Ziua Logo
  16:56, joi, 13 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-06

Comentarii: 87, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

texanu
2007-11-05 22:50:23

CEREM DE URGENTA UN CONGRES

Uniunea Romilor din Craiova cere autoritatilor Romane un mare Congres imediat este inadmisibil sa se procedeze cum a procesat HITLER cu evreii in al doilea razboi mondial

Ca Ministru de Externe sa fie ales VADIM TUDOR

green day
2007-11-05 23:03:58

Nu vad nimic rasist in declaratia lui Cioroianu. De ce se scuza?

In primul rind nu s-a referit la vreo etnie. In al doilea rind inseamna ca cei care gindesc sa-i pedepseasca pe infractori sint nazisti? Regimul de detentie poate fi sever si nu inseamna ca daca n-ai televizor esti discriminat. Multi puscariasi sint pusi sa lucreze. Iar locul puscariei poate fi oriunde. Daca Egiptenii sint de acord sa ne dea in lease pe 99 ani citeva hectare la un pret bun then why not? Ce n-ati mai vazut puscarii in alte teritorii?

Decebal Scorillo
2007-11-05 23:55:04

Curatenia incepe de acasa

Nu stiu de ce ne mira reactia italienilor. Intrebati romanii din Italia cum este sa te feresti de conationali de ai tai, care urmaresc sa te fure, sa te exploateze sau in cel mai fericit caz sa te "smechereasca" cu ceva.
Facand "un arc peste timp", la Roma s-au intors unii dintre urmasii celor exilati sa colonizeze periferia Imperiului, aliati cu urmasii celor plecati din India.
Situatia aceasta se va mentine atata timp cat vom discuta mai mult despre drepturile detinutilor decat despre cele ale oamenilor onesti, victime ale acestor infractori.
Un infractor este un infractor, oriunde ar savarsi faradelegea, iar societatea trebuie sa-l pedepseasca cu toata asprimea, nu sa piarda vremea cu discutii inutile despre teoria dreptului.

Shadow
2007-11-06 00:03:43

Pt criminali, violatori si pedofili

Lagarul de munca este mult prea "usor". Puteti sa-l acuzati pe cioroianu de orice (si are destule bube) dar nu de asta.

cercetas
2007-11-06 00:07:52

AHA, TALIBANII ITALIENI SI-AU DAR ARAMA PE FATZA, pun bombe, omoara, si terorizeaza populatia

niste talibani!

the
2007-11-06 00:38:56

"Nimic nu mai merge intre Roma si Bucuresti"

na beleaua ...
buni gazetari astia de La Libre Belgique
bine ca merge totul cum trebuie in Belgia ...
nu pentru valoni, nu pentru flamanzi ...
mai ales pentru belgi :)

neamtzu45
2007-11-06 00:39:09

rusine nationala

Eu sint un om simplu si sufar de un handicap sever,nu aud deloc.Desi nu aud deloc si cunosc foarte bine prejudecatile auzitorilor(orice om fie surd-surd ,fie surdo-mut,este obligatoriu prost ,timpit),va spun ca am studii luate pe meritul meu (am bacalaureat) si sint stupefiat de declaratiile ministrului de externe si de situatia creata de un asa-zis roman(care e de fapt tigan)in Italia. Eu,ca om,transmit sincere condoleante familiei Giulanei ucisa de acest tigan. Este o mare tragedie care va avea efecte negative asupra comunitatii romanesti.Din cauza unei mane de infractori (tilhari,hoti,violatori,criminali etc.),va avea de suferit nu numai comunitatea de romani din Italia ci si Romania. Cind Italia a luat masuri fara precedent impotriva imigrantilor(cu care sint totusi de acord si va voi explica mai incolo de ce),s-au gasit destui romani care vocifereaza asupra acestor masuri si ii socotesc pe italieni extremisti. Insa daca intreb de extremistul,xenofobilul Vadim Tudor,toata lumea ii lauda de destept ce este. Nu vreau sa apas pe rana,sau sa torn gaz pe foc dar statul roman este vinovatul principal de toate acestea. De ce? De ce li s-a permis tuturor infractorilor sa paraseasca tara ca sa continue faradelegile si dincolo?!Totul,dar absolut totul este legat de bunul simt al fiecaruia sau si mai bine spus celor 7 ani de acasa! Va dau un exemplu:eu am fost plecat de multe ori afara in calitate de turist.Am observat un lucru important: daca te porti decent si esti respectuos,la fel proce- deaza si strainii.Ce ati crezut,oameni buni ca,daca tineti nasul pe sus si vociferati ca sa va dati destepti,strainii se grabesc sa va laude ptr caracterul vostru infect?! Eu am fost in sejur in Spania.Intr-o zi am intrat intr-un magazin de suveniruri ca sa cumpar cite ceva ptr.ai mei.Valoarea a fost de....euro.La casa s-a socotit cit am luat,fiecare lucru a fost frumos impachetat,totul a fost pus in pachet si mi s-a urat sa mai vin la magazin. Eu am fost foarte surprins nu ptr. urare ci ptr.ca nu mi s-a spus cit trebuie sa platesc.Casierita a crezut ca am platit si,cind i-am atras atentia ca nu am platit si am intrebat-o cit am de plata,a fost foarte surprinsa. S-a uitat pe calculator si mi-a spus cit am de platit. A fost foarte recunoscatoare ca am fost un om corect si mi-a multumit ptr ca am fost cinstit. Va intreb,oameni buni,citi dintre voi ar fi facut ceea ce am facut eu?! Desi nu aud,deja"aud"cum oamenii ma fac prost de ce nu am tacut si as fi scapat fara sa platesc.Da asa e dar eu sint un om educat si nu fac asa ceva.Va spun ca de cite ori m-am dus la magazinul ala,doamna ma saluta ca pe un vechi prieten si lasa totul balta ca sa fie linga mine ca sa ma ajute cu sfaturi,sa cumpar ceva.Ptr.mine asta valoreaza mai mult decat orice.Daca veti pune mai mult accent pe bunul simt si veti proceda ca mine,veti vedea cum veti fi respectati.E timpul sa dati la o parte tot balcanismul din voi si nu veti avea probleme.

