Ziua Logo
  19:22, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-30

Comentarii: 44, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mos_Tautu
2007-10-29 22:23:08

POPULISM REFERENAR CONTRA MINCIUNA

Aladin
2007-10-29 22:52:58

D-l psd-ist severin (fara turn)

A ramas tributar partidului care l-a ridicat ( pcr) si acum e alarmat ca privilegiile continue prin abuzarea populatiei prin alba-neagra practicate de comunistii parlamentari deveniti brusc democrati,vor deveni simple amintiri. Asta daca nu cumva unii care se aparau cu imunitatea vor fi aratati in adevarata lor valoare de profitori.
Misculatiile PM-ului de a bloca o adevarata reforma electorala sunt ridicate in slavi de mercenarismul logic al celor afectati. E bine ca aceasta lege sa fie votata in aspectul ei corectsi nu deformat de cei care simt ca li se ineaca barca.

Huhurianu
2007-10-29 23:01:00

E foarta ciudata tranformarea peste noapte a PD in partid de ''dreata'', din partid de stinga si a

lui Basescu in adept fervent al votului uninominal, din adversar fervent!

Razvratitul
2007-10-29 23:08:38

Forumisti, incercati sa scrieti ce a scris Mos Teaca! Vedeti cat timp va ia! A postat la 22.30

si ma intreb cand a citit articolul, cand l-a prelucrat si cand a scris postarea. Este la fel ca sosirea minerilor la Bucuresti in noaptea de 14 iunie 1990 la cateva ore de la intreruperea emisiunii TVR. (Petrosani nu era statie de capat cu triaj de vagoane si Triajul Bucuresti era cel mai aproape.Era necesar timp pentru luarea hotararii,miscarea hartiilor in minister, formarea garniturilor, trimiterea lor la Petrosani, imbarcarea minerilor, drumul la Bucuresti etc. Deci sigur,hotatarea venirii minerilor s-a luat cu 25 - 30 de ore mai inainte,deci inainte de 12 iunie!) Aceeasi baieti buni cu ochi albastri atunci si acum!

Mos_Tautu
2007-10-29 23:33:49

Re: Rade omul de se strica pentru un bot de mamaliga

La 2007-10-29 23:08:38, Razvratitul a scris:

Stimabile,
Pentru informarea dv.eu lucrez pe calculator lucru pe care dumneta il neglijezi.

Calculatorul te serveste daca esti destept.Nu este cazul meu.

Daca in calculator introduci gunoi iese gunoi sau invers.

De fapt mata ma persecuti.
Daca te uiti la articolul-PSD isi musca limba,vei gasi alte 2 postari lungi cum mata nu vei putea vreodata.

Poate ca imi da mana sa am si 3 secretare si poate am posibilitatea ca la orele 20 sa citesc presa.

Acuma stai si mata si deduce cum fac eu si nu fi ca romanul care vrea sa noara si capta vecinului decat sa aiba el 2 capre.

Cu scuze si cu stima,

CID
2007-10-29 23:54:57

Re: Forumisti, incercati sa scrieti ce a scris Mos Teaca! Vedeti cat timp va ia! A postat la 22.30

Razvratitule, cunoastem specimenul, nu-i de ieri de azi.
Nu stiu cum de mai au unii rabdare sa-l bage in seama.

CID
2007-10-30 00:34:23

votul PSD-PD

PSD voia sistemul majoritar pe vremea cand era pe val, ca sa ia 80%. Deci nici poveste de grija partidului stat pretins de stanga, de a respecta "poporul", atata vreme cat nu respecta principiul reprezentativitatii.
PD(Basescu) vrea sistem majoritar ca sa ia 80%. Deci nici poveste de grija partidului cu pretentii de partid stat, de a respecta "poporul", atata vreme cat nu respecta principiul reprezentativitatii.
PSD manipula sondajele(a recunoscut si prostanacul intr-un moment de sinceritate) prin IMAS, CURS si altele mai putin cunoscute.
PD(Basescu) manipuleaza sondajele(sa ne amintim de aberantele predictii legate de prezenta la referendum, cu marje de "eroare" de 40%) prin IMAS, CURS si altele mai putin cunoscute
PSD fura in alegerile din 2004 cu autobuzele.
PD(Basescu) au furat la referendum cu autocarele.
PSD controla numaratoarea prin Net Consulting.
PD(Basescu) au aranjat iar cu Net Consulting.
PSD cumpara presa cu bani si ameninta societatea civila.
PD(Basescu) a cumparat societatea civila si ameninta presa.
PSD-PD acelasi monstru cu doua capete! PSD-ul nomenclaturist si PD-ul securist, bratele aceluiasi sistem. Sistem monstruos care, nereusind sa distruga "Opozitia Democratica" prin absorbtia PNL, prin fuziunea visata imediat dupa alegeri(plan a carui esuare a dus la declansarea urii securistului de la Cotroceni impotriva PNL, PNL care a renuntat astfel si la jocul anticipatelor) si nici prin distrugerea liberalilor prin faramitare(miscarea securistilor PLD-isti ai Cotrocenilor), incearca acum prin schimbarea sistemului de vot, sa-si realizeze vechiul vis, acela de a se roti tot ei la putere, mimand democratia, in ticalosie!

Razvratitul
2007-10-30 00:42:17

Re: Re: Forumisti,...

Capitane de sub patura (acoperit adicatelea), m-a distrat raspunsul dvs. Chiar imi deveniti simpatic. Doar un maior plimbat prin Benelux (tot sub patura) mai este capabil de astfel de performante in actiunile si afirmatiile sale!

katty1
2007-10-30 00:58:48

Re: E foarta ciudata tranformarea peste noapte a PD in partid de ''dreata'', din partid de stinga si a

La 2007-10-29 23:01:00, Huhurianu a scris:

> lui Basescu in adept fervent al votului uninominal, din adversar
> fervent!
>

Huhule, tocmai in asta consta forta manipulatoare a faptelor lui Basescu - socheaza adversarul prin schimbari rapide de directie ca sa scada viteza de reactie a victimei. Basescu creaza agende ca sa nu dea timp nici guvernului sa guverneze si palamentului sa-si faca agenda legislativa. Pentru ca apoi tot el Basescu sa arate cu degetul ca nu s-a facut aia, si aia si aia. Si asta tot de manipulare tine iar cei de la secu sint experti in astfel de metode.

