Ziua Logo
  19:47, joi, 21 septembrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-09-03

Comentarii: 25, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

coscaru
2007-09-02 23:07:00

corect asa este securitatea= pd

toti securistii sunt in PD .din 1990 Videanu,Blaga,Basescu etc sunt parlamentari ministri .chiar asa? cine sunt indivizii astia? in 1990 parlamentari????? cum asa??.securitatea nu doarme.securitatea conduce.

Ion Caramache
2007-09-03 00:45:22

Re: corect asa este securitatea= pd

La 2007-09-02 23:07:00, coscaru a scris:
"corect asa este securitatea= pd"

Nene, ai incurcat borcanele!
Corect este BOR=securitatea.


Regni
2007-09-03 07:33:05

Ineptul

Cine Vorbeste? El care nu facut nimic! Dupa razboi multi viteji s'arata!

doctorul
2007-09-03 09:57:51

Securitatea

omniprezenta,s-a canalizat clar spre P.D.,ca sa nu bata la ochi { de coniventa cu P.S.D. }. Cat despre comentariul lui Regni . . . . . .

Mos_Tautu
2007-09-03 10:50:45

Din invidie si rautate se ajunge la ipohondrie

Englezul spune,let wisedom guide us,lucru care in politica arata clasa omului politic.
Apar tot mai insistente stirile ca PNL vrea sa promoveze pe dl.Constantinescu sau Ciuvica ca sa reprezinte PNL in alegerile prezidentiale.Cel putin dl.Olteanu a confirmat aceste discutii.
Este foate clar ca ura,impulsivitatea,furia si nu judecata primeaza astazi in politica aripei Tariceanu a PNL,motiv pentru care greselile si inadecventa apar ca fapte cotidiene.
Citesc si nu-mi vine sa cred.PNL,in lipsa de personalitati chiar pentru un ministru de aparare ,sanatate,agricultura,doreste sa aiba propriul lor candidat la presedentia tarii.Dar pe cine sa promoveze? Si cum nu pot apela la Antonescu,Orban,Norica sau chiar la Tariceanu (cei considerati adevaratii liberali),apeleaza la personalitati providentiale de tipul dlui Constantinescu si la dl.Ciuvica .
Daca credeti ca Basescu se supara, va inselati,le-a spus-o franc,nu am nevoie de sprijinul vostru, pentru alegerile prezidentiale,iar la afirmatia ca Basescu nu este prezidentiabil raspunsul a fost clar, marinaresc, hai sa consultam poporul sa vedem daca sunt sau nu prezidentiabil.
Iata cum titreaza ieri ,Gardianul: Ipoteza care-l face pe Basescu sa rada: Constantinescu, posibil candidat PNL pentru Cotroceni.Si ma intreb si eu,dece nu oare vestitul antibasescian si anti-PD-ist,Valentin Stan,a carui opera daca incape in laptopul de care nu se desparte.

Dar sa lasam asemenea discutii,si sa vedem ce personalitati importa PNL-Tariceanu,cu ajutorul carora spera sa salte Partidul peste pragul electoral.

Dl.Constantinescu a dus PNTCD la situatia de a nu mai fi partid parlamentar, desi acest partid l-a ajutat sa devina presedintele Romaniei.
Fost secretar de partid,dar convertit la democratie,ca ori ce fost comunist,reusind prin camelionism sa dea impresia ca poate face ceva pentru democratizarea tarii,dl.Constantinescu a sfarsit lamentabil dar in limitele potentei sau mai degraba a impotentei lui.
Mii de oameni am fost inselati de asa zisa schimbarea pe care o promitea,dar de fapt am vazut un individ orgolios,care se considera lider regional,care nu a facut aprope nimic din ceea ce promisese.

In momentul de fata singura ocupatie,ca sa nu zic obsesie al Dlui Constantinescu este sa afle dosarul de securitate al dlui Basescu,dosar care desi nu exista,el insista.El nu are alte argumente.
Dl.Constaninescu uraste,uraste pentru ca Basescu este mai destept,mai activ,ca stie sa faca politica pe care el nu a putut-o face.
Si atunci a gasit cel mai las mod de a defaima un om valoros.