the
2007-11-06 00:41:23

Re: CEREM DE URGENTA UN CONGRES

La 2007-11-05 22:50:23, texanu a scris:

> imediat este inadmisibil sa se procedeze cum a procesat HITLER cu
> evreii in al doilea razboi mondial

***
bai tantalau vezi ca-ti scapa degetul unde nu trebuie ...
procesat, ai ?
faci expre ???

alamar
2007-11-06 00:43:29

Re: Nu vad nimic rasist in declaratia lui Cioroianu. De ce se scuza?

La 2007-11-05 23:03:58, green day a scris:

> In primul rind nu s-a referit la vreo etnie. In al doilea rind
> inseamna ca cei care gindesc sa-i pedepseasca pe infractori sint
> nazisti? Regimul de detentie poate fi sever si nu inseamna ca daca
> n-ai televizor esti discriminat. Multi puscariasi sint pusi sa
> lucreze. Iar locul puscariei poate fi oriunde. Daca Egiptenii sint de
> acord sa ne dea in lease pe 99 ani citeva hectare la un pret bun then
> why not? Ce n-ati mai vazut puscarii in alte teritorii?
>

Aveti dreptate !...Totusi dl Cioroianu , demonstreaza ca este foarte neinspirat , in priviinta declaratiilor...Cand trebui sa vorbeasca si cand trebuie sa gandeasca...Adevarul este ca multi politicineni europeni si mioritici gandesc aceasta dar nu au curajul sa o spuna...In ceea ce priveste Egyptul si prizonierii aceasta poarta numele re : Renditie...Mioriticii trebui sa fie foarte atenti priviind acest aspect al renditiei...Dl Dick Marty , abia asteapta sa deschida o ancheta europarlamentara despre acest subiect...CIA poate atesta aceasta....

nelu
2007-11-06 01:32:06

HAI SA FACEM

2 evrei se intalnesc hai sa facem o pravalie
2 rusi se intalnesc hai sa facem o betie
2 romani se intalnesc hai sa facem o hotie.

FB
2007-11-06 02:24:05

"Cioroianu"

Dupa nume pare de-al lor. Asa ca d,nul Cioroianu de acord ,cu o conditie: sa-i paziti personal.Acolo in desert.Cu gagica langa d.voastra.
Mare-i Gradina lu'D,zeu ,da' unde gaseste onor d.mn Prim ministru asemenea capodopere ?