Acum citiva ani am citit cartea lui Isabelle-Nazare-Aga cu titlul Manipulatorii sint printre noi, o carte care descrie pentru incepatori abc tehnicilor de manipulare si metodele de descoperire a manipulatorilor, cite tipuri de manipulare sint si cum sa ne aparam de manipulatori. Evident ca aceasta carte este doar o introducere, tehnicile de manipulare fiind duse la cele mai inalte culmi de catre toti cei ce lucreaza:
- cu formarea de opinie
- servicii secrete
- reclame
- politicieni
- directori de mari firme
- sefi la resurse de personal la marile firme
- si multi altii care detin intr-un fel sa altul puterea
Manipulatori pot fi gasiti insa si printre oameni simpli - asa zisii sireti, baieti si fete descurcarete -falsi simpatici, care te flataza la nevoie, sau te ameninta voalat tot la nevoie etc etc etc.

Toti acestia enuntati mai sus lucreaza cu subconstientul oamenilor cam cum modeleaza un brutar piinea, chiflele si alte sorturi de aluat. Scopul? Inducerea de sentimente, infuentarea unei decizii, ascunderea de intentii, devierea de la scopl propus, sadirea sentimentelor de culpabilitate pentru ca apoi victima sa cedeze mai usor unor pretentii la care in mod normal nu ar avea motive sa accepte si multe alte motive sau combinatii de motive.

Huhule, cauta cartea asta si citeste-o. Este foarte interesanta si usor de citit. Deasemenea poti gasi la linkul asta cartea lui Bogdan Ficeac Tehnici de manipulare. Tot la adresa asta gasesti o intreaga bibioteca on line cu carti de toate genurile

http://80.69.83.61/digibook/

la care folosesti pentru:

username: digibook
password: cartionline

katty

katty1
2007-10-30 01:01:51

Out off topic Restanta de ieri Dobos

"Ar fi prostesc in lumea informatiilor ca o problema sa nu fie vazuta din cat se poate mai multe aspecte, si convingerea mea este ca problematica Moldovei si Ardealului nu se poate separa total, fiindca rezistenta moldovenilor fata de unirea cu Romania se bazeaza in buna parte si pe experientele rele ale comunitatii maghiare din Ardeal, experiente luate in incercarile statului national roman pentru a le deznationaliza si a le asimila. E clar ca rusii si ucrainienii moldoveni nu vor sa parcurga acest traseu."


Vad ca apararea punctului dv. de vedere sufera de principiul vaselor comunicante - sprijinire reciproca prin sustinerea la unison a ideii in ce priveste dorinta romanilor de asimilare fortata a minoritatilor- Aceleasi argumente acelasi scop.

Problema maghiarilor din Romania nu poate fi asemanatoare cu cea a minoritatii ruse decit in ce priveste refuzul de a invata limba romana pe care si unii si altii o rastalmacesc drept asimilare fortata, Vezi cazul minoritatii ruse din tarile baltice unde scenariul este acelasi -balticii au neobrazarea de a-i obliga sa invete limba tarii. Asta nu inseamna ca tot acesti reprezentanti ai minoritatilor cind au avut puterea si faceau parte din Ungaria respectiv URSS nu au obligat ba chiar discriminat pe toti cei ce nu doreau sa invete ruseste respectiv ungureste. Ceea ce nu inseamna deasemnea ca romanii din Ungaria nu au parte de o continuare a procesului de maghiarizare si la fel romanii din Ucraina.

Nu vad insa ca situatia rusilor din tarile baltice sa fie chiar asa de amara de vreme ce inca au ramas pe teritoriul tarilor de adoptie chiar si in conditiile in care aceste tari le conditioneaza acordarea cetateniei de invatarea limbii. Si eu inclin sa cred ca balticii sint mai inraiti in ce priveste rusii decit romanii care de bine de rau a trait in tara lor.


Greseala dv, si aici ma mira cum reusiti sa va faultati tocmai in argumentul dv forte - argmentul istoric, este ca puneti semn de egal intre legitimitatea minoritatii ruse si cea maghiare din Romania. Minoritatea rusa din Moldova nu a obligat-o nimeni sa vina si sa se stabileasca cu catel si purcel in Rep Moldova, perioada in care s-au bucurat de toate onorurile si functiile grase de conducere refuzate romanilor. Sint liberi sa alega sa plece in Rusia si Ucraina daca nu vor sa ramana in Moldova si sa devina cetateni ai UE. Minoritatea maghiara din Ardeal are insa o istorie mult mai lunga in Ardeal si de a ceea nu poate fi tratata cu aceleasi criterii ca cea rusa si ucraineana. Ea are multe sute de ani de convietuire cu romanii si de aceea romanii o considera dea casei cum se spune. Aceasta minoritate maghiara nu a fost asimilata fortat, asa cum dv. incercati sa sugestionati aici, ca dovada ca nu o sa gasiti nici un maghiar ,chiar nascut in familie mixta, sa nu stie ungureste, dar maghiari care sa nu stie romaneste sint inca destui.

De unde aceasta teama de asimilare fortata identica la doua minoritati care in timpul istoriei lor, cind au avut puterea, au practicat acest lucru cu osirdie? Nu este cumva ceea ce in psihologie se numeste refeexia propriei constiinte aceea de a pune in circa celuilalt ceea ce tu insuti faci cu ceilalti? Cam cum ar spune pe scurt si arogantul un fel de "Hotul care striga hotii "???

katty1
2007-10-30 01:26:36

Re: Out off topic Restanta de ieri Dobos PS.

