Ziua Logo
  22:22, miercuri, 31 mai 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-06-14
gogunedumeritul din Bucuresti (...@idilis.ro, IP: 89.36.226...)
2007-06-14 11:55
ce-i de facut ? JUSTITIA

am vizitat bunkerul lui Hitler din Bavaria. la intrarea in bunker era o doamna de circa 50 ani care mi-a dat un bilet si cateva ilustrate.
cand am intrebart-o ceva despre Hitler a lasat capul in jos si nu mi-a raspuns. mi-a fost jena sa o mai intreb. mi-a fost rusine de rusinea mea fiindca aceasta doamna poate nici nu se nascuse cand a trait Hitler.
noi umblam toata ziua "dupa potcoave de cai morti"
..... ni se spune ca romanii sunt saraci fiindca " ne-au luat ROMANII lui Traian aurul, fiindca au navalit peste noi popoarele migratoare, fiindca am fost cuceriti de turci, de rusi,.... mai nou de americani... de europeni.. etc" . Dar vina romanilor unde este ...!!!?? daca vrem sa judecam drept ar trebuii sa gasim raspunsul corect sau.... sa lasam capul in jos cum a facut nemtoaica de la bunkerul lui Hitler de al carei gest imi amintesc mereu.
va salut si la mai bine ! Da-ne Doamne mintea romanului cea de pe urma ! se zice ca asa se roaga evreul seara . Cred ca este adevarat deoarece acest popor a rezistat doua mii de ani si azi chiar daca este o tara mica pe harta, cred ca este cel mai grozav popor din lume. Bravo lor ! Evreii stiu sa tina unii la altii si sa se apere la nevoie.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00700 sec.