cosor ion
2007-11-06 02:30:03

Cioroianu

daca eram in locul lui propuneam sa se revina la termenul de tigan,pentru a se face deosebirea de roman si mai zic eu ar fi bine daca adaptam ca evreii.tot ce se naste din mama sa-i mosteneasca etnia.evreii care se nasc din alte mame decit evreice,nu sunt recunoscuti ca evrei.asa ar trebui sa fie si la noi.tot ce se naste din mame tigance,tigani sa se numeasca,iar cei din mame romance,romani sa li se spuna .cit priveste un loc pentru deportarea tiganilor rau-facatori,pe undeva prin alte tari,nu sunt de acord,pentru ca avem destul spatiu la Poarta Alba,iar infractorii,indiferent de etnie,sa fie trimisi in acelasi loc de detentie,unde sa nu aiba nu numai televizor ci si posibilitatea de a invata o meserie si a invata ce inseamna un comportament civilizat intr-o societate.am sa mai semnalez si o mai mare atentie pe care guvernul trebuie sa o dea actualelor centre de educare in centrele de minori de la noi,mai ales cel de la Gaesti jud.D-ta,pe care il cunosc si pentru care am facut unele recomandari.il intreb pe Tariceanu,daca sotia sa ar fi fost omorita de un tigan,cum ar fi procedat?asa ca nu-i condamn pe italiani,care au fost indignati de o asemenea crima.mai bine ar pune ordine la noi in tara si mai ales in sectorul Vanghele sec.5 unde tiganii sunt mai ceva ca cei plecati in Italia.nu mai ai curajul sa mergi noaptea singur pe strazile sectorului,pentru ca risti sa fi atacat si jefuit de tigani mascati si ce este mai rau ca si romanii adopta aceste metode,pentru ca lege nu exista,justitie nu exista,iar bulibasa Vanghele face presiuni asupra judecatorilor,cind unii tigani ajung la judecatorie ,daca el nu a reusit sa-i salveze inca de la politie,asa ca..

cosor ion
2007-11-06 02:31:51

Re: CEREM DE URGENTA UN CONGRES

La 2007-11-05 22:50:23, texanu a scris:

> Uniunea Romilor din Craiova cere autoritatilor Romane un mare Congres
> imediat este inadmisibil sa se procedeze cum a procesat HITLER cu
> evreii in al doilea razboi mondial
>
> Ca Ministru de Externe sa fie ales VADIM TUDOR
>
texanule ti-ai dat etnia pe fata.de fapt si-n Texas sunt multi tigani mexicani si au aceleasi apucaturi ca toti tigani de pe aceasta planeta

cosor ion
2007-11-06 02:34:40

Re: Curatenia incepe de acasa

La 2007-11-05 23:55:04, Decebal Scorillo a scris:

> Nu stiu de ce ne mira reactia italienilor. Intrebati romanii
> din Italia cum este sa te feresti de conationali de ai tai, care
> urmaresc sa te fure, sa te exploateze sau in cel mai fericit caz sa te
> "smechereasca" cu ceva.
> Facand "un arc peste timp", la Roma s-au intors unii dintre
> urmasii celor exilati sa colonizeze periferia Imperiului, aliati cu
> urmasii celor plecati din India.
> Situatia aceasta se va mentine atata timp cat vom discuta mai
> mult despre drepturile detinutilor decat despre cele ale oamenilor
> onesti, victime ale acestor infractori.
> Un infractor este un infractor, oriunde ar savarsi faradelegea,
> iar societatea trebuie sa-l pedepseasca cu toata asprimea, nu sa
> piarda vremea cu discutii inutile despre teoria dreptului.
>
> aveti perfecta dreptate,sunt multe organizatii care sustin drepturile omului,dar nu am vazut nici o organizatie care sa sustina si obligatiile cetateanului

CID
2007-11-06 03:44:09

Re: Pt criminali, violatori si pedofili

Lasa prostiile. Sa ramana la barbari "pedepsele" astea.
Ca sa nu mai vorbim de cazurile in care sint acuzati oameni nevinovati.
Si apropo, se pare ca tiganul n-a violat. Cine stie ce gainarie a facut si cum s-a profitat de toata situatia, caci e clar ca italienii aveau nevoie de un pretext.

cosor ion
2007-11-06 04:42:18

Re: Pt criminali, violatori si pedofili

La 2007-11-06 03:44:09, CID a scris:

> Lasa prostiile. Sa ramana la barbari "pedepsele" astea.
> Ca sa nu mai vorbim de cazurile in care sint acuzati oameni
> nevinovati.
> Si apropo, se pare ca tiganul n-a violat. Cine stie ce gainarie a
> facut si cum s-a profitat de toata situatia, caci e clar ca italienii
> aveau nevoie de un pretext.
>
>
mai CID,tu esti prost?nu sti ca tiganul a fost vazut de alti tigani cind cara in spate femeie violata si-n stare de coma?

Raquel
2007-11-06 04:56:38

Imi pare rau de Cioroianu, dar si-a distrus definitiv imaginea de istoric serios,

dovedind ca nu este decat un om gaunos si superficial.
Daca ambitia sa nemasurata nu l-ar fi indemnat sa alerge ca disperatul dupa postul de ministru de externe, POATE am fi ramas doar cu imaginea aceea a unui tanar cult si manierat, dar asa putem doar sa-i amintim de proverbul "daca taceai, filosof ramaneai !"

