Ziua Logo
  14:32, joi, 20 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-10-18
Rocky (...@hotmail.com, IP: 82.224.94...)
2008-10-18 20:56
TREBUIE CA ASOCIATILE DE PROPRIETARI SA SE MANIFESTE

iN PRIMUL RAND PRIN OBLIGAREA CELOR CE VOR DECIDE NUMIREA ADMINISTRATORILOR CA DIN COMISIE SA FACA PARTE SI REPREZENTANTII CALIFICATI AI ACESTORA 5IN NICI UN CAZ CASA DE AVOCATURA A PIONILOR CUPOLEI ''RUBIN &HERZFELD & CO RESPECTIV AVOCATII LUI AUSCHBIT SI MALAXA CARE AU OBTINUT SUME EXORBITANTE PE LANGA RECUPERAREA ALTOR PROPRIETATI IN NATURA 5ACTUALUL PALA T BECALI CUMPARAT CU 7 MILIOANE DE $ DE LA AUSCHNIT.

IN CAZ CA TARICENU SI MAFIA CUPOLEI BRIT B4NAI 5NU-SI TINURA EI CONGRSUL LA ATENEU PRIN VARA SUB OBLADUIREA LIBERALILOR TRADATORI ? ATUNCI CRED CA SRI SI SERVICIILE DE SIGURANTA ALE STATULUI ROMAN TREBUIE SA IMPLICE PENTRU TRADARE SI CONIVENTA CU MAFIA IN DETRIMENTUL TARII INFRACTORII LIBERALI CARE NU DORESC SA PLECE CU VALIZELE GOALE DE LA GUVERNARE. IAR DACA PRESEDINTELE BASSCU NU SE IOMPLICA BATAIA ASTA DE JOC INSEAMNA CA SI EL EST ACOLIT SI CUMPARAT DE CUPOLIENI !! ATENTIE CIMILITURILE SI BOMBANELILE PE CHATURI NU MAI FOLOSESC LA NIMIC. PRESA DACA NU E CUMPARATA TREBUIE SA DIVULGE CE NI SE PREGATESTE. IAR ASOCIATIILE SOCIETATII CIVILE AU OBLIGATIA SA ACTIONEZE IN JUSTITIE BANDA LIBERLOIDO-BOLSHEVICA CARE A GASIT SI ULTIMA TATA CARE NU A SECAT PENTRU A MULGE ACEASTA AMARATA DE TARA

cOMISIA ACESTUI VLADESCU SA FIE OBLIGATA SA DEA SOCOTEALA SERVICIILOR STATULUI SI PRESEDINTELUI DESPRE EVOLUTIA PROCEDURILOR OFERTELOR SI CORESPONDENTEI ACESTORA CU CAIETUL DE SARCINI. CE FAC MICII ACTIONARIO AI FP . EI NU STIU CA SE OT ASOCIA SI ACTIONA IMPOTRIVA ACESTUI MANAGER DE CARTON SI A CELUI CE-I TRAGE ATELE ?

FURTUL CE SE PREGATESTE SI IMPLICATIILE SALE POLITICE ,AS SPUNE ASUPRA INDEPENDETEI SI SUVERANITATII TARII SUNT INCALCULABILE . aCESTI GANDACUI TREBUIE STARPITI !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00604 sec.