Ziua Logo
  14:06, vineri, 9 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-11-08
ionescu (...@yahoo.com, IP: 74.132.146...)
2007-11-08 01:18
Milioanele de tigani....

"Cand Romania a fost primita acolo, a fost primita si cu milioanele ei de tigani. Si cu problemele derivand din aceasta situatie pe care e limpede ca aceasta tara nu are cum sa le rezolve singura. Cum este posibil ca, pana in acest moment, sa nu existe un program masiv finantat al UE pentru rezolvarea, in timp, a unei probleme globale a intregii umanitati, cum este cea a tiganilor?"- scrie SRS.

SRS cred ca este "gresit" ca si Tariceanu. Punerea problemei in acest mod este total neserioasa. E ca si cand "usturoi n-au mancat, gura nu le miroase." Cum se vor prezenta ei la alegeri, ca apologetii crimelor? Ar trebui sa se puna putin in "pielea" Italienilor ingroziti de ceea ce se petrece in tara lor.

Acesti romani frumosi si isteti au pretentia ca UE sa fi rezolvat in cateva luni problemele tiganilor din Romania, raspanditi acum prin toate tarile UE, alocand masiv banii comunitatii si sa le dea si slujbe.

Este ceea ce Romania nu a facut sau nu a putut face in sute de ani. Nu ca nu a avut timp, dar nu a avut nici dorinta nici interesul. Interesul postcomunistilor ce o conduc a fost si este numai cum sa roada mai bine "ciolanul".

Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca Mailat ar fi savarsit aceasta abominabila monstruozitate in Romania? Poate ar fi fost privita ca ceva normal, cotidian.

Cum s-ar fi comportat Presedintele jucator, Premierul supravietuitor si Rosca- jurnalistul, ocupati cu "tiganiada vesela"

Raquel (...@hotmail.com, IP: 89.122.136...)
2007-11-08 04:47
Re: Milioanele de tigani....- fara tara !

Mai istetule, tiganii nu sunt numai ai Romaniei, ei sunt peste tot in Europa si in intreaga lume, din Canada si Siberia, pana in Tara de Foc, caci nu au tara lor.
De ce vrei tu ca Romania sa fie singura tara din lume care sa fi rezolvat problema lor, din moment ce alte tari mai dezvoltate si bogate nu au reusit asta ?! Acum sa-i vad pe criticii de la Bruxelles cum se spala pe cap cu ei !

ARP din Vaslui (...@rdslink.ro, IP: 86.127.120...)
2007-11-08 10:58
Re: Milioanele de tigani....

Corect Raquel.
Daca ar intelege si politicienii si presa treaba ar fi mult mai simpla. Deh, istoria si logica nu sunt domenii simpatice politrucilor si propagandistilor romani.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00718 sec.