Ziua Logo
  06:59, luni, 25 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-29
Onesti (...@yahoo.com, IP: 89.37.91...)
2007-11-29 06:42
Trariceanu a urmarit doar pauperizarea Poporului Roman

Taxa de prima inmatriculare are un profund caracter fiscal si nu urmareste nici o politica de mediu.....hai sa fim seriosi...

Dar la o analiza mai atenta se vede ca de fapt scopul nu este nici macar fiscal....ci unul mafiot, de parvenire proprie...

pt ca pe de o parte, ia un munte de bani de la Renault, pt ca limiteaza vanzarea masinilor comunitare aici, dar in plus mai vinde si ceva masini Citroen, pe fosta filiera....

cu banii frumosi castigati pe spinarea si prin inglodarea in datorii a Poporului Roman...normal ca ajunge sa isi permita un Porche nou....

ce mai conteaza ca poporul saraceste....daca el o duce bine...

tzacalin (...@yahoo.ca, IP: 207.96.202...)
2007-11-29 10:18
Re: Trariceanu a urmarit doar pauperizarea Poporului Roman

Daca banii aia din taxa asta s-ar duce clar in proiecte ecologice as mai intelege rostul ei... insa atita vreme cit banii intra in buget si li se pierde urma, ramin la parerea ca e doar o taxa pentru descurajarea importurilor de masini SH.

Poate ii va scutura totusi careva pe berbecii aia din guvern sa priceapa ca nu asa se pune problema in lumea civilizata.

Si poate asa vor incerca si producatorii interni sa faca masini bune si ieftine. Sa nu vina musiu' Slabiceanu cu argumente de genu' :"pastram locurile de munca"... ca nu tine. Uzinele alea is destul de moderne, ar trebui sa functioneze productiv. Daca nu reusesc, pa si pusi! Desi cred ca aici se joaca niste sume foarte mari de bani.

Salutari.

Bumerang din Frankfurt (...@gmx.de, IP: 62.157.215...)
2007-11-29 10:46
Re: Trariceanu a urmarit doar pauperizarea Poporului Roman

Mi-e lehamite deja de balcanismele astea dambovitene de prost gust. Si de <demnitarii> Romaniei, care cica o reprezinta in UE, si-i apara interesele.
Adica se duc in fate CE si incearca <s-o faca> pe fata! Si se mai mira lumea, de ce sunt asa de <respectati> romanii in UE.

Bai, gloabelor politizate! Va faceti de ras in toata lumea!!

Daca vreti taxa de mediu, bagati impozit anual in functie de capacitatea cilindrica si vechime! In plus faceti control la doi ani technic si al emisiilor. Sa scapati tara de Daciile lu' Ceasca. Da ve e frica ca boborul (cu Dacii 1300 multe) va da cu tifla la vot...     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00649 sec.