Ziua Logo
  06:53, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-08-14
plongeur.alpin (...@yahoo.fr, IP: 87.91.117...)
2007-08-14 21:40
Gandirea profunda si inexplicatiile autorului.

A scris autorul: " Asadar, in Romania apare o relatie direct proportionala intre decesele cauzate de canicula si nivelul sau tendinta crescatoare a neincrederii in institutiile statului ".

A gasit experimentatul analist unidirectionat cauza neincrederii electoratului in parlament ! Daca numai asta o fi inseamna ca a analizat profund, de tot.
Pentru tot paragraful 2, analiza merge si mai adanc. Intre altele, presedintele este vinovat cu atata opinie impotriva comunismului, parlamentului si a mai toate cele ce mai exista prin inaltimile politikiei in tara si boborul necultivat si indoctrinat de atata atatare il urmeaza. Nu exista nici un dubiu, direct la subiect si actiunile, nedezvaluite dar diplomatic sugerate, ar trebui sa urmeze de la sine. Autorul a uitat ce a scandat multimea, spontan si cu voce tare in decembrie 89, dupa care a urmat o proclamatie pe la Timisoara, Piata Universitatii la Bucuresti si alte dorinti caniculare afirmate cu tarie dupa primele manifestari democrate ale puterii instaurate, fara ca vreun oarecare presedinte sa-l inspire, ca pe o gloata amorfa. Ar reiesi ca actualul presedinte a fost prostit de masa , scuzati, lipsita de ratiune ? Poate vreun condei scapat din vreo universitate, de care, de partid trecut, ar fi pus ceva idei in gura presedintelui de atunci. Si a mai si lasat ceva urme in afisarea de fata.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.