de ce, dar cam ce zici tu aud mereu din 4 in 4 ani. Mereu, toti noii guvernant dau vina pe guvernul anterior. Eu nu iau apararea PNL, care a cam facut pomeni electorale, ce-i drept. Recunosc, ca partid capitalist mi se pare cam aiurea sa iti faci relcama electorala in ziare, laudandu-te ca dai calculatoare elevilor. Caci nici nu sint de acord cu masura asta, si plus de asta nu da Tariceanu calculatoare din banii lui ca sa se laude, ci tot din banii de la buget.
Dar cred ca ar cam fi cazu' ca de azi in colo noile guverne sa nu mai gaseasca vina pe la cele de dinaintea lor. Asa mi se pare corect. Nu treebuie sa se eschiveze de responsabilitati si sa gaseasca tot timpul alti vinovati. Plus de asta, se presupune ca stiau ce situatie vor gasi in ministere atunci cand au acceptat sa candideze. Ma refer la Stolojan.

DanBruma (...@yahoo.fr, IP: 83.156.252...)
2008-12-11 09:28
Re: Nimeni nu ii mai intzelege pe talibanii de pe forum ... subscriu la ce zici

Cu diferenta ca eu le zic liberalilor mamaligari. Petroliberali mi se pare o formula mult prea apreciativa la adresa lor.

La 2008-12-11 07:37:10, Un Agricultor a scris:

> Sa ne ajute Dumnezeu ca acest ciclu electoral 2008-2012 sa
> fie ultimul cu reprezentare petroliberala in parlamentul Romaniei!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00793 sec.