Ziua Logo
  13:01, luni, 25 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-10-11

Comentarii: 32, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

srelu
2008-10-11 03:28:09

Ceausescu dictator sau luptator pentru independenta ?

Prima...

Ceausescu s-a opus sovieticilor nu de dragul Romaniei ci pentru ca supervizarea lor ii stirbea puterea absoluta dupa care tanjea.

In rest nu dau doi bani pe articolele din presa americana referitoare la Romania, tipii astia sunt cei care, pe vremuri, descriau cu lux de amanunte bombele atomice ale lui Ceausescu precum si colaborarea noastra cu Sadam pentru a-i oferi acelasi armament si lui.

Desi, in general, cand vorbesc despre Romania, jurnalistii americani bat campii si nici acum nu fac altceva, articolul acesta, ca poveste de adormit americanii, are efecte pozitive, ne face sa parem antisovietici ghizdavi, ceea ce face bine imaginii noastre in America (in ochii putinilor care au idee cam pe unde este Romania).

ionion
2008-10-11 08:07:30

Si ? Ce vreti sa faceti din Romania bolsevica o victima ? Dictatura bolsevica a fost si este

in Romania la fel de cruda ca in alte tari ca : Rusia, Corea de Nord, Cuba, Ungaria, Slovacia sau Serbia si Croatia.

Andrada Tiparas
2008-10-11 08:43:33

CONCLUZIA..

o tara slave...penibil..parca sclavia s-a abolit in 1865...dar..asfel si viitorul suna bine..mi-ar explica golirile periodice de visterie nationala..banii sie si restul despre care aflasem vag la revolutie..din nou iz de mare spion..dincolo de psihotrauma cu invocatia sandalphonului si faramarea mea in reflecse conditionate,tortura si violuri ,intoxicari cu drog si blesteme de retea...la timisoara..hahhaha..kgb poate tu esti balaurul meu de apocalips...si eu o singura femeie de pe lume in tortura de cuvant te-am faramat pe cer..ar fii incredibil....

Andrada Tiparas
2008-10-11 08:47:29

la timisoara

mai nou..printre goimii de pe sarma mea de arepo..au inceput sa apara vase de oculta..micute dar mereu isi verifica prada....o fiii sandalphonul retea al kgb din timis care ma hartuieste si imi tine cartea de sclava fara voie?lol..nu imi vine sa cred...poate astea erau mari dezbateri de presedentie daca mai avem tzara?hahhahahaa..si eu care ma obisnuisem sa injur sri si politia ca mare retea di...si de fapt lucrurile au facut triplu split ca in orice satanism de loji..si israel.tot crestinii sufera.

Andrada Tiparas
2008-10-11 08:49:15

pana la urma...

cu toata prigoana vietii mele..o sa-mi spun..ca si romanai asteapta cuvantul domnului prin mine in creatie..ei bine cuvantul e...SATANA SI SATANISTI DIN TOATA LUMEA CU ISRAEL DIMPREUNA VA LAPIDEZ..PENTRU CONSTRUCTIE SODOM.

Andrada Tiparas
2008-10-11 08:50:12

DOAR....

VA STIU PE TOTI...PENTRU MINE NU EXISTA INTUNERIC SI INTOXICARE.SI NICI IN CUVANTUL DOMNULUI SAU IN DIMENSIUNI SAU CERURI.

ionion
2008-10-11 13:03:42

Securitatea sau KGB acelasi gunoi.


asta-i articol de spalare a mafiei economice securiste a Romaniei de astazi ?

Eufrosin
2008-10-11 13:34:51

Ce-am inteles

Concluzia mea este ca Ceausescu a facut intr-adevar pasi concreti inspre afirmarea suveranitatii si independentei Romaniei (stiu cum suna, dar se pare ca nu erau numai vorbe goale ), in timp ce actiualii guvernanti ar muri mai bine decat sa ne vorbeasca de asemenea concepte, 'necum sa le mai si promoveze.

Aservirea actualului regim fata de SUA este evidenta si daca citim titlurile ziarelor vremii:

"Vizita oficiala: Directorul SRI, George Maior, s-a intalnit cu seful CIA si cu conducerea FBI"

"Vizita misterioasa a sefului CIA la Bucuresti"

"Maior, in paienjenisul Talpes-Watts-Treptow"

,etc, etc, ad nauseum.

Garamfoiu
2008-10-11 14:17:53

Ghiciti cine ie persoana din dreapta in spatele lui Gorbaciov ?

Pentru romanii. Ghiciti cine ie persoana din poza in dreapta in spatele lui Gorbaciov ?
Pentru cultura .El ie -romanul ardelean- care a facut revolutia de la 1989 din romania.
Nu credeam ca voi mai vedea poza.

