Ziua Logo
  01:57, joi, 13 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-02-28
Bun-simt din Canada (...@yahoo.com, IP: 134.117.192...)
2007-02-28 19:57
Articol foarte bun-Cristos este Domn si Mantuitor

Consider articolul ca fiind foarte bun, pentru ca scoate in evidenta lupta acerba a unora pt a distruge crestinismul. Nu traim , oare, intr-o era autointitulata post-crestina?
Ceea ce multi nu inteleg, nu cred, este ca Dumnezeul Bibliei, Sfanta Treime, este Unic si de Neinvins, chiar daca oamenii au senzatia ca-si pot face de cap.
Pentru cei care vor sa mai citeasca prin istorie, pot sa vada aroganta revolutionarilor francezi de la sfarsitul secolului al XVIII-lea, a comunistilor, a nazistilor si a altora.Toti au prezis moartea crestinismului, dar pana una alta, au murit ei si, in mare masura, ideile lor "salvatoare".
Felicitari celor care apara credinta crestina, nu pt ca Dumnezeu ar avea nevoie de aparare, ci pt ca adevarul trebuie spus. Si pt ca sunt oameni care au nevoie de adevar!!!
Ceea ce se intampla acum, s-a mai intamplat in istorie, bine cunoscuta miscare a arienilor, adica se neaga divinitatea lui Cristos. Dar, tocmai aici este piatra unghiulara, anume faptul ca Isus, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, este in acelasi timp si in egala masura si om,nu degeaba auto intitulat Fiul omului.
Aceste adevaruri sunt scrise in Biblie, Cartea cu autoritate suprema in crestinism, dar pot fi intelese, de la un anumit punct, doar prin revelatie.
ADN-ul nu poate rezolva problemele de constiinta, nici asa numitele magii si, mai ales, Marea Trecere, adica Moartea!!!
Cristos insa, tocmai pt ca este Dumnezeu, poate!
Cineva se mira de ce a venit sa traiasca pt noi si sa moara pt noi oamenii? Raspunsul este in Biblie (si in experienta a sute de mii de oameni):
"Fiinda atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat pe singurul Sau Fiu ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." Sunt cuvintele Mantuitorului (adica ale Salvatorului), consemnate in Evanghelia scrisa de Ioan, la capitolul 3 versetul 17.
Poate unii vor rade, dar e dreptul lor sa-si traiasca viata cum vor. Pt ca la sfarsitul zileler, vorba Inteleptului Solomon, ni se va cere tuturor socoteala de ceea ce am facut, am zis, am gandit, am simti si am crezut!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00682 sec.