Ziua Logo
  15:48, vineri, 29 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-13

Comentarii: 30, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mos_Tautu
2007-11-12 23:03:39

Embargoul nu a existat niciodata


Embargoul nu a existat niciodata

Dna Iordache incepe articolul sau cu o gluma,nu l-a mai criticat pe Presedintele basescu,chipurile ar fi respectat un asa zis embargou,care de fapt nu a existat.
Totusi trebuie remarcat schimbarea discursului sau printr-un discurs urban si intelectual,pentru care merita felicitari.

Una dintre temele propagandei impotriva dlui Presedinte Basescu este si aceia ca acesta ar intentiona sa faca un mare partid prezidential si ca ar putea merge chiar mai departe pentru a realiza un partid unic.
Acum,problema unui partid prezidential mi se pare normala,daca socotim ca fiecare candidat la presedintie este emanatia unui partid politic,iar sansele de succes sunt cu atat mai mari cu cat acest partid prezidental este mai mare.
Sigur cei ca dl.Felix interpreteaza ceva comun si firesc in felul lor,catastrofic,spunand celor care vor sa-i asculte si,mai ales naivilor,ca acest lucru ar fi grav,anticonstitutional,ceea ce prin deductie ar insemna ca doar partide cu pondere electorala ca al lui (1%) pot etic si constitutional sa aspire la a fi partide care pot propulsa un presedinte.
Nu numai PD dar orice alta formatiune politica prezenta sau viitoare daca se apropie de presedinte sau respecta Presedentia Tarii risca sa devina,in varianta Felix,partid prezidential,subiect de incalcarea Constitutiei si ca atare,in dragostea sa nemasurata fata de democratie,Felix averizeaza asupra partidului unic sau a partidului prezidential.

Cu toate acestea Dl.Basescu cu voie sau fara voie poate induce formarea unui partid unic.Si vom incepe tot cu actiunile pretinse patriotice ale lui Felix.
-Prima actiune a fost sa izoleze PD pentru ca ar fi samburele partidului unic.El chiama la aceasta izolare PRM,PSD,PNL adica principalele partide ale parlamentului.
-Mai mult,in goana sa de a gasi o noua gazda pentru a fi parazitata,in vederea trecerii pragului parlamentar,el propune,pur si simplu un Pol,pe care il numeste pol social si care ar fi format din PNL,PC,PSD si care ar avea ca principala tinta de a bara calea dlui Basescu spre un nou mandat prezidential,sau chiar sa-l inlature pe presedinte inainte de termenul constitutional.

Iata cum niste aberatii,niste actiuni manate de invidie si ura duc in ultima instanta,de data aceasta ,daca electoratul ar fi naiv,la crearea unui partid unic in Romania,PARTIDUL ANTIBASESCU.

Mi-a venit aceasta idee,privind acel spectacol degradant din Parlamentul tarii mele,in care parlamentari alesi au transformat institutia aceasta intr-o institutie a lipsei de respect pentru presedinte si Romania.Si acest lucru s-a facut folosind metodologia din ultima carciuma din Romania.

Dar daca acest grup parlamentar prost famat(PRM),a facut ceea ce ii este caracteristic,de mirare mi-a fost sa vad pasivitatea deputatilor si senatorilor PSD,PNL,PC si a altora,care aproape ca isi frecau mainile de placerea de a umili pe Presedintele Romaniei in Parlamentul Romaniei,asteptand zadarnic ca presedintele sa clacheze si sa plece.
Nu mai vorbesc de presedintele senatului care prin actiunile si inactiunile sale a contribuit din plin la rusinea nationala care se derula in Parlamentul tarii.

Deci iata ca partidul unic este pe cale de a fi institutionalizat, motoarele principale fiind PRM si partidul dlui Felix,cu ,deocamdata pasivitatea binevoitoare a PNL si cu prietenia exprimata de PSD prin dl.Geoana sau V.Ponta.

