Ziua Logo
  11:17, miercuri, 27 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-14
Bumerang din Frankfurt (...@gmx.de, IP: 62.157.215...)
2007-11-14 12:21
Profesionistii...

... de la SRI si SIE, sunt cu radacini bine infipte in sistemul lui Ceasca. Si din aceasta cauza, ei habar nu au cum se actioneze inntr-o societate libera! Ei erau obisnuiti cu controlul total in interior, si cu lupta pt. imagine in exterior. Lucru simplu datorita numarului mic de romani emigranti inainte de 89, si datorita faptului ca ei in general taceau de frica securitatii si in tarile din vest. Frica in sensul ca toti isi vizitau rudele, si nu doreau "probleme"! Da, acu' ca mai fiecare prost poate sa afirme orice, baietii sunt total debusolati, asta in cazul in care cel putin incearca sa-si faca job-ul, si nu sunt prea ocupatii cu facaturile oponentilor de afaceri!
Voi vreti ca SRI si SIE sa apere interesele tarii? Hai ca ma faceti sa rad. Ia intrebati-i de vrun dosar al unui parlamentar, sa vedeti ce repede-l gasesc, sau daca nu este, fac unul la comanda!

Democratia si libertatea, chiar daca sunt firave in Romania, duc, in final, la penetrarea sistemului vechi, in care partidu' avea puterea in mana. Acum acesta putere se imparte pe mai multe grupuri, si asa ia naste statul de tip mafiot, in care se "impusca" unii pe altii. Pana aci este OK. Intrebarea este daca dupa aceast razbel, societatea are puterea sa se reformeze, sau va decade intr-un sistem de genul brazilian sau intalian, ca nici ei nu-s mai buni.

Bumerang din Frankfurt (...@gmx.de, IP: 62.157.215...)
2007-11-14 12:44
Re: Profesionistii... Completare


Durata medie a unei guvernari in Italia, de dupa razboi incoace, este de unu' si ceva ani!! Si asta din cauza farimatarii politice a tarii. Chiar si in interiorul partidelor, sunt tot felul de aripi, care in buna traditie italiana, se cearta ca pe strada. Sunt curios daca si in Romania va fi la fel. Ca desi, din 89 pana acum, durata guvernelor a fost aprope identica cu cea prevazuta, nu se poate totuis compara cu situatia Italiei, deoarce Iliescu a tinut partidu' stat in frau. De abia acum incepe cotonogeala generala, made in italy. Sunt tare curios cum se vor forma majoritatile urmatoare, in conditia in care, romanii numai daca sunt sub papuc(a se citi tatuc), sunt si uniti. Basecu de ex. s-a apucat sa-si demonteze parteneru', imediat dupa ce a castigat, cu ajutorul lui, alegerile.

Paul din Ohio din SUA (...@hotmail.com, IP: 129.137.166...)
2007-11-14 21:04
Re: Profesionistii... Completare la completare

Sint partial de acord cu analiza ta. Dar mai este o coordonata care probabil ca este valabila in mai toate tarile foste comuniste, dar IN SPECIAL in Romania. DIE-SIE (din care face parte si Ba'secu si mentorul lui care aplica "legea" la Mediu, Silvian Ionescu, precum si multi altii) era-este practic o filiala a serviciilor rusesti. Acest lucru are potentialul de a da acestor servicii o posibilitate mai mare de penetrare in Vest (desi deja multi politicieni, oameni de afaceri, jurnalisti din Vest sint "oamenii lor").
P.S. Eu cred ca taberele de teroristi care au existat (PKK de exemplu sau anumite tabere de palestinieni si sirieni etc.) si cele care pot inca sa existe sint sub control SIE (asa cum erau actiunile teroriste pe vremea lui Ceausescu).
La 2007-11-14 12:44:46, Bumerang a scris:

>
> Durata medie a unei guvernari in Italia, de dupa razboi incoace, este
> de unu' si ceva ani!! Si asta din cauza farimatarii politice a tarii.
> Chiar si in interiorul partidelor, sunt tot felul de aripi, care in
> buna traditie italiana, se cearta ca pe strada. Sunt curios daca si in
> Romania va fi la fel. Ca desi, din 89 pana acum, durata guvernelor a
> fost aprope identica cu cea prevazuta, nu se poate totuis compara cu
> situatia Italiei, deoarce Iliescu a tinut partidu' stat in frau. De
> abia acum incepe cotonogeala generala, made in italy. Sunt tare curios
> cum se vor forma majoritatile urmatoare, in conditia in care, romanii
> numai daca sunt sub papuc(a se citi tatuc), sunt si uniti. Basecu de
> ex. s-a apucat sa-si demonteze parteneru', imediat dupa ce a castigat,
> cu ajutorul lui, alegerile.
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00654 sec.