Ziua Logo
  19:23, miercuri, 31 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-09-12
Rocky (...@hotmail.com, IP: 77.81.209...)
2008-09-12 03:18
De vreo 2 anisori apar luminite de speranta

Nu stiu in ce masura Postul de radio Vocea Basarabiei emitand de la Chsinau si Cahul e ascultat de romanii moldoveni 'De cum treci in Romania nu-l mai auzi.

Dar din spusele celor ce vorbesc prin telefoanele puse la dispozitie, eu ca Roman de dincoace spun ca inca romanii moldoveni, anti rusii si anti voronii nu sunt putini.

Mai am oarcde incredere in dl Chirtoaca primarul Chisinaului care numai prin alegerea sa spune ca cel putin Chisinaul nu mai doarme de tot.

Execru autoritatile romane care inca de la granita se poarta cu moldovenii de parca ar fi straini de neam si sange. In loc sa le arate ca sunt tot in tara lor aceszti papageli de pe la frontiere isi dau aere de Europeeni !!!

Este oare dator Statul roman si slujbasii sai sa aplice reguli de neprietenie pe care si noi romanii le suportam mai acum cativa ani cand treceam in Ungaria ''Europeana''' ?

Vorba ete suntem noi in stare sa aducem in tara muma (heimatt cum zic nemtii care au si facu-to) pe toti cei 3 milioane de Moldoveni si sa lasam pe ciocoii exploatatori ruscofono mancuti sa iasa cu sapaa pe glie sa-si mature singuri strazile si sa bea samagon pano li s-o inverzi ficatul ?

Cereti un ziar in limba romana la orice chiosc din Cahulul maresalului Averescu, salvatorul Romaniei in 1916 si geniul Marastiului fara de care .Marasestiul n-ar fi fost Cu ura approape si in stricata limba rusomeasca veti fi trimis la Posta ca doar acolo poate gasiti !!!

Si unde , La Cahul unde pe strada auzi mai miult grai romanesc decat la Chisinau

Cred in trezirea voastra frati ai nostri dar si intr-a noastra Atunci cand voatand vreun diputat il vom intreba intatai ce va face el ca Moldovenii nostri si in Romania sa fie in tara lor Necazul e ca la noi nu e un singur Varon Sunt carduri mari ce zboara planat de amar de vvreme si pe la noi sugandu-ne vlaga si uridu-se pe mandria noastra de neam

Dar cati citesc ce scriu eu aici dar cati citesc acest ziar ? Stati langa un chisc din Bucuresti si veti vedea ce cumplit scarnave publicaztii cumpara deavalma barbati si femei , in frunte cu clasa noastra conducatoare a pensionatilor cucarnet rosu de parttid mancatorii de rahat de ieri si cititorii de Can-can- Click- libertatea si alte gunoaie produse cu tactica elvetiana si cu perversa securista inspiratie de a ne indobitoci mai mult decat am dobitocit intr*-a viata ! traiasca Fotbalul si Gigi Becali !! halal natie !

O infuzie de Moldoven nu ne-ar strica ! Astia cel putin in necazurile lor si-au pastrat cumintenia sufletului si mintii


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00666 sec.