Putem afirma acum,fara frica de a gresi,ca in Romania se contureaza un Partid unic,un PARTID UNIC ANTI-BASESCU(PUAB) in care tot ce este reactionar,de la national-comunisti,la comunisto-securisti,criptocomunisti sau oligarhii petroliberali,toti impreuna se unesc pentru a combate Presedintele,pentru ca acesta a activat parchetele anticoruptie si a facut justitia sa functioneze si sa faca victime printre delincventi,pentru ca nu poate sa ascuta creioane la Cotroceni si s-a speriat de felul cum este guvernata tara,pentru ca intervine,aproape prin mijloace pur cetatenesti,pentru a corijeaza greselile guvernului si a altor institutii,pentru ca prin ceea ce face este iubit si stimat de popor,pentru ca a declasificat dosarele de securitate si doreste o clasa politica curata si mai ales,spun mai ales,pentru ca a condamnat solemn comunismul ca sistem criminal.Fara teama,intarindu-si vocea pana la a ragusi,presedintele si-a continuat discursul sau patriotic pana la ultima literea in timp ce hidrele comuniste mai mult sau mai putin acoperite se svarcolerau de moarte.

Dupa aceste evenimente este posibil formarea partidului unic despre care vorbeam mai sus.
Dar exista si pericolul ca poporul satul de lichelismul politic sa-l forteze pe dl.Basescu sa aiba un succes politic nemaiintalnit intr-un sistem democratic.


Petre S
2007-11-13 00:08:39

Nimeni n-a spus lucrurilor mai pe nume ca Dvs.

Felicitari D.na Iordache. Desi ne desparte o jumatate de glob, ati grait cu sufletul si mintea mea. Nu Ceausescu m-a facut sa parasesc Romania, ci scursorile umaniatii: acei 80% care nu astapta nimic decat sa li se dea si sa li se bage, homunculii aceia abjecti care nu gandeau (si nu acum nu gandesc, ci fura si asteapta pomana) ci pretindeau ca munceau. Aia cei care nu-si vindeau tara in 90- dar au lasat-o in mana fostior securisti si progeniturilor lor. Iar in varf, la fel ca mai inainte, un nemrnic securist, revopsit, dupa chipul si asemanarea plebei: O alta canalie, tot securista, care chiar daca a schimbat lozincile lui Ceausescu sau Iliescu, pastreaza acelas numitor comun. Asanati mlastina puturoasa a proletariatului din mahalale si poate mai aveti o sansa, Altfel santeti pierduti. Cu totii.

neamtu tiganu
2007-11-13 00:40:25

Draga Roxana

sa-ti spun ceva sa cazi pe spate... caracteristica de baza a poporului roman e bascalia, romanu nu ia nimic in serios, nici viata, nici munca, nici macar moartea... e firesc deci sa simpatizeze un bascalios, si Basescu e cel mai bun in aceasta privinta...

johnson
2007-11-13 00:40:35

Mai are 10 zile si inca n-a Lovit Decisiv ! Mare atentie !!!

Eu cred ca Basescu mimeaza totalitarismul,ne ofera un Demo,ne lasa in suspans,el nu finalizeaza niciodata nimic,vrea doar sa lase impresia ca POATE,ca este fortzos si smecher,ca pe el nu-l duce nimeni cu presul....Iar romanul de rand dornic de a omora cat mai repede capra cea grasa a clasei politice, " a 322-lor de moguli ticalositi si oligarhi parazitari(mama lor) " nu mai are alt azimut in viata decat sa-l cocoatze pe dictator cat mai repede pe un scor electoral suficient a-i satisface reflexele totalitare...Asta face Basescu,un Demo de Totalitarism pentru a aprinde intr-o societate saraca nostalgia dupa un Tatuc National.Unul hahait,mistocar,pus pe bai de multime,pus pe tzuicareala si gagicareala...Ce Dictator de treaba ! Ce potential de dictator are,nu-i pacat oare sa se risipeasca ? " Cam asa vrea Basescu sa se desfasoare lucrurile,asta-i capcana care-o intinde romanilor in fiecare zi la fiecare pas.Mai nou vocifereaza ca nu-i dau timpi de antena " ca sa le explice oamenilor ce si cum cu Referendumul ",de fapt mai vrea o ora fatza-n fatza cu un om de paie al TVR ca sa-si mai denigreze in limbaj de mahala si-n ritm de scandalagiu cu patalama adversarii politici.Si culmea,va incepe chiar cu TVR-ul care nu i s-a facut pres asa cum ar trebui strecurandu-le romanilor sugestia ca unui dictator cu adevarat in exercitiul functiunii nu i s-ar fi putut intampla asa ceva.Iata ce usor se intind capcanele trecutului mai ales cand ai un public imbibat in Telenovele si Surprize .
Brrrr !!! In ce tara traim !!!!

