Ziua Logo
  22:03, miercuri, 12 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-09-29
crusho din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 84.232.162...)
2007-09-30 12:46
Toate fortele incompetentilor impotriva lui Emil Constantinescu

Uitati-va putin pe acest forum si veti inteleg. Nume false folosite din greu, deconspirari masive rauvoitoare. Cine ar fi atat de pornit impotriva lui Emil Constantinescu? Cine l-a detronat si prin ce metode? Ati uitat, asadar cu totii? Pe mine ma doare fix undeva ce se intampla cu aceste tergiversari si cu estompari mediatice care au fost, sunt si vor fi la adresa celor care indraznesc sa spuna ceva important.
Este clar ca Basescu este blestemat de intregul popor pentru distrugerea Armatei Romane, nimeni si nimic nu va opri acest blestem. Este clar ca Basescu a incalcat Constitutia Romaniei, art.80 alin1si 2 si Art.82 alin.2. Este clar ca acest om nu vrea sa inteleaga ca mentinerea unei stari tensionate

George-Felix (...@yahoo.com, IP: 88.84.10...)
2007-09-30 18:28
ceea ce nu inteleg eu


este pasiunea cu care este folosita "prezumtia de vinovatie"

E folosita atat de politicieni, cat si de ziaristi.., cat si (mai ales) de majoritatea forumistilor.

"Celalalt", fie ca este PSD-ist, sau PNL-ist, sau PD-ist, este in mod necesar un hot, un tradator, un rau intentionat. In cazurile cele mai blande e "doar" un incompetent. Asta daca este om politic. Daca este un sustinator/votant al taberei adverse, este in mod sigur "platit".

Totul se poate "dovedi", cu articole de lege citate cu numar si litera, cu fragmente din cuvantari, cu informatii "de prima mana".., totul e clar, asadar cine nu e de acord fie nu intelege, fie nu vrea sa inteleaga.

La mii de km distanta, un presedinte care nu poate fi suspectat de prea multa diplomatie:)) a spus odata: "nu ii suspectez de sustinatorii <<celeilalte idei>> de rea voinnta sau de lipsa de patriotism. Sustin insa ca solutia propusa de ei e gresita"
De, alta scoala..,Felix


P.S. crusho, si eu consider ca fostul presedinte Constantinescu este gresit judecat. Nu lua postarea mea in mod personal! Multumesc!


Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.241...)
2007-09-30 20:19
Re: ceea ce nu inteleg eu

Ca si in cazul Ilici de pe vremuri, taberele sint una "pro", fanatizata, ridicola si fara umor, si alta "anti". Ca principiu, a fi "anti" nu-ti poate atrage nici o acuza, caci a fi critic, chiar si daca ai critica gresit, inseamna ori nimic, ori un simplu semnal. Pericolul l-au reprezentat insa intotdeuna pupacii .
Asa ca te scremi degeaba sa-i pui acum pe toti in aceeasi oala. "Hoti" si "tradatori" sint in general acuzele penibililor pro-basesti. Pe ceilalti ai sa-i auzi vorbind de "prosti", "inculti", "analfabeti", "fraieri", "nesimtiti", "ticalosi". Asa cum erau si fesenistii de altadata.

crusho din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 84.232.160...)
2007-09-30 21:42
Sigur..asa e...Dar ati inteles ce numesc eu Incompetenti?

Eu sunt sigur ca da.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00753 sec.