Din rautate funciara pe care o are nu va iesi nimic,ura naste doar monstrozitati si suferinta.
Asa cum spunea cineva,Constantinescu a pierdut o mare ocazie de a tacea.El iese urat din istorie,provoaca desgustul lumii,sau cum spunea dl.Basescu,nu a facut nici o dara in istoria tarii.

Al doilea prezidentiabil al PNL,omul care il secondeaza pe dl.Constantinescu in partidul de 5-6 persoane ,este domnul Ciuvica,campion al demascarilor si al proceselor de calomnie pierdute.
Daca PNL Tariceanu a ajuns atata de jos azi in reprezentarile publice si in sondajele de opinie din cauza lipsei de dotare politica si chiar a relei vointe,nu ne mai trebuia decat o mocirla in care acesti politicieni sa se balacareasca.
Dl.Ciuvica si Dl. Constantinescu au pierdut orice limita a bunului simt si,dupa ce au ratat momentul istoric in care chipurile au condus Romania, transforma acum lupta politica,in acea lupta in noroi,care se practica pentru distractia publicului in unele tari asiatice.

Dupa ce dl.Constantinescu si-a declarat neputinta si a afirmat ca a fost invins de sistem,dupa ce a dat lovitura de gratie unui partid istoric,dupa ce a crezut ca este lider regional si ca plecarea lui de la putere va declansa o adevarata revolta populara,vazand ca toate acestea sunt doar-bella voce-,personajul nu a putut decat sa recurga la rautatea sa funciara,la complexele acumulate si neputand suporta uitarea a inceput sa duca politica romaneasca in cea mai cleioasa mocirla.
Aproape toti ,pe care ii considera concurenti, sustine ca au fost securisti.
Securistii au devenit azi o sintagma fara continut pentru el sau argumente fara substanta.
A sustine azi ca sub patul Dlui Constantinescu sau Ciuvica colcaie securistii,ca cei care fac politica Romaniei au fost securisti,este o rautate si un complex pentru acesti indivizi frustrati.

Grele zile mai traieste Dl.fost presedinte daca face acum rating la televiziunile comerciale cu povesti care nu se pot dovedi.

Dar iata ca aripa Tariceanu a PNL doreste sa recupereze asemenea personalitati si sa se intareasca cu partide de cativa membri.
Eu cred ca nu poate exista o mai mare insulta pentru membrii PNL decat sa propuna la presedentia Romaniei,din partea PNL, asemenea personalitati,care nu numai ca nu au nici o sansa,nu au carisma ,dar arata cat de jos a ajuns ceea ce azi se numeste PNL si nu face decat sa creasca credibilitatea Platformei Liberale Stoica-Stolojan-Flutur.

Ion Caramache
2007-09-03 12:03:27

Cine este ipocritul?

"Este o sansa pentru voi sa construiti un PSD modern, sa va debarasati de corupti, sa va delimitati de zona corupta, asa cum v-ati delimitat si ideologic. Apreciez ca purtati tricouri rosii. Ipocrizia fostului PDSR a fost enorma. Romania a fost singura tara din lume care a adoptat culoarea albastra, mergand pana la trandafirii albastri."
Cum se face ca fostul presedinte nu cunoaste faptul ca culoarea albastra este pe tricolorul Romaniei si pe steagurile Ciadului, Angliei, Frantei, Suediei, Norvegiei, Olandei si SUA ? Acestea nu sunt tari de pe mapamond?
In al doilea rind, ipocrit este fostul presedinte care a mers sa tina lectii de invatamint politic purtatorilor de tricouri rosii, ca pe vremurilii cind facea acelas lucru in fata fostilor purtatori de cravate rosii in calitatea sa de resposabil cu papagaldistica si alimentarea ideologica a studentilor Centrului universitar Bucuresti.
Mai mult, fostul presedinte este complet orb in ale politicii daca crede ca tinerii pesedisti vlastare pedeseraste vor cadea jos din cauza farmecului personal si argumentelor puerile ale fostului semnatar de contracte neonorate.
Ce altceva se poate astepta de la un politician care s-a recunoscut invins inca inainte de a incepe lupta pentru raminerea la putere ?
Actiuni populare? De unde atita popor ?!?!!

Arogantu'
2007-09-03 13:25:37

Re: Cine este ipocritul? - Caramache !

Ce se intimpla, musiu Caramache - boborul e arondat integral PD-ului ?

