Ziua Logo
  22:11, joi, 21 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-15
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 219.133.150...)
2007-10-15 06:07
X-ulescu

hai sa prezint un material din ziarul de azi inlocuind numele cu necunoscute

"La doua zile de la numirea lui x-ulescu la conducerea Ministerului Y , acesta a emis un ordin prin care i-a desfacut lui Stefanescu contractul de munca. Si a urmat procesul. In urma unei hotarari definitive din 1 februarie 1999, Curtea de Apel Bucuresti a obligat ministerul, potrivit Mediafax, sa il reintegreze pe reclamant pe postul detinut anterior, sa ii plateasca salariul pentru perioada pentru care a fost concediat, precum si daune morale. Numai ca atat X-ulescu cat si Z-etulescu , care l-a succedat in fotoliul ministerial, nu au catadicsit sa respecte legea."
...
"CEDO a considerat ca dreptul la un proces echitabil a fost incalcat in acest caz, deoarece "autoritatile statului nu au depus eforturile necesare pentru a pune in executare hotararea din 1 februarie 1999, prin care s-a dispus reintegrarea reclamantului pe postul detinut anterior".

Ar trebui condamnatzi urgent X-ulescu si Z-etuelscu pentru abuz in servici consemnat la CEDO ?
Da ? Si daca minstreul Y e al transprtulor iar X-*ulescu e Traian Basescu iar Z-lulescu e Anca Boiangiu ?

Sau in cazul lor legea nu se mai aplica ?
Sau si CEDO s-a comrpmis asa cum atzi improscat cu vidanja orice tentativa a justiztiei autohtome de devenui indepndenat de tutela presedintelui .

Repet CEDO l-a condamnat pe Basaescu si Boiangiu pt abuz in serviciu .
TRBUIE JUSTITZIA ROMANA SA SE CONFORMEZE SAU CEI DOI SINT IMUNO- PENALI ?

Vezi , vezi ce se intampal daca nu pui tu sefii la CEDO ca si la DNA ?
Risti sa devii penal si nu ca in cazul DNA care declara ofoicial ca indiferent de faptele sale presedintele si familia sa sint imuni in fatza legii ei fiind n-asa
MAI PRESUS DE ORISICE LEGE . COOL MAI DEMORATZILOR MAI COOOL .

Altminteri noi nu lasam faptele sa ne afecteze concluziile nuuuuu ?
".. ce scandal a provocat DNA in mass-media pe marginea dosarului in care s-a cerut aviz de incepere a urmaririi penale impotriva ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu? Ministrul Chiuariu era acuzat de abuz in serviciu pentru o hotarare de guvern vizand transferul unui imobil, pe care nici macar nu o semnase. "

" va prezentam insa un caz de retrocedare abuziva a unui imobil ultracentral din Capitala, printr-o dispozitie a ex-primarului general Traian Basescu. Dispozitie prin care Basescu, odata cu retrocedarea imobilului, a dispus si anularea tuturor contractelor de inchiriere semnate de Primarie cu o serie de societati comerciale, desi respectivele contracte erau incheiate pentru o durata de 15 ani. Dosarul penal format ca urmare a evacuarii abuzive a agentilor economici prejudiciati a ajuns pe masa procurorilor Sectiei a II-a a DNA, condusa de Doru Florin Tulus (foto). Desi au rezultat indicii temeinice ca retrocedarea a avut la baza falsuri in acte oficiale, functionarii Primariei (din fosta Comisie a Legii 10/2001) si Traian Basescu nici macar nu au fost audiati. S-a dat NUP (neinceperea urmaririi penale) fara sa se efectueze nici un act procesual important si care era obligatoriu intr-o asemenea speta."

SI DESIGUR AICI VINIOVATUL NU E BASESCU CA NU PUTEA EL VERIFICA TEMEINICIA ACTELOR DE LA DOSAR . DA DNA ?

DACA TOTUL A FOST OK DE CE DNA BLOCHEZA ACU ANCHETAREA DACA NU PENTRU A NU SE AJUNGE PE FIRUL SPAGII IN SUS IN SUS RAU DE TOT ? AAAA ?
SAU SPAGA MAI SUS DE PALIUNCA SI CALTABOS NU EXISTA ?
NICI MILONARE DIN AFACERI IMOBILIARE MATUSA TAMARA NU A EXISTAT N'ASA ?

"Cazul de fata miroase de la o posta a escrocherie imobiliara, in care cei doi urmariti de mai sus sunt simpli pioni. Ne indoim insa ca DNA, cu Tulus si Morar in frunte, vor scoate adevarul la lumina, conform planului de ancheta trasat prin sentinta definitiva a Curtii de Apel Bucuresti.

La fel cum ne indoim ca se va merge pana la tragerea la raspundere a celor care au cedat imobilul Primariei cu atata repeziciune, fara sa verifice falsuri care se vad cu ochiul liber de la o posta. Ne indoim de acest lucru pentru ca acest dosar conduce la Traian Basescu, cel care i-a numit pe sefii DNA in functie si fara de care retrocedarea nu putea avea loc."


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00669 sec.