La 2007-10-30 01:01:51, katty1 a scris:

> "Ar fi prostesc in lumea informatiilor ca o problema sa nu fie vazuta
> din cat se poate mai multe aspecte, si convingerea mea este ca
> problematica Moldovei si Ardealului nu se poate separa total, fiindca
> rezistenta moldovenilor fata de unirea cu Romania se bazeaza in buna
> parte si pe experientele rele ale comunitatii maghiare din Ardeal,
> experiente luate in incercarile statului national roman pentru a le
> deznationaliza si a le asimila. E clar ca rusii si ucrainienii
> moldoveni nu vor sa parcurga acest traseu."
>
>
> Vad ca apararea punctului dv. de vedere sufera de principiul vaselor
> comunicante - sprijinire reciproca prin sustinerea la unison a ideii
> in ce priveste dorinta romanilor de asimilare fortata a
> minoritatilor- Aceleasi argumente acelasi scop.
>
> Problema maghiarilor din Romania nu poate fi asemanatoare cu cea a
> minoritatii ruse decit in ce priveste refuzul de a invata limba romana
> pe care si unii si altii o rastalmacesc drept asimilare fortata, Vezi
> cazul minoritatii ruse din tarile baltice unde scenariul este acelasi
> -balticii au neobrazarea de a-i obliga sa invete limba tarii. Asta nu
> inseamna ca tot acesti reprezentanti ai minoritatilor cind au avut
> puterea si faceau parte din Ungaria respectiv URSS nu au obligat ba
> chiar discriminat pe toti cei ce nu doreau sa invete ruseste respectiv
> ungureste. Ceea ce nu inseamna deasemnea ca romanii din Ungaria nu au
> parte de o continuare a procesului de maghiarizare si la fel romanii
> din Ucraina.
>
> Nu vad insa ca situatia rusilor din tarile baltice sa fie chiar asa de
> amara de vreme ce inca au ramas pe teritoriul tarilor de adoptie chiar
> si in conditiile in care aceste tari le conditioneaza acordarea
> cetateniei de invatarea limbii. Si eu inclin sa cred ca balticii sint
> mai inraiti in ce priveste rusii decit romanii care de bine de rau a
> trait in tara lor.
>
>
> Greseala dv, si aici ma mira cum reusiti sa va faultati tocmai in
> argumentul dv forte - argmentul istoric, este ca puneti semn de egal
> intre legitimitatea minoritatii ruse si cea maghiare din Romania.
> Minoritatea rusa din Moldova nu a obligat-o nimeni sa vina si sa se
> stabileasca cu catel si purcel in Rep Moldova, perioada in care s-au
> bucurat de toate onorurile si functiile grase de conducere refuzate
> romanilor. Sint liberi sa alega sa plece in Rusia si Ucraina daca nu
> vor sa ramana in Moldova si sa devina cetateni ai UE. Minoritatea
> maghiara din Ardeal are insa o istorie mult mai lunga in Ardeal si de
> a ceea nu poate fi tratata cu aceleasi criterii ca cea rusa si
> ucraineana. Ea are multe sute de ani de convietuire cu romanii si de
> aceea romanii o considera dea casei cum se spune. Aceasta minoritate
> maghiara nu a fost asimilata fortat, asa cum dv. incercati sa
> sugestionati aici, ca dovada ca nu o sa gasiti nici un maghiar ,chiar
> nascut in familie mixta, sa nu stie ungureste, dar maghiari care sa nu
> stie romaneste sint inca destui.
>
> De unde aceasta teama de asimilare fortata identica la doua minoritati
> care in timpul istoriei lor, cind au avut puterea, au practicat acest
> lucru cu osirdie? Nu este cumva ceea ce in psihologie se numeste
> refeexia propriei constiinte aceea de a pune in circa celuilalt ceea
> ce tu insuti faci cu ceilalti? Cam cum ar spune pe scurt si arogantul
> un fel de "Hotul care striga hotii "???
>
>

Evident ca in prezentarea mea era vorba de minoritatile ruse si ucrainiene si alte mici minoritati pe care nu le mai numesc ca sa nu mi-i ridic iar in cap si care au destule motive in mentinerea actualei stari de fapt. SI asta chiar daca dv. subtil ati incercat sa va referiti la moldoveni. Pentru moldoveni nu exista nicidecum pericolul de a fi asimilati pentru simplul motiv ca ei sint deja romani. Sper sincer ca nu credeti in gluma cu moldovenii nu sint romani. Cei ce sint sustinatorii acestei idei absurde sint doar cei din stafful fostului PCUS, ucrainieni si tineret ce a apucat sa fie indoctrinat cu aceste idei.

Phil
2007-10-30 05:05:44

Re: Forumisti, incercati sa scrieti ce a scris Mos Teaca! Vedeti cat timp va ia! A postat la 22.30

La 2007-10-29 23:54:57, CID a scris:

'se Sobru si se brabusi. si pe tine cine dreaq te baga in seama, ca nu prea vaz. zii si tu, multumesc Phil ca m-ai bagat in ... seama, ca altii, nema! ai ajuns de ris si de ... da' trecem peste asta, ca deh, sintem oameni. incearca cu Huhulianu ca poate ai succes!

> Razvratitule, cunoastem specimenul, nu-i de ieri de azi.
> Nu stiu cum de mai au unii rabdare sa-l bage in seama.
>

georgems
2007-10-30 05:09:47

Nu a fi popular e problema

Asta e chiar un lucru bun. A fi lipsit de substanta, a da din gura degeaba, apune bete-n roate altora ,doar din ranchiuna si prostie asta e baiul si populismul prost.

georgems
2007-10-30 05:22:51

Re: Rade omul de se strica pentru un bot de mamaliga

La 2007-10-29 23:33:49, Mos_Tautu a scris:

> La 2007-10-29 23:08:38, Razvratitul a scris:
>
> Stimabile,
>>
> Calculatorul te serveste daca esti destept.Nu este cazul meu.
>
> Daca in calculator introduci gunoi iese gunoi sau invers.
>
> De fapt mata ma persecuti.
> Daca te uiti la articolul-PSD isi musca limba,>
> Poate ca imi da mana sa am si 3 secretare si poate am posibilitatea ca
> la orele 20 sa citesc presa.
>
> Acuma stai si mata si deduce cum fac eu si nu fi ca romanul care vrea
> sa noara si capta vecinului decat sa aiba el 2 capre.
>
> Cu scuze si cu stima,
>
>
Singura data cand mi-ai placut m-ai facut sa rad de tine intr-un mod simpatizant. Sa ma explic:
1.- Pentru informarea dv.eu lucrez pe calculator lucru pe care dumneta il
neglijezi.
Da, el scrie si citeste de pe tabla neagra !!!
2.-Calculatorul te serveste daca esti destept.Nu este cazul meu
NU e cazu sa fii modest , ai dreptate ,se vede din substanta a ceea ce scrii.
3.-vei gasi alte 2 postari lungi cum mata nu vei putea vreodata.
Valoarea se masoara dupa calitate nu dupa cantitate, polologhia(asta-i termenul inpamantenit, observa cineva ca radacina cuvantului e alta,o fi ) ta nu demonstreaza decat stilul comunistoid ''tezele din aprilie''.
Huhurianu
2007-10-30 05:44:00

Re: E foarta ciudata tranformarea peste noapte a PD in partid de ''dreapta'' / Multumesc Katy, voi

cauta, citi cartea.

