Ziua Logo
  07:11, vineri, 22 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-10-15
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 219.133.150...)
2007-10-15 05:23
si daca tot suntetzi totzi asa de desteptzi

De ce nu definitzi procedural ce actiuni ar fi trebuit sa faca conform autoritatzii data de regulamentul de functzionare urmatoriii :

Orban comisar peste multzilingvism adica cel ce le semneaza statele de plata a traducatorilor d ela UE

Cioroianau minsitriu de extrene anexa in a semna numirele d eambasdfori opersonali a lui basescu a se vedea Bakonsky & co apropo cand i-a raporat ultima data gasca civica de prin ambasade lui Cioroiabnu si cand lui Basescu .

CSAT problema ar fi trebuit discutata in CSAT fiind de importanat stategica pentru apararea natzionala deh poate ca as acun teritoriiul e invilobil si limba si religia si istoria ar pute si trebui sa fie ca poate ca suntem o tzara locuta care de definestre si prin spiritulitate nu doar prin teritoriu ocupat "vermelnic"

Severin & gasca de la PE al UE

Tariceanu ca sef al intregului guvern
Basescu ca sef al CSAT si reprezentat al politicii externe a Romaniei

Conform fisei potului de ce atributzii ar fi trebuit s ase prelevezii respectifvii pentruy a face ce .

Cam il putem impiedica pe Voronin odata ce i-am recunoscut legitimiatea sa fie sef si satpamn la el acasa ?
Cam il putem impidica pe Voronin sa isi maimutareasc limba asa cum ii trece lui prin cap sa o moldovinesca si transnitrenesca in baxza carei prevederi a carei legi (bunul simt z si adevarul stim cu taotzii ca snu se palica in politica)
Cum il putem impideica pe Voronion sa ne arate usa si sa ne blocheze intrarea la el in casa cand noi i-am recunoscut dreptul de stapan la el acasa

Cand guvernul e paralizat de un prsedinte inconbstient si piroman si de o casta de telecalecasti si luceferi ai pupincurismului lipsitzi de orice urma de patritism de ce va minunati ca in politica externa toata prezenta Romanie e de vasal servil si de semnatura rubber stamp pe oriund esunt einvitatzi si ni se arata vre-unb cur de lins .

De ce va minunatzi ca Romanai nu e asemeniui Ungariei capabil sa folosesc instrumentele drepturilor omului , UE si OSCE pentru promovarea romanismului .

Numizi va rog un singur "civic" "patriot" roman capabil sa lucreze Hemiciclui UE asemeni omologilor lor ungari . Singurul care ar putea e Severin si lui demmult i s-a pus botnitza de de catrre gasca Mungioaiocei .

Mungioaica care uite acu cand romana ofocilala e doua limbi se simte biene mersi si nu ii crapa obrazul de rusine ca ce nevoie avea ea de Severin in SAR .
De fapt ce rusine ? Care rusine ? Dac nu ii vine in plic de la centru asa ceva nici nu exista si de fapt Romanie e treba ei numai cand e vorba de un huo jos cu ei de plata pe sub mana a unei licitatzii pesches caltabos si de ingenuncherea ei nu cand e vorba de apararea ei .

Altminteri la parriu ca d ela ei de la "civicii" exponetzi ai patriei nu ne poate veni nici-un ajutor in aceasta chestiune ci doar un discrety asta nu e treaba nostra .

Si daca apararea natziuni si spiritualitatzii romanesti nu e treba ICR si fanztilor din siajul lui a cui sa fie acesta treba si de ce dracau le mai platim toate sinecurile de care beneficiaza ?

Deci de ce nu definitzi voi cei cu biblioteci de proceduri si responsabilitatzi la indemna procedural ce e de facut in Ro si ce a facut Ungaria cand ceangaii sau secuii au incercat a fie definitzi ca de limba ugro-finica si nu maghira .

Ca sa stim si noi pe cine tragem la raspundere pentru dormit in post si neindeplinirea obligatziilor de serviciu . Parerea mea ca dintr totzi cei numitzi mai susu doar Orban e cel cane nu are nici in clin si nici in manaca cu decizia de recunostere oficiala a limbii (austriece pardon germane sau kosovare pardon albaneza ) sholdovinesti ca diferita de romana culta si limba oficiala a statului oficial Moldova


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00678 sec.