Ion Caramache
2007-11-06 05:06:01

Re: Pt criminali, violatori si pedofili

La 2007-11-06 03:44:09, CID a scris:

> Lasa prostiile. Sa ramana la barbari "pedepsele" astea.
> Ca sa nu mai vorbim de cazurile in care sint acuzati oameni
> nevinovati.
> Si apropo, se pare ca tiganul n-a violat. Cine stie ce gainarie a
> facut si cum s-a profitat de toata situatia, caci e clar ca italienii
> aveau nevoie de un pretext.
>
Admitind ca cetateanul Mailat nu a comis un viol, in nici-un caz tilharia si uzul de violenta prin darea loviturilor cauzatoare de moarte nu pot fi considerate gainarii.
Mai mult, daca aceata opinie de " gainarie " este predominanta printre concetatenii nostri, atunci avem o serioasa lipsa a valorilor elementare.
Cit despre pretext, soo lasam mai moale. Cazul de fata nu este singurul fapt penal savirsit de concetatenii nostri in Italia.
Dupa cum relateaza agentia de presa Associated Press, tot pretexte si mici gainarii sunt urmatoarele fapte savirsite in ultimul timp de cetatenii romani in Italia in ultimul timp.
Agentia de presa enumara urmatoarele cazuri : violul unei femei pe scarile unei biserici din nordul Italiei, o tilharie care s-a sfirsit cu intrarea intr-o coma de citeva saptamini inainte de deces a unui ciclist din Roma, atacul unei cafenele-bar din Milano in care batrina patroana a fost batuta si fiica ei violata.
Ne place, sau nu ne place, trebuie sa recunoastem ca fapta abdominabila a lui Mailat nu este una singulara.
Pe de alta parte, orice amenintare cu represalii impotriva cetatenilor italieni din Romania nu face decit sa toarne gaz peste focul care se poate intinde in intreaga Europa occidentala.
Mai mult, pe nimeni nu intereseaza ce crime savirsesc cetatenii altor tari in Italia. Ce dracu': vedem paiul din ochiul altora,l si nu vedem parul din ociul nostru?!?!
Mucles si sa ne fie rusine.


Ion Caramache
2007-11-06 05:19:25

Re: Imi pare rau de Cioroianu, dar si-a distrus definitiv imaginea de istoric serios,

La 2007-11-06 04:56:38, Raquel a scris:

> dovedind ca nu este decat un om gaunos si superficial.
> Daca ambitia sa nemasurata nu l-ar fi indemnat sa alerge ca disperatul
> dupa postul de ministru de externe, POATE am fi ramas doar cu imaginea
> aceea a unui tanar cult si manierat, dar asa putem doar sa-i amintim
> de proverbul "daca taceai, filosof ramaneai !"
Pai nu a avut dreptate Baescu sa se opuna din rasputeri numirii istoricului serios Adrian Cioroianu in functia de ministru de externe?
Ori tot Basescu este de vina ca a semnat decretul de numire in urma presiunilor venite din partea lui Tariceanu si a PNL?
Mama, mama ce urla pe tema asta intrega presa mioritica si strigau din toti bojocii adeversarii marinarului despre opozitia lui Basescu.
Precedentul ministru de externe a fost silit sa demisioneze pentru o chestiune minora in comparatie cu prostiile lui Cioroianu. Unde sunt vocile care sa ceara demisia, sau demiterea lui Cioroianu? Aud....
PS
Unde-i presa cetepisto-cerepista care sa protesteze la declaratiile lui Cioroianu si sa-l boicoteze pe logofatul trebilor din afara? N-are glas si i s-a uscat pasta prin pixuri?

georgems
2007-11-06 06:27:44

Re: Imi pare bine de Cioroianu, ca a zis ceea ce majoritatea romanilor gandesc,

La 2007-11-06 05:19:25, Ion Caramache a scris:

> La 2007-11-06 04:56:38, Raquel a scris:
>
> > dovedind ca nu este decat un om gaunos si superficial.
> > Daca ambitia sa nemasurata nu l-ar fi indemnat sa alerge ca disperatul
> > dupa postul de ministru de externe, POATE am fi ramas doar cu imaginea
> > aceea a unui tanar cult si manierat, dar asa putem doar sa-i amintim
> > de proverbul "daca taceai, filosof ramaneai !"
> Pai nu a avut dreptate Baescu sa se opuna din rasputeri numirii
> istoricului serios Adrian Cioroianu in functia de ministru de
> externe?
> Ori tot Basescu este de vina ca a semnat decretul de numire in urma
> presiunilor venite din partea lui Tariceanu si a PNL?
> Mama, mama ce urla pe tema asta intrega presa mioritica si strigau din
> toti bojocii adeversarii marinarului despre opozitia lui Basescu.
> Precedentul ministru de externe a fost silit sa demisioneze pentru o
> chestiune minora in comparatie cu prostiile lui Cioroianu. Unde sunt
> vocile care sa ceara demisia, sau demiterea lui Cioroianu? Aud....
> PS
> Unde-i presa cetepisto-cerepista care sa protesteze la declaratiile
> lui Cioroianu si sa-l boicoteze pe logofatul trebilor din afara? N-are
> glas si i s-a uscat pasta prin pixuri?
>
Dar se feresc in public sa-si expuna pozitia sa nu fie catalogati rasisti.Dezastrul e ca nu exista o solutie acceptabila si eficienta la problema tiganilor, se fac si se vor face niste declaratii electorale, de refulare ,de naduf dar ca de obicei orice minune tine 3 zile, vor veni alte probleme si se va uita de tigania de azi,viata merge mai departe in acelasi mod ''lehamisist''.

