Ziua Logo
  17:48, luni, 2 octombrie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Cultura

2007-07-14
mafalda din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 141.85.118...)
2007-07-14 02:00
ADEVARATUL COMUNISM INCA NU A FOST

Ce are comunismul cu crimele? Si in toate celelalte oranduiri sociale, inclusiv in capitalismul democratic conducatorii au facut si inca mai fac crime la vedere sau ascunse, la fel de nejustificate, chiar mai multe. Dar s-au specializat in perfidie si vina cade pe altii.
Poate va veni ziua in care veti afla adevarul despre aranjamentele si coabitarea secreta a celor doua sisteme ale sec XX. Nu a fost nici un razboi rece real, doar o prefacatorie pe spinarea populatiei, pentru a o conduce mai usor. La varfuri si in spatele usilor inchise se scrie regia, scenariul.
Despre comunism se stie si se vorbeste atata pt ca a fost mai recent. Adevaratul comunism nu prevedea nicaieri crimele ci doar o echitate, nu egalitate in drepturi si repartitie a bunurilor fabricate. Ca s-a aplicat altceva sub acest nume, asta este o alta poveste ce ar trebui dezvaluita.
Conducatorii trebuie sa se justifice ca ceea ce fac e din cauza dusmanilor tarii. Deci au nevoie de dusmani. Cum bine a zis George Orwell inainte de 1984.
Stiti ce cauta Oswald la Moskowa inainte de 1963? De ce oare au putut sa apara in SUA in perioada McCartista cu fobii anticomuniste carti antiamericane scrise de autori americani, ce au fost copiate si publicate in URSS? Pt ca inca nu erau atunci rusii destul de curajosi sa le scrie singuri. Se dorea un dusman de pace si el era inca prieten de razboi.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00696 sec.