Ziua Logo
  07:39, vineri, 9 decembrie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-09-17

Comentarii: 6, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

GHIA
2009-09-17 00:29:40

ALTA LISTA DE MINCIUNI

Dau in scris ca din lista, daca, doamne fereste, Piratul o sa fie din nou presedinte nu se va realiza nici una. Nu ca nu ar fi necesara rezolvarea listei de probleme, dimpotriva, se impune rezolvarea lor rapida. Ar putea fi chiar considerat un program anticriza, fiindca Romania nu sufera numai din cauza crizei economice, ci si din pricina altor crize, printre care si ce a statului. Numai ca la originea multor probleme din lista se afla insasi matrozul, si el nu are voicatie de rezolvator, ci de generator de probleme. Va dau si explicatia pe care o va folosi peste 5 ani, daca va mai avea bunul simt, ( alta caracteristica lipsa), sa ne mai dea vreo explicatie. Motivarea folosita va fi de genul," nu a depins de mine, altii trebuiau sa aplice acest program, am fost impiedicat de sistemul ticalosit sa-mi indeplinesc promisiunile"

stan patitu
2009-09-17 08:10:55

Bravos liberali !

Presedintele ne-a lamurit ca guvernul Tariceanu a facut lucruri demne de lauda (a se citi lista de realizari). Concluzia logica: VOTATI CRIN ANTONESCU!

Esquire
2009-09-17 12:02:09

candidat, necandidat, nu e base asa negru

bilantul din Parlament mi s-a parut unul echilibrat daca fac abstractie de toate criticile unor asa-zisi ziaristi. or fi si lipsuri ale acestui mandat, dar a reusit sa le faca felul psd-istilor cu acel 16% impozit unic.

rosu ovidiu
2009-09-17 13:20:00

BASESCU TRAIAN ESTE CA O HIENA, ARE BOTUL PLIN DE SANGE ,EL SINGUR SE AUTOACUZA.

Discursul ceausist ,lung si fara continut al lui Basescu Traian din Parlamentul Romaniei, poate fi un documeNt"oficial" al complicitatii actualului presedinte securist cu sistemul ticalosit, atat timp cat a profitat, clar ,el si familia sa de pe urma coruptiei din tara.Mai mult decat atat au trecut deja 3 zile de la acest discurs si de la asumarea legilor ceausist anticonstitutionale si anti DUDO ale guv.boc emil si in mass-media internationala nu s-a scris nici macar o virgula despe acesti neocomunisti care ocupa autoritatea se stat a Romaniei.Este o tacere de moarte care il acuza clar pe Basescu Traian si complicii lui, intrega clasa politruc necomunist-PSD-PDL-ta(PCR-ista)

Justitiar
2009-09-17 16:16:08

base tace si face

in timp ce base isi spune realizarile in fata hienelor de parlamentari, contracandidatii lui nu stiu decat sa arunce cu noroi...

Kiosif
2009-09-17 17:40:39

Prioritati ?

Ce am inteles din aceste "prioritati" ? (ma voi referi numai la punctele cu dubii)
1), "...clarificarea calitatii de mediator a presedintelui...". Adica, vrea puteri sporite, un fel de Putin dambovitean. Vom ajusta iarasi constitutia tarii, dar de data asta pe Base. Da, tara cand va avea o constitutie, care sa fie neatinsa macar 50 de ani, macar ?
2). Pt pensii "....aplicarea principiului contributivitatii." Adica, cel care a fost nevoit, silit sa lucreze o viata intreaga pe bani de nimic sa primesca o pensie la fel de mizerabila. Cel care a avut pile si astfel a primit un salar astronomic nemeritat sa primesca o pensie la fel de luxoasa. Asta da dreptate sociala.
5. "Accelerarea proceselor de descentralizare si crestere a autonomiei locale". Ma tem, ca numai puterea mafiei locale va creste. Altfel, n-ar fi rau, ca dicizile sa fie luate cat mai aproape de cetatean.
9." Accelerarea procesului de cadastrare si intabulare a tuturor terenurilor agricole". Alti bani scosi din buzunarul cetateanului, Alta povara pusa in carca cetateanului. Bravo, tot asa inainte !


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00617 sec.