Un Agricultor
2007-11-06 06:29:00

Re: Pt criminali, violatori si pedofili

La 2007-11-06 00:03:43, Shadow a scris:

> Lagarul de munca este mult prea "usor". Puteti sa-l acuzati pe
> cioroianu de orice (si are destule bube) dar nu de asta.
>
Mai umbra palida, cand ti-am zis taliban m-am inselat . De fapt esti fascist.
Cata dreptate a avut cel blamat de raqueli, huhurezi de noapte si umbre palide cand s-a opus numirii acestui baietel la Externe!

CID
2007-11-06 06:45:41

Re: Pt criminali, violatori si pedofili

Cosoare te-ai cam nesimtit. Stirea ca n-a fost viol a aparut deja intr-un ziar italian(si ZIUA daduse stirea la "ultima ora"), asa ca prostul e mataluta. Mai aduci si ca argument tot ce spun ei, credeam ca l-oi fi vazut tu ma. Ha, ha, ha!
In rest, am spus ca daca viol n-a fost, adica s-a mintit cu buna stiinta ca sa se inflameze prostimea, atunci nimic nu mai e absolut sigur in legatura cu ce s-a intamplat in realitate. Poate a fost, poate n-a fost.
Apoi, mie nu-mi pasa ce fac tiganii acolo. Tiganii sint un popor distinct si asta trebuie sa priceapa occidentalul. Cine se simte tigan sa-si puna cenusa-n cap.

CID
2007-11-06 06:47:32

Re: HAI SA FACEM

Taci ma guzgane.

ionion
2007-11-06 06:50:19

Reichsfuhrer Cioroianu este comoara nedescoperita a Romaniei .

In cativa ani prin studierea minutioasa a bazelor de la Auschwitz, Buchenwald si
eventual Rawensbruck va rezolva pe deplin problemele Romaniei de astazi.

ionion
2007-11-06 06:52:18

Vedeti ce nepretuit ajutor este pentru Cioroianu arhiva tehnica de specialitate

a lagarelor ce concentrare in perioada 1933-1945.
Ce s-ar fi facut Cioroianu fara explicatiile tenice ale acestor lagare si detaliile de constructie care duc la o productivitate sporita.

ionion
2007-11-06 06:55:28

D-l Cioroianu trebuie propus la decoratia cu meritul CRUCEA DE FONTA clasa I-a

pentru ideile sale geniale.
La un moment dat si planurile lui Eichmann au fost un mizilic in comparatie cu planurile lui Cioroianu. Comandamentul suprem de la Bucuresti cred ca va pretui pe drept ideile geniale ale acestui diamant al intelepciunii de la 1933 incoace.

ionion
2007-11-06 06:59:26

Sahara - teritoriul nefolosit de civilizatia umana si cat de romantic ar fi sa intalnim la tot pasul

beduini care vorbesc limba romana.
Excursiile Saharei s-ar face cu blindate si tanchete,
In folosirea tancheteleor pentru transportul pt persoane, noi, romanii avem experiente stravechi. In timpul transportul se va servi sampanie dulceata si cafea.

Huhurianu
2007-11-06 07:11:43

Re: rusine nationala / Frumos comentariul matale, cu sfaturi bune, daca toti romanii ar fi ca mata

ar fi un popor respectat in Lume!