Aelectrostivuitoritei
2007-11-13 04:09:49

Re: Nimeni n-a spus lucrurilor mai pe nume ca Dvs.

La 2007-11-13 00:08:39, Petre S a scris:

> Felicitari D.na Iordache. Desi ne desparte o jumatate de glob, ati
> grait cu sufletul si mintea mea. Nu Ceausescu m-a facut sa parasesc
> Romania, ci scursorile umaniatii: acei 80% care nu astapta nimic decat
> sa li se dea si sa li se bage, homunculii aceia abjecti care nu
> gandeau (si nu acum nu gandesc, ci fura si asteapta pomana) ci
> pretindeau ca munceau. Aia cei care nu-si vindeau tara in 90- dar au
> lasat-o in mana fostior securisti si progeniturilor lor. Iar in varf,
> la fel ca mai inainte, un nemrnic securist, revopsit, dupa chipul si
> asemanarea plebei: O alta canalie, tot securista, care chiar daca a
> schimbat lozincile lui Ceausescu sau Iliescu, pastreaza acelas numitor
> comun. Asanati mlastina puturoasa a proletariatului din mahalale si
> poate mai aveti o sansa, Altfel santeti pierduti. Cu totii.
>

Asa e, Petre S.! Dar nimeni nu are curajul sa o spuna...

puiu1952
2007-11-13 07:11:03

Roxana

Asa da ,super articol,descrierea excelenta a matelotului de la Cotroceni ,este un needucat ,mincinos si viclean .

sandu gmail
2007-11-13 08:08:41

Ce fel de sef ?


Cum dovediti ca este intradevad sef al statui ??
Numind-ul asa il OBLIGATI sa se dea MARE cu orice ocazie.

ionion
2007-11-13 08:15:00

Vreau scandal cu orice pret ! Jos cu Basescu !

Sus cu Becali Gigi !

Un Agricultor
2007-11-13 08:15:52

Roxana

Ma face sa rad! Auzi, embargou! Solicitat de toa'sa procuror comunist Norica Nicolai si respectat de buna noastra revolutionara! Rad si curcile in batatura! Fara Basescu duduia Roxana se cere in somaj, deoarece are o singura tema cu variatiuni zilnice. Multumesc sincer pentru ratia de ras cu hohote pe care mi-o serviti, duduie Roxana!

moga
2007-11-13 08:54:29

Basescu

Dictator.

cinnick
2007-11-13 08:58:59

d-na norica

incercati sa aflati ce a facut sotul d-nei cu banii somerilor pe cand lucra la o banca populara

Ghita Bizonu'
2007-11-13 10:45:39

Re: da voi cu cine ati vota ?

nu cumva cu basescu ?!
Si ma ala din USA tare as fi curios ce ti-au face aia dinAmerlocia daca ar stii ce frumos gandesti despre ei ...ca nu poti gandi altfel decat gandesti despre romani!

gili
2007-11-13 10:55:11

Re: Basescu

La 2007-11-13 08:54:29, moga a scris:

> Dictator.
>
Cine dictator ma ? Ba'secu ?
Fugi d'acilea , ie doar un mascarici ma ...
Aaaa , ca ar vrea dinsul sa semene a Putinu cela ... pai nu-i iese nici de un Hitlerica mai micutz asa , d'ala cu cheitza de-l intorci si face ca sfirleaza , n'asa?
Partea proasta nu-i ce face Ba'secu asta , partea proasta ie ca multi casca gura la dinsul mai ceva ca la comedie .
Ia sa fie tratat cu sictir ... nu face nici cit o ceapa degerata .
Iacata de un par ezamplu in ultimul timp , de cind cu talienii ceia ... se invirte ca un ... intr-o caldare , nu-l baga nimeni in seama si totul este OK , n'asa?

gili
2007-11-13 11:13:58

Rizi tu rizi harap Alb , da nu-i risul tau ...