Eufrosin
2008-10-11 14:38:34

Re: Ceausescu dictator sau luptator pentru independenta ?

Problema e ca Larry Watts nu e "jurnalist" si "istoric", cum ni se spune noua, ci agent CIA si manipulatorul probabil a lui GC Maior.
Va iesi si murdaria asta la iveala intr-o zi, dupa cum toate tradarile ies.


La 2008-10-11 03:28:09, srelu a scris:

>
> Desi, in general, cand vorbesc despre Romania, jurnalistii americani
> bat campii si nici acum nu fac altceva, articolul acesta, ca poveste
> de adormit americanii, are efecte pozitive, ne face sa parem
> antisovietici ghizdavi, ceea ce face bine imaginii noastre in America
> (in ochii putinilor care au idee cam pe unde este Romania).
>

Virgil Ciuca
2008-10-11 16:36:32

Pacepa si Larry Watts"Tradatorul" general Pacepa a prezentat si inca continua sa prezinte relatiile dintre Romania si fosta URSS in general, si implicit relatiile dintre Securitatea Romana si KGB intr-o lumina bizara dovedind nu numai ca isi merita condamnarea de tradator de tara dar ca ramane un antiroman care nu a tradat precum afirma el si sustinatorii lui un sistem social ci o tara, un popor A tradat in primul rand Romania si pe romani.

Pacepa , fortat sau de buna voie, a pus la dispozitia serviciilor secrete straine care actioneaza impotriva drepturilor si intereselor Romaniei informati economice si militare cu urmari dezastruoase pentru tara! Slabirea capacitatii economice si de aparare a Romaniei se datoreste in mare parte si lui Pacepa! Actuala supunere oarba a Romaniei fata de Marele Licurici de la apus se datoreste si lui Pacepa .
Dezbinarea diasporei romane care actioneaza de foarte multe ori impotriva Romaniei, sau in cel mai bun tace cand ar trebui sa vorbeasca, in trecut si in prezent , se datoreaza si lui Pacepa.

Nu stia Pacepa mai bine dacat Larry Watts adevarul despre relatiile dintre serviciile secrete romanesti si cele rusesti? ma indoiesc! si atunci de ce Pacepa a prezentat si continua sa prezinte deformat relaiile Romaniei cu tarile din Pactul de la Varsovia?!

Larry Watts agent CIA sau nu, nu exista nici un motiv ca acum dupa ce Romania a fost adusa in pragul dezastrului sa credem ca Statele Unite vor sa arate lumii adevarul despre "independenta, patriotismul si nationalismul romanilor si cu precadere al conducatorilor lor din perioada socialismului voictorios ! si asta cu atat mai mult cu cat evenimentele zilnice dovedesc ca Statel Unite utilizeaza Romania si drepturile ei ca "moneda forte" in relatiile pe care US le are cu Rusia de azi!
Pentru sceptici si rauvoitorii culpabilizatori ai Romaniei le reamintesc recentele declaratii ale unor reprezentanti din Departamentul de Stat privind si Transnistria si Insula Serpilor fara sa mai vorbesc de cazul Kosovo! cu primele consecinte cunoscute " Georgia.

Ceausescu a fost indoctrinat de ideologia comunismului dar a fost totusi un patriot si un nationalist! cu toate ca a infometat populatia Romaniei pentru a plati datoriile externe care prin dobanzile impuse de marea finanta, atentie am zis de "marea finanta " , saraciau tara si o faceau dependenta de capitalul strain in toate actiunile sale!

Este o aberatie sa se afirme ca datoriile au fost platite fortat si cu infometarea populatiei ca Ceausescu sa-si apere pozitia! de conducator!

Poate cineva "cunoscator", nu Tismaneanu, nu Patapievici nu Hurezeanu si nici cei cu neamuri la Ierusalim , sa ne spuna cat de mult sunt manipulate si subordonate actualele servicii secrete ale Romaniei si de catre CIA si de catre MOSAD si poate inca si deactualul KGB.

Sa mai pomenesc de tradarea de la Malta!?

Ceausescu a facut si rele dar a facut pentru tara mult mai mult bine decat tradatorii Iliescu, Constantinescu, si in parte si Basescu care tremura cand la Tel Aviv si Washington bate vantul!

Celor de la Ulan Bator, tradatori de tara si ei, le urez sa se ocupe de problemele tari lor de suflet si sa inceteze cu denigrarea si culpabilizarea nedreapta a poporului roman si Romaniei.

Virgil Ciuca

Kartouche
2008-10-11 17:43:28

A fost sau nu, Romania comunista obedienta sovieticilor si KGB ?