Apropo manipulari si manipulatori, mi-au produs intotdeauna greatza, i-am ocolit pe manipulatori, am sa incerc sa ma informez mai bine asupra lor si a manipularilor lor.

La 2007-10-29 23:01:00, Huhurianu a scris:

> lui Basescu in adept fervent al votului uninominal, din adversar
> fervent!
>

Huhurianu
2007-10-30 06:13:49

Re: votul PSD-PD / Asa-i bre, din pacate avem doi dinosauri comunisti in RO, gemenii PD si PSD,

fii ai PCR si multi fraieri, timpiti neinformati care-i votara+voturile furate!

La 2007-10-30 00:34:23, CID a scris:

> PSD voia sistemul majoritar pe vremea cand era pe val, ca sa ia 80%.
> Deci nici poveste de grija partidului stat pretins de stanga, de a
> respecta "poporul", atata vreme cat nu respecta principiul
> reprezentativitatii.
> PD(Basescu) vrea sistem majoritar ca sa ia 80%. Deci nici poveste de
> grija partidului cu pretentii de partid stat, de a respecta "poporul",
> atata vreme cat nu respecta principiul reprezentativitatii.
> PSD manipula sondajele(a recunoscut si prostanacul intr-un moment de
> sinceritate) prin IMAS, CURS si altele mai putin cunoscute.
> PD(Basescu) manipuleaza sondajele(sa ne amintim de aberantele
> predictii legate de prezenta la referendum, cu marje de "eroare" de
> 40%) prin IMAS, CURS si altele mai putin cunoscute
> PSD fura in alegerile din 2004 cu autobuzele.
> PD(Basescu) au furat la referendum cu autocarele.
> PSD controla numaratoarea prin Net Consulting.
> PD(Basescu) au aranjat iar cu Net Consulting.
> PSD cumpara presa cu bani si ameninta societatea civila.
> PD(Basescu) a cumparat societatea civila si ameninta presa.
> PSD-PD acelasi monstru cu doua capete! PSD-ul nomenclaturist si PD-ul
> securist, bratele aceluiasi sistem. Sistem monstruos care, nereusind
> sa distruga "Opozitia Democratica" prin absorbtia PNL, prin fuziunea
> visata imediat dupa alegeri(plan a carui esuare a dus la declansarea
> urii securistului de la Cotroceni impotriva PNL, PNL care a renuntat
> astfel si la jocul anticipatelor) si nici prin distrugerea liberalilor
> prin faramitare(miscarea securistilor PLD-isti ai Cotrocenilor),
> incearca acum prin schimbarea sistemului de vot, sa-si realizeze
> vechiul vis, acela de a se roti tot ei la putere, mimand democratia,
> in ticalosie!
>
>

gili
2007-10-30 06:53:11

Re: Forumisti, incercati sa scrieti ce a scris Mos Teaca! Vedeti cat timp va ia! A postat la 22.30Razvratitule , talica nu-l cunosti pe nea Vasalie Davidescu de la Pari... pardon , Bicaz , esti mai nou p'acilea .
Dinsul , ca orice gospodar sustinator neconditionat al mascariciului , face cum ar veni vara sanie si iarna cotiga , n'asa?
Adecatelea de dimineata pina seara tot concepe la materialele de prapaganda si seara , cu sufletul la gura sta la pinda sa puie astia jurnalul pe net.
Cum apare , cum pac la Rasboiul cu scrisorica .
Temele de prapaganda sunt stabilite functie de unul sau doua din subiectele politice ale zilei . Uneori se potrivesc , alteori nu .
Oricare ar fi subiectul dezvoltat de dinsul , firul rosu , calauzitor cum ar veni ie sa-i de la cap lui Tariceanu si sa ridice osanale mascariciului securist.
D'aia , de multe ori ravasele dinsului n-au nicio legatura cu subectul articolului unde o trinteste .
Ravasul dinsului este de altfel postat pe foarte multe forumuri la jurnale diferite , dar nu numai si are acelasi continut . Numele sub care posteaza este diferit .
Noi acilea l-am dovedit cu mult timp in urma ca nu-i altceva decit un prapagandist de doua parale platit la norma si ne vedem de treaba noastra far de ai da prea multa importanta .
Din cind in cind ne mai distram o leaca cu dinsul , numeni nu-l ia in serios .

PS

Nea Vasile sa nu te puie obejdia sa ma contrezi ca , iar ma fortezi sa-ti frec ridichea si stii bine ce ciufulit ai iesit data trecuta cind te-am dat pe fata , n-asa?

Marius Totnic
2007-10-30 09:10:52

Culmea, cu fericire.

E pacat, sunt atatia romani care habar nu au ce se intampla cu viata politica. Se intreaba unii pe altii si se alimenteaza cu necunoastere pe scara de la troleu in drum spre munca. Oricine poate citi presa in 15 minute dimineata la o cafea, daca ii este lene poate da drumul la TV pe un post de stiri, in doar 15 minute sigur isi se prind 2-3 idei. Totusi nu se intampla, totusi la sfarsitul zilei inainte de culcare romanul nostru injura si se plange ca viata politica merge prost, iar dimineata se duce sa voteze.. votul uninominal. Culmea, cufericire.

adyciobanu
2007-10-30 10:07:36

polarizare

polarizarea excesiva nu este rezultatul guvernarilor de centru-dreapa ci al celor de stanga.

Hantzy
2007-10-30 10:28:09

Tautu si Phil

La 2007-10-30 05:05:44, Phil a scris:

>
> 'se Sobru si se brabusi. si pe tine cine dreaq te baga in seama, ca nu
> prea vaz. zii si tu, multumesc Phil ca m-ai bagat in ... seama, ca
> altii, nema! ai ajuns de ris si de ... da' trecem peste asta, ca deh,
> sintem oameni. incearca cu Huhulianu ca poate ai succes!
****************
Un om ametit bine se indreapta spre casa. Se ciocneste de un felinar, si buimac incepe sa bata in el, strigand:
_Deschide, bre nevasta! Io-s!
Striga vreo juma de ora, dar bine-nteles nimeni nu-i raspunde. Un alt ametit se apropie, il priveste cu atentie, iar apoi ii spune pe un ton conspirativ:
_Insista! Insista! Sus am vazut lumina!