Nu-i necesar embargou . Ie doar nevoie de inca doua saptamini de evenimente genul celui de la talienii ceia si este scos din circulatie .
Chestia ie ca pusul poalelor in cap si datul in stamba in piata publica , lucrusoare obisnuite la Ba'secu , au devenit banalitati care nu mai constituie STIRI .
Pai daca nu mai tine capul de afis la STIRI mascariciu-l ie mort . Din asta a trait si a crescut , n'asa?
Asa ca puneti mina , dati-l cu catran , spargeti si o perna cu fulgi in capul dinsului si scotti-l la vedere . Grija mare sa dea permanent din craci , sa faca musai tumbe si sa oracaie cit cuprinde .
Vezi de nu-i lasa lantzul prea lung , scapa dracului in porumb si nu ca ar fi cine stie ce pierdere , da altul nu aveti , n'asa?
Hai repejor ca altfel n-o sa mai auzi de dinsul decit prin Urzica si Arici Pogonici ...

moga
2007-11-13 11:48:42

Re: Basescu

La 2007-11-13 08:54:29, moga a scris:

> Dictator.
>
re gili
Eu am vrut sa fiu mai delicata.

Shadow
2007-11-13 11:55:56

Re: Embargoul nu a existat niciodata mos tagarta transparentul

> Mi-a venit aceasta idee,privind acel spectacol degradant din
> Parlamentul tarii mele,in care parlamentari alesi au transformat
> institutia aceasta intr-o institutie a lipsei de respect pentru
> presedinte si Romania.Si acest lucru s-a facut folosind metodologia
> din ultima carciuma din Romania.

Bravo mos tagarta din fraza de mai sus se vede care sunt prioritatile pt matale. Dai in base dai in fabrici si uzine. Parlamentarii, guvernul, presedintele si toata "liota" de bagatori de seama din jurul alora listati mai sus sunt simpli "functionari" si raspund in fata romanilor. Un singur "bagator de seama" de mai sus nu poate fi pus intr-o fraza inaintea romanilor sau a Romaniei.
Iar respectul alora de mai sus vizavi de cetatean(client) s-a vazut cu varf si indesat. De la "vacante parlamentare si somn" urmate de "drepturi speciale" pt alesi pana la "gaozari" si "tigani imputiti". Respectul este o vorba doar de unii inventata.

Asa ca nu te mai supara mos tagartza ca ti-am gasit si o noua denumire (la multitudinea de nikuri pe care o afisezi in spatiul virtual nu poate fi decat de bine poate erai in pana sau psiho pupu boala asta cu Napoleoni si alte "personalitati" ca sa "pari numeros" poarta un nume, e drept ca iti e greu sa o numesti). Problema nu este "varsta" matale ci ceea ce ai reusit sa inveti pana la varsta asta. Dar cum "speranta moare ultima" eu zic ca mai ai sanse sa te "lamuresti". Niciodata nu e prea tarziu.

Ghita Bizonu'
2007-11-13 12:33:30

Populatia ?! Care ?

Adica Plesu e populatia ?
Adicatelea Pata e pop[ulatia?
Adictelea Mos tauta si Ursu aici prezenti sunt totuna cu populatia pe care o abhora?
Teleptualii fini care inainte de referendum scriau de ce totusi ei il vor in continuare e populatia?
Bravos ! Avem carevasazica un poipor de plesi si o populatie de cioroieni !!
Dna Iordache fii cucoana serioasa ca , scuze ai totusi o varsta a maturitatii mintale !

Mos_Tautu
2007-11-13 13:27:00

Re: Mos tagarta sodowanu

La 2007-11-13 11:55:56, Shadow a scris:

> >

majestatea sa Carol I dupa un timp de domnie in Romania a spus:romanii au multa inteligenta dar nu au caracter.

Dle.Mos tagarta sadou,dumneta esti un adevarat roman.

In lume sunt peste 15.000 de meserii.Dintre toate acestea tocmai scriitor pe forumuri ti-ai ales.Poti fi cismar,fierar,play boy etc.

Poate esti tanar,poate abia mai poti de batran si folosesti forumul pentru resocializare.

Dece nu te apuci de broderie sau pictura,vei avea mai multa satisfactie.

Asa,cum am spus esti inteligent dar lamentabil ca personalitate:insulti,poreclesti,te autoexcluzi de la a fi considerat un interlocutor.

Cu atata ura pe care o ai nimic nu o sa-ti iasa.