E atat de confuza expunerea incat nu pricepi nimic.
Pai se sustine, - inclusiv in acest ziar, de multe ori - ca niciodata securitatea romana nu a iesit de sub infuienta KGB.
Deci, a fost sau nu, Romania comunista obedienta sovieticilor si KGB ?

Mos Grigore
2008-10-11 18:05:54

Pacepa a facut un SERVICIU IMENS OCCIDENTULUI SI ROAMANIEI....pentru asta ar trebui

nu numai Laudat!

Iar tu, un pirlit care abia ishi tzine Bashinile, cu educatzie de KKt si cunoshtiintze asortate ar trebui sa-tzi tzii PHOAMPHA...........ca numai timpenii spui!La 2008-10-11 16:36:32, Virgil Ciuca a scris:

>
>
> "Tradatorul" general Pacepa a prezentat si inca continua sa prezinte
> relatiile dintre Romania si fosta URSS in general, si implicit
> relatiile dintre Securitatea Romana si KGB intr-o lumina bizara
> dovedind nu numai ca isi merita condamnarea de tradator de tara dar
> ca ramane un antiroman care nu a tradat precum afirma el si
> sustinatorii lui un sistem social ci o tara, un popor A tradat in
> primul rand Romania si pe romani.
>
> Pacepa , fortat sau de buna voie, a pus la dispozitia serviciilor
> secrete straine care actioneaza impotriva drepturilor si intereselor
> Romaniei informati economice si militare cu urmari dezastruoase
> pentru tara! Slabirea capacitatii economice si de aparare a Romaniei
> se datoreste in mare parte si lui Pacepa! Actuala supunere oarba a
> Romaniei fata de Marele Licurici de la apus se datoreste si lui
> Pacepa .
> Dezbinarea diasporei romane care actioneaza de foarte multe ori
> impotriva Romaniei, sau in cel mai bun tace cand ar trebui sa
> vorbeasca, in trecut si in prezent , se datoreaza si lui Pacepa.
>
> Nu stia Pacepa mai bine dacat Larry Watts adevarul despre relatiile
> dintre serviciile secrete romanesti si cele rusesti? ma indoiesc! si
> atunci de ce Pacepa a prezentat si continua sa prezinte deformat
> relaiile Romaniei cu tarile din Pactul de la Varsovia?!
>
> Larry Watts agent CIA sau nu, nu exista nici un motiv ca acum dupa ce
> Romania a fost adusa in pragul dezastrului sa credem ca Statele Unite
> vor sa arate lumii adevarul despre "independenta, patriotismul si
> nationalismul romanilor si cu precadere al conducatorilor lor din
> perioada socialismului voictorios ! si asta cu atat mai mult cu cat
> evenimentele zilnice dovedesc ca Statel Unite utilizeaza Romania si
> drepturile ei ca "moneda forte" in relatiile pe care US le are cu
> Rusia de azi!
> Pentru sceptici si rauvoitorii culpabilizatori ai Romaniei le
> reamintesc recentele declaratii ale unor reprezentanti din
> Departamentul de Stat privind si Transnistria si Insula Serpilor fara
> sa mai vorbesc de cazul Kosovo! cu primele consecinte cunoscute "
> Georgia.
>
> Ceausescu a fost indoctrinat de ideologia comunismului dar a fost
> totusi un patriot si un nationalist! cu toate ca a infometat
> populatia Romaniei pentru a plati datoriile externe care prin
> dobanzile impuse de marea finanta, atentie am zis de "marea finanta "
> , saraciau tara si o faceau dependenta de capitalul strain in toate
> actiunile sale!
>
> Este o aberatie sa se afirme ca datoriile au fost platite fortat si cu
> infometarea populatiei ca Ceausescu sa-si apere pozitia! de
> conducator!
>
> Poate cineva "cunoscator", nu Tismaneanu, nu Patapievici nu Hurezeanu
> si nici cei cu neamuri la Ierusalim , sa ne spuna cat de mult sunt
> manipulate si subordonate actualele servicii secrete ale Romaniei si
> de catre CIA si de catre MOSAD si poate inca si deactualul KGB.
>
> Sa mai pomenesc de tradarea de la Malta!?
>
> Ceausescu a facut si rele dar a facut pentru tara mult mai mult bine
> decat tradatorii Iliescu, Constantinescu, si in parte si Basescu care
> tremura cand la Tel Aviv si Washington bate vantul!
>
> Celor de la Ulan Bator, tradatori de tara si ei, le urez sa se ocupe
> de problemele tari lor de suflet si sa inceteze cu denigrarea si
> culpabilizarea nedreapta a poporului roman si Romaniei.
>
> Virgil Ciuca
>
>

Mos Grigore
2008-10-11 18:08:07

Re: DOAR....IA-TZI DRACU' LITIU' SI TRAGE APA! CA IAR NE-A INVADAT SCHIZOFRENIA!

