Ziua Logo
  13:26, sambata, 25 martie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-10-20
basarab (...@yahoo.com, IP: 86.127.162...)
2007-10-21 07:26
Cine detine GUVERNUL CRESTE IN OPINIA PUBLICULUI!!!

O minoritate ceva mai inteleapta din conducerea partidului se teme ca uzura acumulata astfel - tot mai mare - va conduce, la viitoarele alegeri parlamentare, la un dezastru.

UZURA-GUVERNAREA A DUS PNL la 18% !!!!

PSD dupa ce a guvernat a luat 40% !!!!

Deci poate aceea minoritate nu intelege aceasta idee.

Baba Ali din Vascautii din Dos (...@yahoo.com, IP: 92.80.65...)
2007-10-21 11:29
Re: Cine detine GUVERNUL CRESTE IN OPINIA PUBLICULUI!!!

La 2007-10-21 07:26:25, basarab a scris:

> O minoritate ceva mai inteleapta din conducerea partidului se teme ca
> uzura acumulata astfel - tot mai mare - va conduce, la viitoarele
> alegeri parlamentare, la un dezastru.
>
> UZURA-GUVERNAREA A DUS PNL la 18% !!!!
>
> PSD dupa ce a guvernat a luat 40% !!!!
>
> Deci poate aceea minoritate nu intelege aceasta idee.


Ai dreptate, a dus PNL la 18 la suta (dupa ce sondaj, nu-l stiu?) dar de la 25 la suta. Ceea ce e totusi o performanta putea fi mult mai rau.

Ma ingrozesc comparatiile permanente cu PSD, asta va fi modelul PNL de acum inainte? Cine este atunci iliescul PNL-ului? PSD a luat 40 la suta, dar de la 72-75 la suta cu cat era cotat prin 90 si ceva.

Intotdeauna guvernarea erodeaza pentru simplul motiv ca nu poti multumi pe toata lumea. N-am auzit pana acum ca un partid sa intre la guvernare cu x la suta si sa iasa cu y>x la suta. In afara de PCR, fireste, care se mentinea constant la 99,9 la suta.

Iar minoritatea aia e desteapta din punct de vedere politic, adica scuzata fie-mi expresia, smechera, stie cum sa faca pentru ca PNL-ul sa castige pe termen lung cu costuri minime.

In politica din pacate corectitudinea impinsa la extrem echivaleaza cu prostia. Si nu numai in Romania.
>

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2007-10-21 12:07
Re: Cine detine GUVERNUL CRESTE IN OPINIA PUBLICULUI!!!Pastrarea procentelor la cota ridicata de catre fesenei este data de numarul mare de gura casca care fac parte din corpul electoral .
Din 5 cetateni , unul voteaza cu feseneii fie ei pesedei fie ei pedei orice s-ar intimpla , al doilea se scapa la vot in ultimul moment fiind sub influenta cantitatii si calitatii indemnurilor electorale de tip sentimental zvirlite in batalie pe ultima suta la cele teveruri , al treilea are oarece prin cap si atent fiind la desfasurarea vietii politice din Romanica ultimilor 17 ani casca ochii inainte de a pune stampila , iar al patrulea si al cincilea stau pe cuptor in ziua votului , joaca table , tabinet sau popa prostu dupa caz ... "ca oricum nu se merita si efortu-i prea mare" , n'asa?
Rezulta ca cele 100 de procente sunt date de cei trei din cinci care merg la vot si redistribuite dau cam la 33 la suta .
In partea de 33 care-s impinsi la vot mai mult de ratiune , unde ar intra si liberalii pune la socoata si UDMR-ul , basca diverse partide si partiduletze care nu vor intra in parlament . Cam 33 din astia 33 se redistribuie si invingatorul ia mai mult , n'asa?
La ai 33 hotariti pe ultima suta mai bine de 66 la suta vor vota cu feseneii avind in vedere ca majoritatea mijloacelor de manipulare electorala se afla in miinile dinsilor ( tevereuri , presa scrisa , parale multe , multe si mai nou precuratura ).
Nu de lepadat este faptul ca la noi inca se fura gros la alegeri , de multe ori cam la 20 de procente .
Acilea meseriasii sunt tot de la fesenei , fie ei pesedei fie ei pedei .
Iote d'aia liberalii sunt sortiti sa nu incropeasca mai mult de 15-20% si daca tinem cont de manipulatziunile din ultimii 3 ani au mari sanse sa o dea rau de tot cu oistea in gard , trezindu-se ca 20% este un vis frumos si al dracului de indepartat , n'asa?
O caracteristica a ultimilor ani este aceea ca votul pentru fesenei a balansat semnificativ de partea feseneilor pedei , transferul de simpatie al gurilor-casca s-a mutat de la Ilici la Ba'secu si ai lui fesenei pedei .
Daca la asta mai adaugam si translatarea simpatiilor serviciurilor si administratiei de la Ilici la Ba'secu tabloul viitoarelor alegeri este al dracului de sumbru pentru liberali , n'asa?
Ca ce mi-e Ilici cu feseneii pesedei , ce mi-e Ba'secu cu feseneii pedei ?!
Tot un drac ...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00624 sec.