In fond si eu sunt liberal dar imi dau seama ca tariceanu este un rebut al istoriei care mai are putin de domnit.

Candva liberalii ne vom reuni si nu lupta intre noi.

Catolicii demult au transat problema:preotii gresesc,biserica niciodata.

Deci nu mai strica inteligenta pe apararea lui tariceanu si actuala junta conducatoare caci lupti pentru o cauza pierduta.

Liberalismul va invinge,fii sigur.

vallya
2007-11-13 14:40:27

embargoul tau...

Ce-ar fi sa-ti iei pe monica ta si sa dispari din public?

Shadow
2007-11-13 14:56:06

Re: Mos tagarta nu folosi concepte pe care nu le stapanesti

ca te faci de ras. Mai bine citeste si afla ce inseamna si apoi foloseste-le. Asta era un sfat prietenesc.

> majestatea sa Carol I dupa un timp de domnie in Romania a spus:romanii
> au multa inteligenta dar nu au caracter.
>
> Dle.Mos tagarta sadou,dumneta esti un adevarat roman.
>
> In lume sunt peste 15.000 de meserii.Dintre toate acestea tocmai
> scriitor pe forumuri ti-ai ales.Poti fi cismar,fierar,play boy etc.
>
> Poate esti tanar,poate abia mai poti de batran si folosesti forumul
> pentru resocializare.
>
> Dece nu te apuci de broderie sau pictura,vei avea mai multa
> satisfactie.
>
> Asa,cum am spus esti inteligent dar lamentabil ca
> personalitate:insulti,poreclesti,te autoexcluzi de la a fi considerat
> un interlocutor.

> Cu atata ura pe care o ai nimic nu o sa-ti iasa.

Mos tagarta cu fiecare raspuns pe care mi-l faci cu mania proletara aferenta(m-ai obisnuit deja de multa vreme cu "argumentatia prezidentiala") nu demonstrezi decat cat esti de limitat. Insatisfactia dtale poate fi si ea un semn de deranj. Nu-ti spun ce fel de deranj ca sa nu te superi.

Si momentan mie chiar mi-a iesit si imi mai iese inca e drept intr-o meserie extrem de liberala. O meserie in care nu e nevoie ca "statul" sa-mi aranjeze coada de "clienti".

> In fond si eu sunt liberal dar imi dau seama ca tariceanu este un
> rebut al istoriei care mai are putin de domnit.
>
> Candva liberalii ne vom reuni si nu lupta intre noi.
>
> Catolicii demult au transat problema:preotii gresesc,biserica
> niciodata.
>
> Deci nu mai strica inteligenta pe apararea lui tariceanu si actuala
> junta conducatoare caci lupti pentru o cauza pierduta.
>
> Liberalismul va invinge,fii sigur.

Mos tagarta liberalismul a invins deja. Perioada de comunism ante 89 nu se mai poate intoarce oricate eforturi ar face unii care se dau si eventual se cred liberali fara sa inteleaga conceptul.
Nici macar nu e problema lui "tariceanu". tariceanu si basecu sunt gunoi.
Junta conducatoare este junta care detine serviciile secrete si influenteaza justitia in mod direct pt o "efemera" putere? Nu face decat sa intarzie democratizarea tarii.

Imi pare rau sa te contrazic dar dta nu esti liberal ci cel mult socialist (asta insemnand ca ai iesit deja din mentalitatea anterioara socialismului incipient romanesc ceea ce ma indoiesc).
Si am lasat in arhiva ziua absolut toate argumentele care demonstreaza ceea ce spun referitor la dta.

Scapa de mentalitatea de tatuca, scapa de ideea cf careia se fac legi pt un presedinte sau altul. Scapa de ideea cf careia "centralizarea puterii" este "panaceul" universal la problemele romanesti. Scapa de ideea cf careia statul trebuie sa intervina altfel decat "prin control" si "minimal" in economie. Etc. Ai multe mentalitati de rebutat.

Huhurianu
2007-11-13 15:19:49

E plin de adevaruri evidente articolul matale, Roxana, felicitari!

Felicitari.

one
2007-11-13 15:21:49

Sa scapam

Sa vina odata alegerile ca ne-am saturat de tot circul pe care base continua sa il faca.