La 2008-10-11 08:50:12, Andrada Tiparas a scris:

> VA STIU PE TOTI...PENTRU MINE NU EXISTA INTUNERIC SI INTOXICARE.SI
> NICI IN CUVANTUL DOMNULUI SAU IN DIMENSIUNI SAU CERURI.
>

OldPhil
2008-10-11 19:10:27

Re: DOAR....IA-TZI DRACU' LITIU' SI TRAGE APA! CA IAR NE-A INVADAT SCHIZOFRENIA!

La 2008-10-11 18:08:07, Mos Grigore a scris:

da' ea nu si nu. si nu a urmat sfatul meu, sa incerce cu cianura, lucreaza repede, parol de te mintz!

> La 2008-10-11 08:50:12, Andrada Tiparas a scris:
>
> > VA STIU PE TOTI...PENTRU MINE NU EXISTA INTUNERIC SI INTOXICARE.SI
> > NICI IN CUVANTUL DOMNULUI SAU IN DIMENSIUNI SAU CERURI.
> >
>
>

C.D.
2008-10-11 20:16:51

Re: A fost sau nu, Romania comunista obedienta sovieticilor si KGB ?

Depinde la ce perioada din istoria comunista a Romaniei faci referinta: Romania stalinista sau Romania ceausista? Romania stalinista a fost obedienta sovieticilor si KGB. Romania ceausista a fost categoric anti-KGB.

La 2008-10-11 17:43:28, Kartouche a scris:

> E atat de confuza expunerea incat nu pricepi nimic.
> Pai se sustine, - inclusiv in acest ziar, de multe ori - ca niciodata
> securitatea romana nu a iesit de sub infuienta KGB.
> Deci, a fost sau nu, Romania comunista obedienta sovieticilor si KGB ?
>

Virgil Ciuca
2008-10-11 20:30:12

Re: Pacepa a facut un SERVICIU IMENS OCCIDENTULUI SI ROAMANIEI....pentru asta ar trebuiOccidentului da! Romaniei ba!

Mos Grigore , se vede usor din scris cine ramane de plans!
Daca-aveti ceva de zis eu cred ca puteti argumenta decent!
Oricum chiar si numele de imprumut dovedeste ca numai dreptate nu puteti avea!

Poate aveti curajul si detaliati cum de a ajutat Pacepa si Romania si emigratia! despre occident stie toata lumea cum si ce fel!

Aveti grije la vocabular! Eu v-am acordat o sansa sa adoptati un lmbaj civilizat! ca doar nu pentru injurii si denigrari ne pierdem timpul schimband opinii.

Apoi mai este un lucru de bun simti! cand te adreseszi direct unei persoane, mai cu seama cand recurgi la injurii si vocabular de maidan, trebuie sa semnezi cu numele adevarat altfel colistenii crede ca esti cel impelitat si in realitate sunteti doar "mosh gligore " , cel fara fara curaj platit pentru denigrari , diversiune si culpabilizari.


Virgil Ciuca
La 2008-10-11 18:05:54, Mos Grigore a scris:

> nu numai Laudat!
>
> Iar tu, un pirlit care abia ishi tzine Bashinile, cu educatzie de KKt
> si cunoshtiintze asortate ar trebui sa-tzi tzii PHOAMPHA...........ca
> numai timpenii spui!
>
>
>
> La 2008-10-11 16:36:32, Virgil Ciuca a scris:
>
> >
> >
> > "Tradatorul" general Pacepa a prezentat si inca continua sa prezinte
> > relatiile dintre Romania si fosta URSS in general, si implicit
> > relatiile dintre Securitatea Romana si KGB intr-o lumina bizara
> > dovedind nu numai ca isi merita condamnarea de tradator de tara dar
> > ca ramane un antiroman care nu a tradat precum afirma el si
> > sustinatorii lui un sistem social ci o tara, un popor A tradat in
> > primul rand Romania si pe romani.
> >
> > Pacepa , fortat sau de buna voie, a pus la dispozitia serviciilor
> > secrete straine care actioneaza impotriva drepturilor si intereselor
> > Romaniei informati economice si militare cu urmari dezastruoase
> > pentru tara! Slabirea capacitatii economice si de aparare a Romaniei
> > se datoreste in mare parte si lui Pacepa! Actuala supunere oarba a
> > Romaniei fata de Marele Licurici de la apus se datoreste si lui
> > Pacepa .
> > Dezbinarea diasporei romane care actioneaza de foarte multe ori
> > impotriva Romaniei, sau in cel mai bun tace cand ar trebui sa
> > vorbeasca, in trecut si in prezent , se datoreaza si lui Pacepa.
> >
> > Nu stia Pacepa mai bine dacat Larry Watts adevarul despre relatiile
> > dintre serviciile secrete romanesti si cele rusesti? ma indoiesc! si
> > atunci de ce Pacepa a prezentat si continua sa prezinte deformat
> > relaiile Romaniei cu tarile din Pactul de la Varsovia?!
> >
> > Larry Watts agent CIA sau nu, nu exista nici un motiv ca acum dupa ce
> > Romania a fost adusa in pragul dezastrului sa credem ca Statele Unite
> > vor sa arate lumii adevarul despre "independenta, patriotismul si
> > nationalismul romanilor si cu precadere al conducatorilor lor din
> > perioada socialismului voictorios ! si asta cu atat mai mult cu cat
> > evenimentele zilnice dovedesc ca Statel Unite utilizeaza Romania si
> > drepturile ei ca "moneda forte" in relatiile pe care US le are cu
> > Rusia de azi!
> > Pentru sceptici si rauvoitorii culpabilizatori ai Romaniei le
> > reamintesc recentele declaratii ale unor reprezentanti din
> > Departamentul de Stat privind si Transnistria si Insula Serpilor fara
> > sa mai vorbesc de cazul Kosovo! cu primele consecinte cunoscute "
> > Georgia.
> >
> > Ceausescu a fost indoctrinat de ideologia comunismului dar a fost
> > totusi un patriot si un nationalist! cu toate ca a infometat
> > populatia Romaniei pentru a plati datoriile externe care prin
> > dobanzile impuse de marea finanta, atentie am zis de "marea finanta "
> > , saraciau tara si o faceau dependenta de capitalul strain in toate
> > actiunile sale!
> >
> > Este o aberatie sa se afirme ca datoriile au fost platite fortat si cu
> > infometarea populatiei ca Ceausescu sa-si apere pozitia! de
> > conducator!
> >
> > Poate cineva "cunoscator", nu Tismaneanu, nu Patapievici nu Hurezeanu
> > si nici cei cu neamuri la Ierusalim , sa ne spuna cat de mult sunt
> > manipulate si subordonate actualele servicii secrete ale Romaniei si
> > de catre CIA si de catre MOSAD si poate inca si deactualul KGB.
> >
> > Sa mai pomenesc de tradarea de la Malta!?
> >
> > Ceausescu a facut si rele dar a facut pentru tara mult mai mult bine
> > decat tradatorii Iliescu, Constantinescu, si in parte si Basescu care
> > tremura cand la Tel Aviv si Washington bate vantul!
> >
> > Celor de la Ulan Bator, tradatori de tara si ei, le urez sa se ocupe
> > de problemele tari lor de suflet si sa inceteze cu denigrarea si
> > culpabilizarea nedreapta a poporului roman si Romaniei.
> >
> > Virgil Ciuca
> >
> >
>
>

C.D.
2008-10-11 20:34:05

Re: Pacepa a facut un SERVICIU IMENS OCCIDENTULUI SI ROAMANIEI....pentru asta ar trebui

Dom' Grigore, nu se poate fara jigniri? Argumente? Idei?


Eufrosin
2008-10-11 20:55:08

Re: Pacepa a facut un SERVICIU IMENS OCCIDENTULUI

Nu are de unde, nici daca l-ar pica cu ceara..


La 2008-10-11 20:34:05, C.D. a scris:

> Dom' Grigore, nu se poate fara jigniri? Argumente? Idei?
>
>
>
>
>
>
>
>

serbanl
2008-10-12 01:46:50

Re: la timisoara

La 2008-10-11 08:47:29, Andrada Tiparas a scris:

> mai nou..printre goimii de pe sarma mea de arepo..au inceput sa apara
> vase de oculta..micute dar mereu isi verifica prada....o fiii
> sandalphonul retea al kgb din timis care ma hartuieste si imi tine
> cartea de sclava fara voie?lol..nu imi vine sa cred...poate astea
> erau mari dezbateri de presedentie daca mai avem tzara?hahhahahaa..si
> eu care ma obisnuisem sa injur sri si politia ca mare retea di...si
> de fapt lucrurile au facut triplu split ca in orice satanism de
> loji..si israel.tot crestinii sufera.
>
Daca ai scrie in romaneste ar fi un mare castig pentru toata lumea, inclusiv pentru tine. N-am inteles nimic din elucubratiile tale !!!!