Observ ca ti s-a cam strepezit proteza citindu-l pe fostul presedinte si constat o coincidenta tulburatoare: te exprimi cu virulenta securistilor care au lovit cu sete in Constantinescu !

Mai sa fie - un om politic INVITAT de tinerii pesedei sa le vorbeasca trebuie lovit cu orice pret, dar MATROZU' aparut neinvitat la sezatorile PD trebuie, eventual, laudat pentru seninatatea cu care incalca prevederile constitutionale ce fac vorbire despre atributiile presedintelui !

La 2007-09-03 12:03:27, Ion Caramache a scris:

> "Este o sansa pentru voi sa construiti un PSD modern, sa va
> debarasati de corupti, sa va delimitati de zona corupta, asa cum v-ati
> delimitat si ideologic. Apreciez ca purtati tricouri rosii. Ipocrizia
> fostului PDSR a fost enorma. Romania a fost singura tara din lume care
> a adoptat culoarea albastra, mergand pana la trandafirii albastri."
> Cum se face ca fostul presedinte nu cunoaste faptul ca culoarea
> albastra este pe tricolorul Romaniei si pe steagurile Ciadului,
> Angliei, Frantei, Suediei, Norvegiei, Olandei si SUA ? Acestea nu sunt
> tari de pe mapamond?
> In al doilea rind, ipocrit este fostul presedinte care a mers sa tina
> lectii de invatamint politic purtatorilor de tricouri rosii, ca pe
> vremurilii cind facea acelas lucru in fata fostilor purtatori de
> cravate rosii in calitatea sa de resposabil cu papagaldistica si
> alimentarea ideologica a studentilor Centrului universitar Bucuresti.
> Mai mult, fostul presedinte este complet orb in ale politicii daca
> crede ca tinerii pesedisti vlastare pedeseraste vor cadea jos din
> cauza farmecului personal si argumentelor puerile ale fostului
> semnatar de contracte neonorate.
> Ce altceva se poate astepta de la un politician care s-a recunoscut
> invins inca inainte de a incepe lupta pentru raminerea la putere ?
> Actiuni populare? De unde atita popor ?!?!!
>
>

ciuciugaia
2007-09-03 14:23:08

Constantinescu

Nu numai securistii si turnatorii tuna si fulgera impotriva domnului presedinte Emil Constantinescu,a PNTCD si AP ci si prostii lui Brucan.Si doamne ca multi sint si unii si altii

dan toader
2007-09-03 14:24:10

asta e amuzanta.:)

cu ponta, corlatean, daciana samd cica s-au delimitat ideologic? si cica s-au dus aia la pd.:)
unu' la mana : tsd = psd 2.0
doi la mana : aia au fost si au ramas peste tot.

Ion Caramache
2007-09-03 16:41:31

Re: Constantinescu

La 2007-09-03 14:23:08, ciuciugaia a scris:

> Nu numai securistii si turnatorii tuna si fulgera impotriva domnului
> presedinte Emil Constantinescu,a PNTCD si AP ci si prostii lui
> Brucan.Si doamne ca multi sint si unii si altii
>
Cum se face ca PNCTD i-a dat cu tifla marelui fost presedinte si acesta s-a multumit sa organizeze manifestari populare fara de muzica, dans, antren si tombola in obiecte, ca de iesit la treaba nu are cu cine? Da' de turnatoru' Vasile cu ghiulu' pe care Milu l-a uns primas nu ai auzit?
Hai, ciocu' mic!

Bumerang
2007-09-03 16:44:44

Re: Cine este ipocritul?

Mai pachet de inteligenta,

culoare social democratilor de peste tot este cea rosie, nu cea albastra. Asa ca lasa steagurile acolo unde sunt. PDSR PSD a jucat practic cu cioara vopsita, ca sa induca "boboru" in eroare, aratand ca nu are nici o legatura cu comunistii.

Constantinescu, cu toate ca a fost pana la urma invins, a dat totusi cea mai mare lovitura securistilor, punand Romania pe drumul NATO/UE, fara cale de intoarcere.