Huhurianu
2007-11-13 15:25:50

Re: Mai are 10 zile si inca n-a Lovit Decisiv ! Mare atentie !!! / Frumos zis, scris.

La 2007-11-13 00:40:35, johnson a scris:

> Eu cred ca Basescu mimeaza totalitarismul,ne ofera un Demo,ne lasa in
> suspans,el nu finalizeaza niciodata nimic,vrea doar sa lase impresia
> ca POATE,ca este fortzos si smecher,ca pe el nu-l duce nimeni cu
> presul....Iar romanul de rand dornic de a omora cat mai repede capra
> cea grasa a clasei politice, " a 322-lor de moguli ticalositi si
> oligarhi parazitari(mama lor) " nu mai are alt azimut in viata decat
> sa-l cocoatze pe dictator cat mai repede pe un scor electoral
> suficient a-i satisface reflexele totalitare...Asta face Basescu,un
> Demo de Totalitarism pentru a aprinde intr-o societate saraca
> nostalgia dupa un Tatuc National.Unul hahait,mistocar,pus pe bai de
> multime,pus pe tzuicareala si gagicareala...Ce Dictator de treaba ! Ce
> potential de dictator are,nu-i pacat oare sa se risipeasca ? " Cam
> asa vrea Basescu sa se desfasoare lucrurile,asta-i capcana care-o
> intinde romanilor in fiecare zi la fiecare pas.Mai nou vocifereaza ca
> nu-i dau timpi de antena " ca sa le explice oamenilor ce si cum cu
> Referendumul ",de fapt mai vrea o ora fatza-n fatza cu un om de paie
> al TVR ca sa-si mai denigreze in limbaj de mahala si-n ritm de
> scandalagiu cu patalama adversarii politici.Si culmea,va incepe chiar
> cu TVR-ul care nu i s-a facut pres asa cum ar trebui strecurandu-le
> romanilor sugestia ca unui dictator cu adevarat in exercitiul
> functiunii nu i s-ar fi putut intampla asa ceva.Iata ce usor se intind
> capcanele trecutului mai ales cand ai un public imbibat in Telenovele
> si Surprize .
> Brrrr !!! In ce tara traim !!!!
>

Huhurianu
2007-11-13 15:28:20

Re: Roxana / Agricultor comunist lasa vrajeala ca nu rizi deloc, intotdeauna te oftici cind Roxana

spune adevarul desptre seful tau Basescu!


La 2007-11-13 08:15:52, Un Agricultor a scris:

> Ma face sa rad! Auzi, embargou! Solicitat de toa'sa procuror comunist
> Norica Nicolai si respectat de buna noastra revolutionara! Rad si
> curcile in batatura! Fara Basescu duduia Roxana se cere in somaj,
> deoarece are o singura tema cu variatiuni zilnice. Multumesc sincer
> pentru ratia de ras cu hohote pe care mi-o serviti, duduie Roxana!
>

simiondan
2007-11-13 16:24:27

roxana, basescu e un politician si n-ai decat

sa-i dai la joale , adica sa-l faultezi de cate ori vrei sau nu vrei. si-a catigat dreptul de-a fi atacat de presa, are ce merita! nu ca s-ar sinchisi . pumnii il tin in forma!
" In realitate, populatia ar vrea Marea Adunare Nationala, partid unic, presedinte-tatuc, locuri de munca neconditionate de munca, salarii mari si distractie. Romanii, experti in micro-coruptie, resping coruptia la nivel macro nu din vointa de dreptate, ca dovada si insensibilitatea fata de tema restitutiei proprietatilor furate, ci din vechiul reflex al luptei de clasa egalitare. "
aici in schimb, cu cine te bati? in primul rand, cred ca nu asta vrea populatia.
de acord doar cu salariile mari si cu distractia. care populatie nu doreste asta?
te pomeni ca voi ziaristii nu doriti salarii mari si distractie!

Arogantu'
2007-11-13 16:27:56

simiondan
2007-11-13 17:28:32

Re:scandal cu orice pret ! Jos cu Basescu ! ionica,

circula un banc. posibil sa-l cunosti. un tip intra intr-un bar si urla "dati-mi de baut ca daca nu, fac scandal!" normal, i s-a dat de baut. crezi ca i-a ajuns? o tine asa de cateva ori si e servit baiatu. cand nu mai poate bea , zice" incepe scandalu, sunt beat si n-am cu ce plati !"


