Ziua Logo
  17:40, sambata, 10 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-31
voyager din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 141.85.118...)
2007-10-30 23:16
Dar de competenta profesionala de ce nu ziceti

Ce e aia autonomie in ziua de azi, cand mai toate facultatile scot rebuturi, inutilitati ? Plus Meserii fara viitor.
Cauzele sunt multiple, in special programa si calitatea profesorilor sunt de vina..Plus coruptia, de cand s-a dat liber.
Era mult, mult mai bine si mai corect inainte, cand profesorii chiar stiau ceva meserie, erau chiar obligari sa faca cercetare, proiectare. Fugeau ei de asta ca dracu de tamaie, dar acel pic de contact i-a mai adus cu picioarele pe pamant..Atunci nu aveau autonomie, nu mergeau cu anii in strainatate la perfectionare, dar stiau carte, teorie si practica..Economia era economie, istoria era mai adevarata, ramurile tehnico-stiintifice erau aproape la cel mai inalt nivel si fara omisiuni.
Mai toate conducerile, staful facultatilor / universitatilor in ziua de azi sunt de o apartenenta dubioasa la unele structuri suprastatale, ma intelegeti..Deci apartin de alte securitati mai bine mascate, cu alte interese.
In privinta facultatilor de medicina nu prea e valabila analiza de mai sus, dar si aici coruptia este stapana. Plus ca acea caracatita internationala ii are la mana pe multi profesori, fie aflati numai la facultate, fie la spitale, in conducerea acestora..
Cazul fostului Patriarh de acestia a fost rezolvat..
Stia bine domnu Basescu ca nu e bine sa se increada in asa zisii medici cu autonomie locala, care nu se stie de ce partid sau partida sunt agatati discret, ce culoare are halatul pe dinauntru....


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00632 sec.