La 2007-09-03 12:03:27, Ion Caramache a scris:

> "Este o sansa pentru voi sa construiti un PSD modern, sa va
> debarasati de corupti, sa va delimitati de zona corupta, asa cum v-ati
> delimitat si ideologic. Apreciez ca purtati tricouri rosii. Ipocrizia
> fostului PDSR a fost enorma. Romania a fost singura tara din lume care
> a adoptat culoarea albastra, mergand pana la trandafirii albastri."
> Cum se face ca fostul presedinte nu cunoaste faptul ca culoarea
> albastra este pe tricolorul Romaniei si pe steagurile Ciadului,
> Angliei, Frantei, Suediei, Norvegiei, Olandei si SUA ? Acestea nu sunt
> tari de pe mapamond?
> In al doilea rind, ipocrit este fostul presedinte care a mers sa tina
> lectii de invatamint politic purtatorilor de tricouri rosii, ca pe
> vremurilii cind facea acelas lucru in fata fostilor purtatori de
> cravate rosii in calitatea sa de resposabil cu papagaldistica si
> alimentarea ideologica a studentilor Centrului universitar Bucuresti.
> Mai mult, fostul presedinte este complet orb in ale politicii daca
> crede ca tinerii pesedisti vlastare pedeseraste vor cadea jos din
> cauza farmecului personal si argumentelor puerile ale fostului
> semnatar de contracte neonorate.
> Ce altceva se poate astepta de la un politician care s-a recunoscut
> invins inca inainte de a incepe lupta pentru raminerea la putere ?
> Actiuni populare? De unde atita popor ?!?!!
>
>

Bumerang
2007-09-03 16:45:53

Re: Ineptul

Totusi se pare ca a facut destul de mult de te infurii asa.....

La 2007-09-03 07:33:05, Regni a scris:

> Cine Vorbeste? El care nu facut nimic! Dupa razboi multi viteji
> s'arata!
>

Arogantu'
2007-09-03 17:19:14

Re: Constantinescu

La cine zici, musiu, ca turna Bazil ?
Ca precis e prin PD !

PS Cit despre cine cui a dat cu tifla - mai ceteste !
Si intreaba-te cu ce-i va da PD-ul matrozului cind nu va mai fi util !

La 2007-09-03 16:41:31, Ion Caramache a scris:

> La 2007-09-03 14:23:08, ciuciugaia a scris:
>
> > Nu numai securistii si turnatorii tuna si fulgera impotriva domnului
> > presedinte Emil Constantinescu,a PNTCD si AP ci si prostii lui
> > Brucan.Si doamne ca multi sint si unii si altii
> >
> Cum se face ca PNCTD i-a dat cu tifla marelui fost presedinte si
> acesta s-a multumit sa organizeze manifestari populare fara de muzica,
> dans, antren si tombola in obiecte, ca de iesit la treaba nu are cu
> cine? Da' de turnatoru' Vasile cu ghiulu' pe care Milu l-a uns primas
> nu ai auzit?
> Hai, ciocu' mic!
>

GCP
2007-09-03 17:19:32

oare?

oare ce cauta Constantinescu la TSD? cumva s-a inscris in PSD?

GCP
2007-09-03 17:20:29

Re: corect asa este securitatea= pd

si cu aia din PSD ce faci?
mosu? ai buzunarul plin cu banuti de la PSD sau PNL?La 2007-09-02 23:07:00, coscaru a scris:

> toti securistii sunt in PD .din 1990 Videanu,Blaga,Basescu etc sunt
> parlamentari ministri .chiar asa? cine sunt indivizii astia? in 1990
> parlamentari????? cum asa??.securitatea nu doarme.securitatea conduce.
>

GCP
2007-09-03 17:23:08

Re: Cine este ipocritul? - Caramache !

Argonautule, ne legam de unul care si-a batut joc de noi 4 ani! Si acum vine si ne da lectii de politica. de ce nu le-a aplicat cind era la putere? La 2007-09-03 13:25:37, Arogantu' a scris:

