Ziua Logo
  00:38, duminica, 11 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2008-03-08
Rocky (...@hotmail.com, IP: 82.224.94...)
2008-03-09 06:25
Socrate ! Daca taceai filozof ramaneai

Mafia este una singura Compoziia este de regula de fosti securo-comunisti si scursuri post revolutionare cu carnete de cumparat . Ei iau spagile de la cei ce doresc sa-si recapete mai repede proprietatile furate de antecesorii acestei Mafii de care vorbesti dumneata In fapt unii specializati pe vandut Tara iar altii pe luat bacsisul retrocedarii.

Nu e nici un razboi ci o confruntare economica intre cei ce si-au insusit bunuri ce nu le apartineau si le-au vandut strinilor, intre cei ce au pus laba pe cele mai bune case si vile, sau pe cele mai bune terenuri agricole si cei care, dupa ani lungi de cautare prin arhive si pe la administratii au reusit sa gaseasca acte (daca nu au fost facute ratacite de primii - baieti de suflet ai lui Iliescu -Moft-, au ajuns astazi dupa lungi si interminabile procese sa dovedeasca ca sunt proprietarii sau mostenesc proprietatile furate de inaintasii primilor si reinsusite din nou de acestia din urma cu ...acte de cumparare sau prin spagi in relatie cu si de la agenti Statului care n-a fost niiodata proprietarul acestor bunuri !

Dac dumneata vii si spui ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei este o componenta a vreunei Mafii atunci : primo : Ar trebui sa -ti si dovedesti afirmatiile deuxio : Dac prima teza se demonstreaza eu zic sa te lasi de citit si comentat articolele din Ziua si sa-ti transferi pensioara in alta Tara, daca ai niscai rude ce te-ar tine pentru odihna si defulare si sa mai ai grija de nepotei.... Tertio : Daca esti tanar tinerel (astia nu prea citesc Ziua) atunci mai pune nitel mana pe carticele ca e mai folositor decat sa spui nerozii publice. Pai amice dumneata omiti sau nu stii ca o Mafie, in sensul ei italian nupoate fi compusa si nu primeste in randurile ei decat "oameni de onoare" Altfel, sau daca se dovedesc"gainari" de tip rumanesc, atunci sunt folositi pe post de agenti biologici de intarire a betonului in constructii (deobicei noaptea cand santierele sunt in pauza). Oameni de Onoare in Romania ? Da macar un nume cat de cat mai cunoscut si care sa fie inca in viatza. Adica precum acela al carui nume il folosesti ca pseudonim si care el, filosof fuse ba mai mult, si mentor altora si mai mari ca el ajunsi. Incep , din hmilitate si respect macar prin a-ti schimba pseudonimul. Ti-ar face bine ca vad ca esti cunoscut ca oae bolunda pe situl asta. Refati o virginitate sub alt nume si inceaca sa articulezi mai mul de 1 fraza si eventual argumenteazati discursurile ""apa'n piua'' cu ceva mai palpabil.

Dar poate n-oi fi avand somn sau stare. Te inteleg. mi se intampla si mie. Dar ma tratez si dorm. e mai benefic decat sa insirui nerozii pe aici.

Fara suparare

La asa popor asa diriguitori. Latratul pe langa ursul ce trece .ashind nu duce la nimic. faci si inghiti praf !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00689 sec.