Ziua Logo
  02:09, luni, 29 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-01-12
Bun-simt din Canada (...@yahoo.com, IP: 134.117.192...)
2007-01-12 21:52
Articol foarte bun

Ma mir ca m-ati cenzurat din nou! Oare de ce? Pentru ca nu am un limbaj agresiv?
Domnul Unteanu are dreptate, exista o campanie anti-romanesca in presa din Vest si, desigur, si in Marea Britanie!
Faptul ca noi nu zicem nimic in apararea noastra, nu face decat sa inrautateasca lucrurile si sa dea "apa la moara" celor care improasca noroi!
Tabloidele briatnice sunt experte in acest lucru, inaintea romanilor au fost luati in vizor muncitorii polonezi. De fapt , oameni cu diferite calificari, de cele mai multe ori peste nivelul muncilor pe care le-au prestat si, mai ales, peste nivelul educational al multor britanici. Acum a venit randul romanilor.
Pana la urma au si ei o parte de dreptate: de ce sa mergetm pe capul lor? Daca suntem atat de calificati si educati, de ce nu stam acasa la noi? La ei, astfel de oameni sunt la conducere si au salarii, castiguri pe masura!! Un profesor , un medic, nu sta cu mana intinsa in fata elevului sau a pacientului. Are o retributie extrem de buna si se poate ocupa doar de profesie.
O asistenta medicala , un instalator, si asa mai departe , au venituri care nu-i obliga deloc sa plece in Romania ca sa frece WC-uri, sa spele pe jos sau sa aiba grija de oi!!!
Repet apelul legat de corectarea informatiei ce o priveste pe Nadia Comaneci, intr-un fel si pe noi. In Oxford Dicitonary ea apare ca fiind gimnasta americana de origine romana, cand se stie si se poate verifica, ea a fost o mare gimnasta romanca, desi acum sta in SUA.
Multumesc


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00647 sec.