> Ce se intimpla, musiu Caramache - boborul e arondat integral PD-ului
> ?
>
> Observ ca ti s-a cam strepezit proteza citindu-l pe fostul presedinte
> si constat o coincidenta tulburatoare: te exprimi cu virulenta
> securistilor care au lovit cu sete in Constantinescu !
>
> Mai sa fie - un om politic INVITAT de tinerii pesedei sa le vorbeasca
> trebuie lovit cu orice pret, dar MATROZU' aparut neinvitat la
> sezatorile PD trebuie, eventual, laudat pentru seninatatea cu care
> incalca prevederile constitutionale ce fac vorbire despre atributiile
> presedintelui !
>
> La 2007-09-03 12:03:27, Ion Caramache a scris:
>
> > "Este o sansa pentru voi sa construiti un PSD modern, sa va
> > debarasati de corupti, sa va delimitati de zona corupta, asa cum v-ati
> > delimitat si ideologic. Apreciez ca purtati tricouri rosii. Ipocrizia
> > fostului PDSR a fost enorma. Romania a fost singura tara din lume care
> > a adoptat culoarea albastra, mergand pana la trandafirii albastri."
> > Cum se face ca fostul presedinte nu cunoaste faptul ca culoarea
> > albastra este pe tricolorul Romaniei si pe steagurile Ciadului,
> > Angliei, Frantei, Suediei, Norvegiei, Olandei si SUA ? Acestea nu sunt
> > tari de pe mapamond?
> > In al doilea rind, ipocrit este fostul presedinte care a mers sa tina
> > lectii de invatamint politic purtatorilor de tricouri rosii, ca pe
> > vremurilii cind facea acelas lucru in fata fostilor purtatori de
> > cravate rosii in calitatea sa de resposabil cu papagaldistica si
> > alimentarea ideologica a studentilor Centrului universitar Bucuresti.
> > Mai mult, fostul presedinte este complet orb in ale politicii daca
> > crede ca tinerii pesedisti vlastare pedeseraste vor cadea jos din
> > cauza farmecului personal si argumentelor puerile ale fostului
> > semnatar de contracte neonorate.
> > Ce altceva se poate astepta de la un politician care s-a recunoscut
> > invins inca inainte de a incepe lupta pentru raminerea la putere ?
> > Actiuni populare? De unde atita popor ?!?!!
> >
> >
>
>

calator
2007-09-03 18:07:51

Re: Cine este ipocritul?...nu se stie, dar din obicei se spune, arogantule

Shadow
2007-09-03 18:28:01

Re: tovarasu vasilica asa e ca nu cuosti termenii folositi?

Nu as crede sa spuna sarmanul englez paranghelia aia de o sustii. Cel mult o clona a lui vasilica de la piatra neamt sa o sustina(vezi argatu'). Wisedom este ceva cu vise cu dominatia lui W nu cu intelepciunea. Aia e "wisdom" chiar si in engleza de la 3 coceni.

Nu-i asa ca nici "ipohondru" nu sti ce inseamna(vezi dex poate te ajuta)? In schimb esti plin de idei fixe si sabloane dar nici una nu e referitoare la "starea sanatatii" dtale. Si e pacat. Un control nu ar fi de "refuzat".

Inteleg ca EC si Valerian Stan si Ciuvica nu se pot ridica nici la "genunchiul broastei raioase" fie cea de la 3 coceni fie de pe la Modrogan, aleea neretrocedata si nici din spatele pietei Galati. Ce nu este de inteles insa este de unde "ura furibunda" pe care o afisezi impotriva tuturor care nu sunt pro pd si nu vor nici morti sa faca parte din famelia basecu. Si aici se poate discerne nevoia de control la unul ca dta.

Hai ca daca iti recitesti scrisele daca chiar esti "specialist" in psiho o sa te prinzi ca ai nevoie de ajutor. Te compatimesc sincer si inteleg ca ai avut o copilarie nefericita. Iti urez insanatosire grabnica chit ca nu-mi fac mari iliuzii(e prea cronic la matale).

Arogantu'
2007-09-03 19:37:44

Re: Cine este ipocritul? / GCP

Stai mai usor - ai reusit sa m-ametesti !

De cine zici ca si-a batut joc E.C. ? Si nu o zi sau doua - 4 ani !

PS Una este sa ai propriile tale idei politice si sa fii liber sa le expui si cu totul altceva este sa fii presedintele Romaniei !

In aceasta ultima calitate - ideile tale nu mai intereseaza decit in masura in care sint in asentimentul TUTUROR fortelor politice . Altfel - inseamna sa te situezi de partea unora sau altora din fortele politice si beleaua-i gata ! Calci pe becul numit "Constitutie" !