Adrian v.D.
2007-10-30 10:40:28

Cat timp unii scriu carti care sunt traduse si in germana,

katty1
2007-10-30 11:27:38

Re: Tautu si Phil

La 2007-10-30 10:28:09, Hantzy a scris:

> La 2007-10-30 05:05:44, Phil a scris:
>
> >
> > 'se Sobru si se brabusi. si pe tine cine dreaq te baga in seama, ca nu
> > prea vaz. zii si tu, multumesc Phil ca m-ai bagat in ... seama, ca
> > altii, nema! ai ajuns de ris si de ... da' trecem peste asta, ca deh,
> > sintem oameni. incearca cu Huhulianu ca poate ai succes!
> ****************
> Un om ametit bine se indreapta spre casa. Se ciocneste de un felinar,
> si buimac incepe sa bata in el, strigand:
> _Deschide, bre nevasta! Io-s!
> Striga vreo juma de ora, dar bine-nteles nimeni nu-i raspunde. Un alt
> ametit se apropie, il priveste cu atentie, iar apoi ii spune pe un ton
> conspirativ:
> _Insista! Insista! Sus am vazut lumina!
>
>

:-))))

Ion Caramache
2007-10-30 12:34:37

Re: POPULISM REFERENAR CONTRA MINCIUNA

La 2007-10-29 22:23:08, Mos_Tautu a scris:

> Nu degeaba inaintasul lor Josefh Goebles spunea:orice minciuna va fi
> crezuta,cu conditia sa fie mereu repetata .
> Si dl.Severin nu face altceva decat sa repete minciuna cotidiana a
> celor din sistemul ticalosit.
>
Reeeeezon! Gauleiterul de la Sincai, comunistul fost democrat actual social-democrat Adrian Severin - urmasul fidea al national-socialistului Joseph Goebels. Paradoxal, dar aproape de adevar. Sa punem chestiunea la referendum, si sa vedem cite voturi pentru Iosif Visarionovici primeste referendarul cu turnu la apa.

Ghita Bizonu'
2007-10-30 13:14:40

Re:printre stalinistii incriminati se afla

Hantzy
2007-10-30 13:59:46

Re: Cat timp ...

La 2007-10-30 10:40:28, Adrian v.D. a scris:
....
>De ce nu un PD <de dreapta>,intr-o Romanie
> care se grabeste,care grabeste etapele istorice in favoarea ei?Pe cine
> sa lase la dreapta de comunistii incremeniti din PSD?Doar pe cei 10%
> dela PNL?Asta se doreste?
*************
Desigur ca NU! Dar si mai nefast este sa crezi ca stanga este dreapta si sa te trezesti cu doua palme pe acelasi obraz!
**************************
>
> Votul uninominal nu va schimba oamenii si nu vor fi minuni.Dar nu cred
> ca va fi mai rau decat actuala constelatie din parlament.....plin de
> nereformati.
******************
Nimeni nu sustine ca uninominalul e mai rau decat actualul sistem. N-am vazut nici o postare care sa sugereze asta.
Eu sunt insa convins ca fauna parlamentara se va perpetua, mai ales daca va fi preferata varianta majoritara.
Argumentele mi le-am expus mult prea des, asa ca n-o mai fac. Si cu nimeni de pe forum n-a abictat aici, unde supravietuieste doar spiritul de contrazicere, inteleg ca sunt acceptate dar facute uitate.

moroianu
2007-10-30 14:10:23

Re: Apropo de "un PD <de dreapta> intr-o Romanie care se grabeste"...

Ghita Bizonu'
2007-10-30 14:45:34

Re: Socanta nu ciudata

socanta prin faptu ca pana atunci se dadea de stanga. unica si autentica, adeavratu fesene.
De fapt si de drept votantii sai erau niste liberali mai keynesieni . Sau niste socialisti mai liberali dpv econoomic. Si care se credeau neaparat altceva decat vulgu' lu Ilici.
Asa ca trecerea la dreapta a fost de bou ton ca tot se prefaceau ca citesc 22.
Era de bou ton, se deosebeu de prostime , vulg.

Si despre iubirea sa de uninominalu al mai pur si mai dur , este si poza si circ si prezumtia ca partidu sau are cat ii dau sondajele. Fiindca vezi mataluta ca daca PD are 40 % din intentiile de vot in sistemu propus face peste 50% in parlament si guvern monocolor . Cu care ocazie termina proto cu PNL.
Fiindca in forma asta, un partid cu 40 % si altu cu 20 % inseamna cam 60 % cu 25-30% locuri in parlament . Iar PNL pateste ce au patit liberalii englezi.

La 2007-10-30 05:44:00, Huhurianu a scris:

> cauta, citi cartea.
>
> Apropo manipulari si manipulatori, mi-au produs intotdeauna greatza,
> i-am ocolit pe manipulatori, am sa incerc sa ma informez mai bine
> asupra lor si a manipularilor lor.
>
> La 2007-10-29 23:01:00, Huhurianu a scris:
>
> > lui Basescu in adept fervent al votului uninominal, din adversar
> > fervent!
> >
>
>

francezu
2007-10-30 16:04:13

desteapta-te romane

Intr-o societate marcata de o lipsa acuta de cultura, de valori si modele demne de urmat, intr-o societate in care educatia este lasata de isbeliste, nu este de mirare ca poporul continua sa spere intr-o minune, chiar daca nu stiu exact care este aceasta minune, iar atunci cand vine cineva si le spune ca votul uninominal este minunea mult asteptata, minunea care le va schimba viata si traiul nesigur, care va face clasa politica mai curata si va curata petele din parlament mai ceva ca Ariel, este normal ca bietul roman sa creada, asa cum a crezut intodeauna, in mai bine. Si intodeauna au existat oameni lipsiti de scupule care au profitat de aceasta credinta a poporului roman, astfel vom mai trai inca un episod din eterna pacaleala in care poporul roman isi duce existenta iar indemnul Desteapta-te romane nu este decat un ecou al al acestei sperante infinite a poporului ca intr-o zi se va destepta dar si aceasa desteptare pare ca nu va veni. E TRIST, E DUREROS, si totusi sa speram intr-o desteptare.

Adrian v.D.
2007-10-30 16:16:26

Re: Apropo de "un PD <de dreapta> intr-o Romanie care se grabeste"...

