Ziua Logo
  00:35, vineri, 2 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-04-26
Rocky (...@hotmail.com, IP: 77.81.209...)
2008-04-26 13:56
Dupa razboi.....

Trupele americane controlau(ocupasera) regiunea Plzen si toate minele din zona Muntilor Metalici (Erzgebige) cu senzationala mina de la Joachimsthal(Joakimov) dar au cedat teritoriul lui Stalin granita zonelor de ocupatie si ulterior dintre cele doua Germanii si Germania de vest cu Cehoslovacia s-a stabilit pe creasta acestui lant muntos. Imediat dupe aceea la Ioachimov a fost infiintat un lagar de munca fortata unde zeci de mii de prizonieri ai rusilor au muncit pentru scoaterea minereului de Uraniu (rusii stiau ce americanii au ignorat cu desavarsire) Ironia sortii.

Se stie deasemenea ca cel putin 1/2 din masa critica a bombelor de la Hiroshima si Nagasaki a fost culeasa din submarinul german care o transporta catre Japonia, submarin capturat de americani in Atlantic imediat dupa semnarea capitularii Germaniei. Altfel, terminarea fabricatiei incarcaturilor nucleare de la Hirosima ar mai fi intarziat.

Tchernobalul a fost preludiul colapsului economic si industrial al URSS prezis de toate curbele indicatorilor macroeconomici (temeinic tinute la zi de Serviciile de analiza economica ale NATO) care tindeau catre o zona unde fie si un stat cu resursele URSS putea fi declarat in faliment absolut. Razboiul stelelor propus de Reagan impunea rusilor contra masuri si eforturi financviare ce practic devenisera imposibile. Dar ca in totdeauna Rusia precum pasarea Phenix iata renaste din cenusa si e pe cale sa dicteze Europei si USA. De aici si declaratia nou unsului Medvedev care elimina nevoia Rusie de a mai ocupa Europa odata ce acum isi poate permite chiar sa o si cumpere !!!

And how about China, renascuta din demersul Americii de a-si procura ieftin toate produsele manufacturate din China, demers economic inceput inca de prin anii 1990 !

America si Occidentul au rezistat pana acum caci au detinut resursele energetice ale lumii si technologia. Dar cum mai totul se face azi in China iar resursele nu mai sunt in mana Americii vom/veti asista in chiar acest secol la spectaculoasa schimbare a fetei Lumii. Lasand la o parte emergenta Tarilor Islamice, precaritatea echilibrului ecologic, si dezastrul economic, social si umanitar al aproape intregului continent African !!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00571 sec.