Mos Grigore
2008-10-12 04:08:16

SIGUR TATAIE (intzeleg ca eshti mai batrin ca mine, eu sint numai 65) dar .........

ca sa se aplice complet LOZINCILE MATALE.......ar trebui sa am un interlocutor ......SORRY DA' MATALE ESHTI nobody....HABAR NU AI DESPRE CE VORBESHTI, NU ESHTI IN STARE SA DOCUMENTEZI nimic,,,,,,,,DOAR O TZII ca inecatu'............asculta-ma pe mine ca n-am nimic cu matale pina nu deschizi gura si spui o tona de prostii....................................STAI USHUREL PE COADA SI ODIHNESHTE-TE.............Altzheimeru' e aproape de TOT!La 2008-10-11 20:30:12, Virgil Ciuca a scris:

>
>
> Occidentului da! Romaniei ba!
>
> Mos Grigore , se vede usor din scris cine ramane de plans!
> Daca-aveti ceva de zis eu cred ca puteti argumenta decent!
> Oricum chiar si numele de imprumut dovedeste ca numai dreptate nu
> puteti avea!
>
> Poate aveti curajul si detaliati cum de a ajutat Pacepa si Romania si
> emigratia! despre occident stie toata lumea cum si ce fel!
>
> Aveti grije la vocabular! Eu v-am acordat o sansa sa adoptati un lmbaj
> civilizat! ca doar nu pentru injurii si denigrari ne pierdem timpul
> schimband opinii.
>
> Apoi mai este un lucru de bun simti! cand te adreseszi direct unei
> persoane, mai cu seama cand recurgi la injurii si vocabular de
> maidan, trebuie sa semnezi cu numele adevarat altfel colistenii
> crede ca esti cel impelitat si in realitate sunteti doar "mosh
> gligore " , cel fara fara curaj platit pentru denigrari , diversiune
> si culpabilizari.
>
>
> Virgil Ciuca
>
>
>
>
> La 2008-10-11 18:05:54, Mos Grigore a scris:
>
> > nu numai Laudat!
> >
> > Iar tu, un pirlit care abia ishi tzine Bashinile, cu educatzie de KKt
> > si cunoshtiintze asortate ar trebui sa-tzi tzii PHOAMPHA...........ca
> > numai timpenii spui!
> >
> >
> >
> > La 2008-10-11 16:36:32, Virgil Ciuca a scris:
> >
> > >
> > >
> > > "Tradatorul" general Pacepa a prezentat si inca continua sa prezinte
> > > relatiile dintre Romania si fosta URSS in general, si implicit
> > > relatiile dintre Securitatea Romana si KGB intr-o lumina bizara
> > > dovedind nu numai ca isi merita condamnarea de tradator de tara dar
> > > ca ramane un antiroman care nu a tradat precum afirma el si
> > > sustinatorii lui un sistem social ci o tara, un popor A tradat in
> > > primul rand Romania si pe romani.
> > >
> > > Pacepa , fortat sau de buna voie, a pus la dispozitia serviciilor
> > > secrete straine care actioneaza impotriva drepturilor si intereselor
> > > Romaniei informati economice si militare cu urmari dezastruoase
> > > pentru tara! Slabirea capacitatii economice si de aparare a Romaniei
> > > se datoreste in mare parte si lui Pacepa! Actuala supunere oarba a
> > > Romaniei fata de Marele Licurici de la apus se datoreste si lui
> > > Pacepa .
> > > Dezbinarea diasporei romane care actioneaza de foarte multe ori
> > > impotriva Romaniei, sau in cel mai bun tace cand ar trebui sa
> > > vorbeasca, in trecut si in prezent , se datoreaza si lui Pacepa.
> > >
> > > Nu stia Pacepa mai bine dacat Larry Watts adevarul despre relatiile
> > > dintre serviciile secrete romanesti si cele rusesti? ma indoiesc! si
> > > atunci de ce Pacepa a prezentat si continua sa prezinte deformat
> > > relaiile Romaniei cu tarile din Pactul de la Varsovia?!
> > >
> > > Larry Watts agent CIA sau nu, nu exista nici un motiv ca acum dupa ce
> > > Romania a fost adusa in pragul dezastrului sa credem ca Statele Unite
> > > vor sa arate lumii adevarul despre "independenta, patriotismul si
> > > nationalismul romanilor si cu precadere al conducatorilor lor din
> > > perioada socialismului voictorios ! si asta cu atat mai mult cu cat
> > > evenimentele zilnice dovedesc ca Statel Unite utilizeaza Romania si
> > > drepturile ei ca "moneda forte" in relatiile pe care US le are cu
> > > Rusia de azi!
> > > Pentru sceptici si rauvoitorii culpabilizatori ai Romaniei le
> > > reamintesc recentele declaratii ale unor reprezentanti din
> > > Departamentul de Stat privind si Transnistria si Insula Serpilor fara
> > > sa mai vorbesc de cazul Kosovo! cu primele consecinte cunoscute "
> > > Georgia.
> > >
> > > Ceausescu a fost indoctrinat de ideologia comunismului dar a fost
> > > totusi un patriot si un nationalist! cu toate ca a infometat
> > > populatia Romaniei pentru a plati datoriile externe care prin
> > > dobanzile impuse de marea finanta, atentie am zis de "marea finanta "
> > > , saraciau tara si o faceau dependenta de capitalul strain in toate
> > > actiunile sale!
> > >
> > > Este o aberatie sa se afirme ca datoriile au fost platite fortat si cu
> > > infometarea populatiei ca Ceausescu sa-si apere pozitia! de
> > > conducator!
> > >
> > > Poate cineva "cunoscator", nu Tismaneanu, nu Patapievici nu Hurezeanu
> > > si nici cei cu neamuri la Ierusalim , sa ne spuna cat de mult sunt
> > > manipulate si subordonate actualele servicii secrete ale Romaniei si
> > > de catre CIA si de catre MOSAD si poate inca si deactualul KGB.
> > >
> > > Sa mai pomenesc de tradarea de la Malta!?
> > >
> > > Ceausescu a facut si rele dar a facut pentru tara mult mai mult bine
> > > decat tradatorii Iliescu, Constantinescu, si in parte si Basescu care
> > > tremura cand la Tel Aviv si Washington bate vantul!
> > >
> > > Celor de la Ulan Bator, tradatori de tara si ei, le urez sa se ocupe
> > > de problemele tari lor de suflet si sa inceteze cu denigrarea si
> > > culpabilizarea nedreapta a poporului roman si Romaniei.
> > >
> > > Virgil Ciuca
> > >
> > >
> >
> >
>
>