La 2007-10-30 14:10:23, moroianu a scris:

>
> Domnule adrian, ati citit documentarul "Talpa lui Videanu" din
> sectiunea "Eveniment" a ziarului?

>
> (Astept cu interes comentariul Dvs.)
------------------------------------------------------------------
Domnule Moroianu,nici un om care mai pastreaza ceva din simtul dreptatii,nu poate sa-l <lase rece> metodele de imbogatire a unei clase de <baieti destepti>,pe banii oamenilor cinstiti.Trebuie sa recunoastem ca <metodele>de imbogatire prin frauda,sunt cunoscute de membrii tuturor partidelor pe care le-a cunoscut firava democratie romaneasca.....Aceste metode sunt tot mai rafinate...

Si mai sunt sigur de ceva:daca Mitterrand ar fi fost presedintele Romaniei si ar fi dorit ca acele proiecte faraonice sa fie construite in Bucuresti si nu in Paris(adica in <orasul luminilor>)atunci el s-ar fi lovit de un zid anacronic fata de marile schimbari,rezultatul poate ar fi fost altul.....

Domnule Moroianu,daca toata aceasta tevatura descrisa in articol este opera doar a unui singur partid,cum va explicati faptul ca PD nu se afla in Guvern,dar Guvernul doarme,PD nu este majoritar in Parlament,dar parlamentarii dorm....?!Poate astfel se explica de ce mass media arunca cu fumigene,iar justitia nu exista.Dar nu din vina celor din PD(dupa cum se stie,ei nu au nici o <coalitie> in parlament)
Va doresc o seara placuta!
Adrian

> >
>
>

Adrian v.D.
2007-10-30 16:33:58

Re: desteapta-te romane

La 2007-10-30 16:04:13, francezu a scris:

> Intr-o societate marcata de o lipsa acuta de cultura, de valori si
> modele demne de urmat, intr-o societate in care educatia este lasata
> de isbeliste, nu este de mirare ca poporul continua sa spere intr-o
> minune, chiar daca nu stiu exact care este aceasta minune, iar atunci
> cand vine cineva si le spune ca votul uninominal este minunea mult
> asteptata, minunea care le va schimba viata si traiul nesigur, care va
> face clasa politica mai curata si va curata petele din parlament mai
> ceva ca Ariel, este normal ca bietul roman sa creada, asa cum a crezut
> intodeauna, in mai bine. Si intodeauna au existat oameni lipsiti de
> scupule care au profitat de aceasta credinta a poporului roman, astfel
> vom mai trai inca un episod din eterna pacaleala in care poporul
> roman isi duce existenta iar indemnul Desteapta-te romane nu este
> decat un ecou al al acestei sperante infinite a poporului ca intr-o zi
> se va destepta dar si aceasa desteptare pare ca nu va veni. E TRIST,
> E DUREROS, si totusi sa speram intr-o desteptare.
--------------------------------
Si cand credeti ca Regele va fi lasat la conducerea Romaniei?Si cand credeti ca PNT va castiga alegerile parlamentare?Si cand credeti ca vom scapa de neocomunistii vopsiti cu rozul socialist?Cand credeti ca vor scapa partidele de <baetii destepti>?Cand credeti ca va avea Romania o justitie care sa-si merite numele?Dvs. nu vedeti cine semneaza articolul de fata?!

Adrian

PS
Asteptati o generatie-doua,pana cand se va naste o clasa de mijloc puternica si o elita burgheza......Altfel,"din nimic,nimic."
>

Ghita Bizonu'
2007-10-30 17:09:36

Re: desteapta-te neamtule si nu mai visa

mortu de la groapa nu se mai intoarce!
Astai-s oamenii cu astia trebe sa defilam
Oricum te impoaci f bine cu d'alde Volodea si HRP.
Iat ONT va castiga alegerile in 1929.
Iar o justitie cat de cat corecta va fi cand activistii si moralistii vor sta in banca lor stiind ac justitia nu face altaceva decat sa aplice legea. Si ca legea trebe respectata/
Iar belita ta burgheza ... ei bine se naste din tinerii activisti si copii activistilor.

La 2007-10-30 16:33:58, Adrian v.D. a scris:

> La 2007-10-30 16:04:13, francezu a scris:
>
> > Intr-o societate marcata de o lipsa acuta de cultura, de valori si
> > modele demne de urmat, intr-o societate in care educatia este lasata
> > de isbeliste, nu este de mirare ca poporul continua sa spere intr-o
> > minune, chiar daca nu stiu exact care este aceasta minune, iar atunci
> > cand vine cineva si le spune ca votul uninominal este minunea mult
> > asteptata, minunea care le va schimba viata si traiul nesigur, care va
> > face clasa politica mai curata si va curata petele din parlament mai
> > ceva ca Ariel, este normal ca bietul roman sa creada, asa cum a crezut
> > intodeauna, in mai bine. Si intodeauna au existat oameni lipsiti de
> > scupule care au profitat de aceasta credinta a poporului roman, astfel
> > vom mai trai inca un episod din eterna pacaleala in care poporul
> > roman isi duce existenta iar indemnul Desteapta-te romane nu este
> > decat un ecou al al acestei sperante infinite a poporului ca intr-o zi
> > se va destepta dar si aceasa desteptare pare ca nu va veni. E TRIST,
> > E DUREROS, si totusi sa speram intr-o desteptare.
> --------------------------------
> Si cand credeti ca Regele va fi lasat la conducerea Romaniei?Si cand
> credeti ca PNT va castiga alegerile parlamentare?Si cand credeti ca
> vom scapa de neocomunistii vopsiti cu rozul socialist?Cand credeti ca
> vor scapa partidele de <baetii destepti>?Cand credeti ca va avea
> Romania o justitie care sa-si merite numele?Dvs. nu vedeti cine
> semneaza articolul de fata?!
>
> Adrian
>
> PS
> Asteptati o generatie-doua,pana cand se va naste o clasa de mijloc
> puternica si o elita burgheza......Altfel,"din nimic,nimic."
> >
>
>

francezu
2007-10-30 17:34:50

Re: desteapta-te romane

Inca o data romanismul iese la iveala, lasa de o parte problemele importante si abereaza despre rege si burghezie in loc sa vada situatia tragica in care se afla. Nu este de mirare ca populismul basescian isi face efectul, continuati sa traiti in ignoranta cu credinta ca basescu va apara interesele.

