Ziua Logo
  17:39, joi, 8 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-23
hefaistos din Podu-Turcului (...@yahoo.com, IP: 88.158.208...)
2007-11-23 14:35
Politica "europeana "

In intrega noastra istorie nu prea stiu, in afara de Franta ,daca am avut prieteni cu adevarat .Cind spun Franta prietena noastra , a romanilor , o spun cu tot simtul de raspundere . Deschideti paginile Istoriei moderna a Romaniei si aveti sa va convingeti rapid.Dar altceva as avea de spus in aceasta chestiune .Panta pe care au ales sa alunece unele dintre statele europene este mai mult decit periculoasa .
Acest tip de politica vine sa demonstreze cit de departe suntem de de ceea ce au vrut sa fie parintii Europei U.E. Asa se explica recrudescenta nationalismelor , fascismelor care au inceput sa bintuie Europa. Europa nu are o politica coerenta in ceea ce priveste energia . Este fiecare pe spuza lui !. Asadar Romania ar trebui sa dezvolte o politica energetica aparte care sa-i dea siguranta necesara pe viitor .
Nu ne ajuta nimeni ,si nici nu o vor face in viitorul apropiat. Europa este doar in mintea unor politicieni visatori . In conditiile in care resursele se restring si politicul va cunoaste tensiuni fara precedent . Uitativa in lume si veti vedea fara prea mare greutate filmul unei adevarate apocalipse care se prefigureaza.Dupa ce ne-am vindut resursele nu stiu ce politica energetica viabila am mai putea adopta.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00635 sec.