La 2007-11-06 00:39:09, neamtzu45 a scris:

> Eu sint un om simplu si sufar de un handicap sever,nu aud deloc.Desi
> nu aud deloc si cunosc foarte bine prejudecatile auzitorilor(orice om
> fie surd-surd ,fie surdo-mut,este obligatoriu prost ,timpit),va spun
> ca am studii luate pe meritul meu (am bacalaureat) si sint stupefiat
> de declaratiile ministrului de externe si de situatia creata de un
> asa-zis roman(care e de fapt tigan)in Italia. Eu,ca om,transmit
> sincere condoleante familiei Giulanei ucisa de acest tigan. Este o
> mare tragedie care va avea efecte negative asupra comunitatii
> romanesti.Din cauza unei mane de infractori
> (tilhari,hoti,violatori,criminali etc.),va avea de suferit nu numai
> comunitatea de romani din Italia ci si Romania. Cind Italia a luat
> masuri fara precedent impotriva imigrantilor(cu care sint totusi de
> acord si va voi explica mai incolo de ce),s-au gasit destui romani
> care vocifereaza asupra acestor masuri si ii socotesc pe italieni
> extremisti. Insa daca intreb de extremistul,xenofobilul Vadim
> Tudor,toata lumea ii lauda de destept ce este. Nu vreau sa apas pe
> rana,sau sa torn gaz pe foc dar statul roman este vinovatul principal
> de toate acestea. De ce? De ce li s-a permis tuturor infractorilor sa
> paraseasca tara ca sa continue faradelegile si dincolo?!Totul,dar
> absolut totul este legat de bunul simt al fiecaruia sau si mai bine
> spus celor 7 ani de acasa! Va dau un exemplu:eu am fost plecat de
> multe ori afara in calitate de turist.Am observat un lucru important:
> daca te porti decent si esti respectuos,la fel proce- deaza si
> strainii.Ce ati crezut,oameni buni ca,daca tineti nasul pe sus si
> vociferati ca sa va dati destepti,strainii se grabesc sa va laude ptr
> caracterul vostru infect?! Eu am fost in sejur in Spania.Intr-o zi am
> intrat intr-un magazin de suveniruri ca sa cumpar cite ceva ptr.ai
> mei.Valoarea a fost de....euro.La casa s-a socotit cit am luat,fiecare
> lucru a fost frumos impachetat,totul a fost pus in pachet si mi s-a
> urat sa mai vin la magazin. Eu am fost foarte surprins nu ptr. urare
> ci ptr.ca nu mi s-a spus cit trebuie sa platesc.Casierita a crezut ca
> am platit si,cind i-am atras atentia ca nu am platit si am intrebat-o
> cit am de plata,a fost foarte surprinsa. S-a uitat pe calculator si
> mi-a spus cit am de platit. A fost foarte recunoscatoare ca am fost un
> om corect si mi-a multumit ptr ca am fost cinstit. Va intreb,oameni
> buni,citi dintre voi ar fi facut ceea ce am facut eu?! Desi nu
> aud,deja"aud"cum oamenii ma fac prost de ce nu am tacut si as fi
> scapat fara sa platesc.Da asa e dar eu sint un om educat si nu fac asa
> ceva.Va spun ca de cite ori m-am dus la magazinul ala,doamna ma saluta
> ca pe un vechi prieten si lasa totul balta ca sa fie linga mine ca sa
> ma ajute cu sfaturi,sa cumpar ceva.Ptr.mine asta valoreaza mai mult
> decat orice.Daca veti pune mai mult accent pe bunul simt si veti
> proceda ca mine,veti vedea cum veti fi respectati.E timpul sa dati la
> o parte tot balcanismul din voi si nu veti avea probleme.
>

Huhurianu
2007-11-06 07:21:24

Re: CEREM DE URGENTA UN CONGRES / :))))))))))))

Baga-l si pe Phil in categoria astora care scapa degetele, pe tastatura, pe unde nu trebuie! La 2007-11-06 00:41:23, the a scris: La 2007-11-05 22:50:23, texanu a scris:
>
> > imediat este inadmisibil sa se procedeze cum a procesat HITLER cu
> > evreii in al doilea razboi mondial
>
> ***
> bai tantalau vezi ca-ti scapa degetul unde nu trebuie ...
> procesat, ai ?
> faci expre ???
>

ionion
2007-11-06 07:47:33

Raquel sa-ti trimit grau pentru coliva lui Cioroianu ?

da stii sa faci coliva - ca sa nu stric orzul pe gashte.

georgems
2007-11-06 07:49:16

Re: CEREM DE URGENTA UN CONGRES

La 2007-11-05 22:50:23, texanu a scris:

> Uniunea Romilor din Craiova cere autoritatilor Romane un mare Congres
> imediat este inadmisibil sa se procedeze cum a procesat HITLER cu
> evreii in al doilea razboi mondial
>
> Ca Ministru de Externe sa fie ales VADIM TUDOR
>
So ma cherre mo rroma.Daca ceri un congres al rromilor inseamna ca esti de-al lor, asa sa fie oare ???