La 2007-10-30 16:04:13, francezu a scris:

> Intr-o societate marcata de o lipsa acuta de cultura, de valori si
> modele demne de urmat, intr-o societate in care educatia este lasata
> de isbeliste, nu este de mirare ca poporul continua sa spere intr-o
> minune, chiar daca nu stiu exact care este aceasta minune, iar atunci
> cand vine cineva si le spune ca votul uninominal este minunea mult
> asteptata, minunea care le va schimba viata si traiul nesigur, care va
> face clasa politica mai curata si va curata petele din parlament mai
> ceva ca Ariel, este normal ca bietul roman sa creada, asa cum a crezut
> intodeauna, in mai bine. Si intodeauna au existat oameni lipsiti de
> scupule care au profitat de aceasta credinta a poporului roman, astfel
> vom mai trai inca un episod din eterna pacaleala in care poporul
> roman isi duce existenta iar indemnul Desteapta-te romane nu este
> decat un ecou al al acestei sperante infinite a poporului ca intr-o zi
> se va destepta dar si aceasa desteptare pare ca nu va veni. E TRIST,
> E DUREROS, si totusi sa speram intr-o desteptare.
>

Huhurianu
2007-10-30 17:57:30

Re:Socanta nu ciudata / Mda, explicatiile tale-s bune si binevenite pentru luminarea mintilor igno-

-rante.


La 2007-10-30 14:45:34, Ghita Bizonu' a scris:

> socanta prin faptu ca pana atunci se dadea de stanga. unica si
> autentica, adeavratu fesene.
> De fapt si de drept votantii sai erau niste liberali mai keynesieni .
> Sau niste socialisti mai liberali dpv econoomic. Si care se credeau
> neaparat altceva decat vulgu' lu Ilici.
> Asa ca trecerea la dreapta a fost de bou ton ca tot se prefaceau ca
> citesc 22.
> Era de bou ton, se deosebeu de prostime , vulg.
>
> Si despre iubirea sa de uninominalu al mai pur si mai dur , este si
> poza si circ si prezumtia ca partidu sau are cat ii dau sondajele.
> Fiindca vezi mataluta ca daca PD are 40 % din intentiile de vot in
> sistemu propus face peste 50% in parlament si guvern monocolor . Cu
> care ocazie termina proto cu PNL.
> Fiindca in forma asta, un partid cu 40 % si altu cu 20 % inseamna cam
> 60 % cu 25-30% locuri in parlament . Iar PNL pateste ce au patit
> liberalii englezi.
>
> La 2007-10-30 05:44:00, Huhurianu a scris:
>
> > cauta, citi cartea.
> >
> > Apropo manipulari si manipulatori, mi-au produs intotdeauna greatza,
> > i-am ocolit pe manipulatori, am sa incerc sa ma informez mai bine
> > asupra lor si a manipularilor lor.
> >
> > La 2007-10-29 23:01:00, Huhurianu a scris:
> >
> > > lui Basescu in adept fervent al votului uninominal, din adversar
> > > fervent!
> > >
> >
> >
>
>

Huhurianu
2007-10-30 18:04:59

Re: desteapta-te romane / Domnule francez imi scot palaria, pusesi degetul pe rana, educatia...de-

steptarea romanilor care nu va veni, TRIST, FOARTE TRIST, FARA DESTEPTAREA ROMANILOR NU EXISTA SPERANTA PENTRU EI!!!!!!!!!La 2007-10-30 16:04:13, francezu a scris:

> Intr-o societate marcata de o lipsa acuta de cultura, de valori si
> modele demne de urmat, intr-o societate in care educatia este lasata
> de isbeliste, nu este de mirare ca poporul continua sa spere intr-o
> minune, chiar daca nu stiu exact care este aceasta minune, iar atunci
> cand vine cineva si le spune ca votul uninominal este minunea mult
> asteptata, minunea care le va schimba viata si traiul nesigur, care va
> face clasa politica mai curata si va curata petele din parlament mai
> ceva ca Ariel, este normal ca bietul roman sa creada, asa cum a crezut
> intodeauna, in mai bine. Si intodeauna au existat oameni lipsiti de
> scupule care au profitat de aceasta credinta a poporului roman, astfel
> vom mai trai inca un episod din eterna pacaleala in care poporul
> roman isi duce existenta iar indemnul Desteapta-te romane nu este
> decat un ecou al al acestei sperante infinite a poporului ca intr-o zi
> se va destepta dar si aceasa desteptare pare ca nu va veni. E TRIST,
> E DUREROS, si totusi sa speram intr-o desteptare.
>

Radu Dragan
2007-10-30 18:53:01

Cat de mult va apreciez domnule Severin

A-ti reusit sa faceti din domnul Basescu un erou national.
Atentia care i se acorda preseditelui, si atacul permanet are si rezultate, desigur nu cele la care va asteptati dumneavostra domnule Severin. Poporul roman, ciuruit de lunetistii lui Iliescu, tabacit de batele lui Iliescu la sange si terorizat permanet, are mai putina "educatie gen Stefan Gheorghiu" asa ca .....
Lucrurile spuse de dumneavostra despre "PSD" nu sunt decat propaganda electorala.
Lustratia si alegerile nominale vor venii si asta e bine pentru romania. Dar orice e bun pentru romania e rau pentru PSD.
Oricum ar fii, eu personala va multzumesc pentru efortul dumneavostra de e tine in focul atentie pe domnul Basescu.

gili
2007-10-30 18:53:50

Pai Adrene , cind toate astea zici ?

La 2007-10-30 16:33:58, Adrian v.D. a scris:
-------------------------------
> Si cand credeti ca Regele va fi lasat la conducerea Romaniei?Si cand
> credeti ca PNT va castiga alegerile parlamentare?Si cand credeti ca
> vom scapa de neocomunistii vopsiti cu rozul socialist?Cand credeti ca
> vor scapa partidele de <baetii destepti>?Cand credeti ca va avea
> Romania o justitie care sa-si merite numele?Dvs. nu vedeti cine
> semneaza articolul de fata?!

Pai mai prema ar fi vorba lu frantzuzu asta sa belim ochii o tira si sa nu mai umblam cu gura cascata la mascarici de tipul Ba'secu , n'asa?
Mai apoi ar trebui sa ne scpam cit mai iute posibil de mascariciul de Ba'secu care alaturi de Ilici , Bombonelu si multi multi altii de pacilea de la feseneii ceia fie ei pedei fie ei pesedei trebuie , ie musai poci pentru ca sa zic , sa deie socoteala pentru tot ce au sferetisit si au distrus in tara aiasta , n'asa?
Si buninteles sa-si ocupe locurile meritate ... la Rahova .
E , dupa ai amai vedem noi ce si cum ...

moroianu
2007-10-30 19:03:46

D-le Adrian, am apelat la buna dv credinta...