La 2007-09-03 17:23:08, GCP a scris:

> Argonautule, ne legam de unul care si-a batut joc de noi 4 ani! Si
> acum vine si ne da lectii de politica. de ce nu le-a aplicat cind era
> la putere? La 2007-09-03 13:25:37, Arogantu' a scris:
>
> > Ce se intimpla, musiu Caramache - boborul e arondat integral PD-ului
> > ?
> >
> > Observ ca ti s-a cam strepezit proteza citindu-l pe fostul presedinte
> > si constat o coincidenta tulburatoare: te exprimi cu virulenta
> > securistilor care au lovit cu sete in Constantinescu !
> >
> > Mai sa fie - un om politic INVITAT de tinerii pesedei sa le vorbeasca
> > trebuie lovit cu orice pret, dar MATROZU' aparut neinvitat la
> > sezatorile PD trebuie, eventual, laudat pentru seninatatea cu care
> > incalca prevederile constitutionale ce fac vorbire despre atributiile
> > presedintelui !
> >
> > La 2007-09-03 12:03:27, Ion Caramache a scris:
> >
> > > "Este o sansa pentru voi sa construiti un PSD modern, sa va
> > > debarasati de corupti, sa va delimitati de zona corupta, asa cum v-ati
> > > delimitat si ideologic. Apreciez ca purtati tricouri rosii. Ipocrizia
> > > fostului PDSR a fost enorma. Romania a fost singura tara din lume care
> > > a adoptat culoarea albastra, mergand pana la trandafirii albastri."
> > > Cum se face ca fostul presedinte nu cunoaste faptul ca culoarea
> > > albastra este pe tricolorul Romaniei si pe steagurile Ciadului,
> > > Angliei, Frantei, Suediei, Norvegiei, Olandei si SUA ? Acestea nu sunt
> > > tari de pe mapamond?
> > > In al doilea rind, ipocrit este fostul presedinte care a mers sa tina
> > > lectii de invatamint politic purtatorilor de tricouri rosii, ca pe
> > > vremurilii cind facea acelas lucru in fata fostilor purtatori de
> > > cravate rosii in calitatea sa de resposabil cu papagaldistica si
> > > alimentarea ideologica a studentilor Centrului universitar Bucuresti.
> > > Mai mult, fostul presedinte este complet orb in ale politicii daca
> > > crede ca tinerii pesedisti vlastare pedeseraste vor cadea jos din
> > > cauza farmecului personal si argumentelor puerile ale fostului
> > > semnatar de contracte neonorate.
> > > Ce altceva se poate astepta de la un politician care s-a recunoscut
> > > invins inca inainte de a incepe lupta pentru raminerea la putere ?
> > > Actiuni populare? De unde atita popor ?!?!!
> > >
> > >
> >
> >
>
>

Arogantu'
2007-09-03 19:42:05

Re: corect asa este securitatea= pd

Ntz !
BOR are problemele ei, dar securistii din PD sint ALTA GISCA-N ALTA TRAISTA !
Traista lui Traienica ...

La 2007-09-03 00:45:22, Ion Caramache a scris:

> La 2007-09-02 23:07:00, coscaru a scris:
> "corect asa este securitatea= pd"
>
> Nene, ai incurcat borcanele!
> Corect este BOR=securitatea.
>
>
>
>

Arogantu'
2007-09-03 20:54:26

Re: corect asa este securitatea= pd

Gecepica - de ce PD nu merge la CNSAS cu dosarele sefilor PD ?

Minastire-ntr-un picior - ghici Ba'secu ce-i !

La 2007-09-03 17:20:29, GCP a scris:

> si cu aia din PSD ce faci?
> mosu? ai buzunarul plin cu banuti de la PSD sau PNL?La 2007-09-02
> 23:07:00, coscaru a scris:
>
> > toti securistii sunt in PD .din 1990 Videanu,Blaga,Basescu etc sunt
> > parlamentari ministri .chiar asa? cine sunt indivizii astia? in 1990
> > parlamentari????? cum asa??.securitatea nu doarme.securitatea conduce.
> >
>
>

Arogantu'
2007-09-03 20:56:08

Re: Cine este ipocritul?...nu se stie, dar din obicei se spune, arogantule

Ion Caramache
2007-09-03 21:36:07

Re: Constantinescu

La 2007-09-03 17:19:14, Arogantu' a scris:

> La cine zici, musiu, ca turna Bazil ?
> Ca precis e prin PD !
>
" Doi fosti sefi ai serviciilor secrete in administratia Emil Constantinescu, Catalin Harnagea (SIE) si Costin Georgescu (SRI), au afirmat ieri ca fostul sef al Guvernului intre 1998 si 1999, Radu Vasile, a avut un angajament la Securitate.
Harnagea a spus ca colaborarea lui Radu Vasile a fost descoperita in 1998 de CSAT, in vreme ce Georgescu a afirmat ca acest episod s-ar fi petrecut in 1999. In orice caz, membrii CSAT au stiut de aceasta colaborare, dar nu au facut-o publica.
Radu Vasile nu a putut fi contactat ieri pentru a lamuri aspectele legate de presupusa lui colaborare cu Securitatea.
Radu Vasile, pe atunci fruntas al PNTCD, s-a aflat in fruntea guvernului din primavara anului 1998 (dupa debarcarea lui Victor Ciorbea) si pana la sfarsitul lui 1999. "

Desigur ca mustaciosul Bazil cu ghiul a fost chiar senator pe listele PD pina in 2004, in opozitie. Cind si PD-istii s-au lamurit cui scrie si dedica poezii nea Vasile cu ghiul si mustatza pe oala, l-au matrasit de pe lista. Zi si mie unde este acum mustaciosul printre parlamentarii sau activistii PD-ului?
Dar de ce nu l-a demascat Constantinescu cind stia bine cu cine avea de-aface? Ai? L-a facut intii prim-ministru si, dupa aceea, l-a demis curat neconstitutional. Cum stam atunci cu respectuosul constitutional Constantinescu?

Ion Caramache
2007-09-03 21:52:48

Re: Cine este ipocritul? - Caramache !

La 2007-09-03 13:25:37, Arogantu' a scris:

> Ce se intimpla, musiu Caramache - boborul e arondat integral PD-ului
> ?
>
> Observ ca ti s-a cam strepezit proteza citindu-l pe fostul presedinte
> si constat o coincidenta tulburatoare: te exprimi cu virulenta
> securistilor care au lovit cu sete in Constantinescu !
>
> Mai sa fie - un om politic INVITAT de tinerii pesedei sa le vorbeasca
> trebuie lovit cu orice pret, dar MATROZU' aparut neinvitat la
> sezatorile PD trebuie, eventual, laudat pentru seninatatea cu care
> incalca prevederile constitutionale ce fac vorbire despre atributiile
> presedintelui !
>
De unde ai scos-o nene ca eu am sustinut ca boborul e arondat integral PD-ului ? Ce, 85% inseamna unanimitate integrala in jurul puntii? Mai sunt inca 15% de romani verzi si neincovoiati de furtuna dar buni inotatori.
Chestia cu datu’ cu ciocanu’ sa ma faci secure este veche si fumata. Schimba tactica cavalereasca !
Sa revenim la cestiunile de pe ordinea de zi.
1. O invitatie se poate refuza. Ea nu este obligatorie de urmat. Ui-te cum a procedat IPS Bartolomeu care a refuzat sa se prezinte la ordin sa-si demaste controlorii si sa-si grijeasca activitatile patriotice. Sau, ui-te la facuta lui Dumnezeu Cecilia, care de acum, dupa analiza Ilenei Cornea se va numi Cecilia peleleiana de pe Champs Elisee.
2. O persoana care pupa unde a scuipat se numeste gudurau cu litera mica sau, mai elevat, un individ ca printzipuri care vasazica ca nu le are. Cit despre invitatia pesedeilor-tinerele vlastare pedeseraste, am mai vazut eu chestia cu FDP, FUS, FSN urmate de toashii chiori si orbi trimisi la lada de gunoi daca nu la sapat canale.
3. Se pare ca nu ai auzit ca pe meleagurile uscate si mioritice se poarta de cind lumea curat murdar neconstitutional prezent si viitor, precis exact trecute fix. Marinelu a dat cu raportu in securei, pe cind geologu fu batut de ei. Nu ai auzit de chestia asta ?
Ion Caramache
2007-09-03 21:55:36

Re: oare?

La 2007-09-03 17:19:32, GCP a scris:

> oare ce cauta Constantinescu la TSD? cumva s-a inscris in PSD?
>
Se pregateste sa infiinteze organizatia de soimi ai Actiunii populare.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00779 sec.