Atamild
2007-11-06 07:56:47

Re: Sahara - teritoriul nefolosit de civilizatia umana si cat de romantic ar fi sa intalnim la tot p

La 2007-11-06 06:59:26, ionion a scris:

> beduini care vorbesc limba romana.
> Excursiile Saharei s-ar face cu blindate si tanchete,
> In folosirea tancheteleor pentru transportul pt persoane, noi, romanii
> avem experiente stravechi. In timpul transportul se va servi sampanie
> dulceata si cafea.
>
Viata de apoi: O lumina cu drum prin desert.
Viata de azi: Vesti rele ce se raspandesc mai repede decat lumina.
Matilda

Romeo2004
2007-11-06 08:03:28

Se intampla si la case mai mari: si George Bush a facut gafe peste gafe. Totusi ...

este absulut necesar ca dl. Cioroianu sa-si dea demisia.
Sunt convins ca nu declaratia sa a fost facuta la nervi, ca in conditii normale ar fi gandit inainte de a vorbi.

Dl. Melescanu nu ar fi spus niciodata asa ceva. PNL a gresit grav nepunandu-l pe Melescanu la externe.

Romeo2004
2007-11-06 08:18:43

Cioroianu a vrut de fapt ca in Sahara Casuneanu sa construiasca autostrazi iar Videanu borduri

In final romii sa preia segmentul de afacere care tine de spalarea parbrizelor.

Aia de la Bechtel or sa dea faliment. De ciuda Bush o sa declanseze o operatiule militara de cautare a armelor de distrugere in masa, bine ascunse in Sahara dar numai dupa ce ONU isi va fi dat acordul.

texanu
2007-11-06 08:35:51

Re: CEREM DE URGENTA UN CONGRES

La 2007-11-06 02:31:51, cosor ion a scris:

> La 2007-11-05 22:50:23, texanu a scris:
>
> > Uniunea Romilor din Craiova cere autoritatilor Romane un mare Congres
> > imediat este inadmisibil sa se procedeze cum a procesat HITLER cu
> > evreii in al doilea razboi mondial
> >
> > Ca Ministru de Externe sa fie ales VADIM TUDOR
> >
> texanule ti-ai dat etnia pe fata.de fapt si-n Texas sunt multi tigani
> mexicani si au aceleasi apucaturi ca toti tigani de pe aceasta planeta
> AUZI MA COSOARE EU NU SUNT TIGAN.....TATA ESTE.....DAR TU ESTI UN FOST SECURIST.....MASCAT.....MAI RAU CA TIGANII...NOII AVEM SI IMPARAT SI REGE MA.....VOII A-TI ARUNCAT CE ESTE MAI BUN IN TARA ASTA PE REGELE MIHAI.....

Raquel
2007-11-06 09:24:53

Re: Imi pare rau de Cioroianu - Georgems

Georgems, este PARTIAL adevarat ce spui tu, dar te rog nu generaliza, caci eu o mie de ani nu as gandi astfel.
Eu inca mai cred ca toti oamenii capata la nastere acelasi drept la viata si la a fi fericiti, doar ca unii sunt discriminati si devin rai, si exact precum niste animale abuzate, incep sa muste. Saracia este un alt motiv pentru agresivitatea unora.

Huhurianu
2007-11-06 09:50:24

Re: Imi pare rau de Cioroianu - Georgems / Ai dreptate Rasela.

La 2007-11-06 09:24:53, Raquel a scris:

> Georgems, este PARTIAL adevarat ce spui tu, dar te rog nu generaliza,
> caci eu o mie de ani nu as gandi astfel.
> Eu inca mai cred ca toti oamenii capata la nastere acelasi drept la
> viata si la a fi fericiti, doar ca unii sunt discriminati si devin
> rai, si exact precum niste animale abuzate, incep sa muste. Saracia
> este un alt motiv pentru agresivitatea unora.
>

Mos_Tautu
2007-11-06 10:10:58

In ziarul italian La Repubblica

G.B.
2007-11-06 10:37:35

Re: Alooooooo!!!!! Cenzura doarme-n cizme cand e vorba de denigrarea romanilor?

La 2007-11-06 01:32:06, nelu a scris:

> 2 evrei se intalnesc hai sa facem o pravalie
> 2 rusi se intalnesc hai sa facem o betie
> 2 romani se intalnesc hai sa facem o hotie.
>

