Ziua Logo
  20:42, marti, 25 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2008-10-07
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2008-10-07 18:28
Romania e sortita sa puna capat crizei energetice

Domn Profesor in hidraulica de masini, Petre Roman, ar putea realiza asta formand un colectiv care sa descopere “perpetual motion motor”, de care americanii s-au ocupat inca din 1920, cerand amanunte prin lecturile lui Edgar Cayce.
Astfel de motor a existat in Atlantida si este o sursa eficienta si nelimitata de energie. Cu asta se va rezolva criza energetica si se va pune capat violentei in lume, trecandu-se la noua era de pace.
La fiecare noua era s-a trecut printr-un banchet sau festival al credintei. Moise i-a cerut faraonului sa lase poporul evreu sa mearga in desert pt un festival al credintei in Dumnezeu.
Acum 2000 de ani, Sf. Maria i-a zis Fiului Iisus, la nunta de la Cana, ca nuntasii nu mai au vin, dupa care El a transformat apa in vin. Vinul folosea pt petreceri si noviolenta. Acum, Maria zice: lumea nu mai are energie, astfel ca fiul care este desemnat va fi inspirat sa gaseasca aceasta sursa. Pt asta e nevoie de credinta, de “unity of force”, de folosirea fortei gravitationale care atrage, dar si cea negativa care respinge – dupa cum descria Cayce - “nightside” forces sau partea intunecata a universului. Cayce a recomandat multor indivizi sa-si foloseasca acordul interior pt a-si reaminti informatii stiintifice si tehnice din alte vieti spre a le folosi in interesul oamenilor. Un colectiv urmand invataturile divine, cu rugaciuni si meditatie , va fi inspirat sa descifreze mai bine universul si noi surse de energie, mult mai repede decat cei ce nu vor sa stie de Dumnezeu.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00622 sec.