Ziua Logo
  09:29, duminica, 4 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-31
timiseu din timisoara (...@yahoo.com, IP: 79.114.54...)
2008-12-31 15:47
excelenta idee cu pensionarii de la sri,mapn,politie sau militie

in toata tara au fost reactivate gunoaiele astea de la sri,mi,mapn in posturi de sefi.exemplu numai in timisoara:sef politie comunitara:colonel rezerva mi ,spataru doru;adjunct,colonel mi rezerva cojan dorel;sef serviciu,colonel rezerva avram balan,sef departament paza lt. colonel rezerva,daraban ioan;sef serviciu personal,colonel rezerva hada;sef serviciu planificare paza,plutonier adjutant ,vasile,sef armurier plutonier adjutant toma vasile;sef birou amenzi,plutonier ,bera ioan,etc.toti cadre de nadejde a fostei militii,apoi a politiei toti scosi la cererea lor,incasand compensatoriile ca a doua zi sa fie reactivati in corpore de primarul anticomunist al timisoarei gunoiul de ciuhandu.
unde mai pui ca mai sunt multi fofilati chiar in structurile actuale ale mi,sri sau mapn,sau in tot felul de firme de paza si security.
mi-e imi suna bine proiectul de lege este chiar un inceput al legii lustratiei,numai sa se puna in functiune. nu am decat sa salut initiativa dnului boc in continuare.
cat despre aceste gunoaie care nu lasa ca ROMANIA sa respire curat sa arate exact cum am visat la revolutie ,adica fara ei,nu pot decat sa l-e doresc sedere placuta la lada de gunoi a istoriei si copii nostri niciodata sa numai aiba de a face cu astfel de animale!.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00650 sec.