Ziua Logo
  04:48, duminica, 11 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-20
hefaistos din Podu-Turcului (...@yahoo.com, IP: 88.158.208...)
2007-10-21 16:35
Domnului Badilita ,

Tara asta impreuna cu tinerii ei ar trebui sa nmanifeste oroare pentru cei ca dumneata care n-au scris un rind ( cind spun un rind , ma gindesc la carti ).
Parintele Staniloae are sa ramina in mintea multor romani un reper , poate un model demn de urmat . Am o anumita virsta si pot sa afirm fara nici un fel de emfaza ca am citit mult la viata mea . Nu am gasit nici o carte de-a dumneavoastra pe care sa o rasfoiesc ,macar.
Critica asupra unui titan al teologiei nu va face nici o cinste , dimpotriva va dezonoreaza.Mai mult , cind o sa ajungeti la anii parintelui Staniloae, si va doresc acest lucru , o sa aveti mai multa intelepciune sa incercati poate rusinea de a nu vorbi impotriva unui om care nu mai are putiinta sa se apere pentru ca este plecat dintre noi,si pentru ca nu veti fi ajuns niciodata sa scrieti volumul de carte a parintelui . Critica dumneavoastra mi se pare seaca , in contextul in care nu ati incercat sa vedeti ca dogmatica Parintelui Staniloae este in linie directa cu apararea ortodoxiei - singura mare valoare spirituala care a mai
ramas romanilor . ,


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00697 sec.