Ziua Logo
  03:52, duminica, 11 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2008-12-30
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.119...)
2008-12-30 19:07
NO , Eu nu cred chestia cu 400 de mii.(nici daca crezi ca Hortystii au facut-o)

1. Din Romania nu au plecat in lagare sau au fost omorati nici un ovrei.
2. Lagarele au fost de munca. Faptul ca s-a murit nu e semnificativ. Oamenii mor zilnic si de mancare multa si din mii de alte motive, foametea era ceva comun si in afara lagarelor de munca in timpul razboiului.
3. Cifra de 6 mil este clar o minciuna au fost cateva zeci de mii si nu toti erau evrei. Camerele de gazare NU au existat. s-au facut analize a asa ziselor camere si jos la pereti unde era presupus ca ramasese gazul otravitor combinat cu cimentul etc, perioada atomica de injumatatire nu ramasese NIMIC, pt ca nu existase. Crematoriile erau doar cateva (10-16)
si existau ca mijloc de eliminare a unor posibile epidemii (ce avusesera loc la inceputul acestor lagare). Nu aveau posibilitatea materiala de a arde "milioanele de victime " inventate. Nici transportul a atatora milioane nu avea cum sa fie posibil. Marturiile la proces s-au facut prin amenintari (sistemul sovietic)si din dorinta unor evrei implicati in ad-tie pt a nu fi condamnati. Doar cand rusii vor da arhivele sa fie studiate liber atunci se va afla cu mult tam-tam adevarul. De aceia evreii spioneaza pe americani si dau rusilor secrete pentru ca acestia ii santajeaza. Apoi vand si chinezilor pentru bani si "echilibrul inarmarilor".


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00627 sec.