Ziua Logo
  11:16, marti, 3 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2008-09-09
Klara (...@yahoo.com, IP: 84.56.154...)
2008-09-09 17:15
O alta opinie

Imi doresc sa imi exprim 'marea mea iubire' pt domnul Damian George, si sperand ca citeste comentariile de pe forum ii popun sa se mai franze cand scrie articole pe teme din astea. Nu este prima oara cand scrie despre tema minoritatiilor si de fiecare data am impresia ca incearca sa creeze un conflict intre minoritatiile existente in Romania.

Da este adevarat Timisoara are biserica sarbeasca, da are si Scoala cu predare in limba sarba, si cu ce sunt de vina persoanele de etnie sarba din Timisoara pt asta? De ce trebuie sa ii tavalim in noroi numai pt simplu fapt ca Serbia nu acorda mai multe drepturi romaniilor din Banatul Sarbesc?

De ce nu face nimeni nimic pt ei? De ce i-ati uitat?Singurul lucru care se face pt romanii din Serbia se scrie in ziare din cand in cand, dar nimic altceva...Nu am citit niciodata sa fii dus vreun parlamentar de la noi tratate pt minoritatea romana din Serbia.Dar na asta ne ie neamul, stam si ne vaicarim si dam vina pe altii, sa faca altii de ce noi.

Cat despre situatia in Ungaria a etniei romane, Caius Roland are dreptate in caz ca s-ar fi intamplat ceaste lucruri in Ungaria cu minoritatea romana ar fii forumul plin de comenatrii de ti se ridica parul pe mana si ar fi urlat si guvernul roman...Minoritatea romana din Ungaria, are scoli,gradinitze cu predare in limba romana, si se poate da si bacalaureatul in limba romana. Despre facultate nu am auzit sa fie dar daca ar fii ceruta si numarul studentiilor care doresc sa studieze in limba romana ar fi mare atunci ar primi acest drept fara trambitze cu se face la noi in Romania.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00817 sec.