Ziua Logo
  09:13, luni, 29 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-31
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.119...)
2008-12-31 05:11
Stefan Caliga.

Se pare ca reactionezi la ceace se pare a fi o "inversunare".
Nu crezi ca aceasta persoana a fost promovata TOCMAI pentru ca e ruda acelui comunist ? Iliescu a impins-o.Cine e iliescu? unul care l-a ucis pe ceausescu pentru ai lua locul,deci promovarea pe baza de partid (acum neexistent oficial , continua) Si ca sa te lamuresc. Ai putina dreptate. Eu pentru ca am fost fiul tatalui meu, am avut numai de suferit ,toate drumurile mi-au fost inchise. La facultate am ajuns cu mare intarziere (cand se mai liberase furia)datorita dosarului (de familie) ce-mi atarna. Promovari sau alte "bagatele" erau rezervate doar acestor inculti. Nu am acceptat sa intru in partidul tradatorilor, culmea ,cu toate ca mi s-a oferit aceasta "sansa". Asa ca nu imi cere sa inteleg ,ca asa si pe dincolo. Te intreb acum ; Petre Roman e fiul tradatorului Walter Roman ? si ce a stiut sa faca ? sa stea la conducere si sa-l alunge pe regele Mihai la aeroport !Tismaneanu cine este ? fiul comunistului alogen Tisminski ! Ce a stiut sa faca ? sa se dea ca refugiat ( cu voie de la tasu) si apoi sa vina sa scrie rusinea de asa zisa condamnare a comunismului (o parodie ,asa ca sa fie).
Si cati altii poti gasi tot acolo sus. Sa promoveze acesti tineri dar pe merite nu pe recomandari (comuniste) desi asi vrea sa-i vad cum fac anticamera si altii mai meritosi si fara relatii sa ocupe locurile.
Aici in USA un nepot a lui hitler cu toate ca parasise germania inainte de razboi si fara legaturi cu familia a trebuit sa-si schimbe numele si a trait marginalizat. Aici in democratia americana.Si acolo ? isi pastreaza numele ca un blazon !!!! ce nume e asta; niculescu-Mizil ??? cumva evreiesc ? ca ei obisnuiesc sa-si ia nume de orase,Asi vrea sa dispara aceste fantome ce ne-au chinuit si chiar numele lor . Sa fie interzise !! Ai vazut ce tam-tam s-a facut cand un american l-a numit pe fiul sau Adolf Hitler ? Crezi ca vre-un evreu cu numele de Himmler ar putea deschide vreun magazin in Tel-Aviv ? Cand eram tanar aveam o colega cu numele de "stalina" un dobitoc de parinte,fata era draguta dar nu asi fi vorbit un cuvant cu ea ! Da, nu pot sa iert ! si nu e nimic de iertat, trebuie sa se faca dreptate,acesti urmasi de nomenclaturisti o iau inaintea tinerilor cinstiti si capabili PENTRU CA SUNT ceace sunt !..... pui de lele.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00675 sec.