La 2007-11-13 08:15:00, ionion a scris:

> Sus cu Becali Gigi !
>

costy
2007-11-13 18:12:49

Re: da voi cu cine ati vota ?

La 2007-11-13 10:45:39, Ghita Bizonu' a scris:

> nu cumva cu basescu ?!
> Si ma ala din USA tare as fi curios ce ti-au face aia dinAmerlocia
> daca ar stii ce frumos gandesti despre ei ...ca nu poti gandi altfel
> decat gandesti despre romani!
>
>

Nu-i cunosti inca?, e flacaii lui dinache.
Cica asanati mlastina puturoasa proletara din mahalale, insa nu spun
cum si cu cine. Pe cine sa trimiti in mahala, cand dinache vorbeste la
tv ca pnl si psd sunt singurele care garanteaza viitorul rsr, iar calin se
da de ceasul mortii sa curate carpa bolsevica numa buna de folosit ca
batista de sters la gura, in timp ce bolsevelul Giselei se dragaleste de
numa si numa cu rozaliu si cu nicu a lu vaca...
Cand ii vom vedea noi pe cei doi in mahala, sare-n aer planeta!

Shadow
2007-11-13 18:28:38

Re: da voi cu cine ati vota ? te-ai prins Ghita

Ca pe vina parintilor si a matusilor ne reformam clasa politica? Atunci nu poate sa ma mire apropierea "baiatului rozaliului" de "fecioara suvitei jucatoare" ca doar astia sunt viitorul, ala care il va inlocui pe cel deja prezent in persoanele lui ponta(micul pitulici), gusa, daciana si compania. Ironia soartei ca se mai plimba si "incognito" prin Italia aia "bolnava" mai nou de antiromanism.

Mos_Tautu
2007-11-13 19:08:10

Re: Mos tagarta-Shodowevici

La 2007-11-13 18:28:38, Shadow a scris:

>

Mos tagarta SHADOW,cred nu folosi concepte pe care nu le stapanestica te faci de ras. Mai bine citeste si afla ce inseamna si apoi foloseste-le. Asta era un sfat prietenesc. Mos tagarta cu fiecare raspuns pe care mi-l faci cu mania proletara aferenta(m-ai obisnuit deja de multa vreme cu "argumentatia taricenista") nu demonstrezi decat cat esti de limitat. Insatisfactia dtale poate fi si ea un semn de deranj. Nu-ti spun ce fel de deranj ca sa nu te superi. Si momentan mie chiar mi-a iesit si imi mai iese inca e drept intr-o meserie extrem de liberala. O meserie in care nu e nevoie ca "statul" sa-mi aranjeze coada de "clienti" ci propria mea pricepere. Mos tagarta Shosow liberalismul a invins deja,comunismul matale este mort. Perioada de comunism la care visezi ante 89 nu se mai poate intoarce oricate eforturi ar face unii care se dau si eventual se cred liberali fara sa inteleaga conceptul. Tatucul tau ceausescu nu mai este.Nu vei mai putea fi activist PCR si nici securist.Nici macar nu e problema lui "tariceanu". Tariceanu gunoi. Junta conducatoare este junta care detine serviciile secrete si influenteaza justitia cum este Chiuariu? Nu face decat sa intarzie democratizarea tarii,sa faca legi pentru a feri oligarhii si pe el de DNA. Imi pare rau sa te contrazic dar dta nu esti liberal ci cel mult socialist,trotzkist (asta insemnand ca ai iesit deja din mentalitatea anterioara socialismului incipient romanesc ceea ce ma indoiesc). Si am lasat in arhiva ziua absolut toate argumentele care demonstreaza ceea ce spun referitor la dta. Scapa de mentalitatea de incompetenta citind,ia chiar meditatii. Scapa de ideea cf careia "centralizarea puterii" este "panaceul" universal la problemele romanesti. Scapa de ideea cf careia statul trebuie sa intervina altfel decat "prin control" si "minimal" in economie. Etc. Ai multe mentalitati de rebutat.Si mai lasa-te de tipare si idei fixePune-te pe invatat chiar daca la varsta ta trebuia sa stii,cel putin pentru a educa nepotii.

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00830 sec.