Ziua Logo
  17:09, duminica, 4 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul Comunismului

2008-08-13
PainGiver (...@libero.it, IP: 87.21.112...)
2008-08-13 01:05
Si mai interesant e

Si mai interesant e faptul ca evenimentele relatate, legate de evrei, sunt din anii '40. De unde mentalitate specifica anilor treizeci?
De unde erou? Eroii sunt invariabil morti.
Ofiterii evrei, putinii, sunt de toata lauda, ca spre deosebire de majoritatea coreligionarilor lor care fugeau de armata ca dracul de tamaie, au ajuns ofiteri ai armatei romane, s-au expus mortii, si au facut-o in mod onorabil, spre deosebire de coreligionarii lor, si de UNII dintre ofiterii romani, care au dezonorat armata si tara abandonand subordonatii si tehnica si echipamentele.
Pogromurile, sunt convins ca au fost acte de multumire fata de acei ofiteri, ci fata de un alt grup de evrei.
Romanii care se repatriau in Basarabia se repatriau pentru ca acolo le era familia, glia de care suntem legati, fiind popor sedentar.
As fi tare curios unde in articol zice personaju' ca TOTI evreii sunt vinovati. Eu ramasesem cu impresia ca zicea ca era unul din multii evrei din securitate, inainte de prima generatie pamanteana de securisti.
Si acel "cineva" de la noi, dar fac pariu ca nu de-al nostru, greseste. Nu suntem antisemiti, ci antikhazari, ca grup. Indivizii sunt ok, dar in grup...De-ar fi toti ca acei ofiteri evrei care au facut onoare patriei noastre si poporului lor...

Ereticul din Bucuresti (...@k.ro, IP: 86.107.240...)
2008-08-13 09:41
Re: Si mai interesant e

Ofiterii evrei in general serveau in linia doua, pe la serviciile auxiliare sau ca medici. Numai ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial eu stiam ca fusesera exclusi din armata romana - romanii mureau pe front, iar ei erau "persecutati" cu curatatul zapezii de pe strazile Bucurestiului ...
Cand spuneti ca "UNII dintre ofiterii romani, care au dezonorat armata si tara abandonand subordonatii si tehnica si echipamentele" la ce va referiti? Exista un caz / cazuri concret(e)?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00709 sec.