sandutza
2007-11-06 10:46:40

Pledoarie pentru Cioroianu

Am vazut in direct emisiunea in care dl. Cioroianu a facut acele afirmatii si in momentul respectiv nici mie nu mi-a venit sa-mi cred urechilor ceea ce auzeam. Nu numai ca venind din partea ministrului de Externe, dar mai ales din partea unui istoric, acelasi care a analizat destul de critic personalitatea maresalului Antonescu. Scuza d-lui Cioroianu poate fi doar aceea ca reactioneaza emotional la evenimente prezentate special de asa maniera incat sa produca emotii extreme. Desi, dupa constatarile ulterioare, se pare ca a fost vorba de o talharie ordinara soldata cu o crima involuntara, nepremeditata, cazul Mailat a fost construit, cu concursul nemijlocit al presei italiene, ca un caz iesit din comun, de o atrocitate extrema, avand toate elementele unei monstruozitati care sa trezeasca revolta si oripilare. Efectul in masa scontat s-a produs nu doar la nivelul opiniei publice italiene, ci si al autoritatilor si oficialitatilor romano-italiene. A fost cireasa de pe tort, dar si pretextul declansarii campaniei de stopare, de descurajare si chiar eliminare a emigratiei ce ameninta sa sufoce Italia. Si cum la nivel politic realitatilor nu li se poate spune intotdeauna pe nume, s-a ales calea diversiunii si manipularii care nu-si rateaza aproape niciodata tinta. Iar dl. Cioroianu nu a fost decat una dintre numeroasele sale victime. Ca marea noastra majoritate, de altfel. Inventarierea gafelor sale insa mi se pare nerealista si nedrepta, acuzele nefondate si facute cu rea intentie. Diferenta dintre dl. Cioroianu si alti ministri de Externe consta tocmai in atitudinea deschisa, neprotocolara, pe care acesta o are in fata publicului si a presei si care provine poate din lipsa de experienta diplomatica. La nivelul relatiilor specifice din domeniu insa, cred ca se comporta onorabil si actioneaza in spiritul intereselor Romaniei. Si asta cred ca conteaza in primul rand. Nu cred ca dl. Cioroianu incalca uzantele diplomatice astfel incat sa puna in pericol imaginea tarii. Si nici nu cred ca frazele alambicate, stil Razvan Ungureanu sau Adrian Nastase, rostite cu morga de mare profesionist in domeniu si asezonate cu termeni tehnici, la sfarstul carora nu mai intelegi de unde a plecat discutia, ar conferi purtatorului lor un merit sporit de apreciere profesionala. Asa ca d-le Cioroianu, curaj! Nu va lasati intimidat de critici, luati-le drept sfaturi si incercati sa nu repetati greselile! Caci de evitat totalmente sunt greu de evitat, nimeni nu-i perfect.

alwis46
2007-11-06 10:50:53

Batalioane disciplinare ?

Seherezada
2007-11-06 11:17:28

Re: HAI SA FACEM

nelu,
tu ce tot inflamezi spiritele pe-aici ?
macar de ai fi spus un banc bun !La 2007-11-06 01:32:06, nelu a scris:

> 2 evrei se intalnesc hai sa facem o pravalie
> 2 rusi se intalnesc hai sa facem o betie
> 2 romani se intalnesc hai sa facem o hotie.
>

simiondan
2007-11-06 11:19:47

pai cioroi(anu) asta, a citit cu atentie

propunerea simpaticului domn peltz! aia cu tara pentru tigani. si s-a gandit omu ca faceo afacere. o bucata de desert , luata cu bani de tigari si exploatata cu cap. cine stie, poa sa sara si ceva petrol din adancuri!

domnul cioroianu, va mai face gafe. in acelasi timp, trebuie sa recunosc, l-am urmarit si ascultat aseara la o emisiune televizata. a incercat sa priveasca lucrurile din ailalta parte. adica italiana. si aici, a punctat domnul cioroianu.
n-as zice ca-i chiar nepriceput. trebe luat cu usurelu.

ionion
2007-11-06 11:22:15

Domnule Cioroianu, se apropie 10 Noiembrie, faceti bairam mai mare sau

numai o serata intre Reichsfureri ?

ionion
2007-11-06 11:23:58

Iata in cine s-a renascut sufletul

lui Horia Sima.
Acuma sa vedem cine o va face pe Antonescu

ionion
2007-11-06 11:31:02

Pot fi identificati prin fise personale rromii din Romania ? Se poate

rezuma activitatile fiecarei persoane de origine rroma in ultimile 24 de ore ?

ionion
2007-11-06 11:32:01

Nu cumva sprijinirea miscarilor rromilor inseamna sprijinul fatzis

al miscarii teroriste mondiale ?

ionion
2007-11-06 11:33:23

Cine ii subventioneaza pe rromi ? Ben Ladin ?

poate cineva sa-mi demonstreze ca Ben Ladin nu ar avea relatii cu
organizatia rromilor, sau cu Imparatul Iulian ?

ionion
2007-11-06 11:38:17

Care rromi predomina in Romania :

ionion
2007-11-06 11:42:58

Cititi despre PNL Rm Valcea :

http://www.voceavalcii.ro/Politica/2007-07-23

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00921 sec.