Ziua Logo
  05:06, vineri, 21 iunie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-06-05
Hantzy (...@yahoo.com, IP: 212.184.189...)
2007-06-05 13:40
Doar partial are dreptate MM

... asa cum incalzirea globala ar trebui sa aibe prioritate in fata industrializarii masive, la fel si sanatatea celor ce au ales sa ramana nefumatori nu are dreptul de a fi periclitata de nevoile comerciale ale intreprinzatorului.
Pe de alta parte, nu numai clientul ar trebui intrebat ci si barmanul, d.j-ul sau chelnerul care serveste un schimb intreg intr-un local cu fum. Poate ca este nefumator, si atunci cf normelor de protectie a muncii, angajatorul trebuie sa-i asigure un mediu sanatos in care sa munceasca, iar nu sa-l concedieze.
Iar clientul nefumator nu este obligat sa inspire gudron, doar pentru ca vrea sa bea o cafea sau sa manance o pizza. Ar fi discriminare sa-i interzici sa intre intr-un local. Fumatorul insa a ales din proprie initiativa sa fumeze, cunoscand restrictiile ce i se pot impune.

Insa e adevarat ca dezbaterea printr-un articol pe site-ul ministerial nu este de ajuns, atat timp cat Internet-ul nu este accesibil majoritatii. Mai corect ar fi fost sa se motiveze interzicerea fumatului din experienta altora, nemaifiind nevoie sa reinventam noi roata.

Agentura din Bucuresti (...@yahoo.co.uk, IP: 86.104.97...)
2007-06-05 15:05
Re: Discriminare pozitiva

Clientul nefumator are saloanele lui speciale. Nu e supus nici unei discriminari. Poate alege daca vrea sa stea la fumatori sau la nefumatori. Dar nu inteleg cum de nu e discriminare daca interzici fumatorilor dreptul la carciuma. Din punctul meu de vedere, un spritz fara o tigare nu mai are nici un sens. Sau la coniac, dupa o masa copioasa. Mai bine nu mai calc in restaurant.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00702 sec.