Ziua Logo
  01:31, vineri, 2 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-12-19
simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 89.123.53...)
2007-12-19 14:01
cu pnl-ul la guvernare, psd a

obtinut aproape tot ce-a vrut. in principiu, n-ar fi un lucru rau. sa te bati pentru a obtine cat mai multi bani , pentru judetele in care detii majoritatea, si chiar sa-i si primesti. in fond, pentru asta esti ales.
asta-i partea buna a lucrurilor.
in alta ordine, cele mai mari aporturi la buget , provin in principal din bucuresti, constanta, prahova, timis, cluj. o alocare de la buget proportionala cu aportul catre buget, probabil ar fi mai echitabila. bun, hai sa admitem ca nu-i echitabila.
toate judetele au nevoie de bani pentru dezvoltare. unele de mai multi decat produc. si vine buba bubelor. alocarea acestor bani prin consiile judetene, nu fac decat sa-i umfle pe baronii locali. se vor derula prin firmele si fimulitele lor.
e clar pentru oricine acest lucru. judetele respective, tot la fel de inapoiate vor fi. se vor imbogati si mai mult, smecherii care vor controla consiliile judetene.
deci, o buna parte din efortul intregii tari pur si simplu este gestionat de niste smecheri . in primul rand in folosul lor. de ce? pentru ca pnl-ul sa nu cada de la guvernare. pentru ca asta-i targul.
aici vad eu, cel mai mare rau pe care-l face noua tuturor, acest guvern.
tot aici, vad si principala problema in viitor a pnl-ului. jocurile de acum, vor fi taxate . prin vot. pai cine va fi vinovat daca pnl-ul va obtine un procent mic la urmatoarele alegeri?
« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00633 sec.