roy
2008-10-12 05:53:29

He, he... Lipseste cineva pe aici

care e foarte activ la alte articole: domnul Ahmed, care v-ar putea povesti ca KGB-ul nu exista sau e o inventzie sionista.

doctorul
2008-10-12 07:18:44

Pt.Garamfoiu

cine-i tipul ?

Andrada Tiparas
2008-10-12 09:56:09

Re: DOAR....IA-TZI DRACU' LITIU' SI TRAGE APA! CA IAR NE-A INVADAT SCHIZOFRENIA!

La 2008-10-11 18:08:07, Mos Grigore a scris:

> La 2008-10-11 08:50:12, Andrada Tiparas a scris:
>
> > VA STIU PE TOTI...PENTRU MINE NU EXISTA INTUNERIC SI INTOXICARE.SI
> > NICI IN CUVANTUL DOMNULUI SAU IN DIMENSIUNI SAU CERURI.
> >
>
>
sa vezi ce o sa te invcadeze in 25 decembrie 2008..hahahhahahahahahahahahahahaahahhah///aveti bombe cu litiu?hahhahah
poate apar de undeva..hahhahahhahahahahahahhahahahhahah..PAMANTUL E AL MEU..DEMONIME..SORRY.HAHAHHAHAHAHAHAHAH

alwis46
2008-10-12 11:01:23

Re: Ghiciti cine ie persoana din dreapta in spatele lui Gorbaciov ?

Pai poza e facuta dupa 1989 .
In ea , Ion Iliescu este in stanga iar in centru este Adrian Nastase care era la externe...
Intelegeam zbuciumul daca poza era facuta inainte de 1989 dar asa...balonase de sapun.

La 2008-10-11 14:17:53, Garamfoiu a scris:

> Pentru romanii. Ghiciti cine ie persoana din poza in dreapta in
> spatele lui Gorbaciov ?
> Pentru cultura .El ie -romanul ardelean- care a facut revolutia de la
> 1989 din romania.
> Nu credeam ca voi mai vedea poza.
>

C.D.
2008-10-12 11:33:25

Re: Ghiciti cine ie persoana din dreapta in spatele lui Gorbaciov ?

alwis, persoana la care face referire Garamfoiu este Silviu Brucan - guru bolsevico-cominternisto-stalinisto-kaghebist. La timpul acela Brucan coordona, STABILEA si IMPUNEA coordonatele strategice ale politicii externe a Romaniei. Brucan detinea acea pozitie chiar de la asasinarea ceausestilor.La 2008-10-11 14:17:53, Garamfoiu a scris:

> Pentru romanii. Ghiciti cine ie persoana din poza in dreapta in
> spatele lui Gorbaciov ?
> Pentru cultura .El ie -romanul ardelean- care a facut revolutia de la
> 1989 din romania.
> Nu credeam ca voi mai vedea poza.
>

ionion
2008-10-12 12:13:39

mesaj pt Pacepa :

ai fost securist ? ai fost.
Deci esti un criminal ca si ceilalti kgb-isti, securisti, stasi-isti etc

Paul din Ohio
2008-10-12 16:55:08

Cata dezinformare poate sa inghita romanul?

