Ziua Logo
  08:18, sambata, 15 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2008-07-26
Doina96 (...@hotmail.com, IP: 72.132.172...)
2008-07-26 01:33
Domnule John

Ai grija cum vorbesti ca nu cumva la moartea dumitale,sa nu intereseze pe nimeni cum ai terminat-o,spre jalea celor care te-au iubit.
Dumnezeu sa te ierte pentru toate enormitatile pe care le-ai debitat.

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-07-26 04:19
Re: Domnule John

La 2008-07-26 01:33:58, Doina96 a scris:

> Ai grija cum vorbesti ca nu cumva la moartea dumitale,sa nu
> intereseze pe nimeni cum ai terminat-o,spre jalea celor care te-au
> iubit.
> Dumnezeu sa te ierte pentru toate enormitatile
> pe care le-ai debitat.
>
Din pacate nici crestinii nu prea reusesc sa-L urmeze pe Iisus in toate invataturile si din asta decurg toate neplacerile. Ceea ce ignora ajunge sa-i haituiasca. Asa a fost si cu comunismul, pentru ca au refuzat sa intemeiez socitatea asa cum au facut primii crestini, au venit oameni fara Dumnezeu s-o faca cum s-au priceput, anume cu forta.
Istoria omenirii este istoria intoarcerii oamenilor la Dumnezeu, impartite pe ere astrologice si de fiecare data se cere ceva in plus ca dovada a ridicarii constiintei. Evreii au fost mai intai condusi de profeti, apoi au cerut si ei regi. Europa crestina era condusa de regi,insa cu mari diferente intre nobilime si populatia saraca si needucata. Asa se face ca anumiti crestini au ajuns in America sa-si intemeieze o societate in care sa nu mai fie constransi religios. Practicile lor religioase bazate pe studiul intens al Bibliei a dat roade, astfel ca prin aparitia Sf. Fecioare copilului Edgar Cayce, inzestrandu-l cu anumite calitati supranaturale, se dau indrumari prin lecturile sale, pt trecerea la Noua Era a Varsatorului. In 1931 este intemeiat un grup "Search for God", carora li se spune sa studieze si sa traiasca lectiile date, sa faca meditatie pt ca sa-si dezvolte toata lumea calitati supranaturale.
Unii din acel grup au devenit milionari si au ajutat la construirea Bibliotecii si Spitalului din Virginia Beach, in care se fac tratamentele descrise in lecturi. Altii au obtinut harul vindecarii sau si-au dezvoltat alte talente muzicale, literare, prictura, etc.
Deci lecturiel au fost date pt intreaga omenire, numai ca acestia nefiind uniti cu biserica, unii din New Age s-au cam departat de Christos urmarindu-si mai mult interesele proprii, sau unii cautand sa stapaneasca lumea. Asa se face ca restul lumii se uita cu nencredere la Noua Ordien mondiala.
Care de fapt cum a fost enuntata in lectura lui Cayce? Este era in care sa ne intereseze si de fratele nostru, si nu sa raspunem precum Cain cand l-a intrebat Dumnezeu unde-i fratele lui Abel: "Ce, sunt eu pazitorul fratelui meu?"
De aici se vede ca vien si cuvantul romanesc "hain" la inima (cum zicem Hristos, tot asa zicem hain in loc de Cain). Poate nu-i intamplator si numele candidatului republican la presedentie.
Asa stand lucrurile ar fi mult mai inteligent sa studiem si noi aceste lectii si sa traim dupa ele pt ca si romanii sa-si dezvolte talentele, sa scape de saracie, si sa le demonstram noi cum ar fi corect. Altfel o sa se tot planga ca unii au pus stapanire pe bogatiile tarii, si alte mijloace nu vor reusi daca refuzam ceea ce ne-a trimis Dumnezeu. Cei incapatanati vor suferi pana vor gasi calea spre lumina.

John (...@yahoo.com, IP: 24.13.9...)
2008-07-26 05:01
Re: Domnule John

Doina, eu cred ca stiu ce vorbesc. N-am debitat enormitati. De moartea mea, n-ai grija, ca vine ea. "Toti trebuie sa murim, si la urma si eu" (l-am citat exact pe un popa de langa Medias, asa spunea el prin anii '80 la fiecare inmormantare. Pe atunci avea peste 70 de ani).

Spune-mi daca stii tu mai bine:
- a acceptat PF Teoctist daramarea bisericilor, au ba?
- a trimis o telegrama de sprijin lui Ceausescu cand cu evenimentele de la Timisoara? (aici iti spun eu cu certitudine ca l-am auzit citind-o la telejurnalul de noapte)

Eu vreau sa-ti spun doar atat: confirmarea PF s-a facut sub regimul comunist si mi se pare ca am idee cam pe cine lasau comunistii sa ajunga in varful ierarhiei.

De aceea consider ridicola jelania unora, nu dupa omul Teofil Arapasu, ca asta ar fi de inteles si zic si eu Dumnezeu sa-l odihneasca. Dar Victoras plange de mult la morminte straine, desi vrea sa credem ca stie el mai bine ca toata lumea ce este bine pentru neamul romanesc. Eu zic ca nu stie. E un mare naiv, in cel mai bun caz. Plange dupa patriarhul care ar fi facut ce? Tot ce mai facuse, nimic in plus.

Repet, romanii trebuie sa invete sa se inteleaga intre ei. Punct.

Si pentru ca esti isteata si crescuta pe scara blocului ca altminteri nu intelegeai unele "subtililati", subscriu la rugaciunea ta: Amin!

the din Galia de Sud (...@hotmail.com, IP: 82.224.139...)
2008-07-26 12:37
Re: Domnule John

Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 78.96.157...)
2008-07-26 12:56
Re: Domnule John

the din Galia de Sud (...@hotmail.com, IP: 82.224.139...)
2008-07-26 14:57
Re: Domnule John


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00711 sec.