Ziua Logo
  12:42, joi, 20 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2008-08-22
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-08-22 06:17
Extraordinara coincidenta in luna august


La 13 august 1961 – cand a inceput constructia Zidului Berlinului, era aniversarea zilei cand cei trei copii de la Fatima trebuiau sa mearga la locul aparitiei Maicii Domnului, in 1917, dupa cum promisesera.
Dar pt ca au fost arestati de adminsitratorul districtual si tinuti doua zile sub amenintari, aparitia a avut loc pe 19 august – adica ziua loviturii de stat contra lui Gorbaciov- 19/8/1991.
Inteleg ca portughezii erau divizati ca si nemtii, in credinciosi – caci s-au dus la 13 aug, intre 10000 si 20000 de persoane la Cova de Iria. IRIA trebuie ca inseamna FURIE, si datorita vibratiilor locului a fost aleasa localitatea spre a transmite profetiile privind razboaiele ce aveau sa vina daca lumea nu se intoarce la credinta. Asemanari de nume gasim si in Irlanda – unde au fost lupte – ca si Irakul unde e si mai mare furie.
Sf. Fecioara a spus ca Miracolul (cu Soarele) de la 13 oct (1917) ar fi putut fi mai mare daca ei n-ar fi fost arestati. Au participat atunci peste 70.000 de oameni, din care multi au fost vindecati de tot felul de boli. Daca s-ar fi facut imediat consacrarea Rusiei Inimii ei Imaculate, n-ar mai fi fost atata varsare de sange. Si chair daca Gorbaciov ar fi inteles sa ceara ca preotii sa faca aceasta consacrare, regimul lui n-ar mai fi fost inlaturat. Din pacate, ei au crezut ca Sf. Maria si credinciosii ce spun Rozariul lupta contra lor.
Vad ca au intrebat copiii si ce sa faca cu banii donati de lumea care venea la locul aparitiei, iar ea a raspuns: ‘Have two litters made. You will carry one with Jacinta and two other girls dressed in white; the other one Francisco is to carry, with three boys, like him, dressed in white. It will be for the Feast of Our Lady of the Rosary. What is left over will help towards the construction of a chapel that is to be built.’
Deci tot asa trebuiau folositi si banii stransi la aparitia de la Maglavit, si folositi pt sarbatoarea Doamnei noastre a Rozariului, si pt constructia bisericii – care inteleg ca si acum e neterminta, in timp ce la Fatima s-a construit fantastic si merg milioane de pelerini in fiecare an si recita rozariul si pe ploaie pt pace in lume.
‘I want you to continue going to the Cova da Iria on the 13th, that you continue praying the Rosary every day. On the last month, I will perform a miracle so that all may believe. If they had not taken you to the town, the miracle would have been greater. Saint Joseph will come with the Child Jesus, to give peace to the world. Our Lord will come to bless the people. Our Lady of the Rosary and Our Lady of Sorrows will come also.’


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00638 sec.