... invitandu-va sa comentati un material extrem de concret despre performantele partidului pe care, pornind de la considerente abstracte, il recomandati ca potrivit pentru "o Romanie care se grabeste".

Din partea unui om care, netraind in Romania, nu are ocazia sa urmareasca prezenta fizica a presedintelui Basescu (mimica, rasul, intonatiile, samd), ci numai gesturile spectaculare, calculate pentru a frapa imaginatia (gen "condamnarea comunismului", sau lupta verbala contra coruptiei) - sunt de acord ca momentul dezamagirii poate veni foarte greu, sau chiar sa nu vina niciodata. Dar punctul slab al pozitiei presedintelui (in afara unei funciare neseriozitati) il constituie faptul ca de fapt este un om complet singur, aderentii lui printre politicieni reducandu-se (in afara renegatilor liberali ai gruparii Stoica-Stolojan) la un partid-cameleon, condus de marionete corupte si neavand nimic din talentul actoricesc si forta de convingere a omului-orchestra de la Cotroceni.

V-am oferit ocazia sa va disociati de o parte din ei, si sa fiti solidar cu cosmarul amintind de cele mai negre zile ale ceausismului, trait de conationalii dv din Bucuresti - si nu numai ca ati refuzat sa o faceti, dar mi-ati si servit un adevarat florilegiu de sofisme la limita cinismului. Semnalez ca deosebit de odioasa intrebarea retorica despre cum ar putea "Intreaga tevatura sa fie opera unui singur partid" din moment ce ce PD-ul nu se afla in guvern, (ci, ar fi trebuit sa adaugati, doar in primaria Capitalei, unde se petrec abuzurile pe care dv preferati sa le numiti "tevatura").

D-le Adrian, sunteti un caz interesant prin virtuozitatea cu care reusiti sa va strecurati ca un adevarat scamator printre contradictii - dar, credeti-ma, unul EXTREM DE INTRISTATOR!

Arogantu'
2007-10-30 20:31:17

Arogantu'
2007-10-30 20:36:25

Re: desteapta-te romane

Arogantu'
2007-10-30 20:40:18

Re: D-le Adrian, am apelat la buna dv credinta...

Paul din Ohio
2007-10-30 20:46:44

Ba'secu "facator" de legi

Este oare constitutional ca presedintele sa ceara (fie si poporului) sa voteze o lege pe care o doreste el? Eu credeam ca numai parlamentul (ales si el) este in masura sa adopte legi.

Huhurianu
2007-10-30 20:55:20

Re: D-le Adrian, am apelat la buna dv credinta.../ Buna credinta la Adrian cel cu aere de nobil sca-

-patat, pedist inrait, ha Ha Ha ha ha ha ha!


La 2007-10-30 19:03:46, moroianu a scris:

>
> ... invitandu-va sa comentati un material extrem de concret
> despre performantele partidului pe care, pornind de la considerente
> abstracte, il recomandati ca potrivit pentru "o Romanie care se
> grabeste".
>
> Din partea unui om care, netraind in Romania, nu are ocazia sa
> urmareasca prezenta fizica a presedintelui Basescu (mimica, rasul,
> intonatiile, samd), ci numai gesturile spectaculare, calculate pentru
> a frapa imaginatia (gen "condamnarea comunismului", sau lupta verbala
> contra coruptiei) - sunt de acord ca momentul dezamagirii poate veni
> foarte greu, sau chiar sa nu vina niciodata. Dar punctul slab al
> pozitiei presedintelui (in afara unei funciare neseriozitati) il
> constituie faptul ca de fapt este un om complet singur, aderentii lui
> printre politicieni reducandu-se (in afara renegatilor liberali ai
> gruparii Stoica-Stolojan) la un partid-cameleon, condus de marionete
> corupte si neavand nimic din talentul actoricesc si forta de
> convingere a omului-orchestra de la Cotroceni.
>
> V-am oferit ocazia sa va disociati de o parte din ei, si sa
> fiti solidar cu cosmarul amintind de cele mai negre zile ale
> ceausismului, trait de conationalii dv din Bucuresti - si nu numai ca
> ati refuzat sa o faceti, dar mi-ati si servit un adevarat florilegiu
> de sofisme la limita cinismului. Semnalez ca deosebit de odioasa
> intrebarea retorica despre cum ar putea "Intreaga tevatura sa fie
> opera unui singur partid" din moment ce ce PD-ul nu se afla in guvern,
> (ci, ar fi trebuit sa adaugati, doar in primaria Capitalei, unde se
> petrec abuzurile pe care dv preferati sa le numiti "tevatura").
>
> D-le Adrian, sunteti un caz interesant prin virtuozitatea cu
> care reusiti sa va strecurati ca un adevarat scamator printre
> contradictii - dar, credeti-ma, unul EXTREM DE INTRISTATOR!
>

Huhurianu
2007-10-30 20:58:46

Re: Ba'secu "facator" de legi / Fusesi in concediu colega, in Florida sau pa la noi prin RO? Bine

ai venit inapoi pe forum!


La 2007-10-30 20:46:44, Paul din Ohio a scris:

> Este oare constitutional ca presedintele sa ceara (fie si poporului)
> sa voteze o lege pe care o doreste el? Eu credeam ca numai parlamentul
> (ales si el) este in masura sa adopte legi.
>

Paul din Ohio
2007-10-30 21:21:13

Re: Ba'secu "facator" de legi / Fusesi in concediu colega, in Florida sau pa la noi. Nu Huhule

Nu fusei in vacanta. Fusei cenzurat de profetii "dezmembrarii" Romaniei.La 2007-10-30 20:58:46, Huhurianu a scris:

> ai venit inapoi pe forum!
>
>
> La 2007-10-30 20:46:44, Paul din Ohio a scris:
>
> > Este oare constitutional ca presedintele sa ceara (fie si poporului)
> > sa voteze o lege pe care o doreste el? Eu credeam ca numai parlamentul
> > (ales si el) este in masura sa adopte legi.
> >
>
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00961 sec.