Ziua Logo
  08:51, duminica, 2 aprilie 2023
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2009-11-28
Tudor190 (...@yahoo.com, IP: 198.28.129...)
2009-11-27 22:35
ce circ!

Parca-i un film cu Stan si Bran sau Chaplin. O singura diferenta asta cu porcina are bugetul infinit mai mare iar incasarile infint ma mici. Unde se duc banii, raspundeti-va singuri.

Si Streinu face pina la urma reclama pe banii nostrii injectindu-se in vazul lumii. Daca ati uitat el este functionar la MS. De cind grija aproapelui este pe agenda guvernului? de cind au inchis toate IAS si importam alimente in proportie de 70%, pe datorie? de cind au jefuit BANCOREX si mai apoi inchis-o sa starga orice urma? de cind au dat pe nimic resursele naturale iar noi am ajuns sa platim pe gaze, curent si benzina mai mult decit Jermania ce n-are de nici unele? sau de cind au furat cele peste 3 miliarde de parai strinsi pina in 90 si-au furat apoi inca fo' 100 de miliarde de euroi (datoria actuala)? cum nu i-au furat? vedeti vreun rezultat sau vreo imbunatatire a vieti voastre?

Nu vedeti ca nu-i vorba de voi vitele, da asa sintem numiti de clica conducatoare cind sint in intimitate, ci de bani si eventual reducerea cirezii?

Am ajuns, ma mir!, sa punem la indoiala acest vaccin de ce numai acesta?, si ne batem cu caramida in piept ce tari sintem - dragi patrupede, opinia ne-o formeaza tot clica nu ne-o formam noi...ca asa credem asta-i alta poveste -dar nu facem nimic sa eliminam raul. Cere cineva spinzurarea de coaie a nenorocitilor. Sintem precum in povestea cu drobul de sare si ne tot plingem dar nu mutam nici copilul si nici nu luam drobul.

In aceasta problema trebuie sa puneti neaparat citeva intrebari:
-a descoperit cineva acest virus? ca asa zic a tembelizor nu-i o dovada.
-a demonstrat cineva ca microorganismele (microbii) imbolnavesc? ca asa stiti de a femeia de servici de la cresa nu-i un raspuns.
-a demonstrat cineva ca vaccinele au scazut incidenta unor boli? ca asa se zice nu-i o dovada...cautati grafice si-o sa vedeti ca n-au avut nici un efect; zero!

Streinu, mason sau-si slugoi al celor ce conduc cu adevarat, zice medicilor ce se opun, se opun din motive juridice (ca nu garanteaza fabricantul) nu din grija noastra stati linistiti, ca: "Vaccinul este o stiinta care insumeaza ani de studii si de cercetare.." Frecati-va la ochi si recitici: "vacccinul este o stiinta". Ia uite ce dobitoc si incompetent ne indeama la injectare! Dar si mai grava este afirmatia ca vaccinul este altceva decit minciuna criminala.

Gormogon (...@mymacmail.com, IP: 66.197.160...)
2009-11-28 00:19
Re: ce circ!/


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2023 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00707 sec.