Ziua Logo
  15:51, joi, 8 iunie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-05
simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 89.123.9...)
2007-12-05 11:30
dubiile mele de ieri

interviu asteptat si necesar. nu ma pricep la povesti cu securitatea. nu ma pricep nici la gazetarie. dar refuz sa inghit gogosi la gramada. cele mai mari gogosi, bag sama , ca sunt arhivele securitatii. am ajuns , o parte din noi, sa ne imaginam ca in aceste arhive , gasim adevarul. adevarul dupa care , judecam degraba si jara judetiu. suntem plezniti parca de un fel de fanatism. scrie in arhive? scrie. asta-i adevarul!
legat de boier. in mod cert, boierul daca n-a apucat sa plece din tara , a fost o tinta a securitatii. putea fi folosit si in mod cert a fost folosit ca sursa. nu-mi imaginez un securist de origine sanatoasa, sa stea de vorba cu dezinvoltura sau macar sa se apropie de cineva din lumea subtire din occident. a fost folosit boierul, pentru ca facaturile baietilor sa fie credibile. sa-si merite si ei gradul, salariul, butelia si salamu luat pe usa din dos.
faza cu schita apartamentului e de-a dreptul comica. schita facuta de mana , era singurul lucru care mai trebuia pentru a se pune la punct o crima perfecta!
paraca-mi imaginez discutia dintre baiatul cu ochi albastrui. coane, daca nu ne faci o schita cu apartamentul lui vlad georgescu, nu putem sa-i facem nimic! ajuta-ne ca altfel, ne facem de ras!
securitatea putea intocmi un dosar mai mare decat dosarul flota, oricui dorea.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00668 sec.