In timp ce Moscova "izola" Romania, reteaua Caraman se identifica cu KGB impotriva "imperialismului". Ceausescu devenea "indepedent" si transmitea Moscovei tehnologia occidentala pe care punea mana. In acelasi timp, Ceausescu infometa si teroriza romanii sub stindardul "indepedentei si secoritatii nationale" cum numai dusmanii de moarte ai natiei au putut gandi si planifica.
De fapt DSS era parte integranta a KGB si deci nu era nevoie de nici o "reorganizare". Diversiunea "independentei" Romaniei era cel mai mare secret al KGB.

Paul din Ohio
2008-10-12 17:06:43

Re: Cata dezinformare poate sa inghita romanul? Concluzie

Astfel de articole arata de fapt ca reprezentantii securitatii si puii lor sunt tot la "datorie". Ei si-au adaptat metodele, si-au sters urmele dar raman in continuare un pericol major.La 2008-10-12 16:55:08, Paul din Ohio a scris:

> In timp ce Moscova "izola" Romania, reteaua Caraman se identifica cu
> KGB impotriva "imperialismului". Ceausescu devenea "indepedent" si
> transmitea Moscovei tehnologia occidentala pe care punea mana. In
> acelasi timp, Ceausescu infometa si teroriza romanii sub stindardul
> "indepedentei si secoritatii nationale" cum numai dusmanii de moarte
> ai natiei au putut gandi si planifica.
> De fapt DSS era parte integranta a KGB si deci nu era nevoie de nici o
> "reorganizare". Diversiunea "independentei" Romaniei era cel mai mare
> secret al KGB.
>
>

Rollex
2008-10-12 17:35:06

Lui "Ohio"

Inca odata te dovedesti un mincinos primitiv, 100% in slujba Moscovei. O mostre: Romania n-a facut spionaj politic contra Occidentului si nu s-a inhaitat cu URSS in acest scop. Prin spionaj industrial a obtinut (remarca, la fel ca toate tarile) date in folos propriu si a facut troc cu URSS pentru alte produse. Toate datele, de care nu ai habar cat o gamalie, arata ca URSS a zdrobit economic Romania, dupa ce a fost de doua ori pe cale s-o ocupe (1968, 1973). Pana la urma si-a inscaunat oamenii ei (1989). De aici retardarea si intarzierea dezvoltarii tarii noastre. Tot ce a facut Romania in cardasie cu URSS a fost numai ca sa mai scape cat de cat de presiunea imensa la care era supusa tara, in interior si exterior. Structura centrala informativa a NATO a spus-o foarte clar printr-un viceamiral olandez, acum cativa ani.

Ceea ce a afirmat de domnul Watts ne este cunoscut demult. Acum vine cu o carte si ne spune in fata adevarul de a nu ne inhaita (niciodata) cu dusmanii Romaniei.

Handicapatule care e rostul "dezinformarii" domnului Watts? Care, escrocule? Ce vrea sa ne fure? Dragostea fata de agresivul si destabilizatorul imperiu rus? Cel care ne-a servit 13 invazii, ne-a omorat 3 sefi de stat iar acum sta in spatele unei foarte puternice gasti autohtone si in spatele actiunilor separatiste instrumentate de Ungaria si Rusia?

Iti propun nenorocitule sa iti tii gura pentru ca murdaresti adevarul cu fiecare cuvant.

Nikki
2008-10-12 19:13:16

VA MULTUMIM, DR.WATTS !

Dr.Larry Watts ne spune un mare adevar: prezentul si viitorul vin din trecut. Altfel spus, continua cardasia ruso-ungara contra Romaniei. Ne avertizeaza si despre miselia rusa in Moldova. Dr.Watts e perfect documentat. Cine a legat cap la cap datele in ultimii ani, a stiut. Ii multumim, lui si cotidianului Ziua, si asteptam cu mare interes cartea, in care isi va reetala logica implacabila si de neatacat, cunoscuta deja noua

Eufrosin
2008-10-12 20:28:50

Re: VA MULTUMIM, DR.WATTS !

Mai lipseau numai niscai lozinci, nimic, nimic ??


La 2008-10-12 19:13:16, Nikki a scris:

> Dr.Larry Watts ne spune un mare adevar: prezentul si viitorul vin din
> trecut. Altfel spus, continua cardasia ruso-ungara contra Romaniei.
> Ne avertizeaza si despre miselia rusa in Moldova. Dr.Watts e perfect
> documentat. Cine a legat cap la cap datele in ultimii ani, a stiut.
> Ii multumim, lui si cotidianului Ziua, si asteptam cu mare interes
> cartea, in care isi va reetala logica implacabila si de neatacat,
> cunoscuta deja noua
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00864 sec.